Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a majke mi moje ljudi...nisam glup...ali ovo fakat ne razumijem o cemu pricate
daj...ako sam nesto prekrsio od pravila da ispravljam dok nije pocelo...jer ne znam jeli pricate omojim prognozama koje sam odigrao(njih 10)...ili o svim ponudjenim parovima koje sam postavio?!?!?!?!
translater wrote:a majke mi moje ljudi...nisam glup...ali ovo fakat ne razumijem o cemu pricate
daj...ako sam nesto prekrsio od pravila da ispravljam dok nije pocelo...jer ne znam jeli pricate omojim prognozama koje sam odigrao(njih 10)...ili o svim ponudjenim parovima koje sam postavio?!?!?!?!
zahvaljujem
Pogledaj još jednom koliko si puta ponudu stavio Al uredu je, nije nikakva greška
a jebga...primjecuje se vremenska razlika od minimalno 2 minute....sto znaci da kada sam kliknuo na posalji...a nisam zakucan za stolicu zakompom...nego ja to u prolazu...pa sam usto...oko rucka poceo se organizovat...pa se vratio do kompa i vidio da mi josh uvijek stoji moje sto sam pripremao da posaljem...i mislio sam da mi se nije "primio" posalji...pa sam poslao ponovo...
iskreno se ispricavam na problemima koje sam izazvao
a jebga...primjecuje se vremenska razlika od minimalno 2 minute....sto znaci da kada sam kliknuo na posalji...a nisam zakucan za stolicu zakompom...nego ja to u prolazu...pa sam usto...oko rucka poceo se organizovat...pa se vratio do kompa i vidio da mi josh uvijek stoji moje sto sam pripremao da posaljem...i mislio sam da mi se nije "primio" posalji...pa sam poslao ponovo...
Mislim da je Finale izgubljeno za mene.Cestitam protivniku na pobjedi.
Naravno necu se predati bez ispaljenoga metka ali nesjecam se kada sam nekoga dobio sa dva ili vise golova razlike
Sevenfilovi igrači su odlučili da ne izađu na teren u prvom poluvremenu, što domaćin i nije baš najbolje iskoristio u šest pokušaja, od kojih je najbliži pogotku bio rezultat Wolfsburg - Nurnberg 1:1 (završilo 1:2, gol za Nurnberg u 90. minuti).