Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nisam_ja

#1826 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nisam_ja »

Baltazar_khan wrote:Pape zovi Vuleta :thumbup:
:lol:
luckylaka

#1827 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

HarnagaHarnaga wrote:Izgleda da me selektori citaju :D Ja okom oni skokom (osim onoga smote "sto je vjecito gorio do zelje da igra za BiH"). Vala, ko da je mene pito za Alispahica. Iako sam ga gledao samo 10-tak puta, mogo bi se opkladiti da ce daleko dogurati...
Inace osim Medjeda koji je u tri godine poceo dvije - tri utakmice u sada vec drugoligasu (hehehe, ja kad sam govorio da igra u losem klubu neki su jos i stavljali to u pitanje), skoro da je moj izbor. Muratovic jeste najavio povlacenje, Muratovic jesti BIO jedno vrijeme rezerva u svome timu, Muratovic ima 34 godine, Muratovic ne moze izdrzati cijelu utakmicu ALI Susic je izjavio da mu Muratovic treba bar dio utakmice, da ga je ZAMOLIO da promjeni svoje odluku JER JE POTREBAN reprezentaciji...Muratovic je jedan od najboljih nasih igraca iz proslih kvalifikacija, Muratovic je trcao, uklizavao, presjecao lopte, napadao, asistirao, izborio kljucne penale i slobodne udarce koji su nam donijeli drugo mjesto, i SRAM BILO SVAKOG onoga ko ga vrijedja i neprimjereno kritikuje. Stilic je tu i tamo igrac, nista specijalno da kazemo da cemo izgubiti ako on ne igra, sigurno losiji od Alispahica, Ibricica, Misimovica, Pjanica (hehehe kad se sjetim da je Komeba tvrdio da je Stilic bolji od Pjanica). To su igraci kojima bi Stilic mogao biti konkurent a tvrdim da ni Muratovic na toj poziciji (sto neki kazu ciste desetke) nije losiji od Stilica. Ko ne vjeruje neka pretrazi malo You Tube. Medjutim, kako svi znamo selektori Muratovica ne pozivaju da bi u reprezentaciji igrao tu poziciju vec nesto sasvim drugo i debilni su oni koji kazu "a sto nije pozvao Stilica umjesto Muratovica". Da izbaci jednog od rijetkih na poziciji na kojoj je zamisljeno da igra, a da ubaci nekoga na cijoj se poziciji vec guraju klase od igraca????
Dakle Cocalica umjesto Medjeda i "bravo Pape".
Koja radost sto Medini idu u drugu ligu a jos bi vjerovatno bila veca kada bi Medo slomio nogu.Ali zna Pape malo bolje od cirica,avdica i ostalih,,navijaca,,
mikogoago

#1828 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

Nesto sve citam ove vase postove i cesto se pitam da li vecina od vas zna sta pise.Lako je sjediti ovako i palamuditi sta bi selektor (bilo koji u nasem slucaju)trebao raditi i kako nije vidio sljepac jedan tako vanserijskog igraca xy itd.
Ljudi budite malo ozbiljni ako vec diskutujete ozbiljno na ovu temu i posteno mi odgovorite koliko bi od vas da je selektor rizikovalo i pozvalo u tim nekoga ko nije igrao sa ovim momcima,koji doduse igra dobro,ali pitanje je kako ce se uklopiti u tim i koncepciju koju selektor zamislja.Ja sam uvijek za provjerenu opciju i iskusnog igraca tipa Muratovica nego za praviti izlete sa nekim drugim,pogotovo ukoliko startam sa tim timom koji dobro ne poznajem.To je logika i pragmatizam.Istovremeno se moze uvjeriti koliko doticni igrac moze ili ne moze.Susic je fino izjavio da mu trebaju iskusni igraci,da na Muratovica racuna da igra koliko moze,barem dio utakmice.Sto je po meni skroz logicno. Naprimjer protiv francuza mislim da je skroz logicno startati sa iskusnim Muratovicem nego sa nekim ko nije igrao tako jake utakmice.Na koncu Susic je fino rekao da se ovaj put odlucio za Alispahica,sto ne znaci da u avgustu nece pozvati nekog drugoga.Jer vidim vecina je udarila u zestoke kritike o pozivanju ili ne pozivanju nekoga.Halo ba ljudi mi jos nismo vidjeli kakvu je koncepciju zamislio Susic i kako ce tim igrati.On tek slaze kockice ,zato malo strpljenja i malo postovanja prema njemu bez kojekakvih epiteta papak ili slicno.Ono sto sam ja do sada vidio je da je on oprezan i pragmatican,a dalje cemo vidjeti :bih:
BaileyS

#1829 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BaileyS »

Za nas je selektor tipa Maradona......za vrijeme njegovog kratkog "selektorovanja" kroz ekipu je proslo ni manje ni vise nego 100 (slovima - stotinu) igraca :shock:

Naravno, ovo je predmet ismijavanja u ostatku svijeta i okarakterisano je kao jedan od prenosa bivseg ovisnika o kokainu a kod nas bi vjerovatno bio pun pogodak :D
sistematski pregled

#1830 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sistematski pregled »

jeza u ledja wrote:mozel golmana?

mujdza igra u frajburgu, bekric u zelji.
frajburg se koprca u bundesligi, a zeljo sampion. ee, bogati.
Ma može i golmana! :D
Sinoć je pokazao da je igrač reprezentativnog kalibra!
Miske i Pjanić vani Bekrić unutra!
buzzer

#1831 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

sreca bijah odsutan u vrijeme kad su ovdje pojedinci selektora nazivali papkom. inace bih zaradio ban. omladino samo opusteno. imamo trenera sa ugledom, ambicijom, mjerom, znanjem. jedino se nadam da ce iskoristiti i ono 23 mjesto na spisku i pozvati jos nekoga. idealno bi bilo da ode u torino i porazgovara sa od nekih omrazenim najuspjesnijim reprezentativcem bih. mada bi super bilo vidjeti cocalica u ovim prijateljskim utakmicama. kako god drugo mjesto u grupi nam ne gine. :bih:
luckylaka

#1832 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

buzzer wrote:sreca bijah odsutan u vrijeme kad su ovdje pojedinci selektora nazivali papkom. inace bih zaradio ban. omladino samo opusteno. imamo trenera sa ugledom, ambicijom, mjerom, znanjem. jedino se nadam da ce iskoristiti i ono 23 mjesto na spisku i pozvati jos nekoga. idealno bi bilo da ode u torino i porazgovara sa od nekih omrazenim najuspjesnijim reprezentativcem bih. mada bi super bilo vidjeti cocalica u ovim prijateljskim utakmicama. kako god drugo mjesto u grupi nam ne gine. :bih:
A ni prvo nije mi mrsko :razz:
Richard Peti

#1833 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Richard Peti »

e misa mu njegovog.. potvrdjeno:

Laurent Blanc To Be Next France Coach After World Cup 2010
http://www.goal.com/en-us/news/465/fran ... d-cup-2010

sretno Pape!
buzzer

#1834 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

dzemmo wrote:e misa mu njegovog.. potvrdjeno:

sretno Pape!
ne bih ja to dzemo tako crno gledao. mozda je to cak i prednost za nas. doci ce u sarajevo (ili zenicu) sa izmjenjenim sastavom nakon debakla na svjetskom. sjebani poslije nerjesenog kod kuce s bjelorusijom... :D pod pritiskom javnosti novi trener ce pokusati neke drasticne izmjene u timu i taktici i... (sad u kadar utrcava zec :-D ) nisu s ni okrenuli, a vec je 2:0 (zec, misimovic) na kraju prvog poluvremena. onda na scenu stupa jurica, pardon boris pandza umjesto jahica i skupa sa kapitenom i safetom zatvori prilaz golu. i to je to, 3:0 na kraju (ipak im je dzeko na kraju dohako). :bih:
zecko_kupuz

#1835 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zecko_kupuz »

@mikogoago
Muratovića teško da ćemo više vidjeti u prvoj postavi, u slučaju da nema izostanaka naravno. Može on biti iskusan, ali njegovi neprecizni pasovi stvaraju paniku u ekipi. Muratu hvala, ali bez njega se može, vidjeli smo.

Uostalom, Sušić je duplim potezom Muratoviću uskratio mjesto - ubacio je Pjanića uz Misketa i vratio jednog igrača (iz veze) u odbranu. Po ovoj formaciji, tu prostora više nema.
Najveća šteta je definitivno izostanak Bajramovića. Takav univerzalac eee... Sve mi se čini da smo se pozdravili sa njim. :(
HarnagaHarnaga

#1836 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by HarnagaHarnaga »

luckylaka wrote:
HarnagaHarnaga wrote:Izgleda da me selektori citaju :D Ja okom oni skokom (osim onoga smote "sto je vjecito gorio do zelje da igra za BiH"). Vala, ko da je mene pito za Alispahica. Iako sam ga gledao samo 10-tak puta, mogo bi se opkladiti da ce daleko dogurati...
Inace osim Medjeda koji je u tri godine poceo dvije - tri utakmice u sada vec drugoligasu (hehehe, ja kad sam govorio da igra u losem klubu neki su jos i stavljali to u pitanje), skoro da je moj izbor. Muratovic jeste najavio povlacenje, Muratovic jesti BIO jedno vrijeme rezerva u svome timu, Muratovic ima 34 godine, Muratovic ne moze izdrzati cijelu utakmicu ALI Susic je izjavio da mu Muratovic treba bar dio utakmice, da ga je ZAMOLIO da promjeni svoje odluku JER JE POTREBAN reprezentaciji...Muratovic je jedan od najboljih nasih igraca iz proslih kvalifikacija, Muratovic je trcao, uklizavao, presjecao lopte, napadao, asistirao, izborio kljucne penale i slobodne udarce koji su nam donijeli drugo mjesto, i SRAM BILO SVAKOG onoga ko ga vrijedja i neprimjereno kritikuje. Stilic je tu i tamo igrac, nista specijalno da kazemo da cemo izgubiti ako on ne igra, sigurno losiji od Alispahica, Ibricica, Misimovica, Pjanica (hehehe kad se sjetim da je Komeba tvrdio da je Stilic bolji od Pjanica). To su igraci kojima bi Stilic mogao biti konkurent a tvrdim da ni Muratovic na toj poziciji (sto neki kazu ciste desetke) nije losiji od Stilica. Ko ne vjeruje neka pretrazi malo You Tube. Medjutim, kako svi znamo selektori Muratovica ne pozivaju da bi u reprezentaciji igrao tu poziciju vec nesto sasvim drugo i debilni su oni koji kazu "a sto nije pozvao Stilica umjesto Muratovica". Da izbaci jednog od rijetkih na poziciji na kojoj je zamisljeno da igra, a da ubaci nekoga na cijoj se poziciji vec guraju klase od igraca????
Dakle Cocalica umjesto Medjeda i "bravo Pape".
Koja radost sto Medini idu u drugu ligu a jos bi vjerovatno bila veca kada bi Medo slomio nogu.Ali zna Pape malo bolje od cirica,avdica i ostalih,,navijaca,,
Luka, nema tu radosti, jer JA SAM ZNAO. Pa kad pogledas jednu utakmicu toga tima vidis da je skup bezveznjakovica koji ce zavrsiti u sredini druge lige (ako se ne pojacaju Medinim odlaskom). I upozoravao sam da igrac koji za nekoliko godina u takvom timu pocne nekoliko utakmica, ne moze biti za reprezentacije koja pretendira da se kvalifikuje za S&E P, a jok ve ste ko cavke "igra u najboljoj ligi na svijetu, to je dovoljno da mora imati mjesta" i sve take gluposti. I sam sam jednom pomislio da bi posle Salihove kazne mogao biti koristan, ali sam za kratko uvidio da se zajebah, ne bi ga uzeo ni u Slaven iz Zivinica.
HarnagaHarnaga

#1837 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by HarnagaHarnaga »

zecko_kupuz wrote:@mikogoago
Muratovića teško da ćemo više vidjeti u prvoj postavi, u slučaju da nema izostanaka naravno. Može on biti iskusan, ali njegovi neprecizni pasovi stvaraju paniku u ekipi. Muratu hvala, ali bez njega se može, vidjeli smo.

Uostalom, Sušić je duplim potezom Muratoviću uskratio mjesto - ubacio je Pjanića uz Misketa i vratio jednog igrača (iz veze) u odbranu. Po ovoj formaciji, tu prostora više nema.
Najveća šteta je definitivno izostanak Bajramovića. Takav univerzalac eee... Sve mi se čini da smo se pozdravili sa njim. :(
Muratovic je po statitistici bio negdje u sredini sto se tacnih & pogresnih pasova tice. Imao je istina kada ga umor savlada (nije igrac za 90 minuta) nekoliko opasnih pogresaka, ali je imao i lopti "koje imaju oci". Vjerovatno nije kalibar igraca na kojem cemo graditi igru, vjerovatno nece bez prevelike nuzde ni ulaziti, ali ga Susic zeli u ekipi i tu je kraj price. Murat je divan covjek, jedan od onih koga svi postuju, jedan od onih koji pravi atmosveru u svacionici, i kako rekoh, Susic je procjenio da mu treba. Ja postujem Papetovo misljenje, a vi kako hocete.
mejdanbl

#1838 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mejdanbl »

...................Hasagic/Begovic

Mujdza......Nadarevic.....Spahic.....Jahic

Pjanic.....Ibricic/Rahimic...... Misimovic.....Salihovic

.................Ibisevic/Muslimovic.....Dzeko

Cuo sam da Mujdza moze igrati desnog, ako ne onda Ibricic desni bek, a Rahimic, Medjunjanin ili Muratovic na zadnjeg veznog.
luckylaka

#1839 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

buzzer wrote:
dzemmo wrote:e misa mu njegovog.. potvrdjeno:

sretno Pape!
ne bih ja to dzemo tako crno gledao. mozda je to cak i prednost za nas. doci ce u sarajevo (ili zenicu) sa izmjenjenim sastavom nakon debakla na svjetskom. sjebani poslije nerjesenog kod kuce s bjelorusijom... :D pod pritiskom javnosti novi trener ce pokusati neke drasticne izmjene u timu i taktici i... (sad u kadar utrcava zec :-D ) nisu s ni okrenuli, a vec je 2:0 (zec, misimovic) na kraju prvog poluvremena. onda na scenu stupa jurica, pardon boris pandza umjesto jahica i skupa sa kapitenom i safetom zatvori prilaz golu. i to je to, 3:0 na kraju (ipak im je dzeko na kraju dohako). :bih:
Da sam neka vlast zakonom bi zabranio da piju oni sto im alkohol smeta i eto ih jos pijani na forum :D Cuj Zec i Misimovic.Prvo ce da ga zavuce Pjanic da se zna ko je hadzija u Francuskoj a dalje bog dragi zna sta ce biti.Al uglavnom mi cemo na Europsko(vec se raspitujem za rezervacije preko Usanovica)
nekoeko

#1840 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nekoeko »

izgleda kod Papeta nema lale, mile...pogledajte zadnji intervju.

Kakve odluke za Vas trebaju donijeti utakmice u Štokholmu i Frankfurtu?

- Što se mene tiče riješit će svakako neke dileme. Nakon Štokholma i Frankfurta otpast će dva igrača. Tako ću za avgustovski termin kada budemo igrali novi prijateljski susret, pozvati samo 20 igrača. Zato su ove utakmice bitne za sve nas, posebno igrače. Naši momci su na odmorima, vjerovatno su pravi profesionalci i nadam se da svi treniraju kako bi spremni dočekali predstojeće akcije.

Blažević je za prijateljske utakmice pozivao 25 igrača. Vi samo 20?

- Ne volim pozivati dosta igrača, jer ne želim da neke od njih šaljem na tribine. Ovo je moj apel igračima preko „Sporta“ da budu spremni, da kasnije ne kažu da su bili na odmorima i da nisu trenirali. U klubu mogu imati novu šansu, jer su stalno na oku, ali ko jednom kiksa u reprezentaciji, odmah odlazi, a na njegovo mjesto dolazi drugi igrač.

Stekli smo utisak da ove prijateljske mečeve smatrate kao kvalifikacione. Zar Vam je toliko bitan rezultat?

- Bitan mi je rezultat. Posebno protiv Njemačke. Moramo shvatiti da protiv velikih reprezentacija nismo imali sjajne rezultate. Ovo je prilika da se razbije kompleks niže vrijednosti, jer imamo reprezentaciju koja svakom može napraviti probleme. Očekujem da tako bude i u Štokholmu i u Frankfurtu, krajnje je vrijeme - kazao je Sušić.

http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/s ... ezentacije
Corola

#1841 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Nema besplatnih putnih troskova i onda na tribine to jest burek kod mame i cevap u Zelji i piva na bazenima u vecernjim satima.
Ko hoce to cak i da okusi hem mora znat igrati fudbal a ne samo pimplati,hem odvaliti damu na pripremama a ne bacati puse na terenu zajedno sa Cirkanom.
Zato Pape :thumbup:
buzzer

#1842 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

luckylaka wrote:
buzzer wrote: ne bih ja to dzemo tako crno gledao. mozda je to cak i prednost za nas. doci ce u sarajevo (ili zenicu) sa izmjenjenim sastavom nakon debakla na svjetskom. sjebani poslije nerjesenog kod kuce s bjelorusijom... :D pod pritiskom javnosti novi trener ce pokusati neke drasticne izmjene u timu i taktici i... (sad u kadar utrcava zec :-D ) nisu s ni okrenuli, a vec je 2:0 (zec, misimovic) na kraju prvog poluvremena. onda na scenu stupa jurica, pardon boris pandza umjesto jahica i skupa sa kapitenom i safetom zatvori prilaz golu. i to je to, 3:0 na kraju (ipak im je dzeko na kraju dohako). :bih:
Da sam neka vlast zakonom bi zabranio da piju oni sto im alkohol smeta i eto ih jos pijani na forum :D Cuj Zec i Misimovic.Prvo ce da ga zavuce Pjanic da se zna ko je hadzija u Francuskoj a dalje bog dragi zna sta ce biti.Al uglavnom mi cemo na Europsko(vec se raspitujem za rezervacije preko Usanovica)
kako si me provalio? :D zeko, zeko, nego ko... :bih:
fosil

#1843 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by fosil »

Samo ce budala napustiti pripreme drzavnog tima, jer misli da je zvijezda i veci od istog. Svako zna da se preko repke pravi, ali i unistava karijera.
Građanin

#1844 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Građanin »

Pape ! Želimo ti puno uspjeha i sreće sa repkom! :thumbup:
Stari

#1845 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Stari »

Hm ... dobro to Safet planira ... rezonski jeste, malo vise discipline nam ne bi skodilo, bez pretjerivanja naravno - umjereno ...al hajd ga sad znaj hoce li bas to biti pravi recept za ovu jahniju sto se upravo zakuhava. Sa pobjedama u obje predstojece utakmice bi se obrve zadigle (u mislu "Hm ...sta se to tamo doagadja sa Germanima") i kod onih koji su samo indirektno zainteresovani za nasu nogometnu pricu.

A nama bi to stvorilo skoro pa "vanredno stanje" ... heeej zamisli to ...tukli Ganu , Svedsku i Njemacku u pripremama i cekamo u tom i takvom shtimungu kvalifikacije ... sa ozlojedjenim Francuzima i nadrkanim Rumunima.

A ?

Haj nebil kako bog dao. Znali smo zapocinjati kvalifikacije i puno losije od toga ...pa ako bude ovako ...super.

PS. Sad ipak malo ozbiljnosti ...zna je Safet kako to hoda sa prijateljskim utakmicama ...zna on to vrlo dobro , znamo mi svi koji smo davno prestali biti tinejdzeri ...kako je to izgledalo tamo negdje ljeta gospodnjeg 1982 kad je Pape bio Car, kad je Pape bio kralj, kad je Pape bio tip koji Argenitcima skrka 3 komada (u prijateljskoj utakmici dakako) ...i Italijanima i Rumunima ...a sve su to ekipe bile ...tvrde, respektabilne , zajebane ..... I onda kad je trebalo zaigrati "za pravo" ( :D hocu reci sluzbenu takmicarsku utakmicu )... nisu mogli dahnuti ... Sjeverni Irci koji su, po pricama, prije na noc proslavljali rodjendan jednog od igraca ...cugali do kasno u noc , valjali se po gradskim fontama ...istrcali na teren laki ko leptirici ... i bili neuhvatljivi za nase "profesionalce" koji su imali skoro 2 mjeseca priprema...al su se terenom kretali kao da su noc proveli u muriji..... kasnije jedva nekako pobijedismo Honduras (a bolje bi bilo da nismo...zao mi bilo onih Hondurasana bili su zasluzili bod ...stvarno su ginuli po terenu).

Al s vjerom u bolje sutra idemo dati po guzici onim plavookim arijevcima (za koje inace navijam - ali ovaj cu put uraditi izuzetak) sad u subotu ...za ostalo ...vidjecemo ...Svabe su ipak Svabe....daleko je Septembar.
udrch

#1846 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by udrch »

Ma razvalićemo Švedsku, a Nijemce ćemo dobiti na guzove 3:1 :D
Bosanski_kralj

#1847 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Eno Portugal: "najjača reprezentacija u baražu koju smo mogli dobiti", "repreznetacija ta i ta po Fifinoj ranglisti", "reprezentacija koja ima u svojim redovima najskupljeg igrača svijeta"...(kako su joj mnogi laskali) remizira sa nekom reprezentacijom za koju nikad nisam ni čuo.
Mi smo ovaj Portugal morali proći, a vi se tješite sa našim navodnim najvećim uspjehom.
Sušiću samo odlazak na EP, će se smatrati uspjehom, ostali "uspjesi" me ne zanimaju
Last edited by Bosanski_kralj on 25/05/2010 14:58, edited 1 time in total.
luckylaka

#1848 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Bosanski_kralj wrote:Eno Portugal: "najjači reprezentaija u baražu koju smo mogli dobiti", "repreznetacija ta i ta po Fifinoj ranglisti", "reprezentacija koja ima u svojim redovima najskupljeg igrača svijeta"...(kako su joj mnogi laskali) remizira sa nekom reprezentacijom za koju nikad nisam ni čuo.
Mi smo ovaj Portugal morali proći, a vi se tješite sa našim navodnim najvećim uspjehom.
Sušiću samo odlazak na EP, će se smatrati uspjehom, ostali "uspjesi" me ne zanimaju
Nemoj tako,,kralju,,sad ce te razapeti Cirini miljenici koji i ne znaju da je i od baraza veci uspjeh imao jel ono Sliskovic.Al mnogi su tad bili mali pa se ne sjecaju.
burek_in_space

#1849 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

luckylaka wrote:
Bosanski_kralj wrote:Eno Portugal: "najjači reprezentaija u baražu koju smo mogli dobiti", "repreznetacija ta i ta po Fifinoj ranglisti", "reprezentacija koja ima u svojim redovima najskupljeg igrača svijeta"...(kako su joj mnogi laskali) remizira sa nekom reprezentacijom za koju nikad nisam ni čuo.
Nemoj tako,,kralju,,sad ce te razapeti Cirini miljenici koji i ne znaju da je i od baraza veci uspjeh imao jel ono Sliskovic.Al mnogi su tad bili mali pa se ne sjecaju.

Evo prvo odgovor Bosanskom kralju - poredish prijateljsku i takmicharsku utakmicu, shto je neuporedivo.
Druga stvar, ako nisi chuo, rado cu ti reci da je Capo Verde bivsha portugalska kolonija, koja je stekla nezavisnost 1975. godine. Portugalci ih i dan danas "pripaze", i odigraju s njima pooju utakmicu, a koliko me sjecanje sluzhi, i zadnja pripremna sa istim protivnikom je zavrshena nerijesheno. Postoji mogucnost da grijeshim oko zadnje utakmice, ali znam da su imali josh koji remi sa Portugalcima,

@luckylaka, kada prochitash moj post, samo mi odgovori shta to chini jednog ciroljupca, pa mozhemo onda nastaviti. Hvala!
Bosanski_kralj

#1850 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

burek_in_space wrote: Evo prvo odgovor Bosanskom kralju - poredish prijateljsku i takmicharsku utakmicu, shto je neuporedivo.
Druga stvar, ako nisi chuo, rado cu ti reci da je Capo Verde bivsha portugalska kolonija, koja je stekla nezavisnost 1975. godine. Portugalci ih i dan danas "pripaze", i odigraju s njima pooju utakmicu, a koliko me sjecanje sluzhi, i zadnja pripremna sa istim protivnikom je zavrshena nerijesheno. Postoji mogucnost da grijeshim oko zadnje utakmice, ali znam da su imali josh koji remi sa Portugalcima,

@luckylaka, kada prochitash moj post, samo mi odgovori shta to chini jednog ciroljupca, pa mozhemo onda nastaviti. Hvala!
Al pripreme za SP i oni će se štediti. Ne vjerujem. Al haj možda je tako ko što ti kažeš.
Ipak ja se ne mogu oteti dojmu, da se ovakav Portugal mogao pa i morao proći (možda griješim), samo da su se ozbiljnije pristupilo ovim utakmicama.
Prožvakano je ovo i previše puta, tako da neću više pisati o ovome. ;-)
Locked