Na ovom forumu.nihoniho wrote: Gdje ste to naucili!?
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#20076 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
-
miki.ba
#20077 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kad izgovarate ime gospodina Papeta obavezno ustanite.
Šta je ovo?
Nema naroda koji može više mrziti svoje od nas.
Šta je ovo?
Nema naroda koji može više mrziti svoje od nas.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20078 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nihoniho za selektora! Ocekujemo sve pobjede u kvalifikacijama za EP (ove su vec propale
) i, naravno, evropsku titulu. Sve ispod nije prihvatljivo. Ubjedjen sam da ce takav trenerski mag s lahkocom ostvariti ove jednostavne ciljeve.
Pape, pakuj kofere!
Covjek ima argumente, prema tome 
Pape, pakuj kofere!
- buzzer
#20079 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
neki bi forumasi vrli (opcinjeni likom i djelom ovoga, u evropi anonimnog trenera, sto nas je zbog naseg kokuzluka i njegove nesposobnosti da nadje bolje placen angazman zapao da nam bude selektor) htjeli docarati da je on, a ne vedo i dzeko, davao golove, da je on, a ne pjanic i misimovic asistirao istima, da je on, a ne spahic i begovic, zaustavljao protivnicke napade...
jeste, svi su se bavili masturbiranjem, samo je nas vrijedni as sam protiv svih ispisivao svijetle stranice bosanskog (H)loptanja. jeste, ali u polnom organu muskarca...
uspjeh reprezentacije bosne i hercegovine (a to nije ni pobjeda nad impotentnom ekipom lichtensteina, niti sretni remi protiv grka, nego preostale dvije utakmice u kojim se je pokazala zrelost reprezentacije) nije postignut, ponovicu, zahvaljujuci, nego unatoc cinjenici da nam je safet susic selektor. kao i uvjek dosad, bih ima bolje igrace, nego ostatak personala u i oko reprezentacije, no sada je to najizrazenije. mi nikad nismo imali ovako dobar, ugledan i na trzistu vrijedan sastav i alternative (iako se selektor kocka sa mogucim gubitkom nekih potencijalnih nasljednika nasih najboljih igraca), a kvalifikacijska grupa nam je za pozeljeti. zato se ja spremam da u svom aranzmanu i o svom trosku (nek me susic ne vodi, neka fala) sa svojim sinom odem u brazil da navijam za ambasadore bolje bosne i hercegovine u nadi da to strateg nece zajebati sa svojim nenagomilavanjem igraca na vristece deficitarnim pozicijama, sa ibricicem kao jedinom alternativom dvojici napadaca za 4-4-2 sistem, sa prepustanjem golmanima da se medjusobno dogovore kad ce ko braniti - bolestan, ili zdrav, bolji, ili losiji, sa televizijskim ruganjem mladom igracu giganta najjace lige na svijetu i ucesniku lige sampiona zbog njegove volje da sve batali i pjeske dodje igrati za machehu bih, sa nastojanjem da nekorektnim odnosom navede najiskusnijeg igraca i drugog strijelca reprezentacije svih vremena da napusti ekipu (rafalom kazenjno
), sa koristenjem na desnom beku igraca koji ni na svojoj ucenoj poziciji ne zadovoljava reprezentativni nivo kvaliteta, sa ... posebno sa alarmantno sporom implementacijom naucenog na forumu.
a sto se tice njegovih igrackih uspjeha, jeste, bio je 6 puta sampion najjace lige na svijetu, pobjedio 2001 cl i svjetski kup... ups, to je bio jedan drugi, toga danas mozemo gledati na sky sport, kao uglednog i elokventnog komentatora...no to nije tema emisije, ovdje je rjec o najboljem, a ne najgorem svih vremena.
nema sta, safet susic pape je najbolji i u proslosti i u buducnosti, stonoveli vidoviti lucky ...
(ali po izboru citalaca france football i dijela klixovih forumasa, dok statistika govori drugacije
)
jeste, svi su se bavili masturbiranjem, samo je nas vrijedni as sam protiv svih ispisivao svijetle stranice bosanskog (H)loptanja. jeste, ali u polnom organu muskarca...
uspjeh reprezentacije bosne i hercegovine (a to nije ni pobjeda nad impotentnom ekipom lichtensteina, niti sretni remi protiv grka, nego preostale dvije utakmice u kojim se je pokazala zrelost reprezentacije) nije postignut, ponovicu, zahvaljujuci, nego unatoc cinjenici da nam je safet susic selektor. kao i uvjek dosad, bih ima bolje igrace, nego ostatak personala u i oko reprezentacije, no sada je to najizrazenije. mi nikad nismo imali ovako dobar, ugledan i na trzistu vrijedan sastav i alternative (iako se selektor kocka sa mogucim gubitkom nekih potencijalnih nasljednika nasih najboljih igraca), a kvalifikacijska grupa nam je za pozeljeti. zato se ja spremam da u svom aranzmanu i o svom trosku (nek me susic ne vodi, neka fala) sa svojim sinom odem u brazil da navijam za ambasadore bolje bosne i hercegovine u nadi da to strateg nece zajebati sa svojim nenagomilavanjem igraca na vristece deficitarnim pozicijama, sa ibricicem kao jedinom alternativom dvojici napadaca za 4-4-2 sistem, sa prepustanjem golmanima da se medjusobno dogovore kad ce ko braniti - bolestan, ili zdrav, bolji, ili losiji, sa televizijskim ruganjem mladom igracu giganta najjace lige na svijetu i ucesniku lige sampiona zbog njegove volje da sve batali i pjeske dodje igrati za machehu bih, sa nastojanjem da nekorektnim odnosom navede najiskusnijeg igraca i drugog strijelca reprezentacije svih vremena da napusti ekipu (rafalom kazenjno
a sto se tice njegovih igrackih uspjeha, jeste, bio je 6 puta sampion najjace lige na svijetu, pobjedio 2001 cl i svjetski kup... ups, to je bio jedan drugi, toga danas mozemo gledati na sky sport, kao uglednog i elokventnog komentatora...no to nije tema emisije, ovdje je rjec o najboljem, a ne najgorem svih vremena.
nema sta, safet susic pape je najbolji i u proslosti i u buducnosti, stonoveli vidoviti lucky ...
(ali po izboru citalaca france football i dijela klixovih forumasa, dok statistika govori drugacije
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#20080 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
buzzer wrote:neki bi forumasi vrli (opcinjeni likom i djelom ovoga, u evropi anonimnog trenera, sto nas je zbog naseg kokuzluka i njegove nesposobnosti da nadje bolje placen angazman zapao da nam bude selektor) htjeli docarati da je on, a ne vedo i dzeko, davao golove, da je on, a ne pjanic i misimovic asistirao istima, da je on, a ne spahic i begovic, zaustavljao protivnicke napade...
Dakle, ako sam te dobro razumio, kada pobijedimo onda su igrači zaslužni za to a kada izgubimo onda je Pape kriv ?
Vidim da hoćeš reći i da je bio karina od igrača ?
- buzzer
#20081 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
bingo! kada izgubimo kriv je selektor sto nije omogucio da na svim pozicijama igraju najbolji igraci kojima raspolazemo i da im na klupi sjede najbolje moguce zamjene.leet wrote: Dakle, ako sam te dobro razumio, kada pobijedimo onda su igrači zaslužni za to a kada izgubimo onda je Pape kriv ?
gdje to vidis? i kako?leet wrote: Vidim da hoćeš reći i da je bio karina od igrača ?
- Edin H.
#20082 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
leet wrote:buzzer wrote:neki bi forumasi vrli (opcinjeni likom i djelom ovoga, u evropi anonimnog trenera, sto nas je zbog naseg kokuzluka i njegove nesposobnosti da nadje bolje placen angazman zapao da nam bude selektor) htjeli docarati da je on, a ne vedo i dzeko, davao golove, da je on, a ne pjanic i misimovic asistirao istima, da je on, a ne spahic i begovic, zaustavljao protivnicke napade...
Dakle, ako sam te dobro razumio, kada pobijedimo onda su igrači zaslužni za to a kada izgubimo onda je Pape kriv ?
Vidim da hoćeš reći i da je bio karina od igrača ?
Ne mislim da ima smisla raspravljati o Papetu kao igracu i sta je osvojio vani, jer je Pape kasno otisao u inostranstvo zbog tadasnjih pravila, a jos je dodatno sam sebe usporio potpisivanjem dva ugovora. Skoro niti jedan od nasih glavnih igraca nije jos dosegao dob koju je on morao cekati da ode u inostranstvo. A ne znam da je iko od nasih sadasnjih top igraca morao ici i sluziti vojsku, kao sto je tada bio slucaj
To pravilo nije bilo dobro za igrace i njihov dzep, ali su bila dobra za nasu tadasnju ligu, zato nam je liga bila beton.
Ako se vec raspravlja o Papetu kao igracu kiksao je (istina ne on sam) kada je Jugoslavija igrala na Svjetskom prvenstvu u Spaniji, tada se od njega puno ocekivalo, a slabo smo odigrali. Uostalom i sam je Pape o tome govorio.
- burek_in_space
#20083 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Prije sam mislio da se samo zajebavash.buzzer wrote: bingo! kada izgubimo kriv je selektor sto nije omogucio da na svim pozicijama igraju najbolji igraci kojima raspolazemo i da im na klupi sjede najbolje moguce zamjene.
Sad sam siguran da ti zapravo ni sam ne znash shta hocesh.
- buzzer
#20084 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
a ja sam prije mislio da si ti susicev pr-volonter, nako iz zajebancije, a sad vidim da si ti ustvari siguran da je ibricic bolja rezerva dzeki i vedi, nego sto bi to bio djuric, mahmutovic ili seferovic i da ih, zlu ne trebalo moze sam obojicu zamjeniti u slucaju da oni budu sprijeceni. a nekad mi djelujes ko zaljubljen mladac, stono ljubi mahane ne vidi.burek_in_space wrote:Prije sam mislio da se samo zajebavash.buzzer wrote: bingo! kada izgubimo kriv je selektor sto nije omogucio da na svim pozicijama igraju najbolji igraci kojima raspolazemo i da im na klupi sjede najbolje moguce zamjene.
Sad sam siguran da ti zapravo ni sam ne znash shta hocesh.
- just principe
#20085 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
buzzer wrote: bingo! kada izgubimo kriv je selektor sto nije omogucio da na svim pozicijama igraju najbolji igraci kojima raspolazemo i da im na klupi sjede najbolje moguce zamjene.
pojma nemas nepismeni trollu
- buzzer
#20086 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
cemu razum, kada obozavatelji vide unaprijed da bih nikad nece imati boljeg? ja sam samo napomenuo da postoje igraci koji su osvojili najvece moguce trofeje, rekordne transfere, bili najbolji strijelci i asistenti u najboljim ligama.... upravo da bh ukazao na apsurdnost tvrdnji da je susic najbolji svih vremena. niko ne spori da je bio veliki igrac, ali ovo totemiziranje mi ide malo na polni organ.Edin H. wrote:
Ne mislim da ima smisla raspravljati o Papetu kao igracu i sta je osvojio vani, jer je Pape kasno otisao u inostranstvo zbog tadasnjih pravila, a jos je dodatno sam sebe usporio potpisivanjem dva ugovora. Skoro niti jedan od nasih glavnih igraca nije jos dosegao dob koju je on morao cekati da ode u inostranstvo. A ne znam da je iko od nasih sadasnjih top igraca morao ici i sluziti vojsku, kao sto je tada bio slucaj![]()
To pravilo nije bilo dobro za igrace i njihov dzep, ali su bila dobra za nasu tadasnju ligu, zato nam je liga bila beton.
Ako se vec raspravlja o Papetu kao igracu kiksao je (istina ne on sam) kada je Jugoslavija igrala na Svjetskom prvenstvu u Spaniji, tada se od njega puno ocekivalo, a slabo smo odigrali. Uostalom i sam je Pape o tome govorio.
- burek_in_space
#20087 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kod mene je jasno kao dan - Safet nas odvede na SP, bice za sve a ne samo za mene shah, kralj, ajatolah, Tito...buzzer wrote:
a ja sam prije mislio da si ti susicev pr-volonter, nako iz zajebancije, a sad vidim da si ti ustvari siguran da je ibricic bolja rezerva dzeki i vedi, nego sto bi to bio djuric, mahmutovic ili seferovic i da ih, zlu ne trebalo moze sam obojicu zamjeniti u slucaju da oni budu sprijeceni. a nekad mi djelujes ko zaljubljen mladac, stono ljubi mahane ne vidi.
Ako ne uspije u tome, hvala na saradnji, prijatno i dovidjenja.
Za tebe - Safet je sad niko i nishta, mijenjao bi ga a ne znash ni sam koga bi doveo. Bacash floskule tipa "igrachi su zasluzni kada pobjede, a selektor je kriv kada izgube" PA to nema ni u Sjevernoj Koreji.
Dok se ne uozbiljish, i budesh pisao na ovoj temi u skladu sa cjelokupnom situacijom koja vlada kod nas u zemlji, a onda samim tim i u Fudbalskom savezu, mogu samo reci da si neozbiljan. I nishta vishe.
Zhivio.
- buzzer
#20088 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
naravno da mozes koristiti uvrede kad si na istoj obozavateljskoj liniji kao i burek. no, ma kako neotesan bio, cinjenice su jedno, a erotika drugo.just principe wrote:buzzer wrote: bingo! kada izgubimo kriv je selektor sto nije omogucio da na svim pozicijama igraju najbolji igraci kojima raspolazemo i da im na klupi sjede najbolje moguce zamjene.
pojma nemas nepismeni trollu
- buzzer
#20089 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ne kontas, ti si neozbiljan ,a ja sam sasvim ozbiljan i govorim argumentovano.burek_in_space wrote:Kod mene je jasno kao dan - Safet nas odvede na SP, bice za sve a ne samo za mene shah, kralj, ajatolah, Tito...buzzer wrote:
a ja sam prije mislio da si ti susicev pr-volonter, nako iz zajebancije, a sad vidim da si ti ustvari siguran da je ibricic bolja rezerva dzeki i vedi, nego sto bi to bio djuric, mahmutovic ili seferovic i da ih, zlu ne trebalo moze sam obojicu zamjeniti u slucaju da oni budu sprijeceni. a nekad mi djelujes ko zaljubljen mladac, stono ljubi mahane ne vidi.
Ako ne uspije u tome, hvala na saradnji, prijatno i dovidjenja.
Za tebe - Safet je sad niko i nishta, mijenjao bi ga a ne znash ni sam koga bi doveo. Bacash floskule tipa "igrachi su zasluzni kada pobjede, a selektor je kriv kada izgube" PA to nema ni u Sjevernoj Koreji.![]()
Dok se ne uozbiljish, i budesh pisao na ovoj temi u skladu sa cjelokupnom situacijom koja vlada kod nas u zemlji, a onda samim tim i u Fudbalskom savezu, mogu samo reci da si neozbiljan. I nishta vishe.
Zhivio.
pa ja, a ne, kao ti, temeljeno na simpatijama.
safet je za mene, suprotno tvojim podmetanjima, bivsi veliki igrac sarajeva, psg-a i reprezentacije sfrj, cija se velicina iz mnogo razloga ne moze porediti sa recimo dzekom ili hasanom.
floskule... hm... stevens juce zijanio od vede
i naravno da znam koga bih doveo. eno covjeka u zenici, radi bolje za manje pare. trazite vladu i recite da sam vas ja poslao.
- burek_in_space
#20090 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Naravno, hajmo otjerati selektora koji ima najbolji start u kvalifikacijama u istoriji nashe reprezentacijebuzzer wrote:
ne kontas, ti si neozbiljan ,a ja sam sasvim ozbiljan i govorim argumentovano.![]()
pa ja, a ne, kao ti, temeljeno na simpatijama.
safet je za mene, suprotno tvojim podmetanjima, bivsi veliki igrac sarajeva, psg-a i reprezentacije sfrj, cija se velicina iz mnogo razloga ne moze porediti sa recimo dzekom ili hasanom.
floskule... hm... stevens juce zijanio od vedei danas mu se trese stolica. neki dan babel frcio, malo prije toga chelsea otjera trenera s kojim su uzeli cl... sve floskulel, samo je kod nas tito i sah i mat i sve trener cija je najveca zasluga sto je onomad bio dobar igrac? ti ozbiljan? ja neozbiljan?
ma daaaj.... drugo je to sto si ti moderator, pa si automatski najozbiljniji.
pa predvodis ove svoje u cipelarenju ko god se usudi reci stagod kontra totema. medjutim tu ciglu ne mozete bas svima prodavati.
![]()
i naravno da znam koga bih doveo. eno covjeka u zenici, radi bolje za manje pare. trazite vladu i recite da sam vas ja poslao.
A Vlado, pitaj ga da li bi preuzeo reprezentaciju sada, mozhda bi se iznenadio odgovorom koji bi ti pruzhio.
Do tada, svako dobro tebi i tvojima, i nemoj sina trovati i usmjeravati protiv najveceg igracha kojeg je BiH imala, a nadam se uskoro i najuspjeshnijeg selektora reprezentacije BiH.
- buzzer
#20091 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ama ne pozivam ja na tjeranje selektora, znam ja da ni njega, ni fahra, ni zlaju, ni mileta nemoze nista i niko otjerati... u skladu sa cjelokupnom situacijom koja vlada kod nas u zemlji, a onda samim tim i u Fudbalskom savezuburek_in_space wrote: Naravno, hajmo otjerati selektora koji ima najbolji start u kvalifikacijama u istoriji nashe reprezentacije![]()
A Vlado, pitaj ga da li bi preuzeo reprezentaciju sada, mozhda bi se iznenadio odgovorom koji bi ti pruzhio.![]()
Do tada, svako dobro tebi i tvojima, i nemoj sina trovati i usmjeravati protiv najveceg igracha kojeg je BiH imala, a nadam se uskoro i najuspjeshnijeg selektora reprezentacije BiH.
samo mi se povraca na pripisivanje tudjih zasluga tipu koji vise siti interese brata menadzera, nego reprezentacije. pa onda moze avdija, a izeta cemo prepustiti levatu hitzfieldu, ili da ode sam u uefu, pokuca, dobar dan-dobar dan, ja dos'o da me upisete u bosanske igrace.
a moj sin ... hehe, taj zasigurno nece biti idolopoklonstvom zatrovan.
tebi i tvojima takodje sve najbolje. hajmo sad gledati jednog drugog strateskog maga.
- luckylaka
#20092 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zapjevaj ti onu,,Vrati se Ciro vrati nedaj da srce pati....,,Pa PAPE ovako u reprezentaciji radi u inat dusmanima,hoce da dokaze kako sa,,slabijim,,igracima tipa Avdija,Ibra,Vranjes,Sesar,Zahirovic(i jos poneki)moze imati ospjeha.E sad kada PAPE osjeti da treba pomoc ovoj reprezentaciji na red ce doci Hajrovic,Halilovic,Seferovic,Kolasinac(naravno koji pristane da igra za ovu reprezentaciju)P.S.Inace da se primijetiti da ovi sto obicno trolaju ovu temu jedno vrijeme se izgube,nema ih ,nema i onda odjednom iskoce i lupaju li lupaju.buzzer wrote:ama ne pozivam ja na tjeranje selektora, znam ja da ni njega, ni fahra, ni zlaju, ni mileta nemoze nista i niko otjerati... u skladu sa cjelokupnom situacijom koja vlada kod nas u zemlji, a onda samim tim i u Fudbalskom savezuburek_in_space wrote: Naravno, hajmo otjerati selektora koji ima najbolji start u kvalifikacijama u istoriji nashe reprezentacije![]()
A Vlado, pitaj ga da li bi preuzeo reprezentaciju sada, mozhda bi se iznenadio odgovorom koji bi ti pruzhio.![]()
Do tada, svako dobro tebi i tvojima, i nemoj sina trovati i usmjeravati protiv najveceg igracha kojeg je BiH imala, a nadam se uskoro i najuspjeshnijeg selektora reprezentacije BiH.![]()
samo mi se povraca na pripisivanje tudjih zasluga tipu koji vise siti interese brata menadzera, nego reprezentacije. pa onda moze avdija, a izeta cemo prepustiti levatu hitzfieldu, ili da ode sam u uefu, pokuca, dobar dan-dobar dan, ja dos'o da me upisete u bosanske igrace.![]()
a moj sin ... hehe, taj zasigurno nece biti idolopoklonstvom zatrovan.![]()
tebi i tvojima takodje sve najbolje. hajmo sad gledati jednog drugog strateskog maga.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#20093 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ko god misli da se Pape bezveze lik i kao igrač i kao trener
struČnjaci fino ukucate u google Safet Sušić i ukucate svoje lično ime u google, pa uporedite ko je ko u svijetu fudbala.
ps
a iskreno volio bih i ja da je naš selektor Ferguson, al kolko platiš toliko dobiješ i za pare koje mi plaćamo, realno, udarajmo se u guzicu od sreće šta smo dobili
ps
a iskreno volio bih i ja da je naš selektor Ferguson, al kolko platiš toliko dobiješ i za pare koje mi plaćamo, realno, udarajmo se u guzicu od sreće šta smo dobili
-
cindrlimindrli
#20094 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Napise kilometre postova o tome kako je Susic zalutao u svijet fudbala i onda nam za selektora predlozibuzzer wrote:i naravno da znam koga bih doveo. eno covjeka u zenici, radi bolje za manje pare. trazite vladu i recite da sam vas ja poslao.
Vladu, trenera Celika?
- buzzer
#20095 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
reci mi jose, postenja ti cuvenoga, je li senijad kadar zamjeniti edina i vedu? ja pokuso naci, al gugl ne zna...JoseMujica wrote:ko god misli da se Pape bezveze lik i kao igrač i kao trenerstruČnjaci fino ukucate u google Safet Sušić i ukucate svoje lično ime u google, pa uporedite ko je ko u svijetu fudbala.
ps
samo tamo neke stranice iskacu dje pise da se zahirovic ubio za desnog beka i da crko onaj ko pozeli cocalica u reprezentaciji, kraj vrancica ziva
i jos nesto nikako da skontam... jel bolji golman koga bole ledja, il onaj kojeg ne bole?
-
miki.ba
#20096 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dobar je dovla "strucnjk".
-
MightyMatch
#20097 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Fazon je sto je taj isti Vlado ubatalio zivi baraz blesavim porazom protiv ni manje ni vise nego Kipra.cindrlimindrli wrote:Napise kilometre postova o tome kako je Susic zalutao u svijet fudbala i onda nam za selektora predlozibuzzer wrote:i naravno da znam koga bih doveo. eno covjeka u zenici, radi bolje za manje pare. trazite vladu i recite da sam vas ja poslao.
Vladu, trenera Celika?
I jos uz to bi kao zamijenu za Vladu vjerovatno opet doveo Tulica.
Dovodi @buzzer covjeka da mjenja selektora koji je prvi na tabeli nakon cetiri kola(prvi put ikada od postanka nam repke),''pametno'' nema sta
- buzzer
#20098 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
http://www.youtube.com/watch?v=e6Xwhtr5xgIcindrlimindrli wrote:Napise kilometre postova o tome kako je Susic zalutao u svijet fudbala i onda nam za selektora predlozibuzzer wrote:i naravno da znam koga bih doveo. eno covjeka u zenici, radi bolje za manje pare. trazite vladu i recite da sam vas ja poslao.
Vladu, trenera Celika?
profesor, doktor, intelektualac, gospodin...
- luckylaka
#20099 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zelje su jedno(neka se obrati Hayat-u)a stvarnost trenutno odredjuje glavni hadzija Ivica Osim u saradnji mozes zamisliti sa Hadzijom,Sergejem,Princom...i sad dodje neki ...i kaze,,jebo ovoga sto je prvi hocemo Stepana iz Srbije,,Neka nama Svabo pozivi imacemo savez ,selektora i rezultate po mjeri.P.S.Valjda bi neki bili zadovoljniji da smo trenutno 3 ili 4 na tabeli bez ikakve sanse za S.P.MightyMatch wrote:Fazon je sto je taj isti Vlado ubatalio zivi baraz blesavim porazom protiv ni manje ni vise nego Kipra.cindrlimindrli wrote:Napise kilometre postova o tome kako je Susic zalutao u svijet fudbala i onda nam za selektora predlozibuzzer wrote:i naravno da znam koga bih doveo. eno covjeka u zenici, radi bolje za manje pare. trazite vladu i recite da sam vas ja poslao.
Vladu, trenera Celika?
I jos uz to bi kao zamijenu za Vladu vjerovatno opet doveo Tulica.
Dovodi @buzzer covjeka da mjenja selektora koji je prvi na tabeli nakon cetiri kola(prvi put ikada od postanka nam repke),''pametno'' nema sta
-
cindrlimindrli
#20100 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bolan, Vlado faking Jagodic, Celik Zenica...halo?buzzer wrote:profesor, doktor, intelektualac, gospodin...
sta ces nam sljedece predloziti?
Ovog?