Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#20651 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mislim da će Pape u svakom slučaju, jal se plasirali jal ne, nakon Brazila mijenjati posao i da nam za naredni ciklus kvalifikacija za EP valja tražiti novog selektora
- ganjeta
#20652 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sarajevo1946 wrote: Glede Safeta, zabraniti mu da daje izjave za medije. Smiješno je šta čovjek valja.
Ali ne kontam?! Ti ovo pišeš jer je on bordo boje
-
5 0 5
#20653 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
opet, nema potrebe da me prozivas. ako se ne slazes sa mnom molim te citiraj gdje to ja nisam upravu. mozda tamo gdje tvrdim da safet nije nista osvojio u zadnjih 20 godina?? ili nesto drugo. hajde lijepo procitaj sta sam napisao, citiraj i demantuj me. ostalo je sve prdimahovina.Sarajevo1946 wrote:Nismo još postigli nikakav uspjeh, ali Boga mi ni neuspjeh, zato mi je ovo nejasno.
505scrtom još jednom dokazao da je veliki poznavalac fudbalskih prilika u BiH, samo bih ja rekao da nije dovoljno ambiciozan, ako se kvalifikuju u Brazil, bez titule nek se ne vraćaju. Mislim, ako ne težiš pobjedama i napretku, šta treba?Drži se ti Barcelone, pametnije ti je, ovako se provaljuješ.
Glede Safeta, zabraniti mu da daje izjave za medije. Smiješno je šta čovjek valja.
- veljaca
#20654 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kakve veze ima Pape sa Amarom ?missko wrote:Normalna stvar je da je ne odlazak na svjetsko prvenstvo neuspijeh. Ima jedna druga stvar, i ako ne odemo, niko ne moze osporiti cinjenicu da je repka pod Papetom napredovala jako puno i organizacijski i igracki. Za ove pobornike teze "Pape je nikakav trener", bih u slucaju otkaza , pozelio da ga naslijedi "dokazani trener" tatin sin Amar, pa da vidimo na cemu smo,
Ja koliko znam Pape ima veze sa Ivicom ....
-
missko
#20655 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ima zato sto ga ovi Zeljini forumasi ovdje ubijaju u pojam i iznose kritike nan rad selektora bez ikakvog razloga ili kakvih dokaza. Ima jos veze zato sto je jedini koji bi mozda za istu lovu mogao preuzeti selektorsku poziciju kad ode Pape, ima veze zato sto vam je brko zakletvapa ste ga poceli i na avatere stavljat.veljaca wrote:Kakve veze ima Pape sa Amarom ?missko wrote:Normalna stvar je da je ne odlazak na svjetsko prvenstvo neuspijeh. Ima jedna druga stvar, i ako ne odemo, niko ne moze osporiti cinjenicu da je repka pod Papetom napredovala jako puno i organizacijski i igracki. Za ove pobornike teze "Pape je nikakav trener", bih u slucaju otkaza , pozelio da ga naslijedi "dokazani trener" tatin sin Amar, pa da vidimo na cemu smo,
Ja koliko znam Pape ima veze sa Ivicom ....
prepoznat ce se pürozvani
- ultima_palabra
#20656 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I ti @missko ko padobranac 
- Edin H.
#20657 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Za mene Osim uopste nije realna opcija (osim sto njegov babo misli da jestemissko wrote:Ima zato sto ga ovi Zeljini forumasi ovdje ubijaju u pojam i iznose kritike nan rad selektora bez ikakvog razloga ili kakvih dokaza. Ima jos veze zato sto je jedini koji bi mozda za istu lovu mogao preuzeti selektorsku poziciju kad ode Pape, ima veze zato sto vam je brko zakletvapa ste ga poceli i na avatere stavljat.
prepoznat ce se pürozvani
Znam sada ce te reci, nema trenerskog iskustva itd., medjutim po meni je on zasluzio da preuzme reprezentaciju poodavno i uvjeren sam da ima karakter koji je potreban za trenera. Takodje vjerujem da ne bismo prokockali prethodne kvalifikacije da je on bio na celu.
- respo
#20658 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ja ne mogu nikako skontati ove branioce lika i djela safeta saje sarajlije
ako je neko protiv odmah je zeljovac odmah se gura amar odmah se pljuje fks i slicno
nema tu nikakve price oko zelje sarajeva pape-osimi relacija
cinjenice su tu da on kao trener nista nije postigao
sad ce navesti primjer prvi u grupi
jesmo uz nikad slabiju grupu i nikad bolju repku koju smo imali od 92-e
sad imamo begovica kojeg traze mancesteri arsenali klinci palci a onda smo imali koga?
piplicu kojem je najveci uspjeh odbrana penala merkelovoj i kolu koji su politicari
dedic hasagic guso? nabrojte samo njihove uspjehe i klubove u kojima su igrali
dalje ko je za nas prije igrao?
jakirovic akrapovic baiano ne znam vise ni imena
ne zna se ni gdje su igrali a onda se poteze e vidis on je prvi sa igracima iz nalcika hapoela
a i nalcici i hapoeli jaci 10 puta od ovih kantonalaca gdje su igrali ovi nabrojani
ranije salih bio u bayernu i sljedeci najjaci klub bio como i slicni
a sad imamo city roma sevilla stuttgart
idemo dalje
prica o tome kako smo prije molili a sada ne trebamo
klasicno ponasanje nasih "biznismena"
dok sam niko i nista ajde molit cu kumit cu ma sve samo da zaradim
kad zaradim da imam ma ja sam jedini na svijetu nikome ne trebam se pravdati ni nista a kamoli otici na noge
ranije su kupci dobri bili a sada ko ih jebe
ma mi moramo ako treba poslati citavu delegaciju fudbalera trenera i koga sve u najmanji klub na farskim otocima ako tamo postoji mali zaim sigurdson koji ima 13 godina a ne 18 jer kao sto je vec pomenuto nismo mi njemacka brazil i slicni da imamo 4 miliona fudbalera
a znajuci rad u klubovima ovdje necemo nikad "proizvoditi" ni 25 igraca a kamoli vise
sta trebamo cekati da igrac osvoji prvenstvo italije da bi ga zovnuli
spocitava se sta hrvati imaju s tim sto su isli bilosu
isli i neka su pametni
nemaju nikakvog gubitka (posebno ne jer nije niti rodjen niti odrastao u hr) sto nije zaigrao da je zaograo i dao jedan go je dovoljno sto su isli al jok nasem bosnji ni messi ne bi bio dovoljan da se ganja
ma ima jos gomila al ode i ovo daleko
ako je neko protiv odmah je zeljovac odmah se gura amar odmah se pljuje fks i slicno
nema tu nikakve price oko zelje sarajeva pape-osimi relacija
cinjenice su tu da on kao trener nista nije postigao
jesmo uz nikad slabiju grupu i nikad bolju repku koju smo imali od 92-e
sad imamo begovica kojeg traze mancesteri arsenali klinci palci a onda smo imali koga?
piplicu kojem je najveci uspjeh odbrana penala merkelovoj i kolu koji su politicari
dedic hasagic guso? nabrojte samo njihove uspjehe i klubove u kojima su igrali
dalje ko je za nas prije igrao?
jakirovic akrapovic baiano ne znam vise ni imena
ne zna se ni gdje su igrali a onda se poteze e vidis on je prvi sa igracima iz nalcika hapoela
a i nalcici i hapoeli jaci 10 puta od ovih kantonalaca gdje su igrali ovi nabrojani
ranije salih bio u bayernu i sljedeci najjaci klub bio como i slicni
a sad imamo city roma sevilla stuttgart
idemo dalje
prica o tome kako smo prije molili a sada ne trebamo
klasicno ponasanje nasih "biznismena"
dok sam niko i nista ajde molit cu kumit cu ma sve samo da zaradim
kad zaradim da imam ma ja sam jedini na svijetu nikome ne trebam se pravdati ni nista a kamoli otici na noge
ranije su kupci dobri bili a sada ko ih jebe
ma mi moramo ako treba poslati citavu delegaciju fudbalera trenera i koga sve u najmanji klub na farskim otocima ako tamo postoji mali zaim sigurdson koji ima 13 godina a ne 18 jer kao sto je vec pomenuto nismo mi njemacka brazil i slicni da imamo 4 miliona fudbalera
a znajuci rad u klubovima ovdje necemo nikad "proizvoditi" ni 25 igraca a kamoli vise
sta trebamo cekati da igrac osvoji prvenstvo italije da bi ga zovnuli
spocitava se sta hrvati imaju s tim sto su isli bilosu
isli i neka su pametni
nemaju nikakvog gubitka (posebno ne jer nije niti rodjen niti odrastao u hr) sto nije zaigrao da je zaograo i dao jedan go je dovoljno sto su isli al jok nasem bosnji ni messi ne bi bio dovoljan da se ganja
ma ima jos gomila al ode i ovo daleko
-
missko
#20659 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nisam jedini, tolko se ispisalo na ovoj temi da sta god napises neces fulit.ultima_palabra wrote:I ti @missko ko padobranac
- Logovan
#20660 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Onda izviniInfaze Studio wrote:@zlo87....
Boldirano je sarkazam..primjetices da je NE-TRENER u originalnom postu pod " ".
-
ja71
#20661 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pa sta mu vi kriticari u ovom kolu mozete konkretno zamjeriti ?respo wrote:ja ne mogu nikako skontati ove branioce lika i djela safeta saje sarajlije
...
jesmo uz nikad slabiju grupu i nikad bolju repku koju smo imali od 92-e...
...
Jedino je jos trebao tuci Grke u Atini.
Je li to razlog da ide ?
I jesam li ja sad zadrti branilac "lika i djela safeta saje sarajlije" ?
Meni licno vise smeta vasa neosnovana kritika bez obzira da li se selektor zvao Safet ili neko drugi.
Neko neupucen bi citajuci ovu diskusiju pomislio da smo zadnji u grupi.
- shake69
#20662 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Citajuci posljednjih nekoliko stranica tema je za privremeno zatvaranje, kad bi se mene pitalo. Kako samo neprijemerena rasprava 'pro et contra' Susica a mi se nalazimo pred sudbinskom utakmicom protiv Grcke koja ce skoro pa odluciti buducnost fudbala u BiH u narednih 4-5 godina ako ne i vise! 
- luckylaka
#20663 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mislis da bi Barba na forumu bolje prosao od Safeta,isto bi bilo koga je trenirao,gdje su mu rezultati do sada....Vidis koliko ovdje ljudi podcjenjuju selektora da im ni trenutno prvo mjesto nije nikakav uspjehEdin H. wrote:Za mene Osim uopste nije realna opcija (osim sto njegov babo misli da jestemissko wrote:Ima zato sto ga ovi Zeljini forumasi ovdje ubijaju u pojam i iznose kritike nan rad selektora bez ikakvog razloga ili kakvih dokaza. Ima jos veze zato sto je jedini koji bi mozda za istu lovu mogao preuzeti selektorsku poziciju kad ode Pape, ima veze zato sto vam je brko zakletvapa ste ga poceli i na avatere stavljat.
prepoznat ce se pürozvani), ovu reprezentaciju je jos poodavno trebao preuzeti Sergej Barbarez.
Znam sada ce te reci, nema trenerskog iskustva itd., medjutim po meni je on zasluzio da preuzme reprezentaciju poodavno i uvjeren sam da ima karakter koji je potreban za trenera. Takodje vjerujem da ne bismo prokockali prethodne kvalifikacije da je on bio na celu.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#20664 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
tačno tako
Safeta pljuju jer je trenirao neke lijeve klubove a hoće Barbareza koji niej trenirao nikoga
I ja bi Barbi dao repku, zaslužio je što jeste jeste, ali brate mogao je u ovih par godina barem Velež trenirat pa da vidimo jel zna išta
Safeta pljuju jer je trenirao neke lijeve klubove a hoće Barbareza koji niej trenirao nikoga
I ja bi Barbi dao repku, zaslužio je što jeste jeste, ali brate mogao je u ovih par godina barem Velež trenirat pa da vidimo jel zna išta
- luckylaka
#20665 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I ja bi repku dao prije recimo dvojcu Barbarez-Kodro nego Saji prije nego sto je selektor izabran,ali sada ponizavati selektora i rezultate(ako trenutno prvo mjesto nije rezultatJoseMujica wrote:tačno tako![]()
Safeta pljuju jer je trenirao neke lijeve klubove a hoće Barbareza koji niej trenirao nikoga![]()
-
5 0 5
#20666 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
e bas me zanima ko je to u zadnjih par stranica trazio da se susic smijeni.
- respo
#20667 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ako uzimas njegov posao selektora uzimaj od prvog dana do danas a ne ono sto ti odgovaraja71 wrote:pa sta mu vi kriticari u ovom kolu mozete konkretno zamjeriti ?respo wrote:ja ne mogu nikako skontati ove branioce lika i djela safeta saje sarajlije
...
jesmo uz nikad slabiju grupu i nikad bolju repku koju smo imali od 92-e...
...
Jedino je jos trebao tuci Grke u Atini.
Je li to razlog da ide ?
I jesam li ja sad zadrti branilac "lika i djela safeta saje sarajlije" ?
Meni licno vise smeta vasa neosnovana kritika bez obzira da li se selektor zvao Safet ili neko drugi.
Neko neupucen bi citajuci ovu diskusiju pomislio da smo zadnji u grupi.
ako gledas ovaj period samo ove kvalifikacije onda vjerujem da bi vecina trenera koja je sjedila na klupi bih imala isti ucinak kao i on od cire blazevica preko kodre muzurovica i koga vec
kao sto navedoh nikad jaca selekcija a nikad laksa grupa i onda se pitas sta imas konkretno zamjeriti
ako uzmemo njegov kompletan staz
zamjeram mu prvo sikaniranje begovica na pocetku i guranje invalida kene koje su nas mozda i kostale plasmana na euro
dalje zamjeram mu sto nije tretirao sve isto
ne sjecam se koji su igraci bili u pitanju cini mi se bas begovic i ibricic
jednog kao kazni sto se nije odazvao u atlantu protiv mexica a ima utakmicu u kupu a drugom moze proci a ide autom na neku revijalnu utakmicu hajduka ili tako nesto
dalje trud koji ulaze u to da se dovedu novi igracu u repku a koje bi mogli u buducnosti izgubiti takodjer njemu ide na dusu kao nedovoljno zalaganje
onda takodjer izjava od ranije ne vidim potencijal pa necu da vodim repku a kad ima potencijal onda moze
pa lako je biti general poslije bitke
itd itd mislim da je dovoljno
- respo
#20668 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
prosao biluckylaka wrote: Mislis da bi Barba na forumu bolje prosao od Safeta,isto bi bilo koga je trenirao,gdje su mu rezultati do sada....Vidis koliko ovdje ljudi podcjenjuju selektora da im ni trenutno prvo mjesto nije nikakav uspjehsto je po meni cisto klupsko razmisljanje u stilu,,ma sta ce on i njegovo prvo mjesto kada nije iz mog tora,,
prvi razlog je zato sto bi mu to bio prvi posao zato ne bi ni bilo pitanja koga je trenirao i gdje su mu rezultati za razliku od saje koji ima 20 (slovima dvadeset) godina trenerskog staza
po meni tvoje razmisljanje eto prvi smo u grupi je ravno kao da smo osvojili euro u najmanju ruku
eto prvi u grupi i sve greske su mu oprostene
normalno da nije neki uspjeh kad kao sto rekoh ima najslabiju gupu od kako drzava postoji a najbolje igrace
bio bi blam da smo na nekom drugom mjestu osim prvog
da je mjesto grcke spanija a mjesto slovacke recimo holandija ili ko vec pripada drugom sesiru to bi smatrao uspjehom a ne ovo
- respo
#20669 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nema to veze je li neko nekoga trenirao vazno je dokazati se pa to radio u hodu ili na osnovu ranijih rezultata je sasvim svejednoJoseMujica wrote:tačno tako![]()
Safeta pljuju jer je trenirao neke lijeve klubove a hoće Barbareza koji niej trenirao nikoga![]()
guardiola je haman iz kopacki presao na klupu barce pa postade najuspjesniji trener u klupskoj istoriji a vjerovatno i u svijetu fudbala uopste
i takvi treneri opstaju
mene sajo podsjeca na scenario rajkarda kao trenera
trenirao spartu u holandiji otisli u drugu ligu trenirao jos nekoga isto ispali
dosao u barcu i osvojio ligu prvaka
zasto? zato jer ima igrace kojima haman samo treba baciti loptu
ok to je i guardioli u biti isto tako bilo al cemo guardiolu vidjeti na djelu kad uzme neku drugu ekipu
sto za rajkarda ne mozemo reci
ode covjek poslije barce u fener i dobi otkaz u roku odmah jer ih je ukopao da ih ni terim toliko ne bi ukopao
i gdje je sada rajkard nema izlapio
e to isto predvidjam safetu
i ako uradi nesto sa repkom a to je najvjerovatnije samo put u brazil i nista vise ce biti vrhunac u karijeri njegovoj sto se tice trenerskog posla
zavrsit ce sigurno negdje u bahreinu japanu i banana drzavama prodajuci muda pod bubrege
a kad tamo mogu kojekakvi alispahici vukojevici i ko sve ne trenirati moze i sajo ucesnik jednog svjetskog prvenstva 2014-e u brazilu
- luckylaka
#20670 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Naravno to je tvoje misljenje,za mene je recimo trenutno prvo mjesto uspjeh za tebe,,nije neki uspjeh,,P.S.I uvijek pisem da je ,,trenutno,,prvo mjesto uspjeh valjda ne treba puno da se ukapira i da ce tako ostati i poslije Zenice ABD.respo wrote:prosao biluckylaka wrote: Mislis da bi Barba na forumu bolje prosao od Safeta,isto bi bilo koga je trenirao,gdje su mu rezultati do sada....Vidis koliko ovdje ljudi podcjenjuju selektora da im ni trenutno prvo mjesto nije nikakav uspjehsto je po meni cisto klupsko razmisljanje u stilu,,ma sta ce on i njegovo prvo mjesto kada nije iz mog tora,,
prvi razlog je zato sto bi mu to bio prvi posao zato ne bi ni bilo pitanja koga je trenirao i gdje su mu rezultati za razliku od saje koji ima 20 (slovima dvadeset) godina trenerskog staza
po meni tvoje razmisljanje eto prvi smo u grupi je ravno kao da smo osvojili euro u najmanju ruku
eto prvi u grupi i sve greske su mu oprostene
normalno da nije neki uspjeh kad kao sto rekoh ima najslabiju gupu od kako drzava postoji a najbolje igrace
bio bi blam da smo na nekom drugom mjestu osim prvog
da je mjesto grcke spanija a mjesto slovacke recimo holandija ili ko vec pripada drugom sesiru to bi smatrao uspjehom a ne ovo
- respo
#20671 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ako gledamo na ranije normalno da je uspjeh
ako gledamo sta ima danas od igraca i kakva je grupa ne bi bas to slavio kao uspjeh koji ce ga osloboditi bilo kakve odgovornosti za sve lose sto je uradio radi i sto ce uraditi
opet nisi realan kad pises to
kao sto navedoh u proslim postovima
jesi ti ocekivao sa piplicom sa jakirovicem akrapovicem i ne znam vise ni ja s kim jos prvo mjesto u grupama sa turskom spanijom francuskom ceskom danskom
al da napomenem takodje da turska danska i ceska nisu danasnje repke koje su oslabljene u odnosu na isti taj period koji pominjem
to je upravo i zato smo i na tom mjestu gdje jesmo
mi dobili igrace da smo napokon kvalitetni a ostali oslabili od turaka danaca ceha pa i francuza
nesto slicno nama se desava i spancima prije su bili srednja zalost a onda ojacali dosla generacija koja razvaljuje u svemu i onda normalno dodju rezultati a i pored toga njihov trener ode gledati nekog klinca u swansea-i jer bi im mogao nekad dobro doci bez obzira sto imaju igraca koji se broje hiljadama
nego odosmo mi daleko
uglavnom pape nit smrdi nit mirise sredina jedino sto njemu ide u prilog je sto je svojevremeno bio igracina i na osnovu toga jos uvijek kupio dodatne poene
ako gledamo sta ima danas od igraca i kakva je grupa ne bi bas to slavio kao uspjeh koji ce ga osloboditi bilo kakve odgovornosti za sve lose sto je uradio radi i sto ce uraditi
opet nisi realan kad pises to
kao sto navedoh u proslim postovima
jesi ti ocekivao sa piplicom sa jakirovicem akrapovicem i ne znam vise ni ja s kim jos prvo mjesto u grupama sa turskom spanijom francuskom ceskom danskom
al da napomenem takodje da turska danska i ceska nisu danasnje repke koje su oslabljene u odnosu na isti taj period koji pominjem
to je upravo i zato smo i na tom mjestu gdje jesmo
mi dobili igrace da smo napokon kvalitetni a ostali oslabili od turaka danaca ceha pa i francuza
nesto slicno nama se desava i spancima prije su bili srednja zalost a onda ojacali dosla generacija koja razvaljuje u svemu i onda normalno dodju rezultati a i pored toga njihov trener ode gledati nekog klinca u swansea-i jer bi im mogao nekad dobro doci bez obzira sto imaju igraca koji se broje hiljadama
nego odosmo mi daleko
uglavnom pape nit smrdi nit mirise sredina jedino sto njemu ide u prilog je sto je svojevremeno bio igracina i na osnovu toga jos uvijek kupio dodatne poene
- luckylaka
#20672 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa jbga niko ovdje i ne tvrdi da je selektor neki veliki strucnjak(a jebo i strucnjaka ako nema rezultata npr.Maurino)Ono sto ja hocu reci ,,meni je na kraju najbitniji rezultat,,Hoce li to ostvariti PAPE,Sergej,Piplica uopste je nebitno ali ovdje se puno postova svodi na to,,ma sta je radio 20 god.,nema satelitsku antenu,jos gleda kasete,igrao za Sa,..,,Ma boli me gdje igrao i onda kazu ,,ma nije to bitno a jedni prozivaju SVABU jedni PAPE-ta.Dakle.Brazil je krajnji cilj,s kim ,kako ne interesuje me.
-
5 0 5
#20673 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
o? kako to ba? sad ti prvi odustade od susica. neka susica. samo neka promijeni ono sto je @respo nabrojao. nek prestane vrijedjati igrace, pogotovo one koje nece da zove. nek smanji aroganciju i mozda najbitnije od svega, pokaze malo postovanja a i interesa prema potencijalnim reprezentativcima. znaci, malo vise del bosquea u susicu a puno manje mancinija.luckylaka wrote:Pa jbga niko ovdje i ne tvrdi da je selektor neki veliki strucnjak(a jebo i strucnjaka ako nema rezultata npr.Maurino)Ono sto ja hocu reci ,,meni je na kraju najbitniji rezultat,,Hoce li to ostvariti PAPE,Sergej,Piplica uopste je nebitno ali ovdje se puno postova svodi na to,,ma sta je radio 20 god.,nema satelitsku antenu,jos gleda kasete,igrao za Sa,..,,Ma boli me gdje igrao i onda kazu ,,ma nije to bitno a jedni prozivaju SVABU jedni PAPE-ta.Dakle.Brazil je krajnji cilj,s kim ,kako ne interesuje me.
- respo
#20674 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma svima na kraju je najbitniji rezultat da je bilo rezultata za vrijeme usi pasalica i koga vec mislim da bi oni jos sjedili u savezu al nijeluckylaka wrote:Pa jbga niko ovdje i ne tvrdi da je selektor neki veliki strucnjak(a jebo i strucnjaka ako nema rezultata npr.Maurino)Ono sto ja hocu reci ,,meni je na kraju najbitniji rezultat,,Hoce li to ostvariti PAPE,Sergej,Piplica uopste je nebitno ali ovdje se puno postova svodi na to,,ma sta je radio 20 god.,nema satelitsku antenu,jos gleda kasete,igrao za Sa,..,,Ma boli me gdje igrao i onda kazu ,,ma nije to bitno a jedni prozivaju SVABU jedni PAPE-ta.Dakle.Brazil je krajnji cilj,s kim ,kako ne interesuje me.
i ne mozes onda reci e super je us bio imali smo adidas na dresovima 99-e
nabijam ja i adidas kad ne ide
tako isto i susic eto uspjet ce sa repkom u brazil otici a to sto je odjebo kolasinca halilovica muju sulju hasu slavena ivicu djuru dragana od repke svoim izjavama je kao sasvim nebitno
ma bitno je
bitan je bilo ko ko ima ikakve veze sa bih
i treba mu ici kompletna delegacija na noge da se vidi sta je taj mali da se pridobije da se osjeca bosancem da vidi da ga podrzavaju u svom poslu pa ako bude dovoljno dobar dobit ce i poziv
a ne kad uspije onda se ljudi sjete da traze nesto od ljudi
to se moze primjeniti na bilo koji posao ili licnost u drzavi
ja kad sam bio bez auta bez posla pola u mahali me nije gledalo trebe da ne govorim
kupim prvo auto odmah me primjecuju trebe gledaju
uzmem drugo bolje odmah me pozdravljaju trebe vec masu pozdravljaju raspituju se
kad je doslo trece pitaju kad cemo na kafu
e znas kad nikad jer kad me nisi vidio ostalih 5 godina kako me odmah vidis i jos bi kafu pio
pij sa onim s kim si do sada pio a ja cu sa onima koji su me i prije poznavali i koji su me bodrili hrabrili kad je najteze bilo
jbg skrenuh ja s puta al evo necu vise dok se ne izvucem sa stranputice u koju sad upadoh
uglavnom o tome se radi
- luckylaka
#20675 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ti izgleda ne razumijes bas najbolje bosanski.Gdje ja to napisa da odustajem od selektora??Dok ima rezultata ostaje,dok ima podrsku Osima,komiteta i vecine navijaca ostaje.U protivnom zna se....Jel mislis da sam toliko tup da kazem,,jebo reprezentaciju PAPE je prioritet505sCrtom wrote:o? kako to ba? sad ti prvi odustade od susica. neka susica. samo neka promijeni ono sto je @respo nabrojao. nek prestane vrijedjati igrace, pogotovo one koje nece da zove. nek smanji aroganciju i mozda najbitnije od svega, pokaze malo postovanja a i interesa prema potencijalnim reprezentativcima. znaci, malo vise del bosquea u susicu a puno manje mancinija.luckylaka wrote:Pa jbga niko ovdje i ne tvrdi da je selektor neki veliki strucnjak(a jebo i strucnjaka ako nema rezultata npr.Maurino)Ono sto ja hocu reci ,,meni je na kraju najbitniji rezultat,,Hoce li to ostvariti PAPE,Sergej,Piplica uopste je nebitno ali ovdje se puno postova svodi na to,,ma sta je radio 20 god.,nema satelitsku antenu,jos gleda kasete,igrao za Sa,..,,Ma boli me gdje igrao i onda kazu ,,ma nije to bitno a jedni prozivaju SVABU jedni PAPE-ta.Dakle.Brazil je krajnji cilj,s kim ,kako ne interesuje me.