SAD I ZVANICNO: ZLATAN HTIO DA IGRA ZA BOSNU, NASI GA ODBILI
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
edvin
#1 SAD I ZVANICNO: ZLATAN HTIO DA IGRA ZA BOSNU, NASI GA ODBILI
DANAS SU CAK I SVEDSKI MEDIJI OBJAVILI INTERVJU SA ZLATANOM, GDJE JE POTVRDIO SVOJU BIVSU VELIKU ZELJU DA IGRA ZA BOSNU ALI NASI PEDERI GA ODBILI.
-
ibnHome
Bice ipak da je htio...
http://www.aftonbladet.se/vss/sport/sto ... 88,00.html
http://www.aftonbladet.se/vss/sport/sto ... 88,00.html
- Bumerang

http://aftonbladet.se/ettor/webb/26_normal.html
Svedska i Svedjani Zlatana obozavaju i ponose se sa njim!

Zlatanov trener svedske reprezentacije!

Danasnji prilozi iz svedskih novina
http://aftonbladet.se/vss/sport/story/0 ... 88,00.html
http://aftonbladet.se/vss/sport/story/0 ... 89,00.html
http://aftonbladet.se/vss/sport/story/0 ... 82,00.html
http://aftonbladet.se/vss/sport/story/0 ... 84,00.html
http://aftonbladet.se/vss/sport/story/0 ... 23,00.html

http://expressen.se/index.jsp?d=110

Zlatanova djevojka, svedjanka. Seli se sa Zlatonom u Italiju.

http://www.kamera.com/content/expressen ... ep_tt_.asx
Zlatan video!
http://expressen.se/index.jsp?a=433481
Hrvatski navijaci prijete Zlatanu Ibrahimovicu pred utakmicu u Zagrebu izmedju Svedske i Hrvatske. Pokusati ce ga rasisticki isprovocirati sto mu je otac Bosanac (musliman) a majka Hrvatica. (prilog iz svedskih udarnih novina)
http://expressen.se/index.jsp?a=433615
Zlatan ponosno uzdize svoje roditelje i svoje porijeklo. Otac Bosanac Majka Hrvatica a on rodjen u Malme-u Svedska!
Fantastican momak i igrac. Dobro bi bilo da Bosanci iz BiH i dijaspre odu na utakmicu u Zagreb izmedju Svedske i Hrvatske i da mu dadnu svoju podrsku protiv hrvatskih rasistickih navijaca koji ga zele isprovocirati sto ima Bosansko porijeklo
Last edited by Bumerang on 09/09/2005 20:35, edited 2 times in total.
- Mahalac
Jemeb:) ja njima svima...u ovom slucaju trebu.
Ko je htio da igra za BiH igra, a sve ove Rahimice...blaba..danas vako sutra nako...ponjamke.Posebno Hasana .
Dosta suplje...ko bi mene zaustavio da imam bilo kakve sanse da zaigram za BH repku pa makar i kolo...

Ko je htio da igra za BiH igra, a sve ove Rahimice...blaba..danas vako sutra nako...ponjamke.Posebno Hasana .
Dosta suplje...ko bi mene zaustavio da imam bilo kakve sanse da zaigram za BH repku pa makar i kolo...
- Murat Sabanovic
trebas drug postaviti pitanje zbog cega ovi igraci nece da igraju za bih .Mahalac wrote:Jemeb:) ja njima svima...u ovom slucaju trebu.
Dosta suplje...ko bi mene zaustavio da imam bilo kakve sanse da zaigram za BH repku pa makar i kolo...![]()
ibrahimovic eto htjeo pa ga uske i pusilo na kasu da plati navodno da su mu se i ismijavali.
rahimic htjeo pa sliskovic u javnost iznosi da on je jedan prosjecni igrac.
salihamidjic koji je steko svjetski ugled kao igrac jebavaju ga isti oni koji ibrahimu nisu dali da igra ,provociraju a on jednostavno nemoze da precuti.
samo me cudi za barbareza zasto on igra jos za bh.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Zato sto je Barba drukciji od njih sviju i ima muda da se suprotstavi i svim srcem voli ovu zemlju.Murat Sabanovic wrote:trebas drug postaviti pitanje zbog cega ovi igraci nece da igraju za bih .Mahalac wrote:Jemeb:) ja njima svima...u ovom slucaju trebu.
Dosta suplje...ko bi mene zaustavio da imam bilo kakve sanse da zaigram za BH repku pa makar i kolo...![]()
ibrahimovic eto htjeo pa ga uske i pusilo na kasu da plati navodno da su mu se i ismijavali.
salihamidjic koji je steko svjetski ugled kao igrac jebavaju ga isti oni koji ibrahimu nisu dali da igra ,provociraju a on jednostavno nemoze da precuti.
- DOBOJLIJA
Poznajem zlatana od 98, i istina je da mu je stari trazijo da on igra za BIH.
Ali nasi papci se nisu javili i to je sve propalo, on i njegov stari su cak odputovali u Sarajevo i zlatan se sam ponudijo da igra za BIH.
Sto se tice njegove cure Helene, najveca je kurvica "sponzorusa" ovdje u malmeu
Ali nasi papci se nisu javili i to je sve propalo, on i njegov stari su cak odputovali u Sarajevo i zlatan se sam ponudijo da igra za BIH.
Sto se tice njegove cure Helene, najveca je kurvica "sponzorusa" ovdje u malmeu
- Vodenjak
Mahalac wrote:Jemeb:) ja njima svima...u ovom slucaju trebu.
-
List
Ja sam cuo da je Zlatan jako nedisciplinovana osoba.
Al mislim ono....bas previse....
Ne znam je li htio igrati za nas ali znam da se Hrvatima dize kosa na glavi kad to kazemo. Jer u njihovoj povijesti ima pripovijetka po kojoj je Zlaja htio igrati za Hrvatsku.
I samo za Hrvatsku. A o BiH nije ni razmisljao. 
Ne znam je li htio igrati za nas ali znam da se Hrvatima dize kosa na glavi kad to kazemo. Jer u njihovoj povijesti ima pripovijetka po kojoj je Zlaja htio igrati za Hrvatsku.
- Murat Sabanovic
to sto zeli da se suprostavi je tacno i zbog toga ga najvise cijenim...hrasno38 wrote:Zato sto je Barba drukciji od njih sviju i ima muda da se suprotstavi i svim srcem voli ovu zemlju.Murat Sabanovic wrote:trebas drug postaviti pitanje zbog cega ovi igraci nece da igraju za bih .Mahalac wrote:Jemeb:) ja njima svima...u ovom slucaju trebu.
i ovi gore navedeni vole bosnu i hercegovinu isto kao on ,ali oni nemoge da trpe usketa i ostala govna u savezu. to je njihova slabost ,ali ne treba po ljudima pljuvati . smatram da imaju razlog da nikad i ne poigraju.
sjetimo se kad je hasan davo hrvatima golove.svi su ga dizali, od seljaka do novinara .
ali ako hasan pruzi losu utakmicu onda svi po njemu .
- DOBOJLIJA
List wrote:Ja sam cuo da je Zlatan jako nedisciplinovana osoba.![]()
Al mislim ono....bas previse....
![]()
Ne znam je li htio igrati za nas ali znam da se Hrvatima dize kosa na glavi kad to kazemo. Jer u njihovoj povijesti ima pripovijetka po kojoj je Zlaja htio igrati za Hrvatsku.I samo za Hrvatsku. A o BiH nije ni razmisljao.
Nikad nije ni razmisljo da igra za Hrvatsku.
Sta nije jasno, reko sam da poznajem lika vec duze vrjeme i da se ponudijo da igra za BIH.
-
callmethebreeeze
zlatana licno ne znam, ali na osnovu svega sto sam procitao o njemu ne mislim da je on neki veliki bh-patriota, ako nista lik je rodjen u svedskoj i jedva da govori nas. doduse, vjerujem da je njegov babo pokusao da ga tusne nasoj reprezentaciji.
na stranu sad sta bi mi bosanci htjeli, ali milslim, ruku na srce, da je zlatanu sto puta bolje da igra za reprezentaciju jedne organizovane zemlje poput svedske, s kojom ima puno vece sanse da se kvalifikuje na velika takmicenja, nego da igra za bih.
hebo te, pa sama cinjenica da se kod nas na sve strane ?talasa? kako igraci moraju platiti da bi igrali za repku dovoljno govori na kojem smo nivou. a da ne pricamo o tome ko nam vodi savez i kako ga vodi
na stranu sad sta bi mi bosanci htjeli, ali milslim, ruku na srce, da je zlatanu sto puta bolje da igra za reprezentaciju jedne organizovane zemlje poput svedske, s kojom ima puno vece sanse da se kvalifikuje na velika takmicenja, nego da igra za bih.
hebo te, pa sama cinjenica da se kod nas na sve strane ?talasa? kako igraci moraju platiti da bi igrali za repku dovoljno govori na kojem smo nivou. a da ne pricamo o tome ko nam vodi savez i kako ga vodi
-
murti439
Polako, ljudi!
Na stranu svedska stampa, momak je nedavno dao intervju "Danima" (na koji se, by the way, poziva i koji pogresno prenosi i svedski novinar) u kojem sam kaze da se nudio nasoj reprezentaciji, da su ga odbili i da sad uvidja da danas ipak igra za svoju reprezentaciju.
Treba biti realan: on ima bosanskohercegovacko ime i prezime i to je sve sto ga veze za nas i nasu zemlju - po svemu ostalom je Svedjanin.
Zasto svedska stampa ovo aktualizira bas danas?! Zlatan je prekjuce, kao sto znate, sam rijesio jednu od njihovih najvaznijih utakmica u ovim kvalifikacijama. Cilj clanka je da se uspjesnom momku useljenickog porijekla smjesta pokaze da je dizanje iznad prosjeka i sivila svakodnevice u toj zemlji, blago receno, nepozeljno. Nije to u Ibrahimovicevom slucaju ni prvi, a, na zalost, ni posljednji put.
Na stranu svedska stampa, momak je nedavno dao intervju "Danima" (na koji se, by the way, poziva i koji pogresno prenosi i svedski novinar) u kojem sam kaze da se nudio nasoj reprezentaciji, da su ga odbili i da sad uvidja da danas ipak igra za svoju reprezentaciju.
Treba biti realan: on ima bosanskohercegovacko ime i prezime i to je sve sto ga veze za nas i nasu zemlju - po svemu ostalom je Svedjanin.
Zasto svedska stampa ovo aktualizira bas danas?! Zlatan je prekjuce, kao sto znate, sam rijesio jednu od njihovih najvaznijih utakmica u ovim kvalifikacijama. Cilj clanka je da se uspjesnom momku useljenickog porijekla smjesta pokaze da je dizanje iznad prosjeka i sivila svakodnevice u toj zemlji, blago receno, nepozeljno. Nije to u Ibrahimovicevom slucaju ni prvi, a, na zalost, ni posljednji put.
- manijak1
-
No_Comment
Shvedska...zemlja u kojoj je svakodnevnica..prosjek i sivilomurti439 wrote:Polako, ljudi!
-
callmethebreeeze
ja mislim da je taj clanak napisan puno prije utakmice svedska-madjarska. ako si pazljivo pratio svedsku stampu ovih dana mogao si procitati samo hvalospjeve na racun zlatana.murti439 wrote:Polako, ljudi!
-
novalic
..manijak1 wrote:Bez švedske štampe i bez rahimića , ibrahimovića , salihamidžića ...........ovaj savez treba dobro pročistiti , koliko je još takvih talenata koji nisu dobili šansu a nisu imali ( zamisli da plaća što igra to nema ni u školskim selekcijama
) para.
napokon posten komentar...
a sve ostalo, bijeda i jad... nivo nula...
ako...ako se zlatan i posalio da igra za bh... zar nije najmanje bilo prostrti tepih.. ma ne.. bosanska raja vise voli prvo da plati.. da moli.... a kada se neko posteno ponudi... smeta... nije normalno.. ono.. bezbel.. treba prvo da plati.. ili da naplati.. nista drugo ne dolazi u obzir...
svaka cast zlatanu... ako je htio.. a ostalima.. isto svaka cast