Šaćirbegović povlači potpis sa Dejtoskog sporazuma
-
harisd
#1 Šaćirbegović povlači potpis sa Dejtoskog sporazuma
U podpunosti ga podrzavam. Nadam se da ce to međunarodnu zajednicu natjerat da se preispita o ucikovitosti dejtona 11 godina poslje stravičnog rata. Jer očigledno je da je dejton zaustavio rat i stradanje naroda BiH, al sa dejtoskim sporazumom nemozemo u euvropu. Uzmeli se da su tri glavna potpisnika dejtona Alija Izetbegović, Franjo Tuđman i Slobodan Milošević mrtvi i ako Muhamed Šaćirbegović povuče podpisi dejton ce bit bez podrske 4 podpisnika. Mislim da je krajnje vrijeme da se razmisli o nekom novom dejtoskom sporazumu, a ne da se ovi bosaski političari sastaju po nekim bosasko hercegovačkim turističkim mjestima bez ikakog napretka. Kome vako stanje odgovara? Zapadu!
-
Prenj
Ovo je vec predlozeno za 'shit of the week'
I nakon vjencanja nije moguce povuci potpis 'nako, vec treba razvod ovjeriti kod suda, a kamo li tek medjunarodni sporazum.
Cini mi se da je Vingo bila u pravu
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 826#738826
I nakon vjencanja nije moguce povuci potpis 'nako, vec treba razvod ovjeriti kod suda, a kamo li tek medjunarodni sporazum.
Cini mi se da je Vingo bila u pravu
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 826#738826
- Drvosjeca iz Dejcica
Prvo ne otvaraj duple teme. Drugo Sacirbegovic je moron, kockar i propalica. Neka prvo odgovara za pronevjereni novac koji je oteo od BiH pa onda moze lupati o povlacenju potpisa sa Dejtona. 
-
Panta Rei
Taj licemjer, čija je partija u vlasti od početka vremena, sad može povlačiti šta hoće - ne vrijedi. Spreman je svašta uraditi samo da dobije glasove, a takva beskorisna glupost je pravi način da se zaluđeni glasači još više zalude i glasaju za njega.
Lijepo je to jednom napisao Senad Avdić (kakav je takav je): Silajdžić je političar koji se samo jednom povlači, i tako deset puta.
Ne vjerujem ljudima koji se stalno povlače i vraćaju u politiku.
Lijepo je to jednom napisao Senad Avdić (kakav je takav je): Silajdžić je političar koji se samo jednom povlači, i tako deset puta.
Ne vjerujem ljudima koji se stalno povlače i vraćaju u politiku.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Da me krivo ne razumijete, ... nek` je on kock`o, .... nek je on kupov`o poklone svojim kuravama, ... volim i ja to, ali ..... sve je to radio sa nase grbache.
-
Joni
#15 Re: Šaćirbegović povlači potpis sa Dejtoskog sporazuma
kako ce povuci kad tamo njegovog potpisai neJa ?harisd wrote:U podpunosti ga podrzavam. Nadam se da ce to međunarodnu zajednicu natjerat da se preispita o ucikovitosti dejtona 11 godina poslje stravičnog rata. Jer očigledno je da je dejton zaustavio rat i stradanje naroda BiH, al sa dejtoskim sporazumom nemozemo u euvropu. Uzmeli se da su tri glavna potpisnika dejtona Alija Izetbegović, Franjo Tuđman i Slobodan Milošević mrtvi i ako Muhamed Šaćirbegović povuče podpisi dejton ce bit bez podrske 4 podpisnika. Mislim da je krajnje vrijeme da se razmisli o nekom novom dejtoskom sporazumu, a ne da se ovi bosaski političari sastaju po nekim bosasko hercegovačkim turističkim mjestima bez ikakog napretka. Kome vako stanje odgovara? Zapadu!