Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burek_in_space
#1301 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@Corola
@El-comandante
@Omerovin_koracima
Opomene pred ban...
@El-comandante
@Omerovin_koracima
Opomene pred ban...
-
El_comadante
#1302 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Valja li ovo - obojeno crvenim El-comadante????? Zar se treba vrijedjati - ako neko ne misli kao ti ?????veljaca wrote:Zašto? i kako če to uraditi? ovo boldirano. ako ima nepravilnosti tim stvarima se treba baviti SIPA ili Izvršni odbor i sline komisije a nikako ne selektor. živ bio kako če sve stiči dagleda PL, da običe reprezentativce itd. još i tim poslovima da se bavi. nisi ti dobar. nikako.veljaca wrote:hz__semir wrote:Edin H., veljaca i ostali "anti-papetovci", ja jos uvijek cekam odgovor na pitanje, kako vi zamišljate selektora da pljuje po savezu i da ga mijenja, da li možda onako kako su to radili Kodro i Bola ili vi imate neku drugu viziju?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj ja anti-papetovac ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajde navedi i jedan moj post gdje sam to naveo ili na osnovu koga si to zakljucio ( ali samo argumentima a ne citanjem izmedju redova ) ....
Prvo za mene je Kodro - pozitivac, bas kao i Barbarez i Bola ..., ali to ne znaci da mi je Pape - negativac .... Pravi selektor MORA iznositi sve nepravilnosti, a sve u cilju postizanja dobrog rezultata. Ja sam samo postavio pitanje ( evo i tebe pitam ): Kako ocekivati da neki selektor ( osim, recimo Mourinhapa i Barbe , a jako bih volio da je takav i Pape ) napada onoga od koga dobija platu i od koga zavisi ???? To je kljucno pitanje .....
Da uprostim - ko moze napadati onoga od koga zavisi ( dobija platu i posao ) ???? Neovisno o poslu ....
@ Corola - ti bas sve pobrkao. Cuj, na osnovu nick-a ...... Pa ti jos zivis u predrasudama ....
u djelu Sarajeva u kojem ja zivim boldirano se kaze iz zezancije a e da bi se uvrijedio zagovornik. uglavnom neodgovori ti meni šta je zapravo selkteorov posao? da mjenja savez ili da vodi reprezentaciju? i pitanje za moderatora kako veljača smije pisati crvenim slovima? zar to nije samo za moderatore?
- Bosanski_kralj
#1303 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Za neke je forumaše Sušić sveta krava, pa kao takav ne smije biti argumentovano kritikovan.
- Obuca9
#1304 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Meni niko od tih koji imaju oči, za razliku od nas koji u njega gledamo kao u Svetu kravu, nije odgovorio na tako jednostavno i banalno pitanje, a koje sumira sve te vaše prigovore (a koje vi šatro nazivate argumentovanom kritikom) koje upućujete njemu: Kako vi zamišljate selektora koji tjera Savez, te šta uopšte znači otjerati Savez? Da li možda onako kako su to radili Kodro i Bola?Bosanski_kralj wrote:Za neke je forumaše Sušić sveta krava, pa kao takav ne smije biti argumentovano kritikovan.
-
detroit-mercy
#1305 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kakva drzava takav i savez i tu se nema sta niti dodati niti oduzeti. Kada budemo imali pravnu drzavu u pravom smislu rijeci imati cemo i save kao kopiju te drzave do tada "sajsi Ahmete da uzjase Munib" i ini drugi.hz__semir wrote:Meni niko od tih koji imaju oči, za razliku od nas koji u njega gledamo kao u Svetu kravu, nije odgovorio na tako jednostavno i banalno pitanje, a koje sumira sve te vaše prigovore (a koje vi šatro nazivate argumentovanom kritikom) koje upućujete njemu: Kako vi zamišljate selektora koji tjera Savez, te šta uopšte znači otjerati Savez? Da li možda onako kako su to radili Kodro i Bola?Bosanski_kralj wrote:Za neke je forumaše Sušić sveta krava, pa kao takav ne smije biti argumentovano kritikovan.
-
Corola
#1306 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Problem je sto su te argumentacije u najmanju ruku smijesne.Bosanski_kralj wrote:Za neke je forumaše Sušić sveta krava, pa kao takav ne smije biti argumentovano kritikovan.
A razlozi kritike banalni.U tome je poenta.
-
HarnagaHarnaga
#1307 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cudan smo mi svijet (bolje receno bagra). Nevalja kad je covjek optimista, nevalja kad je realan...pa sta hocete vise gulanferi?
-
HarnagaHarnaga
#1308 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da, to bi trebalo biti itekako motivirajuce jer je osvojiti drugo mjesto veliki uspjeh. Radi podsjecanja, mi smo reprezentacija koja je bila zadnja u trecoj grupi, a svi ti gore pobrojani te posebno klubovi u kojim igraju ne mogu se mjeriti sa Francuzima a posebno klubovima u kojima igraju. Wolfsburg, Monte...(kako se nekako zove onaj Spahicev tim), Lion, CSKA protiv Barcelone, Reala, Celzija, Mancestera...Topla voda wrote:pape je dosad zajebo samo jednu stvar.
izjava da ce se bih boriti za drugo mjesto je pogresna,kontraprodiktivna i destimulirajuca za tim.
idiotizam je postaviti stvari tako da ce se neko drugacije odnositi prema nama ,ako mi idemo na prvo ili drugo mjesto i necemo s tom izjavom navuci francuze da igraju s manje motiva protiv nas.
boli ostale ,sta mi mislimo ,gdje nam je domet.
al zbog atmosfere u svlacionici,mora se poticati zelja da se ide na prvo mjesto i da nam je tu mjesto.
zamislite dzeku,spahica,misketa,pjanica,rahimica...kad im selektor izjavi da ce se boriti za drugo mjesto.....ono,bas motivirajuce![]()
nidje veze
Po meni je bolje reci ono sto je Pape rekao a kovati planove da se Francuzi iznenade, nego ponoviti ono Ciriono "jebacemo im mater" pa da samim time razocarenje postane veci iako realno gledajuci razocarenju nije bilo mjesta jer su Portugalci daleko bolji od nas. Licno ocekujem da cemo se plasirati na drugo ili trece mjesto u grupi, mada se nikada ne zna. Prvo bi bilo fantasticno a cetvrto neuspjeh.
- Bosanski_kralj
#1309 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne ne mora tjerati, ali mora tražiti profesionalnost i potreben uslove.hz__semir wrote:Meni niko od tih koji imaju oči, za razliku od nas koji u njega gledamo kao u Svetu kravu, nije odgovorio na tako jednostavno i banalno pitanje, a koje sumira sve te vaše prigovore (a koje vi šatro nazivate argumentovanom kritikom) koje upućujete njemu: Kako vi zamišljate selektora koji tjera Savez, te šta uopšte znači otjerati Savez? Da li možda onako kako su to radili Kodro i Bola?Bosanski_kralj wrote:Za neke je forumaše Sušić sveta krava, pa kao takav ne smije biti argumentovano kritikovan.
Reakcija Sušića na naše moguće neigranje prijateljske utakmice u martu je u najmanju ruku smiješna, ali to nije toliko ni bitno.
Jesu li igrači bili protiv odlaska u Iran? I Kodro i Bolić su samo stali u zaštitu igrača, a i zdrave pameti. Što bi oni svoje ime blatili i padali u očima naroda, a da Ušanović i ostali uzimaju pare ispod stola. Treba imati i neke svoje principe i držati ih se. Bolić i Kodro nisu ništa lično izgubili, naprotiv, ali Savez je mnogo toga izgubio, prije svega para i danas se Savez davi u dugovima
- Obuca9
#1310 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Savez izgubio para? Pa Savez je sa Ćirom dobio takve pare, kakve sa Kodrom i Bolom ne bi dobio za pet godina.
I opet mi nije jasno, kakva je trebala biti reakcija Papeta na neigranje utakmice, dakle po tebi, trebao je postupiti kao i gore pomenuti dvojac, dobiti otkaz i šta onda?
Da se razumijemo, ne tvrdim da je Bolina i Kodrina reakcija bila pogrešna, čak naprotiv, potpuno sam ih podržao, ali ako i nakon toga ljudima nisu neke stvari jasnije po pitanju smjene Saveza, onda je to problem tih ljudi, a ne onih "kojima je Pape Sveta krava".
Dakle pričom protiv Saveza i negodovanjem zbog neigranja utakmice jedino je mogao dobiti otkaz. A to je ono što bi 90% vas i voljelo, jer ste vi bili svim srcem uz Heroja Nacije Barbareza, koji je tim istim majmunima iz Saveza lizao dupe po sarajevskim kafanama.
I opet mi nije jasno, kakva je trebala biti reakcija Papeta na neigranje utakmice, dakle po tebi, trebao je postupiti kao i gore pomenuti dvojac, dobiti otkaz i šta onda?
Da se razumijemo, ne tvrdim da je Bolina i Kodrina reakcija bila pogrešna, čak naprotiv, potpuno sam ih podržao, ali ako i nakon toga ljudima nisu neke stvari jasnije po pitanju smjene Saveza, onda je to problem tih ljudi, a ne onih "kojima je Pape Sveta krava".
Dakle pričom protiv Saveza i negodovanjem zbog neigranja utakmice jedino je mogao dobiti otkaz. A to je ono što bi 90% vas i voljelo, jer ste vi bili svim srcem uz Heroja Nacije Barbareza, koji je tim istim majmunima iz Saveza lizao dupe po sarajevskim kafanama.
- jeza u ledja
#1311 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bosanski_kralj wrote:Ne ne mora tjerati, ali mora tražiti profesionalnost i potreben uslove.hz__semir wrote:Meni niko od tih koji imaju oči, za razliku od nas koji u njega gledamo kao u Svetu kravu, nije odgovorio na tako jednostavno i banalno pitanje, a koje sumira sve te vaše prigovore (a koje vi šatro nazivate argumentovanom kritikom) koje upućujete njemu: Kako vi zamišljate selektora koji tjera Savez, te šta uopšte znači otjerati Savez? Da li možda onako kako su to radili Kodro i Bola?Bosanski_kralj wrote:Za neke je forumaše Sušić sveta krava, pa kao takav ne smije biti argumentovano kritikovan.
Reakcija Sušića na naše moguće neigranje prijateljske utakmice u martu je u najmanju ruku smiješna, ali to nije toliko ni bitno.
Jesu li igrači bili protiv odlaska u Iran? I Kodro i Bolić su samo stali u zaštitu igrača, a i zdrave pameti. Što bi oni svoje ime blatili i padali u očima naroda, a da Ušanović i ostali uzimaju pare ispod stola. Treba imati i neke svoje principe i držati ih se. Bolić i Kodro nisu ništa lično izgubili, naprotiv, ali Savez je mnogo toga izgubio, prije svega para i danas se Savez davi u dugovima
Jedno je negodovati protiv necega sto radi i kako radi savez, a drugo je raditi na tjeranju ljudi iz saveza.
Ja se slazem, ako nesto stvarno ne valja, ocekujem od selektora da na to ukaze. Smatram da je prerano da Susic upucuje kritike na njihov rad jer je tek dobio posao, a nema nikakvih rezultata sa selekcijom iza sebe.
Ja se dobro sjecam da je Ciro nekoliko puta uputio kritike na rad saveza, mada ih je uglavnom hvalio. Medjutim, ono je imao pokrice iza sebe, a Susic ga jos nema.
- Bosanski_kralj
#1312 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Izgubili para, zbog lopovluka i bakljada(hz__semir wrote:Savez izgubio para? Pa Savez je sa Ćirom dobio takve pare, kakve sa Kodrom i Bolom ne bi dobio za pet godina.
Misliš li da bi bakljada bilo da su Bolić i Kodro ostali? A pošto vjerujem da bi sa njima dvojicom imali bolje rezultate nego sa Ćirom, bio bi i veći priliv novca.
Ponavljam, ne kažem da treba tjerati, ali ne treba ni pristajati na sve bez pogovora, ukoliko to nije u interesu reprezentacije. Uostalom, Sušiću ne smeta u radu Savez, e pa ne smeta ni meni, ali glavni krivac za ne osvajanje jedno od prva 2 mjesta, u ovom slučju će biti Sušić. Dakle, potrtebne uslove ima, kao i dobre igrače, sve je na njemu.
Od sad će moji komentari ići samo od utakmice do utakmice, a konačan sud o Sušiću će biti na kraju kvalifikacija
- Topla voda
#1313 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ja mislim da ce to biti ok,i da smo favoriti u grupi.
sve osim prvog mjesta u ovakvoj grupi,za mene je neuspjeh.
imamo bolji tim i od francuza i od rumuna.
vrlo jednostavno,bolji smo od njih i to cemo i pokazati.
sve osim prvog mjesta u ovakvoj grupi,za mene je neuspjeh.
imamo bolji tim i od francuza i od rumuna.
vrlo jednostavno,bolji smo od njih i to cemo i pokazati.
- Edin H.
#1314 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Prijatno budjenje iz zimskog sna Monsieur Susic
Pocelo je, pocelo
Upravo sam razgovarao sa našim ljudima iz Saveza. Kazali su mi da nam Kinezi nude prijateljsku utakmicu 11. avgusta u Pekingu. To više ne treba spominjati, jer bismo napravili veliku glupost ako bismo mjesec prije početka kvalifikacija za Euro otišli u Aziju. Njihovu ponudu treba odmah zaboraviti.
To je rekao Safet Sušić, selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, u razgovoru za „Sport“ kada smo ga kontaktirali da nam komentira poziv iz Kine.
- Nama treba jaka provjera na evropskom tlu. Morat ćemo se polako pripremati za Luksemburg i Francusku - dodao je Sušić.
....
U Parizu će ostati do 3. aprila do kada mu je čekirana avionska karta za povratak u Sarajevo. U Francuskoj će do povratka pratiti dešavanja sa našim igračima. Zanima ga forma reprezentativaca, ali nije zabrinut za debakl Volfsburga u Bundes ligi protiv Herte.
- Džeko i Misimović me ne brinu. Vidio sam rezultat (1:5), ali nisam gledao utakmicu. Nakon što su izbacili Rubin iz Evropske lige i zbog toga što su udaljeni od prvog mjesta, sigurno su odigrali bez ambicija. Svako može imati loš dan - kazao je Sušić.

Pocelo je, pocelo
Upravo sam razgovarao sa našim ljudima iz Saveza. Kazali su mi da nam Kinezi nude prijateljsku utakmicu 11. avgusta u Pekingu. To više ne treba spominjati, jer bismo napravili veliku glupost ako bismo mjesec prije početka kvalifikacija za Euro otišli u Aziju. Njihovu ponudu treba odmah zaboraviti.
To je rekao Safet Sušić, selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, u razgovoru za „Sport“ kada smo ga kontaktirali da nam komentira poziv iz Kine.
- Nama treba jaka provjera na evropskom tlu. Morat ćemo se polako pripremati za Luksemburg i Francusku - dodao je Sušić.
....
U Parizu će ostati do 3. aprila do kada mu je čekirana avionska karta za povratak u Sarajevo. U Francuskoj će do povratka pratiti dešavanja sa našim igračima. Zanima ga forma reprezentativaca, ali nije zabrinut za debakl Volfsburga u Bundes ligi protiv Herte.
- Džeko i Misimović me ne brinu. Vidio sam rezultat (1:5), ali nisam gledao utakmicu. Nakon što su izbacili Rubin iz Evropske lige i zbog toga što su udaljeni od prvog mjesta, sigurno su odigrali bez ambicija. Svako može imati loš dan - kazao je Sušić.
- lerdi
#1315 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Samo mi objasni šta si htio sa ovim da kažeš? Normalno je da ga zanima forma igrača, ali je isto tako normalno i da nije stigao upratiti utakmicu. Pa ne može sve utakmice upratiti. I sam kaže da mu Miske i Džeko nisu neka briga jer se očito na prvom okupljanju uvjerio o kakvim se igračima radi. Možda je pratio neku drugu utakmicu u kojoj je igrao neki igrač kojeg je bilo potrebnije pratiti.Edin H. wrote:Pocelo je, pocelo![]()
....
![]()
Edine počinješ biti patetičan. Vjeruj mi na riječ
- Obuca9
#1316 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ti si kralj svega miEdin H. wrote:Prijatno budjenje iz zimskog sna Monsieur Susic![]()
Pocelo je, pocelo![]()
....
![]()
Zanči to što je dosada odgledao deset utakmica naših igrača, sve to sada pada u vodu, jer zaboga nije gledao utakmicu u kojoj je Herta poderala Wolfsburg kao beba zvečku.
Ja se smijem kladiti da jedva čekap utakmice sa Švedskom i Njemačkom i eventualni poraz u jednoj od ove dvije utakmice, da eto dokažeš kako si bio upravu.
I kako si naprimjer primjetio to da nije gledao utakmicu, a nisi primjetio, boldiro i uvećao ovaj dio gdje je rekao da mu ne pada na pamet da putuje u Kinu. Zar to nije ono što ste mu zamjerali kada je bila u pitanju prica o Arabiji?
Naporan si čovječe. I ne znam kako se uopšte imaš obraza javljati poslije one izvale sa Mešom Baždarevićem.
- Edin H.
#1317 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
lerdi wrote:Samo mi objasni šta si htio sa ovim da kažeš? Normalno je da ga zanima forma igrača, ali je isto tako normalno i da nije stigao upratiti utakmicu. Pa ne može sve utakmice upratiti. I sam kaže da mu Miske i Džeko nisu neka briga jer se očito na prvom okupljanju uvjerio o kakvim se igračima radi. Možda je pratio neku drugu utakmicu u kojoj je igrao neki igrač kojeg je bilo potrebnije pratiti.Edin H. wrote:Pocelo je, pocelo![]()
....
![]()
Edine počinješ biti patetičan. Vjeruj mi na riječ
Hm, prije ce biti da je biti da je obrnuto i da bi se trebalo odnositi na branioce lika i djela svetoga nam selektora.
Da je za Papeta bolje da ne daje izjave smo vec odavno utvrdili, poenta je ustvari bila na prvom dijelu jer je vrlo relevantna za prethodnu diskusiju, kako ce hvaljenjem profesionalnosti miloga nam Saveza u idilicnoj atmosferi prosetati se kroz kvalifikacije. Vuk dlaku...dobro necu, ipak se radi o profesionalcima.
Sto se drugog dijela tice 90% forumasa sa podforuma fudbal se snalazi na razne nacine da bi pratili utakmice Wolfsburga, valjda samo zato sto su odrasli uz taj klub
-
Corola
#1318 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@Edine H ja se vazda ismijem tvojoj komediji od postova.
Jesili ti inace diplomirani humorista.
- Edin H.
#1319 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jok nisam primjetio, da nije neko od vas obozavaoca selektora postavio i taj dio. Hajde sada malo nazad na post, pa procitaj sta sam napisao prije teksta. Nego ne rece li on da se radi o velikim profesionalcima. Sacekaj jos malo pa ces vidjeti kako ce biti odusevljen tim profesionalcima i kako ce ih hvalitihz__semir wrote:Ti si kralj svega miEdin H. wrote:Prijatno budjenje iz zimskog sna Monsieur Susic![]()
Pocelo je, pocelo![]()
....
![]()
Zanči to što je dosada odgledao deset utakmica naših igrača, sve to sada pada u vodu, jer zaboga nije gledao utakmicu u kojoj je Herta poderala Wolfsburg kao beba zvečku.
Ja se smijem kladiti da jedva čekap utakmice sa Švedskom i Njemačkom i eventualni poraz u jednoj od ove dvije utakmice, da eto dokažeš kako si bio upravu.
I kako si naprimjer primjetio to da nije gledao utakmicu, a nisi primjetio, boldiro i uvećao ovaj dio gdje je rekao da mu ne pada na pamet da putuje u Kinu. Zar to nije ono što ste mu zamjerali kada je bila u pitanju prica o Arabiji?
Naporan si čovječe. I ne znam kako se uopšte imaš obraza javljati poslije one izvale sa Mešom Baždarevićem.
Sto se tice utakmica za Njemacku su ulaznice i avionske karte sredjene (svojim novcem placene, za razliku od gamadi iz Saveza, politicara, novinara koji putuju na utakmice u Estoniji i Portugalu novcem iz budzeta ili sadasnjeg selektora koga su utakmice reprezentacije interesovale kao lanjski snijeg). Za Svedsku cu vidjeti, ali koliko mi je poznato ulaznice jos nisu u prodaji, a nije odredjen ni grad u kome ce se igrati.
Nemam namjeru zbog nekolicine neistomisljenika navijati protiv svoje reprezentacije, vjeruj mi. Pa i kada je Ciro bio selektor, dok je opcinjena masa navijala Ciro majstore, mislim da si sa nase strane mogao cuti pojedince koji su tu frazu malo drugacije interpretirali
A jeste se za VELIKOGA Mesu upalili
A ako te iritiraju moji postovi, a ti ih brate preskoci, ja izlazem svoje misljenje svidjalo se to tebi ili ne. Uostalom pojedinci mozda pisanje na forumu shvataju jako ozbiljno, ali meni je forum i jedan vid relaksacije.
- Edin H.
#1320 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dojmilo me Corola da si postao opsesivan mojim postovima, mislim da nema ni jedan da ga nisi prokomentarisao.Corola wrote:@Edine H ja se vazda ismijem tvojoj komediji od postova.
Medjutim, nemam namjeru ti vise odgovorati, jer kod tebe postoji problem nedostatka osnovne komunikacije i svaki ti je post licno, neargumentavano vrijedjanje. Jasno ti je da svaki razuman odgovor na tvoje postove moze samo rezultirati mojim banom, a ti to ne zasluzujes.
Ali eto popravljas se, u nedostatku inspiracije kopiras moje komentare upucene tebi.
-
veran
#1321 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ako se pape ne pokaže kao dobro rešenje,tu je stepanović,iskusan trener,harizmatičan,povuko bi velek broj navijača iz rs da navija za bih
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#1322 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Eno opet ta tema, ko ih ba sisa i za koga oni navijaju??veran wrote:Ako se pape ne pokaže kao dobro rešenje,tu je stepanović,iskusan trener,harizmatičan,povuko bi velek broj navijača iz rs da navija za bih
-
El_comadante
#1323 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
neznam šta su se mnogi okomili na Papeta i što im on smeta. trenersko ime koje ima rezultat a da je iz BiH ke vrlo malo i takvi neče da vode BiH i to je tako. a to što nije pratio repku prije šta to ima veze sa ovim danas. pustimo čovjeka da vidimo hoče li šta napraviti. evo za sada je, što se mene tiče, dobar. npr. za razliku od Ćire i njegove Rijeke, Pape igra sa jakim reprezentacijama kao što su Gana i Švedska. i mnogo je profesionalniji od Ćire. a to što je pojedinim novinarima i nekim ljudima stalo do cirksua oko repke a toga sada nema krivo to je drugo. i što nema Papeta kao Ćire malo-malo na TV-u raznim šouima, ko da je šoumen a ne slektor, i nema komentare tiba kavi ba Francuzim je... čemo ih itd. za sada je dobro a kako če biti u budučnosti vidječemo. sve zavisi od rezultata. a ja nisam baba gatara da znam kako če biti na kraju kvalifikacija.
-
Omerovim_Koracima
#1324 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kompleks je gora bolest od raka,iako jede i jedno i drugo.
Komedija i Dzim Keri bi joj pozavidio
Komedija i Dzim Keri bi joj pozavidio
- veljaca
#1325 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
U dijelu grada Sarajevo u kojem ja zivim to sto si ti naveo nije iz zezancije - nego je uvreda ...El_comadante wrote:
u djelu Sarajeva u kojem ja zivim boldirano se kaze iz zezancije a e da bi se uvrijedio zagovornik. uglavnom neodgovori ti meni šta je zapravo selkteorov posao? da mjenja savez ili da vodi reprezentaciju? i pitanje za moderatora kako veljača smije pisati crvenim slovima? zar to nije samo za moderatore?
Uvijek, od kada sam na
Selektorov posao je, prvenstveno da ostvari REZULTAT za koji je se kandidovao. To je u ovom slucaju - Odlazak na EP .... Vidjecemo kako ce biti ( ja bih vise od vas zelio da se to ostvari, prvenstveno zbog Drzave BiH, zatim zbog odlicne generacije igarca a i zbog selektora ).
U cijelom tom lancu - igraci - selektor - navijaci, postoji i jako bitna karika a to je savez N/FSBIH. Vidio si kako je reagovao na taj savez ( njegov dio - colakovica ) kapiten Spahic. Ja ocekujem da i selektor ( ma ko to bio ) reaguje tako na sve nepravilnosti, mada je tesko to ocekivati od selektora - jer njega placa taj isti savez ....
I jos jednom ponavljam, to sto je Pape