Šaćirbegović povlači potpis sa Dejtoskog sporazuma

Post Reply
harisd

#1 Šaćirbegović povlači potpis sa Dejtoskog sporazuma

Post by harisd »

U podpunosti ga podrzavam. Nadam se da ce to međunarodnu zajednicu natjerat da se preispita o ucikovitosti dejtona 11 godina poslje stravičnog rata. Jer očigledno je da je dejton zaustavio rat i stradanje naroda BiH, al sa dejtoskim sporazumom nemozemo u euvropu. Uzmeli se da su tri glavna potpisnika dejtona Alija Izetbegović, Franjo Tuđman i Slobodan Milošević mrtvi i ako Muhamed Šaćirbegović povuče podpisi dejton ce bit bez podrske 4 podpisnika. Mislim da je krajnje vrijeme da se razmisli o nekom novom dejtoskom sporazumu, a ne da se ovi bosaski političari sastaju po nekim bosasko hercegovačkim turističkim mjestima bez ikakog napretka. Kome vako stanje odgovara? Zapadu!
harisd

Post by harisd »

Mislim da bi i Silajdžić trebo razmislit o povlačenju svog potpisa.

Mjenjajmo nest?

Nemojte :zzzz:
Prenj

Post by Prenj »

Ovo je vec predlozeno za 'shit of the week'
I nakon vjencanja nije moguce povuci potpis 'nako, vec treba razvod ovjeriti kod suda, a kamo li tek medjunarodni sporazum.

Cini mi se da je Vingo bila u pravu
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 826#738826
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Prvo ne otvaraj duple teme. Drugo Sacirbegovic je moron, kockar i propalica. Neka prvo odgovara za pronevjereni novac koji je oteo od BiH pa onda moze lupati o povlacenju potpisa sa Dejtona. :x
da pamtis

Post by da pamtis »

Cini mi se da je Vingo bila u pravu
????
Panta Rei

Post by Panta Rei »

Taj licemjer, čija je partija u vlasti od početka vremena, sad može povlačiti šta hoće - ne vrijedi. Spreman je svašta uraditi samo da dobije glasove, a takva beskorisna glupost je pravi način da se zaluđeni glasači još više zalude i glasaju za njega.
:x
Lijepo je to jednom napisao Senad Avdić (kakav je takav je): Silajdžić je političar koji se samo jednom povlači, i tako deset puta.
:-)
Ne vjerujem ljudima koji se stalno povlače i vraćaju u politiku.
Fair Life

Post by Fair Life »

Da je sebe povlacio za kurac do sada bi mu bio... taman da dohvati sopstveni supak.

Goni bandu u, zamalo ne napisah... u kurac.
Last edited by Fair Life on 18/03/2006 06:07, edited 1 time in total.
Zadig

Post by Zadig »

eh moj sacir beze....poslje *ebanja agi nema kajanja
AenemA

Post by AenemA »

harisd....trebao bi malo gramatiku i pravopis bosanskog jezika ponoviti...no hard feelings :(
senada

Post by senada »

Fair Life wrote:Da je sebe povlacio za kurac do sada bi mu bio... taman da dohvati sopstveni supak.

Goni bandu u, zamalo ne napisah... u kurac.
Image
murti439

Post by murti439 »

Jebalo majku, reklo bi se! Dirljivo, nema šta!
rasta

Post by rasta »

provlaci se po novinama i o njegovim se izjavama jos i duskutira , covjek koji je ne tako davno osvanuo cak i na CNN-u a sve na temu pokradenog novca i kojekakvih prevara???
jebo ti nas....
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:roll: Yebo njegov potpis na "Daytonu", ... svakako ne vrijedi qrcu. Nego, ... moze li doticni ublehash nekako povuci potpise sa cekova koje je, ... jel` ... onako hadzijski, ostavljao po kockarnicama i po skupocjenim radnjama, ... kupujuci poklone svojim kuravama. :oops:
Da me krivo ne razumijete, ... nek` je on kock`o, .... nek je on kupov`o poklone svojim kuravama, ... volim i ja to, ali ..... sve je to radio sa nase grbache. :oops: :D
Vingo

Post by Vingo »

Odlicna ideja.....Ha me muz ruzno pogleda zaprijetit cu povlacenjem potpisa!
A sad odoh povuci potpis sa Master card transakcija....Pa nece mene niko vise ludom praviti...
8)
Joni

#15 Re: Šaćirbegović povlači potpis sa Dejtoskog sporazuma

Post by Joni »

harisd wrote:U podpunosti ga podrzavam. Nadam se da ce to međunarodnu zajednicu natjerat da se preispita o ucikovitosti dejtona 11 godina poslje stravičnog rata. Jer očigledno je da je dejton zaustavio rat i stradanje naroda BiH, al sa dejtoskim sporazumom nemozemo u euvropu. Uzmeli se da su tri glavna potpisnika dejtona Alija Izetbegović, Franjo Tuđman i Slobodan Milošević mrtvi i ako Muhamed Šaćirbegović povuče podpisi dejton ce bit bez podrske 4 podpisnika. Mislim da je krajnje vrijeme da se razmisli o nekom novom dejtoskom sporazumu, a ne da se ovi bosaski političari sastaju po nekim bosasko hercegovačkim turističkim mjestima bez ikakog napretka. Kome vako stanje odgovara? Zapadu!
kako ce povuci kad tamo njegovog potpisai neJa ? :shock: :lol:
Post Reply