Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
iako moje glasanje nema smisla, obzirom na 0:3 za sve prijedloge:
1. protiv
2. za (kup se svakako treba regulisati kao kup ili ukinuti, ili ako ostane ovakav format onda ga preimenovati u Liga kup ili sl)
3. za
4. protiv
znam ja da za svako kolo neko od gostiju postavlja parove....ali me zanimalo jeli postoji neki sistem gdje se odredjuje koji od gostiju postavlja parove??
translater wrote:znam ja da za svako kolo neko od gostiju postavlja parove....ali me zanimalo jeli postoji neki sistem gdje se odredjuje koji od gostiju postavlja parove??
Nekog sistema i nema... Parove najčešće postavljaju abondanzieri, elSaik ili ja, mada može bilo ko (ko je gost naravno)
Evo, nastalo sinoc oko ponoci za oko pola sata... Posljednji spam-post u pauzi. Za video se mozete zahvaliti komsijnoj bebi koja me je utrenirala da ne spavam do 3 ujutru - to ni fakultet nije uspio sto je ona uspjela.
EKSKLUZIVNO:
Hefticni Oglasnik vam donosi video prilog i sluzbenu himnu Cvajte usvojenu jednoglasno od strane "Udruge Cvajtasa", radjeno u Produkcijskoj kuci "Killing-time" iz Mrduse Donje. Slogani tipa "Najsjanija odlicja" i tsl. su preuzeti od bh. komentatora koji su jako cijenjeni u Cvajti.
BSn wrote:Evo, nastalo sinoc oko ponoci za oko pola sata... Posljednji spam-post u pauzi. Za video se mozete zahvaliti komsijnoj bebi koja me je utrenirala da ne spavam do 3 ujutru - to ni fakultet nije uspio sto je ona uspjela.
EKSKLUZIVNO:
Hefticni Oglasnik vam donosi video prilog i sluzbenu himnu Cvajte usvojenu jednoglasno od strane "Udruge Cvajtasa", radjeno u Produkcijskoj kuci "Killing-time" iz Mrduse Donje. Slogani tipa "Najsjanija odlicja" i tsl. su preuzeti od bh. komentatora koji su jako cijenjeni u Cvajti.
abondanzieri wrote:Postavljena je ponuda za prvo kolo
E, možda i meni nekad neće biti mrsko postaviti parove, samo mi objasnite šta sve može. I šta je bonus, to je par koji može samo domaćin igrati, je l'?
abondanzieri wrote:Postavljena je ponuda za prvo kolo
E, možda i meni nekad neće biti mrsko postaviti parove, samo mi objasnite šta sve može. I šta je bonus, to je par koji može samo domaćin igrati, je l'?
Bonus par se tipuje sa 1 ili x ili 2.I nemoj editovati post sa prognozom vec napisi novi post samo sa bonus parom.
Haj' da budem fin (al' ovo samo zato sto si rookie ) - Edo, prognoza ti nije valjana. Procitaj pravila, pretjero si sa rezultatom 2:0, djaba ce ti ponistiti prognozu.
BSn wrote:Evo, nastalo sinoc oko ponoci za oko pola sata... Posljednji spam-post u pauzi. Za video se mozete zahvaliti komsijnoj bebi koja me je utrenirala da ne spavam do 3 ujutru - to ni fakultet nije uspio sto je ona uspjela.
EKSKLUZIVNO:
Hantraga pretpostavljam da ćeš ti i ove sezone pravit tabelu i izbacivat rezultate... Pošto si ušo u prvu da li ćeš sad to radit za tu ligu, ili ostaješ radit cvajtu. Ti biraj, meni svejedno