SAD traži da Hrvatska nadoknadi štetu Židovima!

Post Reply
Qwert

#1 SAD traži da Hrvatska nadoknadi štetu Židovima!

Post by Qwert »

*** SPAM *** - U sjeni pričanja o tome da Hrvatska kreće razgovarati oko ulaska u EU i NATO pojavio se američki zahtjev da Hrvatska nadoknadi štetu Židovima kojima je imovina oteta za vrijeme NDH i bivše Jugoslavije.

Ako je informacija tačna i ako Vlada Hrvatske popusti pred američkim zahtjevom i ljudima koji su danas američki državljani, bio bi to već drugi sporazum u vrlo kratkom vremenu koji bi Hrvatsku mogao poprilično koštati.

Onim prvim, sklopljenim prije nešto više od mjesec dana sa austrijskom Vladom, Zagreb se obavezao da će vratiti imovinu podunavskim Njemcima protjeranim poslije II svjetskog rata iz Hrvatske, danas austrijskim državljanima.

24s
------------

Hoce oni da vracaju Svabama. Cak se i Talijani javljaju. :-)
da pamtis

Post by da pamtis »

Onim prvim, sklopljenim prije nešto više od mjesec dana sa austrijskom Vladom, Zagreb se obavezao da će vratiti imovinu podunavskim Njemcima protjeranim poslije II svjetskog rata iz Hrvatske, danas austrijskim državljanima
sad je trenutak da i mi trazimo ostetu.......
dalmatinka

Post by dalmatinka »

da pamtis wrote:
Onim prvim, sklopljenim prije nešto više od mjesec dana sa austrijskom Vladom, Zagreb se obavezao da će vratiti imovinu podunavskim Njemcima protjeranim poslije II svjetskog rata iz Hrvatske, danas austrijskim državljanima

Amerikanci su po običaju dobro informirani pa ne znaju da je Hrvatska počela vraćati imovinu svima koliko god se to može, pa malo smiješno izgleda taj članak.

Da Pamtiš, kaži cifru za našu agresiju i reci mi može li bilo koji iznos nadoknaditi ljudske živote?
zlata

Post by zlata »

Ako su Talijani planski naseljavali Hrvatsku...s'ciljem talijanizacije obale i Istre...gdi su dokazi da i oni nisu otimali tudje! Sigurno da je bilo domacih Talijana...al'takodjer puno Furlana, Sicilijanaca, Kalabresa...i svakakvih drugih Talijana...koji su k'o pravi kolonizatori, naseljavani po Hrvatskoj...s'ciljem prosirenja Italije....a njima osobno..."per fare l'America"!
da pamtis

Post by da pamtis »

Amerikanci su po običaju dobro informirani pa ne znaju da je Hrvatska počela vraćati imovinu svima koliko god se to može, pa malo smiješno izgleda taj članak.

Da Pamtiš, kaži cifru za našu agresiju i reci mi može li bilo koji iznos nadoknaditi ljudske živote?
mislim da si dovoljno pametna tako da nema potrebe da ti ja ista govorim!! stari most se sam srusio pobogu drate samo ime govori da je bio star
Post Reply