Sa-x: okupljalište islamomrzaca.
-
callmethebreeeze
#176 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.
nisu samo nasi ljudi kreteni u komunikaciji putem interneta, molim da se ne generalizuje.
kakvih ja bljuvotina ovdje u svedskoj procitam, allah, allah.
samo sto se kretenima ne dopusta da pisu gadosti na ozbiljnim novinskim sajtovima. virtuelna govna mogu jesti po forumima i blogovima, a ni tu nisu skroz nedodirljivi.
-
adnan.BIH
#177 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.
Žao mi je što imaš takav pogled na diskutanta sa foruma, nisam očekivao toliko podcjenjivanja od administratora. Ono, da mi je baš upoznati eto tvoju ličnost, da vidim čime se to ti tako gordo ponosiš.mIRCerka wrote:Da si mi ozbiljan sagovornik, nisi.
Bravo, izgleda da nadolaziš. U tome i jeste poenta cijenjena diskutantice, dakle, Portal Sa-x (uključujući i njegov dio koji to jeste i naziva se forumom, a tvrdila si isprva da nemate veze sa portalom) je grcat ljudima koji mrze Islam i muslimane. Moraš biti slijep da to ne vidiš. Kažem, pogledaj bilo koju vijest o muslimanima i komentare na portalu, pogledaj kako se na forumu diskutuje. Forumašima smetaju džamije koje se grade iz sredstava onih ljudi koji su ta sredstva namijenili upravo u tu svrhu, omalovaža se reis, bez da vi koji forum cenzurišete sankcionišete te ljude, itd, itd.mIRCerka wrote:Kao upucen si u forum koliko toliko (Boga mi ti znas bolje od mene ko je na portalu ko na forumu), i onda kao nemusto postavis temu na forumu, vezano za portal, al ne daj Boze reci nesto konktretno osim da je sax islamofobican...
MI nemamo veze sa komentarima na portalu, MI (moderacija) kontrolisemo koliko mozemo FORUM.
Volio bih da znam koji mi je to stari nick bio. Platim ti ćevape (Bogom se kunem) ako dokažeš da sam klon. Biraj gdje ćeš, Željo ili Zmaj.mIRCerka wrote:i jos nesto "adnane"...kad vec moras da se kloniras, zasto otvaras teme koje ce privuci paznju administracije?
Sad ce opet doci tempora da mi kaze "zasto otkrivas koji mu je stari nick bla bla privatnost"...
a zamisli da sam ti pukla ban...bez objasnjenja...
Za ban bez objašnjenja se ne bih iznenadio, znam kakve ste vi žene plahe. Ja evo sa svojom 4 godine deveram.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#178 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.
Air Ramize, da li mozda zelis da ti uradim printscreen tvoje IP? Kad vec trazis...jer...nemoguce je da ti komplet firma ima jedinstveno misljenje
i jedinstven stil pisanja...mjesecima....
-
fixer
#179 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.
gospodjo zlatiborka, s obzirom da sam vas upoznao, dakle, niste mi nepoznanica, vec sam se uvjerio u vasu moralnost, ljudskost i ispravnost. sad mi je tesko pomisliti da imate takve stavove, pa sam spreman vjerovati da je vise rijec o neznanju i nerazumijevanju. zamolio bi vas da revidirate svoje stavove temeljitom edukacijom. nadam se da cete razumjeti. nije mi cilj da vas kriminaliziram, jer to svojim djelima niste zasluzili.
-
zijancer
#180 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.
ahhh, sto je neko poletiohrasno38 wrote: Kod nas nije i nikada nece biti problem prema bilo kojoj vjeri nego prema onima koji tu vjeru iskoristavaju za sve ono sto ne valja. Ako bi se svijet rukovodio iskljucivo onim sto pise u vjerskim knjigama onda bi i dan danas na zemaljskoj kugli bili rajski vrtovi. Ali biti tzv. veliki vjernik a olesiti svoj narod na raznorazne nacine e to je vec nesto o cemu nece reagovati samo onaj koji ne zna da cita i pise na ovom forumu. Ako si jucer gledao emisiju Josipa Pejakovica i mnoge njegove emisije i nisi se upitao pa gdje je tu ono sto pise svaka sveta knjiga onda si zaista ili previse mlad ili previse naivan ili jednostavno pripadas i sam tom vjersko-pljackaskom establismentu.
da se pocese
-
Bandierra Rossa
#181 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.
Pa u tome i jeste fol.Mi Bošnjaci i nemamo Reisa nego imamo Mustafu Cerića koji je Islamsku Zajednicu BiH pretvorio u firmu "Vjera"-d.o.o.Druga je stvar ako ti to još nisi shvatio...adnan.BIH wrote:Žao mi je što imaš takav pogled na diskutanta sa foruma, nisam očekivao toliko podcjenjivanja od administratora. Ono, da mi je baš upoznati eto tvoju ličnost, da vidim čime se to ti tako gordo ponosiš.mIRCerka wrote:Da si mi ozbiljan sagovornik, nisi.
Bravo, izgleda da nadolaziš. U tome i jeste poenta cijenjena diskutantice, dakle, Portal Sa-x (uključujući i njegov dio koji to jeste i naziva se forumom, a tvrdila si isprva da nemate veze sa portalom) je grcat ljudima koji mrze Islam i muslimane. Moraš biti slijep da to ne vidiš. Kažem, pogledaj bilo koju vijest o muslimanima i komentare na portalu, pogledaj kako se na forumu diskutuje. Forumašima smetaju džamije koje se grade iz sredstava onih ljudi koji su ta sredstva namijenili upravo u tu svrhu, omalovaža se reis, bez da vi koji forum cenzurišete sankcionišete te ljude, itd, itd.mIRCerka wrote:Kao upucen si u forum koliko toliko (Boga mi ti znas bolje od mene ko je na portalu ko na forumu), i onda kao nemusto postavis temu na forumu, vezano za portal, al ne daj Boze reci nesto konktretno osim da je sax islamofobican...
MI nemamo veze sa komentarima na portalu, MI (moderacija) kontrolisemo koliko mozemo FORUM.Volio bih da znam koji mi je to stari nick bio. Platim ti ćevape (Bogom se kunem) ako dokažeš da sam klon. Biraj gdje ćeš, Željo ili Zmaj.mIRCerka wrote:i jos nesto "adnane"...kad vec moras da se kloniras, zasto otvaras teme koje ce privuci paznju administracije?
Sad ce opet doci tempora da mi kaze "zasto otkrivas koji mu je stari nick bla bla privatnost"...
a zamisli da sam ti pukla ban...bez objasnjenja...![]()
Za ban bez objašnjenja se ne bih iznenadio, znam kakve ste vi žene plahe. Ja evo sa svojom 4 godine deveram.
(Pa i ja bih volio da imam Reisa,al" zaprave...).
- and
#182 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.
komentari se trebaju kontrolisati i brisati ili ukinuti.
- Ahmmed
#183 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.
zlatiborka wrote:Islamofobicna zlatiborka je sad upravo ovo procitala. Nakupilo se jos napada na mene, ne stigoh da ih vidim iako sam ih ocekivala.zgembo_sa wrote:Islamofobicna zlatiborka is on the road again
Pa da ti kazem, dok ste ti i ostali se takmicili koliko cete daleko pljunuti na mene zbog mojega misljenja, ja sam za to vrijeme surfala po njemackim, amerckim, madjarskim i spanskim portalima/forumima i sirila apel za pomoc porodici Hodzic, povratnicima u selu Podcaus kod Bratunca!
Islamofobocna zlatiborka moli za pomoc siromasnoj i gladnoj porodici koju su zaboravili svi, bosnjaci politicari i preuzviseni reis Ceric koji nema vremena da se brine o svojim vjernicima, nema vremena da kaze neku rijec o bijedi i jadu bosnjaka-povratnika, ali ima i tekako vremena da leta po svijetu i glumi muslimanskog papu!
No, jesam li dobila odgovor na zadnje postavljeno pitanje u mom postu koje glasi:
Smije li skroz pokrivena zena hodati sama po gradu i smije li "novi musliman" koristiti tekovine koje su nastale poslije proroka Muhameda?
Cekam odgovor i cekajuci opet cu da skoknem u inostrani internet-svijet da vidim sta tamo ima.
![]()
![]()
Očito da smije sama hodati po gradu i očito da i "novi muslimani" smiju koristiti tekovine nastale poslije, kako mi muslimani kažemo, poslanika Muhammeda a.s.
A za porodicu Hodžić.....Aferim na trudu, ali nema potrebe nabijati na nos to što animiraš ljude za pomoć jednoj obitelji ( i pri tome indirektno naglašavaš da je riječ o muslimanskoj obitelji).....
- Nekako s proljeća
#184 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.
Neka ne zna l'jevica sta radi desnica.Drugacije receno, ne umanjujte svoje sevape javno pisuci o njima.Član ''fixer'' ima ispravan pristup, po meni...
-
mIRCerka
#185 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.
iako to njet temaus, u pravu si...Ahmmed wrote:
Očito da smije sama hodati po gradu i očito da i "novi muslimani" smiju koristiti tekovine nastale poslije, kako mi muslimani kažemo, poslanika Muhammeda a.s.
A za porodicu Hodžić.....Aferim na trudu, ali nema potrebe nabijati na nos to što animiraš ljude za pomoć jednoj obitelji ( i pri tome indirektno naglašavaš da je riječ o muslimanskoj obitelji).....
teta zlatiborka, netjemo o tome vise na ovoj temi, ok?
ja sam danas nakon onog priloga ko nadrogirana, vidim na sve strane materijal za ban...al mi se ne da
-
Shoshana
#186 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.
E, ovo bas iz cipela da te izbije
NIsam ja islamofob, ja, evo, pomazem muslimanima, ali..................
Kako te samo nije sramota relativizirati svoje islamofobicne bljuvotine takvom samoreklamom. Fuj... da si od srca dala ne bi ti ni na kraj pameti bilo da se time hvalis!
NIsam ja islamofob, ja, evo, pomazem muslimanima, ali..................
Kako te samo nije sramota relativizirati svoje islamofobicne bljuvotine takvom samoreklamom. Fuj... da si od srca dala ne bi ti ni na kraj pameti bilo da se time hvalis!
- Ahmmed
#187 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.
zoom66 wrote:moj ahmo, to se narodski kaze narendekora a ja ih ne mogu nikako.Ahmmed wrote:Očito da smije sama hodati po gradu i očito da i "novi muslimani" smiju koristiti tekovine nastale poslije, kako mi muslimani kažemo, poslanika Muhammeda a.s.
A za porodicu Hodžić.....Aferim na trudu, ali nema potrebe nabijati na nos to što animiraš ljude za pomoć jednoj obitelji ( i pri tome indirektno naglašavaš da je riječ o muslimanskoj obitelji).....kad se pomaze pomaze se od srca i usput se to zadrzi za sebe...
-
adnan.BIH
#188 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.
Ma da, kad nemaš silu argumenata, imaš argument sile.mIRCerka wrote: iako to njet temaus, u pravu si...
ja sam danas nakon onog priloga ko nadrogirana, vidim na sve strane materijal za ban...al mi se ne da
btw, da upoznam ostalu raju da još nisi dala jasan dokaz da sam klon (u što se zaklinjem da nisam), te čekam tvoje izvinjenje zbog tvoje tvrdnje da jesam. Naime, u kompaniji u kojoj radim, barem 600 računara ima istu IP kao i ja, a Mirci ne može zamisliti da postoji firma u kojoj postoji više osoba koje razmišljaju kao ja. Nevjerovatno...
-
sarlo
#189 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.
Sarajevo-x se ne moze definisati kao okupljaliste Islaomomrzaca.
Protiv sam iskljucenja ucesnika iz diskusija bez obzira na njihove postove, tj komentare.
Moderatori treba da brisu uvredljive postove, sprecavaju zacatavanje tema koje je najlosija stvar za diskusiju -iako je i neizbjezna. Oni treba da moderiraju diskusije. Dosta tema se iz godinu i godinu ponavljaju, dosta ih se uduplava. To je najnormalnije.
Sto se tice Mustafe-efendije, prije godinu-dvije sam bio njegov veliki branitelj ovdje. I sad ga licno simpatisem ali u medjuvremenu nije povukao neke poteze, koje je trebao kao nas vjerski poglavar, i zato sad cutim.
Na kraju krajeva, ovo je privatno vlasnistvo i gazda ima pravo da odredjuje pravila. Ako dopusta vrijedjanja tu je sud.
Protiv sam iskljucenja ucesnika iz diskusija bez obzira na njihove postove, tj komentare.
Moderatori treba da brisu uvredljive postove, sprecavaju zacatavanje tema koje je najlosija stvar za diskusiju -iako je i neizbjezna. Oni treba da moderiraju diskusije. Dosta tema se iz godinu i godinu ponavljaju, dosta ih se uduplava. To je najnormalnije.
Sto se tice Mustafe-efendije, prije godinu-dvije sam bio njegov veliki branitelj ovdje. I sad ga licno simpatisem ali u medjuvremenu nije povukao neke poteze, koje je trebao kao nas vjerski poglavar, i zato sad cutim.
Na kraju krajeva, ovo je privatno vlasnistvo i gazda ima pravo da odredjuje pravila. Ako dopusta vrijedjanja tu je sud.
Last edited by sarlo on 19/04/2009 00:42, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
#190 Re: Sa-x: okupljalište islamomrzaca.
adnan.BIH wrote:Ma da, kad nemaš silu argumenata, imaš argument sile.mIRCerka wrote: iako to njet temaus, u pravu si...
ja sam danas nakon onog priloga ko nadrogirana, vidim na sve strane materijal za ban...al mi se ne da![]()
btw, da upoznam ostalu raju da još nisi dala jasan dokaz da sam klon (u što se zaklinjem da nisam), te čekam tvoje izvinjenje zbog tvoje tvrdnje da jesam. Naime, u kompaniji u kojoj radim, barem 600 računara ima istu IP kao i ja, a Mirci ne može zamisliti da postoji firma u kojoj postoji više osoba koje razmišljaju kao ja. Nevjerovatno...

Da vas ima toliko koji tako razmisljate i tako pisete, to mi je zao zaista...
I jos nesto...kako 600 sad si mi na pp rekao 2500...odluci se...Ramize...