Šadrvan
Moderator: anex
-
gaius
#1 Šadrvan
Interesuje me gdje se i po kojim cijenama mogu naručiti šadrvani u kombinaciji sa roštiljom... sve informacije i okvirne cijene su dobro došle..
- Not My Idea
#2 Re: Šadrvan
Mislim da je jeftinije napravit, a i nije neka rocket science.
-
gaius
#3 Re: Šadrvan
može i ta opcija.. da mi neko napravi.. cijene?
- Filter
#4 Re: Šadrvan
ne kontam ideju sadrvana sa rostiljem?? bio mali ili veliki njegova namjena je da rashladi bascu i insana kad zvizdan upekne.
mozda ja nisam dovoljno moderan
...
- MyCore
#5 Re: Šadrvan
Filter wrote:ne kontam ideju sadrvana sa rostiljem?? bio mali ili veliki njegova namjena je da rashladi bascu i insana kad zvizdan upekne.
mozda ja nisam dovoljno moderan
...
Jarane ako je komsija kupio niko te ne pita jel logicno ili nije
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#6 Re: Šadrvan
šadrvane sam vidio da ima onaj Steco centar iz Bijeljine.....pogledaj njihov web, a u Sarajevu isto to ima neki , mislim da se zove Vaha...proguglaj Vaha brvnare ili tako nešto
- memlija
#7 Re: Šadrvan
Ne znam ko pravi ovdje kod nas, sigurno će se neko javiti.
U međuvremenu evo ti link pa razgledaj, ima svega.....od gradnje roštilja, šadrvana....
http://www.forum.hr/showthread.php?t=43 ... min&page=5
U međuvremenu evo ti link pa razgledaj, ima svega.....od gradnje roštilja, šadrvana....
http://www.forum.hr/showthread.php?t=43 ... min&page=5
-
Hadzi Lojo
#8 Re: Šadrvan
Ako mislis na one betonske kiceraje od sadrvana, toga imas u Blazuju i u gradu tamo preko puta bivseg Sipada (tj. Dallas- fabrika namjestaja) blizu pijace preko puta Otoke.
Bolje ti je malo prosetaj po Googl-u i naci ces pravih ideja da sam napravis mali vodopad ili fontanicu od domaceg kamena, isl. samo kupis pumpu u OBI ju.
Bolje ti je malo prosetaj po Googl-u i naci ces pravih ideja da sam napravis mali vodopad ili fontanicu od domaceg kamena, isl. samo kupis pumpu u OBI ju.
-
misaoni
#9 Re: Šadrvan
Valjda je Šadrvan vrsta fontane, javna česma... ccc.
Već veliki broj ljudi koristi pogrešno ovu riječ da bi njome označili nekakav sjenik ili slično.
Već veliki broj ljudi koristi pogrešno ovu riječ da bi njome označili nekakav sjenik ili slično.
- melrose
#10 Re: Šadrvan
Misaoni uze mi rijec sa tipkovnice. Koliko ja znam sadrvan je ovo. Heine zna, a mi ne znamo
Sadrvan sa rostiljem, je vjerovatno sjenica, iako originalna funkcije sjenice je pruzanje sjene tj. hlada, ali o.k. moze se ugraditi i rostilj.
Sadrvan sa rostiljem, je vjerovatno sjenica, iako originalna funkcije sjenice je pruzanje sjene tj. hlada, ali o.k. moze se ugraditi i rostilj.
-
Lullaby5
#11 Re: Šadrvan
nemoj Vahu ziv bio! oderace te, a lose ce uradit. imam lose iskustvo s njimJoseMujica wrote:šadrvane sam vidio da ima onaj Steco centar iz Bijeljine.....pogledaj njihov web, a u Sarajevu isto to ima neki , mislim da se zove Vaha...proguglaj Vaha brvnare ili tako nešto
- CherryLips
#12 Re: Šadrvan
Uh potpisujem,moj tata kad je htio vikendicu praviti zvao Vahu,kad se nismo poizvrtali od cijene,ko da ce je zlatom optociti....
- zgemboni
#13 Re: Šadrvan
Radio sam Šadrvan prošle godine. Dimenzije 2,5x3,5 od poluoblica, pokriiven sa tegulom. Dvije strane su mi potpuno zatvorenne jer mi tako odgovara zbog polozaja sunca, sto znaci da je dosta vise materijala otislo nego kod onih skroz otvorenih. Zqajedno sa izljevanjem stopa za nosače šadrvana, materijalom, rukama i prevozom izašlo me oko 3 000 KM i halal svaka para majstoru koji mi ga je radio. Vidim i da je stavio slike mog šadrvana na piku pod profilom babukan, pa ako nekog inetersuje moze provjeriti. Od mene ima svaku preporuku, halal mu svaka marka. Čovjek se zove admir i ako nekom treba mogu mu dati broj telefona na pp.
-
MRahic
#14 Re: Šadrvan
Postovanje, možeš li mi poslati broj ovog admira, treba i meni jedan šadrvan.zgemboni wrote: ↑18/06/2012 13:05 Radio sam Šadrvan prošle godine. Dimenzije 2,5x3,5 od poluoblica, pokriiven sa tegulom. Dvije strane su mi potpuno zatvorenne jer mi tako odgovara zbog polozaja sunca, sto znaci da je dosta vise materijala otislo nego kod onih skroz otvorenih. Zqajedno sa izljevanjem stopa za nosače šadrvana, materijalom, rukama i prevozom izašlo me oko 3 000 KM i halal svaka para majstoru koji mi ga je radio. Vidim i da je stavio slike mog šadrvana na piku pod profilom babukan, pa ako nekog inetersuje moze provjeriti. Od mene ima svaku preporuku, halal mu svaka marka. Čovjek se zove admir i ako nekom treba mogu mu dati broj telefona na pp.