POtpisujem u potpunosti i samo dodajem....kujundzija wrote:Eh sabur ,sabur te sabur za ovo te sabur za ono ma dokle vise tog sabura i da nekazem merhameta,dok mi saburamo i merhametimo,oni sebi malo po malo pa svoje plate podizu li podizu i sepure se .A sto se nebi sepurili kad him je kasika u med pala ,kad imaju narod koji je glup da ga nema glupljeg na svijetu izvinite tako moram da kazem jer ija sam jedan od tog naroda.Sto ovo kazem pa zato kad god su izbori oni obecaju mi cemo ovo mi cemo ono ma haman kad ih izaberemo sve ce tec med i mlijeko i svak ce ovako da kazem srkat iz zlatne case sa zlatnom kasikom ako budemo imali sta.A kad ih izaberu ma nema ni case ni kasike a jos pogotovo nema se sta ni posrkati.Pa dragi moj narode kad cemo doci vise tobe pa reci DOSTA JE vise ovako,ma netreba nama sabur nama treba neko da nas povede da ove nase parlamentarci i guzonje takozvani sve istjeramo iz parlamenta i da ih dobro dobro istolehamo to treba nama dragi narode a ne sabur i na sledecim izborima da se neglasa vise jedne za iste ka osto do sad smo radili ,znaci nema sabura nego uhvati prdonju pa ga oderi jer oni nas deru i te kako deru samo izgleda da mi to slabo vidimo.
Ako neko do sada od kraja agresije ako ne tokom iste nije skontao njihov koncept vlasti i metode vladavine... neće nikad ni shvatiti, no posljedice tog koncepta su pogubne za nas sve kao i za našu domovinu.
Da se ne šicam statistikama i čim sve ne... dovoljno je samo malo prohodati po gradu, pa malo po selu i porazgovarati sa ljudima koji nemaju za hljeba....popričati sa malom djecom... pa onda malo prohodati po ćilimu crvenom... i onda sjesti malo pa razmisliti....
Treba na sljedećim izborima tiha većina (ako uopšte postoji) da glasa protiv tog koncepta... ili niko ne treba da izađe na izbore.... trećeg nema...
Mislim ima ali fakat je da nema kritične mase ljudi da iznesu to nešto....