SADIK BAHTIC- Vaš komentar

CLIO

#1 SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by CLIO »

Ilija_Cvorovic

#2 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by Ilija_Cvorovic »

Sve je to udbaška montaža : :lol:
Liberalism

#3 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by Liberalism »

Jel istina da mu je Haris prvi cestitao na dobivenoj medijskoj paznji
samo gost

#4 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by samo gost »

CLIO wrote:Treba li ovo komentirati?

http://de.youtube.com/watch?v=shDooD37tIY
Treba, ali evo već ima tema Bahtić vs. mediji (ne znam staviti link :-) )
vratnik

#5 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by vratnik »

Ja bih samo da citiram jeffersona sa ovog foruma: kakav narod, taka i vlast. I neka. A to je samo jedan snimak manje - vise.. I da isti taj Bahatic udje u studio i da uzivo pretuce Bakira, nista se ne bi desilo. NISTA. Opet bi stoka "za svoje" glasala.
vedderedi

#6 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by vedderedi »

U sljedecoj epizodi Sado i haver mu Mile tuku Bakira.
Liberalism

#7 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by Liberalism »

Treba li njegovu smjenu traziti? Il je on bolji od gosp Silajdzica?
CLIO

#8 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by CLIO »

samo gost wrote:
CLIO wrote:Treba li ovo komentirati?

http://de.youtube.com/watch?v=shDooD37tIY
Treba, ali evo već ima tema Bahtić vs. mediji (ne znam staviti link :-) )
Evo ja cu:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=49827
vjesticanametli

#9 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by vjesticanametli »

:evil: nema pravilnika o ponasanju politicara i ne mogu mu nista :D UDRI BAHTO TI NJIH KAD NECE ONI TEBE :lol: :lol: kakav narod takav sado :bih: :lol:
CLIO

#10 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by CLIO »

Liberalism wrote:Treba li njegovu smjenu traziti? Il je on bolji od gosp Silajdzica?
Niko nije kriv dok se ne dokaze. :lol: :lol: :lol:
vratnik

#11 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by vratnik »

vedderedi wrote:U sljedecoj epizodi Sado i haver mu Mile tuku Bakira.
I to ga jedan drzi za jednu, drugi za drugu ruku, lica okrenutog prema kameri i sve ga "cepom" saketaju.. Dan kasnije u emisuju centralni zatrov zove gospodja suljagic i zgrazava se 10 minuta nad cinjenicom da su Bakiru sjebali kosulju i preporucuje mu stari narodni recept da fleke od krvi obradi oxi venishom 2006. Ostatak popodneva zovu ljudi koji se zgrazavaju nad cinjenicom da neko jos koristi venish 2006, kad vec postoji i venish 2007 latestfuckingizdanje i to proizvedeno kod nas, u lukavici, da bi se na to nadovezali neki koji misle da je lukavica svakako inostranstvo, a i ako je inostranstvo necete vi meni dijasporsku majku i tako......
Ma nezreli smo kao narod i to je.
samo gost

#12 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by samo gost »

vratnik wrote:
I
to ga jedan drzi za jednu, drugi za drugu ruku, lica okrenutog prema
kameri i sve ga "cepom" saketaju.. Dan kasnije u emisuju centralni
zatrov zove gospodja suljagic i zgrazava se 10 minuta nad cinjenicom da
su Bakiru sjebali kosulju i preporucuje mu stari narodni recept da
fleke od krvi obradi oxi venishom 2006. Ostatak popodneva zovu ljudi
koji se zgrazavaju nad cinjenicom da neko jos koristi venish 2006, kad
vec postoji i venish 2007 latestfuckingizdanje i to proizvedeno kod
nas, u lukavici, da bi se na to nadovezali neki koji misle da je
lukavica svakako inostranstvo, a i ako je inostranstvo necete vi meni
dijasporsku majku i tako......
:thumbup: Nakon čega na izborima opet glasaju svako za svog 'ljepotana'.
CLIO

#13 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by CLIO »

vratnik wrote:
I to ga jedan drzi za jednu, drugi za drugu ruku, lica okrenutog prema kameri i sve ga "cepom" saketaju.. Dan kasnije u emisuju centralni zatrov zove gospodja suljagic i zgrazava se 10 minuta nad cinjenicom da su Bakiru sjebali kosulju i preporucuje mu stari narodni recept da fleke od krvi obradi oxi venishom 2006. Ostatak popodneva zovu ljudi koji se zgrazavaju nad cinjenicom da neko jos koristi venish 2006, kad vec postoji i venish 2007 latestfuckingizdanje i to proizvedeno kod nas, u lukavici, da bi se na to nadovezali neki koji misle da je lukavica svakako inostranstvo, a i ako je inostranstvo necete vi meni dijasporsku majku i tako......
Znaci ukratko: Uvijek isti scenario, a mi glupi uvijek nasjednemo. :shock:
E hvala bogu sto sam glasao za one sto sjede u opoziciji sad me manje savjest pece. :D
CLIO

#14 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by CLIO »

NARODE- UVIJEK GLASAJ ZA ONE ZA KOJE MISLIS DA CE 100% IZGUBITI.100% SE NECES KAJATI.
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
boca junior

#15 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by boca junior »

pa sudeci po snimci sa 60 minuta novinari su bili poprilicno bezobrazni. fino im je receno da izadju a oni su to odbili. nisi bili udarani vec su bili izgurani, ali samo nakon sto su odbili da izadju.
vratnik

#16 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by vratnik »

CLIO wrote:
vratnik wrote:
Znaci ukratko: Uvijek isti scenario, a mi glupi uvijek nasjednemo. :shock:
E hvala bogu sto sam glasao za one sto sjede u opoziciji sad me manje savjest pece. :D
hmm, nazalost da.. A sto se glasanja tice: pa ne znam ni sta je kod nas gore: ako glasam, osjecam se dijelom glasackog tijela, sto opet znaci da su "moja raja", odnosno to isto glasacko tijelo samo stoka koja glasa za svoje "ljepotane", ako ne glasam onda "nemam pravo glasa"... Ma uzas.. A najgore je vidjeti negdje kako bi to moglo da funkcionise (za 1/5 onoga sto se svake sedmice prikaze na 60 minuta bi i u Rumuniji (koju mi volimo uzeti za primjer kad trazimo jos losije sredine.. a iskreno nema ih, ali da ne skrecem s teme) letile glave, samo kod nas ne: kad covjeku DOKAZU malverzacije za koje se ide u zatvor, on fino plati parama poreskih obveznika oglas u Avazu i kaze: "nisam ja! Ja to demantujem." I to je to. zavrsena stvar..
vratnik

#17 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by vratnik »

boca junior wrote:pa sudeci po snimci sa 60 minuta novinari su bili poprilicno bezobrazni. fino im je receno da izadju a oni su to odbili. nisi bili udarani vec su bili izgurani, ali samo nakon sto su odbili da izadju.
Ti si namjerno zaboravio biti ironican, ili je ovo stvarno tvoje misljenje?
Vodenjak

#18 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by Vodenjak »

vratnik wrote:
:thumbup: :)
boca junior

#19 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by boca junior »

vratnik wrote:
boca junior wrote:pa sudeci po snimci sa 60 minuta novinari su bili poprilicno bezobrazni. fino im je receno da izadju a oni su to odbili. nisi bili udarani vec su bili izgurani, ali samo nakon sto su odbili da izadju.
Pa tako mi se cini sudeci po snimku, novinar je vikao "necu da izadjem" i uputio se prema Bahticu kao da ide u svoj WC. Na snimnku se ne vidi nikakvo udaranje vec izguravanje.

Bakir iz 60 minuta je patetican i arogantan nista manje od samog Bahtica.
samo gost

#20 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by samo gost »

Ma, jašta, bezobrazni novinar nije htio izaći sa presice na koju je pozvan, a guranje, moliću lijepo, nije nikakvo nasilje. :?

Ljudi moji, čuju li neki od vas sebe, odnosno pročitaju li kadgod šta napišu prije nego što kliknu 'submit'?
skorpija1S

#21 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by skorpija1S »

samo gost wrote:Ma, jašta, bezobrazni novinar nije htio izaći sa presice na koju je pozvan, a guranje, moliću lijepo, nije nikakvo nasilje. :?

Ljudi moji, čuju li neki od vas sebe, odnosno pročitaju li kadgod šta napišu prije nego što kliknu 'submit'?
Ne znaju citati,a ni pisanje im nije jaca strana....
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#22 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by Truba »

8) po glavuši (koja, usput, liči na zgužvan bidon)
reklo bi se da voli popit

prototip pravovjernog Zabih člana
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#23 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by hrasno38 »

boca junior wrote:
vratnik wrote:
Pa tako mi se cini sudeci po snimku, novinar je vikao "necu da izadjem" i uputio se prema Bahticu kao da ide u svoj WC. Na snimnku se ne vidi nikakvo udaranje vec izguravanje.

Bakir iz 60 minuta je patetican i arogantan nista manje od samog Bahtica.
Ne pravi se pres konferencija radi piljara vec radi novinara a ako se busamo demokratijom onda nema povlastenih novinara tj. onih koji mogu i onih koji ne mogu da prisustvuju press konferenciji. I normalno je da je novinar rekao necu da izadjem jer mu je odlicno poznato iz kojeg razloga mu je receno da izadje. Nije to Bahticeva privatna firma niti vlastita prcija (ili se varam, mozda i jeste) da moze da uvodi red fizikom. Sreca pa postoje snimci tako da nema rekla kazala. Napisao sam negdje da u stvari taj snimak pokazuje u stvari lice i nalicje SBiH i koliko u stvari ima klonova Harisa Silajdzica.
prepisivac

#24 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by prepisivac »

jes da je SB tipican primjerak ovdasnjeg politicara, zadrigo, polupismen, nadobudan, sirov... al takva nam je populacija (na sve narode mislim). Nemojte mi samo neke uspjesne antipode ovome da navodite kako bi dobro vodili zemlju, bi oni al da ruke u go.na ne zavlace, narod bi rekao je... bi se a da im ne ud.e
meni vise smeta BH (cita se: bakir hadziomerovic) Mali sebi daje previse, stil mu je KO MOZE VISE HRAKNUT OD MENE. OK bi bilo da je na svojoj il nekoj privatnoj TV, ovako i ja svaki mjesec calnem za pretplatu...
po meni novinar, na mediju koji i ja placam, ne bi trebao biti ni du..lizac, tipa S.Sagolja i inih kom.novinarcica, il ko ovi danasnji, poput vec pomenutog BH i sefice mu DJ, koji za sebe misle da su svete krave... Sredina je uvijek i svugdje bila zlatna
boca junior

#25 Re: SADIK BAHTIC- Vaš komentar

Post by boca junior »

samo gost wrote:Ma, jašta, bezobrazni novinar nije htio izaći sa presice na koju je pozvan, a guranje, moliću lijepo, nije nikakvo nasilje. :?

ne znam da li je pozvan, ali na snimku se vidi da mu je receno da izadje prije bilo kakvog nasilja, zar ne? ako neko odbija da napusti prostoriju nakon sto mu je receno da izadje, nije li to izazivanje nasilja? nadalje, ako vam kazu da izadjete a vi to ne cinite, sta vam je cilj osim da isprovocirate reakciju? zar je novinar ocekivao da ce uraditi intervju sa nekim ko mu kaze da izadje?

bahtic je kreten ali je novinar ocito isao po zadatku da provocira. koliko god su nam politicari bijedni, jednako su jadni i novinari.

sve je to isto smece.
Post Reply