Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šeha wrote:
A gdjice Danas u potpunosti podrzavam vas prijedlog za regres, i cestitam na inventivnosti... Ovakvi kadrovi nama trebaju, mladi, puni konstruktivnih ideja
a lucinda pravi pite i bureke... spominju se neke meze i sljive...
znaci, trebace i regres za topli obrok...
Šeha wrote:
A gdjice Danas u potpunosti podrzavam vas prijedlog za regres, i cestitam na inventivnosti... Ovakvi kadrovi nama trebaju, mladi, puni konstruktivnih ideja
a lucinda pravi pite i bureke... spominju se neke meze i sljive...
znaci, trebace i regres za topli obrok...
avicena wrote:....jel' još upražnjeno mjesto predsjedavajućeg? Kad ne mogu pit i mezit da se bar o nešto ofajdim!
Poslije imam ispravak jednog krivog navoda.
Moze stro se mene tiche......i treba nam neko trijezan da nas razvozi nakon sjednice
avicena wrote:....jel' još upražnjeno mjesto predsjedavajućeg? Kad ne mogu pit i mezit da se bar o nešto ofajdim!
Poslije imam ispravak jednog krivog navoda.
Moze stro se mene tiche......i treba nam neko trijezan da nas razvozi nakon sjednice
Ima li parlament autobus u voznom parku? Ovako jednog po jednog bi trajalooooooooooo
Šeha wrote:Evo i ja dosao da se tuspasim i da dnevnice pokupim...
Gdje je salter za dnevnice Zoome
ja sam blagajnik, lace je zamjenica. sorry haveru ali plata ti je radi neprisustvovanja sjednicama smanjena za 95% + je 4,9 % otislo na poreze dobices ostatak ako bude sitnog u kasi, naleti ovo koji dan
Eh, .... sutra "savjet ministara" bira ambasadore.
Za zapadne, ... istocne, a Bogami i za i jos neke "egzoticne" zemlje.
Care, tebi se smjesi Austrija, ... Pitt-u USA, .... Sorgetu Turska, .... Rei ide u Vatikan, ...
pape wrote: Eh, .... sutra "savjet ministara" bira ambasadore.
Care, tebi se smjesi Austrija, ... Pitt-u USA, .... Sorgetu Turska, .... Rei ide u Vatikan, ...
pape wrote: Eh, .... sutra "savjet ministara" bira ambasadore.