Lako je tudzim qurcem gloginje tresti.I iz kutka sobice otipkati sta treba uraditi i sta ne.Korisničkoime wrote:Kao prvo opaska jest bila cinična jer Sušić ne radi svoj posao dobro, što je po meni pokazao i ovom svojom odlukom kad da pozove Begovića. Po meni je reprezentacija institucija i ne bi trebalo nikoga moljakat da igra za BiH, mada je dosadašnji pristup Saveza prema potencijalnim reprezentativcima nekad i dovodio u tu situaciju. Ali trener je odlučio da ga ipak pozove, zašto, kako, jel to ispravno ili nije sam ostavio po strani samo sam ukazao da je vrijeme pozivanja nepovoljno i da je imao bolju priliku, nema stotine test tekmi al je bila ova sa zGrčkom i ako je već odlučio da zove Begovića, a jest, trebao je to tada uradit i istom u razgovoru objasnit zašto je važno da se baš tada odazove, kako bi se moguća prašina koja se može dići slegla do Bjelorusije. Plata jest mizerna al iskreno Sušić i nije bio baš nešto puno tražen kao trener tako da bolje i 60.000 godisšnje nego 0. Bez obzira na moje mišljenje o Sušiću Begovićevo ponašanje se teško može opravdati ali kao što već rekoh trener ga je odlučio pozvati i po meni je to mogao i pametnije odradit.U reprezentaciji se cirka pozove 20-23 igraca i svaki je na svojoj poziciji donekle vazan.E sad zamisli kad bi se svako ponasao kao Begovic ne jednom nego vise puta,a ovaj zbog toga morao pojesti vanago 20 ili vise puta za platu koja je mizerija u selektorskim vodama,onda je to stvarno blesavo i pomisliti.
Uostalom niti ima stotine test tekmi ,niti se ima vremena da se zbog ovog brjeg pomjera bas prema njemu.
Reprezentativac kao i svi ostali a na tu tvoju cinicnu opasku "kao strateg pravi"dovoljno govori.
Takvima kao ti ne pase ni sto je sad Begovic sad pozvan,ni sto nije prije.Pa se ko biva nadjes u sredini,grdne rane.
Sto se tice potraznje Susica kao trenera,cjelo vrjeme je imao angazman u klubovima.Kad Turci jednom Zecu isplacuju godisnje milione koliko tek trener inkasira.Tako o 0 je opet mlacenje gloginja,Ali ovaj put nije tudzi qurac u pitanju.