dosta sto se zadnja dva kola "iskompliciralo" sa nekim bonusima...ne treba sad opet da neko uzme tj. izgubi bodove zbog para koji ce bitni naknadno dodan u ponudu...pa da se opet frka dize
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- translater
#9551 Re: Sa-x liga, komentari
dajte ljudi...pa nismo na pijaci pa da se "dogovaramo"
dosta sto se zadnja dva kola "iskompliciralo" sa nekim bonusima...ne treba sad opet da neko uzme tj. izgubi bodove zbog para koji ce bitni naknadno dodan u ponudu...pa da se opet frka dize
- Ajatolah_
#9552 Re: Sa-x liga, komentari
Niko nije igrao sljedeće:
Roma - Milan
Bayer - HSV
Wolves - WBA
A Slavija - Leotar mi je jedan od udarnih kandidata, nemojte to dirati.
Uzmite neke od ova tri iznad ako ćete šta dirati (moj prijedlog je Wolves - WBA), i to uradite što prije. 
Roma - Milan
Bayer - HSV
Wolves - WBA
A Slavija - Leotar mi je jedan od udarnih kandidata, nemojte to dirati.
Last edited by Ajatolah_ on 02/05/2011 22:55, edited 1 time in total.
-
elSaik
#9553 Re: Sa-x liga, komentari
Naknadno mijenjanje parova nikad nije bio problem. Radio sam ja to ispravljajući neke greške.
- translater
#9554 Re: Sa-x liga, komentari
ee...sto se mene tice....mjenjajte...ja se ionako necu buniti ako je po pravilima

- cyprus
#9555 Re: Sa-x liga, komentari
Pravila doduše ne kažu ništa o mjenjanju ponude... U takvim slučajevima savez stupa na scenu, jer se radi o novoj vrsti situacije nepredviđenom pravilima... Usput ako se bude ubacivalo United - Chelsea, može i Ajax - Twente, jer taj par zadnjeg kola holandske lige DIREKTNO odlučuje o prvaku te zemlje između ova dva kluba. Također, ulažem i primjedbu na bonus par Schalke - Mainz
Ipak, moj glas je protiv, jer bi se ubuduće moglo javljat 1000 primjedbi i zahtjeva za izmjenu na postavljene prognoze, što bi samo komplikovalo situaciju.
S obzirom da elSaik pretpostavljam glasa ZA, ostaju još glasovi van Bastena, BSna i ratate - da li su oni za ubacivanje tog para u ponudu...
Dok se situacija ne riješi, molim ostale takičare da ne postavljaju svoje prognoze...
Uh, komplikacija
Ipak, moj glas je protiv, jer bi se ubuduće moglo javljat 1000 primjedbi i zahtjeva za izmjenu na postavljene prognoze, što bi samo komplikovalo situaciju.
S obzirom da elSaik pretpostavljam glasa ZA, ostaju još glasovi van Bastena, BSna i ratate - da li su oni za ubacivanje tog para u ponudu...
Dok se situacija ne riješi, molim ostale takičare da ne postavljaju svoje prognoze...
Uh, komplikacija
-
elSaik
#9556 Re: Sa-x liga, komentari
Komplikuješ bezveze, majkem. Ubaci yebeni par, tj. neka EdoI ubaci. Niko neće plakati za Slavijom i Leotarom, kunem ti se.
ManU i Chelsea je za titulu prvaka Engleske i morao je biti dio ponude. Svakako, 3 domaća para su kršenje pravila, ako ćemo već biti pedantni i legalisti. 
- translater
#9557 Re: Sa-x liga, komentari
hjoooj...ako edo ubaci manu-cfc umjesto slavije...pa promjeni svoju prognozu...pa pogodi tu novu prognozu.....tuzit cu vas!!!!!

- Ajatolah_
#9558 Re: Sa-x liga, komentari
Ubačeni Manchester i Ajax, izbačeni Slavija i Wolvesi.
- translater
#9559 Re: Sa-x liga, komentari
budu li vukovi odigrali 1:1....tuzit cu i tebe edo!!!!

- Ajatolah_
#9560 Re: Sa-x liga, komentari
Ma i meni je Slavija bila jedna od udarnih igala, ali eto. 
- translater
#9561 Re: Sa-x liga, komentari
ma znam...zezam se... 
- madtv
#9562 Re: Sa-x liga, komentari
gdje su Slavija i Leotar

- abondanzieri
#9564 Re: Sa-x liga, komentari
Jeste,ali kada je u pitanju utakmica koja se igra narednog vikenda.U ovom slučaju se radi o finalu kupa koje se igra u Rotterdamucyprus wrote: Usput ako se bude ubacivalo United - Chelsea, može i Ajax - Twente, jer taj par zadnjeg kola holandske lige DIREKTNO odlučuje o prvaku te zemlje između ova dva kluba. Također, ulažem i primjedbu na bonus par Schalke - Mainz![]()
- van Basten
#9565 Re: Sa-x liga, komentari
sad se tek vratio sa prvomajskog uranka pa nisam pratio temu. prije svega, ono za bonus par je bila pila naopako čisto radi uroka i upalilo je očito jer završi tekma 1:1.
Što se tiče Manchester - Chelsea, ja bih svakako bio za jer poznat je moj stav o parovima za pogađanje... mislim da Pato i ja razmišljamo isto po tom pitanju, ali eto, da ne zalkuhavamo previše - svako ima pravo da postavi parove u sklopu trenutnih pravila
Što se tiče Manchester - Chelsea, ja bih svakako bio za jer poznat je moj stav o parovima za pogađanje... mislim da Pato i ja razmišljamo isto po tom pitanju, ali eto, da ne zalkuhavamo previše - svako ima pravo da postavi parove u sklopu trenutnih pravila
- cyprus
#9566 Re: Sa-x liga, komentari
Aaaa nisam skonto da je to za dvije sedmice... Izvinjenjeabondanzieri wrote:Jeste,ali kada je u pitanju utakmica koja se igra narednog vikenda.U ovom slučaju se radi o finalu kupa koje se igra u Rotterdamucyprus wrote: Usput ako se bude ubacivalo United - Chelsea, može i Ajax - Twente, jer taj par zadnjeg kola holandske lige DIREKTNO odlučuje o prvaku te zemlje između ova dva kluba. Također, ulažem i primjedbu na bonus par Schalke - Mainz![]()
- translater
#9567 Re: Sa-x liga, komentari
hjooooj....muchke muchke muchke...
pa trece kolo zaredom...mutni poslovi se vrte....

pa trece kolo zaredom...mutni poslovi se vrte....
- abondanzieri
#9568 Re: Sa-x liga, komentari
De sad još i ti zakuhavaj

- translater
#9569 Re: Sa-x liga, komentari
ja sam za to da se osnuje komitet za normalizaciju u kojem ce biti cypar i saik

- ratata
#9570 Re: Sa-x liga, komentari
a i ti bash ne znash kome se treba uvlachittranslater wrote:ja sam za to da se osnuje komitet za normalizaciju u kojem ce biti cypar i saik
![]()
![]()
- translater
#9571 Re: Sa-x liga, komentari
eee...rasplet sezone se blizi...razne mucke se odradjuju....moram cuvat svoju guzicu

- cyprus
#9572 Re: Sa-x liga, komentari
Džaba ti se uvaljivat... meni gostuješ u zadnjem kolutranslater wrote:eee...rasplet sezone se blizi...razne mucke se odradjuju....moram cuvat svoju guzicu![]()
- kurty
#9573 Re: Sa-x liga, komentari
Jel to i ovdje poceli belaji???
- translater
#9574 Re: Sa-x liga, komentari
cyprus wrote:Džaba ti se uvaljivat... meni gostuješ u zadnjem kolutranslater wrote:eee...rasplet sezone se blizi...razne mucke se odradjuju....moram cuvat svoju guzicu![]()
znam....vrlo dobro znam!!!
zato i moram rijesiti sve prije zadnjeg kola...jer ne smijem ni pomisliti kakvi ce bonusi se "uvaljivati" ako ta utakmica bude znacajna
a i koliko ce se parova izmjenuti par minuta prije pocetka da ja ne uocim...jer po pravilu nekom odigram cim se ponuda izbaci...
- madtv
#9575 Re: Sa-x liga, komentari
a mozda dobijes i nagradni odmor u banovicima...translater wrote:cyprus wrote:Džaba ti se uvaljivat... meni gostuješ u zadnjem kolutranslater wrote:eee...rasplet sezone se blizi...razne mucke se odradjuju....moram cuvat svoju guzicu![]()
znam....vrlo dobro znam!!!
zato i moram rijesiti sve prije zadnjeg kola...jer ne smijem ni pomisliti kakvi ce bonusi se "uvaljivati" ako ta utakmica bude znacajna![]()
![]()
![]()
![]()
a i koliko ce se parova izmjenuti par minuta prije pocetka da ja ne uocim...jer po pravilu nekom odigram cim se ponuda izbaci...![]()
![]()
![]()
duga je ruka saveza