SAD: Učenici petog razreda optuženi zbog seksa u školi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
amrino

Post by amrino »

Ma jasna su mi djeca...drustvo, MTV...lako padaju pod uticaj...ali gdje su u svemu tome roditelji?!
Kakav roditelj moze 12- godisnjoj curici dopustiti da se sminka i nosa stikle i minjake te da ima svoj mobitel u sedmoj godini?!
Ma uzas pravi!!!
Treba sve te roditelje krivicno goniti!!! :x
anais_nin

Post by anais_nin »

dacina_curica wrote:11, 12 :shock: :shock: :shock: :shock: ..............

Mescini ja sam se sa 11 jos uvijek lastisa ispred zgrade igrala......taslacenje mi nije bilo ni na kraj pameti :roll: :roll: :roll: ........Vala brate to mi je nesto prerano za pubertet :roll: :shock:
ja se s 13 prvi put poljubila :oops: :roll: a na ekskurziji u 8. osnovne kad su pojedinci gubili nevinost i na to se gledalo ono "gdje je pozurio?" :oops: :shock: :D kod ovih mladjih generacija sve na "fast fwd" :oops:
dacina_curica

Post by dacina_curica »

ja prvog (kobajagi) momka imala u 8. razredu (znaci sa nekih jedva 14. godina).....drzali se za ruke i ti folovi, nije mi sex bio na kraj pameti......Sjecam se da sam imala stav (kao velika) da necu imati "pravog" momka (sto se naravno odnosilo cisto na ljubljenje i sitnice) dok ne krenem u prvi srednje......a ovo sad, slomise vrat ko ce prije vise "obraditi" :roll: :roll:
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:

Mescini ja sam se sa 11 jos uvijek lastisa ispred zgrade igrala......taslacenje mi nije bilo ni na kraj pameti :roll: :roll: :roll: ........Vala brate to mi je nesto prerano za pubertet :roll: :shock:
ja se s 13 prvi put poljubila :oops: :roll: a na ekskurziji u 8. osnovne kad su pojedinci gubili nevinost i na to se gledalo ono "gdje je pozurio?" :oops: :shock: :D kod ovih mladjih generacija sve na "fast fwd" :oops:
hmmmm...
proslo ljeto ja u SA, u tramvaju... dvije curice ispred mene sjede, a izgledaju ko da im je... ma eto, starije od mene izgledaju, ali vidis po onom baby fat i glasicima da su djeca... nesto mahalaju, kad ce ti ova jedna -- "on bi da sam mu nevina sa 12 godina!"... :shock: ja pala u bandak... ako sam ja znala na koliko sam rupa suplja sa 12 godina, ubij me... :roll:
BHG

Post by BHG »

nemozes vise djecu ni u skolu pustit...jebote....ja ozbiljno razmisljam da ih nemam nikad...
Meda

Post by Meda »

dacina_curica wrote:Ma ne smijem ni zamisliti...... :shock: :shock: :shock: ...........

Sjecam se da mi je jednom prilikom kolegica (koja inace posvecuje mnogo paznje komunikaciji sa svojom kcerkom) pricala kako joj je kcerka jos u 5. ili 6. razredu postavljala pitanja o oralnom seksu i slicnom jer su to neke njene drugarice vec tada upraznjavale........Ja se zabezeknula, jer fakat meni u tim godinama takve stvari nisu padale na pamet.......Fakat se nekad osjecam kao dinosaurus (sa svojih 30) pored ove danasnje djece :roll:
nisi jedina ja sam se u 5 ili 6 jos igrala gume oko skole i stvarno ovo danas kad vidim sto ti rekla osjecam se ko dinosaurus sa 31 :D :D

i na sve ovo kontam sta ce biti kad moj sincic odraste sad mu je tek 3 :shock: onda ce to radit sa 8 godina :shock: :shock:
dajte ljudi meni to nije bas normala :roll:
taxi_driver

Post by taxi_driver »

ja sa 12 god klikera igrao.
dacina_curica

Post by dacina_curica »

ja se sjecam da kad smo u 2. srednje (pred sami rat) saznali da su jedan od parova iz naseg drustva (koji su hodali od 7. osnovne ja mislim) konacno "odradili cuveni cin" (sa 16) masovno smo se svi snebivali......A vidi sad, ako ne puknes do 12 vec si nana......Hebo ti ovo, meni ono nase "staro dobro vrijeme" ipak bolje godi.... :oops:
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
anais_nin wrote:

hmmmm...
proslo ljeto ja u SA, u tramvaju... dvije curice ispred mene sjede, a izgledaju ko da im je... ma eto, starije od mene izgledaju, ali vidis po onom baby fat i glasicima da su djeca... nesto mahalaju, kad ce ti ova jedna -- "on bi da sam mu nevina sa 12 godina!"... :shock: ja pala u bandak... ako sam ja znala na koliko sam rupa suplja sa 12 godina, ubij me... :roll:
home schooling zakon :lol: :D djecu pod kljuc i ne otkljucavat do 18.te :D
Meda

Post by Meda »

daj te pa danas curice od 13 godina izgledaju ko da im je 20 i kusur a o seksu sve znaju susrecem se s tim na ulici u gradskom prevozu , meni to nikako nije normalno :shock: :shock: imaju li ta djeca djetinstvo uopste ili odma budu starija sa jedno 18 cim docu u 4 razred osnovne skole :-)

ljudi moji nisam bas tolko stara al sek sam pocela upraznjavat tek sa 20 i to zato sto je bio rat :D pa reko ako poginem da nezalim :D

al ovo danas :shock: :shock:

A znate li za slucaj kad je 13 godisnja curica ostala trudna i roditelji zahtjevali abortus jer je mlada i blabla medjutim mala dala na sud da nece da abortira jer joj je bilo ljepo sa tim momkom od 20 god :shock: tekst objavljen u slobodnoj dalmaciji nedavno

eto vam zivi dokaz kako dijeca danas razmisljaju i sta su skole ustvari :x
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
danas wrote:
anais_nin wrote: ja se s 13 prvi put poljubila :oops: :roll: a na ekskurziji u 8. osnovne kad su pojedinci gubili nevinost i na to se gledalo ono "gdje je pozurio?" :oops: :shock: :D kod ovih mladjih generacija sve na "fast fwd" :oops:
hmmmm...
home schooling zakon :lol: :D djecu pod kljuc i ne otkljucavat do 18.te :D
de ne bulazni :D ko da je tebe ili mene neko mogao pod kljuc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Ne bih ja sada da pametujem previse, ali vidim po vasim komentarima da smo generacija, tako da vam prica o nekad i sad bas i ne stoji previse :)
Meda

Post by Meda »

taxi_driver wrote:ja sa 12 god klikera igrao.
:D :D morala sam nik ti je odlican posjeti me na taksistu koji se vrti oko nase ulice ,a :D :D posto si klikera igro znaci da smo ham svi iste generacije :D :D

ne zamjeri :-D
gladna sam

Post by gladna sam »

samo se pitam sta roditelji rade?!!?
zar je ok pustiti djecu od 12, 13 god da se smucaju okolo...gdje je tu nadzor, razgovor...ukazivanje...

:-?
danas

Post by danas »

GandalfSivi wrote:Ne bih ja sada da pametujem previse, ali vidim po vasim komentarima da smo generacija, tako da vam prica o nekad i sad bas i ne stoji previse :)
ti si puno mladji od nekih ovdje :D :wink:
ja ne znam nikoga, ali NIKOGA od moje raje, da se kresao sa 12 godina... to je 6-i razred osnovne... daj ba...
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

danas wrote:
GandalfSivi wrote:Ne bih ja sada da pametujem previse, ali vidim po vasim komentarima da smo generacija, tako da vam prica o nekad i sad bas i ne stoji previse :)
ti si puno mladji od nekih ovdje :D :wink:
ja ne znam nikoga, ali NIKOGA od moje raje, da se kresao sa 12 godina... to je 6-i razred osnovne... daj ba...
Peti razred, da budemo precizni. Isto tako nisam mladji od ovih u ranim tridesetim (nazalost). Sto se tice stvari koja se meni desila, u pitanju je bila djevojka koja je do svoje petnaeste skinula mrak sa ociju kod pola Dobrinjaca, tako da je kompletna prica vise vezana za nekoga takvog u komsiluku, nego za siru drustvenu pojavu...
Meda

Post by Meda »

:D ovo ti je danas uci od djece :D :D idi za novom generacijom :-D

Ali mi nisu jasne skole pa ljudi moji skole pogotovo osnovne su prije bile stroge , a sad kafu piju nastavnici i ucenici zajedno .

nemam ja nista protiv danasnjih osnovnih al ima nastava seksualno vaspitanje , pa razredna nastava pa ono sto djeca ne nauce i ne ponesu iz kuce uce ih u skolama , a ovo sad osnosvne gore nego prije srednje , kad te pubertet ufati pa ne popusta :D :D
danas

Post by danas »

Minnela wrote:uh,gluho bilo :shock: :shock: :D

ja se sa 15 jos uvijek igrala bebi :D :D
haj ne lazi sad i ti :lol: :lol: :lol: :lol:
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Fakat ni ja ne znam nikoga iz svoje generacije ko je sa 12 imao "ozbiljnog" momka/curu, a kamo li se g***li po kojekakvim coskovima.... :roll: :roll: ......Ja se sjecam da jedino zavlacenje po coskovima u tim godinama je bilo kad smo se igrali limuna i narandze.... :oops: :roll:
danas

Post by danas »

GandalfSivi wrote:
Peti razred, da budemo precizni. Isto tako nisam mladji od ovih u ranim tridesetim (nazalost). Sto se tice stvari koja se meni desila, u pitanju je bila djevojka koja je do svoje petnaeste skinula mrak sa ociju kod pola Dobrinjaca, tako da je kompletna prica vise vezana za nekoga takvog u komsiluku, nego za siru drustvenu pojavu...
aha :D pa sto ne kazes tako :D

jel' to ona iz trafike :D :-) :-)
dacina_curica

Post by dacina_curica »

jedno pitanjce? :) ......Cini mi se da smo u prvom srednje imali seksualno obrazovanje (nesto poput seminara) koje je trajalo nekoliko sati i pedagogica nam je objasnjavala sve zivo od zastite do seksualnih devijacija......Jel' postoji tako nesto jos uvijek i kad sad pocinju sa ovim?
Meda

Post by Meda »

:D :D ma nema se tu sta lagat ili razglabat :D :D

ljudi moji prerano je stupiti u sex sa 12godina :D i onda a i sad

STVARNO sta vi mislite o tome :-D

da se pripremim ako mi sin dovede koju iz vrtica :-D :-D pa mamu posalje u kino :shock: :shock:
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

danas wrote:
aha :D pa sto ne kazes tako :D

Kakva crna trafika, stari joj bio republicki prvak u dzudo-u, sto je sa sobom nosilo dodatnu dozu adrenalina :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
de ne bulazni :D ko da je tebe ili mene neko mogao pod kljuc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P
malkice se zezam... :D isto tako promjenilo se dosta toga od onda kad smo mi bili klinci...starci puno vise rade, puno manje su s djecom, puno manje je vremena provedenog zajedno, takodje puno manje autoriteta i nadzora.... :D klinci se danas nikog zivog ne boje... :D meni stari kad bi jednom rekao NE MOZE mogla sam slinit 3 dana ali bilo je tako kako je on rekao i tacka :D ali isto tako provodila sam vrijeme sa starcima svaki dan, pricalo se o svemu i svacemu ukljucujuci i sex i cak i u onoj buntovnoj fazi kad bih se i usudila staroj nesto odbrusiti kad pocne da ronca opet je dopiralo do mozga svaka njena lokcija o ovom ili onome :D

isto tako kontam sad nesto ima jos uvijek djece tih godina koju znam koja su jos uvijek djeca....znaci nisu SVI takvi, samo sto je onda puno teze onima koji NISU takvi kad su okruzeni takvim ponasanjem....prije je bilo pazi se droge, pazi se silovanja, pazi se kriminalaca, ovi danasnji klinci imaju puno vise toga da se paze :oops:
danas

Post by danas »

GandalfSivi wrote:
danas wrote: aha :D pa sto ne kazes tako :D
Kakva crna trafika, stari joj bio republicki prvak u dzudo-u, sto je sa sobom nosilo dodatnu dozu adrenalina :D :D :D
e ako ti je u petom osnovne trebalo jos adrenalina :D onda... :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply