Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
burek_in_space

#8326 Re: Sa-x liga, komentari

Post by burek_in_space »

Ne mozhe elcapitano. :evil:
Ajatolah_

#8327 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Ajatolah_ »

Jesam zakasnio za prijavu? :-D
-danTe-

#8328 Re: Sa-x liga, komentari

Post by -danTe- »

cyprus wrote:
-danTe- wrote:moji glasovi:abondanzieri i BSn :)
Glasanje gotovo...
e jbg...zakasnio 3 minute :mrgreen:
hajd enbi nista promijenilo i onako :)
elSaik

#8329 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Ja sam za ovog EdoI prije nego kapitena. Ima više postova. Iako bih najradije ostavio rikogu.
translater

#8330 Re: Sa-x liga, komentari

Post by translater »

ekipa mi se vratila sa visinskih priprema i vec danima se radi na taktickom usavrsavanju tako da smo sto se mene tice spremni za pocetak i prije 22/23 da otpocnemo ali ipak je to odluka koju donosi gospoda iz UO kojoj se ovom prilikom i zahvaljujem na prijemu(iako josh nisu svi glasali potvrdno u moju korist :D ) u takmicenje! a kao znak zelje za uspjesnom buducom saradnjom sa doticnom gospodom svima njima spremam "paket iznenadjenja" kada ih prvi put ugostim(a zbog nedostatka prijateljskih utakmica to ce biti kroz takmicenja tako da ce vecina morati sacekati do sljedece sezone kada bih se ja prema svim planovima kluba trebao popeti u prvu ligu :-D )

i da...evo bash sada...kako ovo spominjem...prijateljske utakmice????

zar se ne bi i to moglo napraviti kao naprimjer u ovoj pauzi koja je ....stvaaarno duga(ipak sam previse zagrijan i jedva cekam da krene :D ) cisto onako...rekreativno da se ove vec spomenute takticke vrline mogu usavrsavati pred pocetak sezone...

jeli ima neko raspolozen da bacimo mec...ionako ne bih da mi se novi stadion otvara bash na takmicarskoj utakmici 8-)

pa eto...ovom prilikom ako neko zeli tu cast da dodje mi u goste...dogovorit cemo se za termin i za "troskove" (ima se kesha...novi klub, novi sponzori, novi stadion...ejssss)

cheers
madtv

#8331 Re: Sa-x liga, komentari

Post by madtv »

translater wrote:ekipa mi se vratila sa visinskih priprema i vec danima se radi na taktickom usavrsavanju tako da smo sto se mene tice spremni za pocetak i prije 22/23 da otpocnemo ali ipak je to odluka koju donosi gospoda iz UO kojoj se ovom prilikom i zahvaljujem na prijemu(iako josh nisu svi glasali potvrdno u moju korist :D ) u takmicenje! a kao znak zelje za uspjesnom buducom saradnjom sa doticnom gospodom svima njima spremam "paket iznenadjenja" kada ih prvi put ugostim(a zbog nedostatka prijateljskih utakmica to ce biti kroz takmicenja tako da ce vecina morati sacekati do sljedece sezone kada bih se ja prema svim planovima kluba trebao popeti u prvu ligu :-D )
u najmanju ruku, skromno :lol: :lol: :lol:
lerdi

#8332 Re: Sa-x liga, komentari

Post by lerdi »

Ne bi nešto da pametujem, ali mislim da bi se trebali postaviti određeni uslovi za prijavu. Npr. da je takmičar član foruma min 6 mjeseci ili nešto slično. Isto tako trebalo bi da se postave i uslovi za kandidaturu u savez, npr. da se mogu kandidovati samo oni koji su odigrali 2-3 sezone, tj. oni koji su već dovoljno uhodani i koji imaju nekog staža u takmičenju.
kurty

#8333 Re: Sa-x liga, komentari

Post by kurty »

translater wrote:ekipa mi se vratila sa visinskih priprema i vec danima se radi na taktickom usavrsavanju tako da smo sto se mene tice spremni za pocetak i prije 22/23 da otpocnemo ali ipak je to odluka koju donosi gospoda iz UO kojoj se ovom prilikom i zahvaljujem na prijemu(iako josh nisu svi glasali potvrdno u moju korist :D ) u takmicenje! a kao znak zelje za uspjesnom buducom saradnjom sa doticnom gospodom svima njima spremam "paket iznenadjenja" kada ih prvi put ugostim(a zbog nedostatka prijateljskih utakmica to ce biti kroz takmicenja tako da ce vecina morati sacekati do sljedece sezone kada bih se ja prema svim planovima kluba trebao popeti u prvu ligu :-D )

i da...evo bash sada...kako ovo spominjem...prijateljske utakmice????

zar se ne bi i to moglo napraviti kao naprimjer u ovoj pauzi koja je ....stvaaarno duga(ipak sam previse zagrijan i jedva cekam da krene :D ) cisto onako...rekreativno da se ove vec spomenute takticke vrline mogu usavrsavati pred pocetak sezone...

jeli ima neko raspolozen da bacimo mec...ionako ne bih da mi se novi stadion otvara bash na takmicarskoj utakmici 8-)

pa eto...ovom prilikom ako neko zeli tu cast da dodje mi u goste...dogovorit cemo se za termin i za "troskove" (ima se kesha...novi klub, novi sponzori, novi stadion...ejssss)

cheers

Par spijuna iz mog tabora je uspjelo da napravi exluzivne fotke...

Novi stadion
Image

I slika sa priprema
Image

Nadam sse da cu ucpjeti pripremiti tim za borbu protiv ovako mocnog protivnika
madtv

#8334 Re: Sa-x liga, komentari

Post by madtv »

:lol: :lol: :lol:
:thumbup:
translater

#8335 Re: Sa-x liga, komentari

Post by translater »

:D :D sa svojim specificnim stadionom cu biti kao i Bolivija koju rijetko ko moze pobjediti na...kojoj ono nadmorskoj visini igraju??? tj. zelim da kazem...svim protivnicima ce biti "nezgodno" jer ce morati da se bore protiv raznih prirodnih sila a moji igraci vec na to navikli

a sto se tice fotografije sa priprema :D :D :D kapiten se malo previshe uzivio i uletio u komsijinu njivu gdje je postao laka meta za spijunske objektive...

nikad ne potcjenjuj protivnika!!!!!

nego...stvarno bih volio jedan prijateljski mec protiv nekog od prvoligasa(ipak ce drugoligasi dobiti uskoro svoju priliku da gostuju na "nizbrdica areni" :-D
ratata

#8336 Re: Sa-x liga, komentari

Post by ratata »

translater wrote: nego...stvarno bih volio jedan prijateljski mec protiv nekog od prvoligasa(ipak ce drugoligasi dobiti uskoro svoju priliku da gostuju na "nizbrdica areni" :-D
da si neki veliki igrach, znao bi da termin "prijateljska" ne postoji :mrgreen: :lol:

p.s. - riko-ga mora biti prioritet za ostanak u Cvajti, svi ostali (novi) iza njega u red

by the way ...PROTIV sam ovih gore prijedloga sto je lerdi postavio
Last edited by ratata on 10/01/2011 20:54, edited 1 time in total.
translater

#8337 Re: Sa-x liga, komentari

Post by translater »

aaaa...pazi...tek sam na putu da postanem veliki igrac :-D

nego...glasao sam za tebe(iako nisam imao pravo ali eto..glasao sam :D :D :D :D )...moze jedan mec??? :lol:
kurty

#8338 Re: Sa-x liga, komentari

Post by kurty »

Sta je sa formiranja trece lige???
Ili recimo da se cvajta prosiri??
ili da se cvajta podjeli na jug i sjever :D
madtv

#8339 Re: Sa-x liga, komentari

Post by madtv »

kurty wrote:Sta je sa formiranja trece lige???
Ili recimo da se cvajta prosiri??
ili da se cvajta podjeli na jug i sjever :D

ne diraj cvajtu :lol:
cyprus

#8340 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

EdoI wrote:Jesam zakasnio za prijavu? :-D
Nisi :)

Dakle, translater i EdoI da budu novi članovi... Da li su ostali članovi UO ZA?

I elSaik (i van Basten kad naleti), nek se izjasne jesu li za početak ove sedmice ili one tamo...
elSaik

#8341 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Pa kapiten se prijavio prije, što njega ignorišemo? Ustvari, svejedno mi, svakako je cvajta od ove godine cyprusovo područje. :mrgreen:

Ja sam za to da počnemo čim Nijemci počnu, pa kad god je to.
BSn

#8342 Re: Sa-x liga, komentari

Post by BSn »

elSaik wrote:Pa kapiten se prijavio prije, što njega ignorišemo? Ustvari, svejedno mi, svakako je cvajta od ove godine cyprusovo područje. :mrgreen:

Kapiten je, izgleda, klon.
cyprus

#8343 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

elSaik wrote:Pa kapiten se prijavio prije, što njega ignorišemo? Ustvari, svejedno mi, svakako je cvajta od ove godine cyprusovo područje. :mrgreen:

Reko burek za kapitena da ne može, a biće da ima razlog za to :D

Švabe počinju sad za vikend, a meni je to nekako prebrzo. Al ako si ti svejedno ZA, van Bastenov glas odlučuje da li je ove ili slijedeće sedmice...
ratata

#8344 Re: Sa-x liga, komentari

Post by ratata »

cyprus wrote:
EdoI wrote:Jesam zakasnio za prijavu? :-D
Nisi :)

Dakle, translater i EdoI da budu novi članovi... Da li su ostali članovi UO ZA?

I elSaik (i van Basten kad naleti), nek se izjasne jesu li za početak ove sedmice ili one tamo...
riko-ga i translater

i podrzavam da se krene ove sedmice
Zwanziger

#8345 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Zwanziger »

Drugovi ja cu malo odmoriti od lige, nekako sam se zasitio. Mozda mi se javi zelja za koju sezonu da ponovo zaigram. Sretno vam u nastavku.
ratata

#8346 Re: Sa-x liga, komentari

Post by ratata »

Zwanziger wrote:Drugovi ja cu malo odmoriti od lige, nekako sam se zasitio. Mozda mi se javi zelja za koju sezonu da ponovo zaigram. Sretno vam u nastavku.
nije valjda zbog baraza :? :D ako nije zbog toga, onda nek je i tebi sve sretno i lijepo ;-)
Zwanziger

#8347 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Zwanziger »

ratata wrote:
Zwanziger wrote:Drugovi ja cu malo odmoriti od lige, nekako sam se zasitio. Mozda mi se javi zelja za koju sezonu da ponovo zaigram. Sretno vam u nastavku.
nije valjda zbog baraza :? :D ako nije zbog toga, onda nek je i tebi sve sretno i lijepo ;-)
Ma nije, jos u toku sezone sam razmiljao da se povucem. U zadnje vrijeme sam po sablonu prognozirao, mrsko mi da provjeram formu i tabele. MOzda za koju sezonu da se opet vratim, vidjecemo.
cyprus

#8348 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Žao mi je što je tako, ali ako je to tvoja odluka, OK :) . Hvala ti što si sudjelovo i nadam se tvom povratku nekad... :)

riko, upadaš :D
ratata

#8349 Re: Sa-x liga, komentari

Post by ratata »

Zwanziger wrote:
ratata wrote:
Ma nije, jos u toku sezone sam razmiljao da se povucem. U zadnje vrijeme sam po sablonu prognozirao, mrsko mi da provjeram formu i tabele. MOzda za koju sezonu da se opet vratim, vidjecemo.
ako je to tvoja konacna odluka onda to znaci da cyprus ostaje u Prvoj ligi :lol: :lol: :lol:

kakav obrt :sax:
cyprus

#8350 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

ratata wrote:ako je to tvoja konacna odluka onda to znaci da cyprus ostaje u Prvoj ligi :lol: :lol: :lol:

kakav obrt :sax:
Ne, to će značit ako odustane i campa :D :D
Post Reply