Sto ti ne kazes otvoreno,,moja je zelja da se ne plasiramo nigdjecvrčak_na_hedonizmu wrote:Dario Šimić je sjedio na klupi Milana jedno deset godina pa je vrhunske partije pružao u reprezentaciji. Bentner nije standardan u klubovima a zabija ko blesav za Dansku ( primjera je bezbroj ). Koga to Švedi i Danci imaju,kakve su to zvijeri od igrača ( osim Zlaje ) ? Koga je Novi Zeland imao pa je odigrao 3 remija na SP-u te grupu završio bez poraza. Koga su to imali Slovaci, Latvijci, Slovenci ? Uostolom, kakve igrače je imala Grčka pa uze EP ? Gukni znalče, prosvijetli me.MightyMatch wrote:Ovaj Zuka od svih shjajnih moguci transfera ode u Gent,Miske u Cajnu,Lulic nakon pola godine odigra par tekmi svih devedest minuta,Dzeko dobio vecu sirinu(na klupi),Haris,Ibro se gamljalju po Gaziasporu,Stevanovic iako obecava od lala i sosa se neMre oprostiti itd,itd..
Ali to ne smeta Papetu da bude prvi na tabeli u kvalifikacijama za Brazil i sa takvim kao sto navedesmo,jel tako cvrle.
Ostale nase ''trenercine'' nisu, niti ce ''riskirati'',neboj se.
Sušić je najbolji od trenera koje smo imali. Samo ta tvrdnja dokazuje koje odrone smo imali od trenera da je polu-amater najbolji trener do sada. To nikada nisam dovodio u pitanje.
@LSD, ako nas odvede. od 10 utakmica odigrali smo 4. Od te 4 utakmice tri su bile bezvezne i jedan super teška. Ostale su nam još tri super teške utakmice ( Grčka i 2x Slovačka ) te dvije teške ( Latvija i Litvanija u gostima ) dok Sušić i dalje briljira sa postupcima, izjavama, selekcijom igrača i tako unedogled. Nisam optimista. Odnosno, ne znam ko može biti optimista oko plasmana kada Sejin pulen Zahirović igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, na krilu imamo pjanića ili Misimovića + dva napadačau ekipi.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#20326 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- DonVito
#20327 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neka si ti strucnjak eno i Gus Hidink imao Tursku i 6 mill godisnje pa ni do baraza nije dogurao sa repkom.. sve samo od sebe ide tonihoniho wrote:Safet Susic ima najbolju ekipu, najlaksu grupu, najregularniji savez , treci sesir.. sve osim plasmana ce biti najtezi neuspjeh u istoriji reprezentacije. Po mom misljenju, tesko da bi neko losije vodio reprezentaciju od njega.. 50% ekipe ne zasluzuje biti ni blizu reprezentacije, taktika 0 poena, sve u svemu, trebace puno srece.
Oho vidi vidi a jeli rep. BIH bila ikad na SP o EP ako je najtezi neupsjeh u istoriji rep.
A laksu je grupu imala Hrvatska sa Grckom pa ko je isao u klf. a ko direktno hem da su jos bili treci nosioc da je Slovacka bila u toj grupi gdje bi im kraj bio.
Safet Susic - Pape = Dominacija
Last edited by DonVito on 25/12/2012 17:48, edited 1 time in total.
- luckylaka
#20328 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
****JOs jednomnihoniho wrote:Safet Susic ima najbolju ekipu, najlaksu grupu, najregularniji savez , treci sesir.. sve osim plasmana ce biti najtezi neuspjeh u istoriji reprezentacije. Po mom misljenju, tesko da bi neko losije vodio reprezentaciju od njega.. 50% ekipe ne zasluzuje biti ni blizu reprezentacije, taktika 0 poena, sve u svemu, trebace puno srece.
Teams P Pts
Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina 4 10
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
Liechtenstein Liechtenstein 4 0
-
MightyMatch
#20329 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Najbolju ekipunihoniho wrote:Safet Susic ima najbolju ekipu, najlaksu grupu, najregularniji savez , treci sesir.. sve osim plasmana ce biti najtezi neuspjeh u istoriji reprezentacije. Po mom misljenju, tesko da bi neko losije vodio reprezentaciju od njega.. 50% ekipe ne zasluzuje biti ni blizu reprezentacije, taktika 0 poena, sve u svemu, trebace puno srece.
Najlaksa grupa,ziku samo one grupe sa drugim iz sesira Slovencima i nosiocima Norveskom
50% ekipe ne zasluzuje biti blizu reprezentacije @honihoni duso,izbaci iz rukava zamjenu za te igrace,mozda iz Reala,Barcelone itd i uz to da ne idu makar u neke druge armije i vojnike poput tvog ahbaba.A usput da zna se i sam slikati za pasos,a ne da kakvu familijarnu izradi sa didom i nenom
Taktika 0 poena a mi prvi u grupi vec cetiri kola uzastopno.Prije je i drugo mjesto bila vrlo teska zamisao,gotovo nemoguca.Sada ni prvo ne pase.
idi @honihoni nacjepaj drva i donesi cumura,zima je.
Last edited by MightyMatch on 25/12/2012 17:50, edited 1 time in total.
- DonVito
#20330 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
-
nihoniho
#20331 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Na osnovu igara u proslim kvalifikacijama, prijateljskim utakmicama, igri protiv Grcke i presretnom remiju, trebace puno srece da se izvuce vise od 4-5 bodova iz utakmica protiv grcke i Slovacke. Nadam se da cemo se probiti u baraz i imati srece ovaj put.
- DonVito
#20332 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dontsikirikinihoniho wrote:Na osnovu igara u proslim kvalifikacijama, prijateljskim utakmicama, igri protiv Grcke i presretnom remiju, trebace puno srece da se izvuce vise od 4-5 bodova iz utakmica protiv grcke i Slovacke. Nadam se da cemo se probiti u baraz i imati srece ovaj put.
Za drustvo u ćošku
-
MightyMatch
#20333 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@cvrle pa 99% reprezentativaca BIH ''nesto pere po bElom svEtu''.Oni se znaci moraju odmaknut u mene ili u tebe od reprezezentacije posto im patriJotizam i deterdzent oko pranja nije Ada Dita vec Faks Helizim.
- DonVito
-
ja71
#20335 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
malKo je ta tabela relativna jer mi imamo iusti broj bodovaluckylaka wrote: ****JOs jednom![]()
![]()
![]()
Group G dok god slijepci ne ukapiraju gdje smo
![]()
Teams P Pts
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
kao i Grci a oni su tukli Slovake u gostima.
Hocu reci mi imamo lakse utakmice iza nas a teze su pred nama.
i da se razumijemo, nisam hejter, Pape radi dobro posao, ali ne treba ni
neosnovan optimizam siriti.
Utakmica sa Grcima ce biti prelomna, jer ce tu jedan drugom pobjeci 3 poena.
Cak nesto kontam da bi i nerijeseno bilo OK, s obzirom da samo golrazlika
igra ulogu na ovim kvalifikacijama. nema veze kako si igro sa direktnim konkurentom.
ali bi opet bilo produzavanje agonije.
Last edited by ja71 on 25/12/2012 23:17, edited 1 time in total.
- DonVito
#20336 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa i ako pobjegnemo grcima 3 b nakon 5 kola, bice opet da smo im pobjegli samo zato sto smo mi igrali kod kuce
a oni su kod kuce masili prazan gol u 2 min susreta i nas golman Begovic im je izvadio loptu iz gola i slicne gluposti..
Safet Susic- Pape = Dominacija
Safet Susic- Pape = Dominacija
-
MightyMatch
#20337 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nebi,da Hasagicu nije otislo zdravlje Begovic bi i dan danas umjesto na pripremama BIH repke,vjezbao curling sa svojim trolistasima.
Jer bi mu jos baterije bile u kvaru.
Zukanovic je odigrao cestito jednu u mocvari Alzira da li je stvarno pojacao konkurenciju budemo vidjeli,meni mirise na Stilica ima nesto talenta i znanja koji cuci u njemu ali nikako da se digne.U slucaju kiksa i gubitka vaznih bodova ,mogao bi se gore provesti od Rivalda Stojana.Iz Genta bi u tom slucaju mogao pojacati,mozda Gracica ili kao Beslija nazaj.
Maksimum,pa mi protiv Grka nismo imali ni jedan jedini bod u prijasnjim kvalifikacijama,derali su nas i uz duz i poprijeko.Cetiri tekme cetiri poraza,gol razlika gotovo -10 A sad iz vruce Atine ni bod nam nije dovoljan,da nije guzica zinula da izvines sto se tako izrazavam.
Zukanovic je odigrao cestito jednu u mocvari Alzira da li je stvarno pojacao konkurenciju budemo vidjeli,meni mirise na Stilica ima nesto talenta i znanja koji cuci u njemu ali nikako da se digne.U slucaju kiksa i gubitka vaznih bodova ,mogao bi se gore provesti od Rivalda Stojana.Iz Genta bi u tom slucaju mogao pojacati,mozda Gracica ili kao Beslija nazaj.
Maksimum,pa mi protiv Grka nismo imali ni jedan jedini bod u prijasnjim kvalifikacijama,derali su nas i uz duz i poprijeko.Cetiri tekme cetiri poraza,gol razlika gotovo -10 A sad iz vruce Atine ni bod nam nije dovoljan,da nije guzica zinula da izvines sto se tako izrazavam.
- Charuga
- Globalni moderator
#20338 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@MWPeace
Trazi novi nick, ovaj ti je otisao i penziju trajno ...
Ostali, manite se dokazivanja ko je veci patriota, price o dijaspori i slicnih stvari, nije to tema.
Trazi novi nick, ovaj ti je otisao i penziju trajno ...
Ostali, manite se dokazivanja ko je veci patriota, price o dijaspori i slicnih stvari, nije to tema.
-
ja71
#20339 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pa kakva je alternativa ako vec hocemo bez baraza na SP.MightyMatch wrote:A sad iz vruce Atine ni bod nam nije dovoljan,da nije guzica zinula da izvines sto se tako izrazavam.
mozes li biti skroman a biti 1. u grupi ?
- ganjeta
#20340 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovdje pojedini trebaju da otkriju karte i priznaju da ne žele BiH bilo gdje da se plasira. Dosta je mučkih razbojnika na čelu sa @ cvrčkom
.
Vrijeme je
.
Vrijeme je
-
Paul F.
#20341 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Po meni, najteža utakmica u ovim kvalifikacijama je bila u Atini.
Da smo i dobili ko zna šta bi bilo. Paljenje naših autobusa ili slične stvari. Sve ide kako treba, ne ureklo se.
Da smo i dobili ko zna šta bi bilo. Paljenje naših autobusa ili slične stvari. Sve ide kako treba, ne ureklo se.
- MOSALJOZE
#20342 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
568575-pregledano 20397-odgovora.Ne treba se brinuti za buducnost ko ce nasljediti papeta nema šta
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#20343 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nihoniho wrote:Safet Susic ima najbolju ekipu, najlaksu grupu, najregularniji savez , treci sesir.. sve osim plasmana ce biti najtezi neuspjeh u istoriji reprezentacije. Po mom misljenju, tesko da bi neko losije vodio reprezentaciju od njega.. 50% ekipe ne zasluzuje biti ni blizu reprezentacije, taktika 0 poena, sve u svemu, trebace puno srece.
naša grupa je laka samo na papiru, jedino što se može reći da nije atraktivna, ali laka
tek nas čekaju najhebenije tekme...Grci u Zenici su gori 10x nego Grci u Atini zbog stila igre...Slovaci nagazna, i to nepredvidiva, mina...ko na njima bodove izgubi crno mu se piše
Mi i Grci smo u mrtvoj utrci i odlučivat će psiha, dok Slovaci vrebaju priključak da se ubace u borbu za prvo mjesto, a tražit će je preko naših ili grčkih kikseva....za sada Grci ključno odradili 3 boda u Bratislavi, ali od nas zijanili -2 boda pa je njihova pobjeda u Bratislavi neutralisana...u svakom slučaji naš raspored je hebeniji nego Grčki
-
majkovich
#20344 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sušić je najbolji trener. nema svrhe diskutovati i pametariti nešta, čovjek jednostavno izvlači maksimum iz reprezentacije.
---mašinerija uvijek bio i ostao: http://www.ekrtica.com/safet-susic/best ... cd1e5.html
peace
---mašinerija uvijek bio i ostao: http://www.ekrtica.com/safet-susic/best ... cd1e5.html
peace
- shalla
#20345 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja srećom bio prehlađenvinnie_jones wrote:Bio je poslijepodnevni termin pa smo iskarikirali da nas puste ranije iz škole...
Pape k'o rukom - Jozić na ćaplu i pod prečku.
p.s. Jes' ga Hadžija opucao, ko kakav kadet a ne senior
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#20346 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
kad se zaklinjem u nešto uvijek kažem neka bude ko Pape i Davor protiv Kolumbije
-
nihoniho
#20347 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To je tvoj problem, idolopoklonstvo je stvar daleke istorije. Susic je dokazani antistrucnjask , dzaba upirete da to negirate. nasa ekipa je duplo slabija jer je on trener.
-
MightyMatch
#20348 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dabogda nam ovako slabo vazda na tabeli u kvalifikacijama bilo.nihoniho wrote:To je tvoj problem, idolopoklonstvo je stvar daleke istorije. Susic je dokazani antistrucnjask , dzaba upirete da to negirate. nasa ekipa je duplo slabija jer je on trener.
Inace @honihoni ti si moj idol
- luckylaka
#20349 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Slika govori vise od hiljadu rijecinihoniho wrote:To je tvoj problem, idolopoklonstvo je stvar daleke istorije. Susic je dokazani antistrucnjask , dzaba upirete da to negirate. nasa ekipa je duplo slabija jer je on trener.
Teams P Pts
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
- MOSALJOZE
#20350 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da ima boljih od Safeta to stoji.Evo prvi Vahid Halihodzic on je super trener,bolji od sušića ja vjerujem da bi pape to priznao(inače pape bolji u tenisu).Ali ima problem Vaha radi za pare,radi i sušić ali ono što vaha ima u alžiru je smiješno na spram papetovog