Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
.....................................ODE MUJO U MORNARE
U posljednjem broju Oglasnika smo objavili da suspenzija Savezu od strane UEFA-e na celu sa burekom leluja
iznad glava nasih glavesina. Od tada nije proslo ni par sedmica, a UEFA je vec povukla prve poteze. Radi
uzornog ponasanja i ambicija da u Savez uvede kakav takav red, ratata je bogato nagradjen. Naime, na temi Manchester City, predsjednik burek mu je licno urucio kartu za 14-odnevni boravak u poznatom sa-x kampu u Banovicima. Tako ce ratata mnogo spremniji docekati proljetni dio prvenstva i krenuti u juris koji znaci
opstanak.
Taman ga je krenlo, pobjedio igraca koji je bojkotovao utakmicu, i vidi sada...
Eto koga ste izabrali u Savez....
JA sam uvjek govorio da u savezu treba da sjede ozbiljni ljudi, koji neidu po drugim temama da se svadjaju sa tamo nekim feministkinjama naprimjer...
mmmmm...nekako sebe vidim u fotelji...
neka...rano je josh...josh me smatrate neozbiljnim novajlijom...ipak...vrijeme ce pokazati
a cini mi se da sam ja jedini koji je igrao bonus par krasnodar, a isto tako jedini koji je tipovao na pobjedu...
bas su mi dali krasan dar, hvala krasnodar...
a cini mi se da sam ja jedini koji je igrao bonus par krasnodar, a isto tako jedini koji je tipovao na pobjedu...
Utakmica otvorena.Igra se za gol vise.Ko zna kada sam postigao dva gola i ponovo gubim.To samo govori da je protivnik dobar.
poluvrijeme za sve koji uzivaju u atraktivnoj igri sa puno pogodaka...iako je protivnik imao posjed lopte na svojoj strani (6 parova naspram 5 parova ) prvo poluvrijeme je zahvaljujuci dobro raspolozenim napadacima zavrsilo u nashu korist i trenutno je 3:2...sta nas sve josh ocekuje sutra...mozemo samo da zamislimo
(steta sto palermo-milan nije 1:1...mislim da bi to onda bila ljepotica sezone)
Splinter - riko-ga 4:2 u prvome poluvremenu.Svi oni sto nisu dosli na utakmicu su se vec sada pokajali jer ovo je jedno od najbolji poluvremena u istoriji lige .Ocekuje se i u drugom poluvremenu da se igra za gol vise.
translater wrote:poluvrijeme za sve koji uzivaju u atraktivnoj igri sa puno pogodaka...iako je protivnik imao posjed lopte na svojoj strani (6 parova naspram 5 parova ) prvo poluvrijeme je zahvaljujuci dobro raspolozenim napadacima zavrsilo u nashu korist i trenutno je 3:2...sta nas sve josh ocekuje sutra...mozemo samo da zamislimo
(steta sto palermo-milan nije 1:1...mislim da bi to onda bila ljepotica sezone)
Vidim da mi se bliži poraz pa evo da čestitam unaprijed Bitno da je utakmica atraktivna