Dakle, ovako stvari stoje. Znam da ima već tema oko izbora selektora, ali ovo definitivno treba novi topic. Nakon medijskih istupa, Cico je još uvijek na vrhu, ali sada ga sabotiraju Bogdan Čeko i Sulejman Čolaković. I moram nadodati nešto što mi je pustio jedan novinar Avaza sa diktafona (jebiga, nije mi dao to, a ne smije da objavi): kaže Čolaković "Dok je mene u Savezu, Hrvat neće za selektora!!!", i dodao kasnije da su njegovi kandidati Safa Sušić i Amar Osim. Uz dužno poštovanje prema njima, šta su oni napravili kao treneri, a šta Cico??!!
Na kraju, ako je mjerilo sposobnosti "nacionalnost", onda "sjaši kurta, da uzjaše murta". Odoše Pašalić i Muzur, ali sve ostaje isto. Zar nije dovoljno što je Cico postavio temelje HRvatske koja je pobijedila Englesku na Webmleyu, a prije njega izgubila od te iste u Portugalu, nego ga se sabotira što je Hrvat??? Zar u ovoj našoj državi sve mora biti po hebenom nacionalnom ključu???
ps. provjereno i definitivno: Vaha Haliodžić nije ni u kakvim kombinacijama.
Sabotiraju Kranjčara jer je Hrvat...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Otvorio si temu o Kranjcaru kao novom selektoru, ... http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=45308 .... i sad nova tema da nam kazes kako nesto ne stima, .... nevjerovatno, ..