Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
elSaik - ratata elSaik u ovoj utakmici mora pobjedit te se nadat danteovom porazu u prethodnom paru. ratata je ovjereni povratnik u niži rang, gdje ga željno iščekuju. Ovo je derbi začelja pun naboja u kome su mogući incidenti, pa je osiguranje u punoj pripravnosti.
odmah po dolasku ratata navijača...negdje u blizini stadiona...
FC Dynamo Moscow - FC Krylia Sovetov Samara 2:0 FT 1:0 1. FK Příbram - FC Zbrojovka Brno X FT 1:0 17:30 (a ja fino covjeku govorim...igraaaaj keeeeca!!!!... ) GNK Dinamo Zagreb - RNK Split 3:1 FT 1:1 Hapoel Ironi Kiryat Shmona FC - Hapoel Tel Aviv FC 1:1 FT 2:1 (a vec sam se bio pripremio da najavim izjednacenje.... ) Paris Saint-Germain FC - Lille OSC 1:0 FT 2:2 Montpellier HSC - AS Monaco FC 0:2 FT 0:1 Real Sociedad de Fútbol - Getafe CF 3:0 FT 1:1 RCD Espanyol de Barcelona - Sevilla FC 1:1 FT 2:3
translater:
Din. Moskau-Samara 1:0 FT 1:0 goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Celtic-Motherwell ** 2:0 FT 3:0 Gaziantepspor-Besiktas 1:1 FT 0:0 Duisburg-Schalke * 0:2 FT 0:5 PSG-Lille 1:1 FT 2:2 RCD Espanyol de Barcelona - Sevilla FC 1:1 FT 2:3
Last edited by translater on 22/05/2011 15:38, edited 14 times in total.
Dakle, igra se 25. minuta, postignuta 3 gola u cvajti, jedan u prvoj ligi. Jedinu bitnu promjenu na tabeli je donio gol EdoI-a, koji ako ovako ostane, opstaje u ligi...
A ja ispo amater... novajliji translateru svaka čast što me uspio zbuniti mindgameom očito je to uspio i sa čitvom ligom, jer niko nije smio prognozirat pobjedu Pribrama Jeboga Pribram
lijepo sam ti ponovio par puta...igraj na pribram...
jebga...josh sam malo onlaaajn...i onda odoh popit pivkaru...zapalit pobjednicku cigaretu...i proslavit ovaj ulazak u prvu ligu...po najavama..jebga...samo da vam pokazem da nisam lazov ...kao sto nisam slagao ni za pribram
malo pretjerujem...tek je 1:0....a imao sam i celtica u djepu...grrrr....
ima se josh igrat...odoh malo live editovat
Last edited by translater on 21/05/2011 20:11, edited 1 time in total.
pa da...mislim na njegov edit..ali...ako sam u toku...taj edit se desio poslije pocetka prve utakmice...mislim...fakat ne pamtim pravilnik jer sebe ne dovodim u situaciju da mi je potreban posto prognjozu odradim odmah nakon sto izadje ponuda....ali ako se ne varam...ne smije se editovati nakon pocetka prve utakmice!!!
Fuj... Dinamo do 85' vodi 1:0, dakle rezultat koji bi mi dao 2:0 i skoro siguran opstanak, a onda Split daje gol i vraćamo se na početak, striker prognozirao 1:1...