SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Da li mislite da ste adekvatno rasporedjeni?

Da.
28
34%
Ne.
54
66%

Total votes: 82

pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#1 SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV

Post by pape »

Vozdra raja, .. Selam alejkum, .. Hvaljen Isus, .. Pomoz Bog, .. Shalom, .. Smrt fasizmu, ... and WE i meni, ... jel` tako - tako je. :zzzz:

.......Image..................................................... SARAJEVO - X ... PARLAMENT ............................................. Image

.......................................................................................... Image

............................................................................ - "Samo vas gledam, ... majku vam bozju!"

Image...................................Image
.............................................................................................................. Image .............. Joj sto ja volim Sarajevo -Image parlament. .. :zzzz:
Image........................................................ Gosti u VIP lozhi:.....ImageImageImageImage
Iz Visokog - predstavnik:

..................................................................... :( ............................................. :D ............................................ :oops:
................................................................... Hrlek ....................................... Bolek ....................................... Srlek

.......................................................................................................... tajnice i sekretarice

................................................................. Image ........................................ Image .................................. Image
......................................... "Ugrozeni, ... nepravda!!!" ....... "Polahko ba, ... kahvenisem." ......... "Ne znas kucat, ... bre!"

..................................... Image ............ Image ......... Image

..........................................................................................Image.. Poluglasni govornik:Tempora
LEGENDA: ...... Image .... taze
Lider poslanickog kluba: - :thumbup: .............................. Ambasadori: ... :kravata: ........... Cicciolina: ... Image
Politicki komesar kluba: - :dance: ................................... Zuti kartoni: Image ... Cheerleaders:.. Image

ultradesnica: (ud)............. desnica: (d)................. desni centar: (dc)............ lijevi centar: (lc)............ ljevica: (l)........... ultraljevica:(ul)

abdulhaqq :dance: .................. Big dickus - R.I.P....... TheGame .......................... A.Kauders ....................... mosor1 .......................... Ja :dance:
sekiracija ............................bih-pravda ................... bosniaque ........................ muha_sa ......................... breka ............ smrt fasizmu :thumbup:
savjest :thumbup: ...................... bjacinjo .........................C.Pantera .......................... Lisac ................................. Dinash ........ Margareta - R.I.P.
.............................................. NoComment ............... seka ................................... morti ................................. zili
zijancer Image................... zzzzz ............................... rehaktor............................ Dario - Image........................... Edit
Rest In Peace: .................. D. iz Dejcica ................ Gazz :dance: .......................... digger :dance: ........................... Fair Life :dance:
Rahmetlije I Pokojnici: ... da_pamtis..................... alek .................................. flora.sa ................................ Havetinja
Image ...............................List :dance: ....................... micika ... :thumbup: ................. Haris303 :thumbup: ..................... JBT :thumbup:
Livadic Image..................... Love .............................. Sicky .................................... H&D .............................. KubLajkan
weasel................................ avicena ......................... A-ZO.................................... Edin H............................. debela
Violentjack........................ Murat S. ......................... Stochar .............................. stidljiv................................ nebi
Zrikavac................................ Image.............................. rei ..................................... K.A.Jabbar ............... 8. sekretar SKOJ-a
Engram.............................. Panasonic .................. zmija|zmaj ................... sunday_morning..................... bug
Meldina ............................. SF - Mujo - R.I.P. ........ thanatos.............................. glasnost............................. staki
Pasha XXL....................... Ragib ............................ Drug_Tito ..................... Mircerka+medo............ Svemirsli jebac
dzidzo................................ buhtelj ........................... zensko ................................. glumica ........................... Shoba
Matej.................................. Duh sa sj. ..................... Dezze ................................... pape ................................ sojka
S. Princeza....................... SD-6 ...:thumbup:.................. paauk.................................... Pooll ............................. SoulSista
muhaz .............................. Djula - R.I.P................. 100_KA ................................ privremeni ..................... St.Germain
posaric............................. fadil schtil .................... winetou ................................ rajvosa ............................. Seha
verbal................................ Prince........................... PR_80. ................................ anais_nin.................... papak_eliminator
Kotromanic..................... rumenko .................. ElComunista ........................ korto_malteze.................... victory
hrvoje_mo..................................................................................................................tigris................................. virgo
................................................................................................................................... stelium

............................................... desnica: ...................................... Anarhisti: .................................................................... Lista cekanja:
.....Image.................. Stranka SSVZDM5min: ......................... Zreli Image ................. Krivokapic
.............................................. Skljoco ......................................... dajdzarile Image

........................................................................................................................................................ Ambasadori:

Image... :kravata: Bobi..(lc).. Kaymanski otoci ..................ImageImage... :kravata: hananah ..(nk).. regija Sandzak ..... Image... :kravata: zoom66 ..(nk).. Danska
Image... :kravata: Ciciban ..(d).. Svaziland................................Image... :kravata: Lace..(nk)...... Jamajka .................... Image ...:kravata: mraVOjed ..(lc).. Mauricijus
Image... :kravata: Prenj .. (l).. Komori.........................................Image... :kravata: Sorge_Sa - brko ..(lc).. Turska ....... Image... :kravata: Pitt ..(l)... USA
Image... :kravata: danas..(l)..... Portoriko .......................... Image... :kravata: The Fluid ..(lc)..OUN - New York...... Image... :kravata: manijak1 ..(dc).. SCG
Image... :kravata: Novi_Nick..(l).. Tanzania..............................Image... :kravata: Ake ..(ud).. Iran ................................... Image... :kravata: umro je mostar .(ul). Kuba
Image... :kravata: komi..(d).. Turkmenistan..............................Image... :kravata: A ..(l). Mongolija ..................................Image... :kravata: Gavrilo..(nk).. Japan
Image... :kravata: Fortuna & Harrys..(lc)..Kiribati ................... Image... :kravata: Saian ..(lc).. Holandija ...................... Image... :kravata: hrasno38 ..(lc) .. Filipini
Image... :kravata: morti..(l)..Monaco.......................................... Image... :kravata: Vodenjak ..(l) .. Sejsheli ....................Image... :kravata: zena ..(lc) .. Dzibuti
Image... :kravata: stella_k..(l) .. Barbados...................... Image... Image m. u cizmama SUSPENDOVANA!.... Image... :kravata: Becho ..(dc) .. Svicarska
Image... :kravata: Zox..(l).. Italija ............................................... Image... :kravata: Toozla .. (lc) .. Haiti .............................Image... :kravata: edu .. (d) .. Burundi
Image... :kravata: vryzas..(nk)..Grcka ....................................... Image... :kravata: kekec .. (lc) .. Bahami ........................ Image... :kravata: Zadig .. (l) .. Bermuda
ImageImagenovalic.. (l).. OUN - Geneve ................... Image... :kravata: vodolija33 .. (dc) .. Angola ................ Image... :kravata: car-x .. (dc) .. Austrija
Image... :kravata: zlata .. (dc) .. Brazil ... Image

Neshvaceni umjetnici: ............ Klub egzoticnih ljubavnika:
................................................. ( sa njima se nikad ne zna ishod)
miss A. ..................................................... Stari
Safet .................................................. kalesijski slavuj

...................................................................................... Predsjedavajuci vijeca ministara - PREMIJER:

...............................Image

............................................................................................ Image
............................................................................................................... FORTUNA BELA

...............................Image

........................... Vijece ministara: ................................................... Parlamentarne komisije: .............................................
8) nineac ... Ministar za saobracaj........Image................... -Komisija za antisihirbasku borbu: - Damkan Image
8) mrak ...... doministar za dvotockase.Image.................. -Komisija za odnose sa njeznijim spolom: - Horns&drums
8) rajvosa .. doministar za zracni saobracaj Image.......... -Komisija za medjuvjerski dijalog o pekmezu: - Novalic, Car-xImage
8) (mjesto upraznjeno).. ministarstvo za obrazovanje i kulturu
8) sumnja..Koi doministar za jezicka pitanjaImage...-Komisija "za penzionerima klepiti peMziju": - Harris303 Image
...................................................................................... -Komisija za ignorisanje poljoprivrednika: - Stochar
...................................................................................... -Komisija za bunkere, trezore, capljinske mostove, manastire, trapove za krompir,
....................................................................................... golfove dvojke, nanotehnologije. - (konkurs otvoren)
......................................................................... Image.. -Komisija za aerodromska pitanja Image: - (konkurs zatvoren)
........................................................................................ - Image - , odlukom iz Visokog, ... SUSPENDOVANO !!!

...........................................................................Image - Komisija za izgradnju sakralnih objekata - JBT
.......................................................................... Image - Komisija za razbijanje sexualnih tabua - anais_nin, flora.sa i tigris
.......................................................................... Image - Komisija za pticju gripu - da pamtis - Image
.......................................................................................Image
................................................................................................................................ Cheerleaders grupa - "69"

Himera ... brojac glasova ................................................................................................... Image ... micika
Qler ... diler kikirikija i kospica ... Image............................................................ Image ... bjacinjo ................ Image ... rei
Lucy01 ... dilerka boba i trave ... Image................................ Image . staki ......................... Image ... bug ................. Image ... Meldina
Mahalac ... glavni izbacivac ...Image ....................................Image .. glumica .................... Image .. sojka ................... Image .. SoulSista
BaykoNoor ....... riznicar............................ Image............................................ Image .. virgo ..................... Image .. zili
.................................................................................................................................................... Image .. sicky
Cheerleadersice u prichuvi: - ..... Image..... Image..... Image..... Image..... Image ......... Image ... victory
........................................................... seka ...... Edit ..... Gazz ..... debela ... tigris
.......................................................................................................................... mjesto pod crvenim kandiljom ... Image ... UPRAZNJENO

:oops: Evo, ... ja Vas opet poredao! Ma bas ste mi cakani. :zzzz:
Eto fino, sad kada ste se smjestili u fotelje i kad svaki mjesec padne par milja keka, ... :D ... pa razni dodaci za odvojeni zivot, topli obrok, hranarine, subsidije za stan. Ma da, ... ovo vam je vasa borba dala, ... jel` tako.
Braco i sestre, ... :-) :zzzz: :oops: .... umjesto uvodne besjede ja cu Vas samo par stvari zamoliti.
Nemojte mi molim Vas onih zayebanciya sa vezanjem zastava. :D To obicno zavrsava sa pizdarijama.
Molim predstavnike naoruzanog i ugrozenog naroda, ... :zzzz: ... da ne prijete nenaoruzanim narodima, a ujedno ... nenaoruzani narod molim da po parlamentu ne pustaju patke i guske, .... mislim ono, ... zbog Turske. :oops:

Posebna napomena:
Molim Vas da ne editujete ovaj uvodni post, jer ... sve ce liciti na onaj nas pravi parlament, ili drugim rijecima, ... ispast ce sranje.
:)

Jedan dio forumasa ce naknadno biti ubacen u parlament, ... jos im se provjerava lik i djelo. :oops: :zzzz:
Last edited by pape on 19/12/2005 21:58, edited 132 times in total.
JBT

Post by JBT »

Napokon sam upao gdje sam trebao.

:)
List

Post by List »

Pape, List pripada lijevom centru. :bih:

Ako smijem reći, loše si razvrstao parlamentarce. :D
Harrys

Post by Harrys »

Pa da se i zalije,kao sto je obicaj. :)

Image

PS.pape,ko je ono Harrys303? Postoji nick, haris303.

GENS UNA SUMUS Jedan smo rod
Last edited by Harrys on 24/09/2005 20:31, edited 1 time in total.
hananah

Post by hananah »

:roll: Nezavisni kandidat 8)
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Dobar ti taj plus..... :roll:
gavrilo

Post by gavrilo »

ja desni centar Image

pape Image
Last edited by gavrilo on 24/09/2005 20:42, edited 1 time in total.
List

Post by List »

gavrilo wrote:ja desni centar Image
Moraš se više potruditi. :D :P :D
gavrilo

Post by gavrilo »

zoom66 wrote:
gavrilo wrote:ja desni centar Image
jok, ti si srednji...:D:D:D
zar djelujem kao desnicar :?
car-x

Post by car-x »

dzaba moj politicki angazman.. nema me ni na mapi..
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#11 Re: SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV

Post by mIRCerka »

pape wrote:Vozdra raja, ... Selam alejkum, ... Hvaljen Isus, ... Pomoz Bog, ... Shalom, ... Smrt fasizmu, .... and WE i meni, .... jel` tako - tako je. :zzzz:

............................. Mircerka + medo ....................

Hvala hvala :D
mostarac

Post by mostarac »

A gdje je kancelar ili ce to parlamentarci birati izmedju sebe onoga ciji novcanik ce najvise profitirati :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

umro je mostar wrote:A gdje je kancelar ili ce to parlamentarci birati izmedju sebe onoga ciji novcanik ce najvise profitirati :D
ja predlazem da imamo rotirajuceg kancelara....
mostarac

Post by mostarac »

mIRCerka wrote:
umro je mostar wrote:A gdje je kancelar ili ce to parlamentarci birati izmedju sebe onoga ciji novcanik ce najvise profitirati :D
ja predlazem sebe za diktatora :D

ovi ispod sto postova ce bit moja pjesadija i kolateralna steta a chinove ce ostali dobijat na osnovu broja postova.
Moram se jos odlucit ko ce bit sef UDBA-e :D
Last edited by mostarac on 24/09/2005 21:29, edited 1 time in total.
List

Post by List »

Ma fale kolone >prelivode<, >brankovići<, >kvazi-bosanci<, >tankim slojem namazani<, >ultra namazani<, okorjeli komunisti<, >fašisti<.

:D
kekec

Post by kekec »

Naprijed i posteno!
Ni po babi, ni po stricevima. :)
Image
car-x

Post by car-x »

umro je mostar wrote:
mIRCerka wrote:
ja predlazem sebe za diktatora :D
posto sam nerasporedjen, a ne valja da je stado bez vodje, a imam i obrve za tako jedno odgovorno mjesto, dobrovoljno se javljam na upraznjenu poziciju vodica-cobana..
stelium

Post by stelium »

Vozdra Pape!(po mom skromnom misljenju najadekvatniji pozdrav za ovakav parlament)

Lijevi centar-dobra procjena! :bih: :wink:
Respekt!
gavrilo

Post by gavrilo »

car-x wrote:dzaba moj politicki angazman.. nema me ni na mapi..
care bolje tako nego da te svrstaju u desnicu :roll:

pape ... mijenjaj :shock:
No_Comment

Post by No_Comment »

gavrilo wrote:

Eto Gavrec i ti desnicar postade... :lol: :lol:
gavrilo

Post by gavrilo »

No_Comment wrote:Eto Gavrec i ti desnicar postade... :lol: :lol:
Image
mostarac

Post by mostarac »

eh da recimo mogao si rasporediti po partijama. Moja je "Komunisticko-boljsevicka partija za slobodnu Evropu" :D
car-x

Post by car-x »

gavrilo wrote:

hajde ba, i ljevica i desnica i centar dobiju bonove za topli obrok..
stella_k

Post by stella_k »

Pa eto...hm...nije loshe...
Kako placate :D

(Nakon nekog vremena.......[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/wizard.gif[/img])

Fotelja vracena, lova u dzepu, na poslu suncano, kud ces bolje....[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/mamba.gif[/img]
Last edited by stella_k on 10/01/2006 05:06, edited 1 time in total.
No_Comment

Post by No_Comment »

gavrilo wrote:
No_Comment wrote:Eto Gavrec i ti desnicar postade... :lol: :lol:
Image
Ma dobar si... ja nisam ni osvojio dovoljno glasova za ulazak u parlament...a ti se prishlepo uz jarana Aketa i desne i eto te u parlamentu ...jeftino si se prodo Gavro...za fotelju... :lol: :lol: :lol:
Locked