Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zakasnjela reakcija moj ti... ja sam vec reagirala da sam nezadovoljna tvojim polozajem...pape ni habera...i onda mene premjesti...
...ovakvi prerasporedi su se jedino mogli vidjeti u U.S. parlamentu
zena wrote:...dobro...kojim povodom se mene prerasporedi...
..cuj iz desnog centra u lijevi ... sta bi to trebalo da znaci? da je prvi izbor bio pogresan ili da sam ja odstupila od politicke koncepcije zarad pripadanja parlamentarnoj vecini...
...molim pojasnjenje
p.s. tragom nekoh postova ovdje, zelim da kazem da odbijam svako poredjenje sa desnicom u USA parlamentu...
p.p.s.
pape jel ovo preko mojih ledja podmicujesh desnicare ili me pokusavash ubaciti ko krticu u lijevi centar...
tebi se opasno priblizava zena, nego meni fino sa zaijancerkom
i ni makac dalje, mogu ti reci gledam vas sa visine i bas mi fino
pregledni ti vasi torovi
Hvala na ukazanom povjerenju........potrudicu se da osvjetlam obraz.......dostojno cu predstavljati SA-X......u bratskoj Turskoj ......hvala svima......hvala Papetu......hvala
sorge_sa wrote:Hvala na ukazanom povjerenju........potrudicu se da osvjetlam obraz.......dostojno cu predstavljati SA-X......u bratskoj Turskoj ......hvala svima......hvala Papetu......hvala
Zijancerka mi se prosvercovala sa jos jednim nick-om ... ... Ko bi rekao da je ona vjesta u tim marifetlucima. Svasta ce ovi desnicari uraditi, ... samo da ih je vise.