dakle, samo da kazem, da ni jedanput ne pljunuh na carlu.. a vi kako hocete...
i ako vam treba prave rakije, al' bas one prave.. ima u mene...
ovo se zove partijska solidarnost...car-x wrote:secerusa cuda cini.. ako vam nije dugo cekat, donijet cu ja na sljedece zasijedanje jednu pletaricu prave domace.. jebo brlju..danas wrote: mescini...![]()
![]()
![]()
zoom prenosi malkice...da nije od te brlje...
politika je politika...car-x wrote:pih.. nezavisni kandidat, a puca od korupcije.. groznozoom66 wrote:hajd' onda i ti s nama u nezavisne...novalic wrote:i ako vam treba prave rakije, al' bas one prave.. ima u mene...:D:D
danas wrote:pa zlata ti je nebosnjakinja...rei wrote:ejs jest ti odgovordanas wrote: svi ostali iz desnice osim bosnjaka su banovani do sada...![]()
![]()
proziran
eto je u desnom centru...
![]()
![]()
![]()
zna zna onazijancer wrote:Pa ti valjda najbolje znas koji si nacionalistaA wrote:Ne odgovori ti meni, a pitala sam te - koji sam ja nacionalista?rei wrote:nedaj boze da takvi kao vecina vas predstavlja ljevicu ili su i oni takvisamo premazani ,
dobro dobro necu vise samo glasno razmisljam
Jednostavno - osjetim taj poriv u sebi, a ne znam jos kojima da se prikljucim![]()
Nekako se doimas kao osoba sigurna u svoje poteze, pa sam mislio da se vec sama prikljucila
zijancer wrote:znam ja dobro sta citam...a znas i ti dobro sta si pisalanovalic wrote:ja to tumacila kao napad na sve hrvate..
ja cu stvarno pripaziti sta pisem, ali bih te zamolila da i ti pripazis sta citas...
ili, jos bolje, citaj kako je napisano, nista izmedju redaka... i upotrijebi mastu na drugoj strani.. opusti se...
i ne trazi belaja, nije mi do svadje, nego do zajebancije..
![]()
necemo se praviti Englezi![]()
e jesu ti odgovori ko inace ni "sarkazam" ni "salu" da ti coe'k uhafizadanas wrote:ne kontas zezu... fakat...rei wrote:danas wrote: pa zlata ti je nebosnjakinja...eto je u desnom centru...
![]()
![]()
![]()
eto ja kazem Vodenjaku
![]()
a desni je dobila nakon
kritikovanja forumske politike![]()
![]()
![]()
joj cirkusa
dosljedan poslanickoj tradiciji...Šeha wrote: Ja cu biti prisutan kad se bude glasalo za nove Audije za parlamentarce, ili za povecanje plate...
Sta me briga za PDV, penzionere, prosvjetne radnike, privredu i fukaruTo su neke sporedne teme koje nisu od vitalnog interesa za drzavu
Vodenjak wrote:Eto vidis @rei kako jednostavno upadas u zamku onih koje TI ovdje zoves Bosnjacima!