Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vjecnobordo wrote:*ebem ti Ronalda i pogani United. Ovako sumljam da cu doci do bodova. primih gol u 45+3
Primi dva u 90+ i inter ga zabi u 90.. malo srece i za mene, doduse imao sam i stutgart-ran 2:2 do 85min i lyon-barca 1:2 do 80min al jebiga.
P.S. ima jos drugo poluvrijeme sve je moguce...
A ima drugo u kojem u ludim i sretnim okolnostima mogu izvući bod. Evo vec da ti cestitam na pobjedi iako je bilo pravo šugavo, ali eto, i ja sam nekad ovako pobjeđivao.
P.S:Trebo sam te fino kontaktirati prije tekme i dogovoriti bodove
Iako sam primio gol u zadnjim sekundama prvog poluvremena iz namještenog ( ) penala (Man Utd ), već odmah na početku drugog poluvremena izjednačih (Zveeeeeezda ) i pogodih stativu (Žeeeeeeljo ), dakle ima nade. Go Cyprus .
Kakav sam ja poraz danas doživio 1000 stativa pogodim i primim golove u nekoj tamo 1000. minuti. Mislim da mi treba dati neki bonus bod
Valja mi sad ponovo u grču igrati sljedece kolo kući, jer svaki poraz me baca na dno tabele. edoxxx, haj ako se ikako mozemo dogovoriti da ne ostaviš prognoze za sljedece kolo ??
Pobjedih i ja u gostima. Od 4 pobjede, dvije protiv Neelixa . Neelix, sorry tako ti grah pao. Sada imam dosta izgledne šanse da opstanem. Prema mojim proračunima u preostalih 8 kola dovoljne će mi bit 3 pobjede i možda 1 ili 2 remija da opstanem. Nadam se da ću uspjet ostvarit ovaj svoj cilj.
konačno pobjeda. utakmica je išla iz 2 u 1, kvota 24. Nije namještaljka, fakat Preokret u 78. minuti.
Najava boljih dana... iduće kolo idem u goste po tri boda, vakat je
van Basten wrote:konačno pobjeda. utakmica je išla iz 2 u 1, kvota 24. Nije namještaljka, fakat Preokret u 78. minuti.
Najava boljih dana... iduće kolo idem u goste po tri boda, vakat je
Edoxxx wrote:U iducem kolu cu pokusati izaci iz opasne zone, a nakon toga napadam mjesto koje vodi u evropu ... nadam se Kupu UEFA ...
Jel ono ti meni dolaziš???
Kući sma neumoljiv, tako da prekrižiš te planirane bodove. Samo sam 3 gola primio kući i to 2 u prvom kolu .
P.S:Moram dobiti ovo kolo kako bi osigurao opstanak i za 2-3 kola mogao pustiti Međeda i olakšati mu poso A elSaik ti već kontaj pojačanja za sljedeću godinu jer od ove nema nista( ako ne izmislis neki kup, koji bi mogo osvojiti ).
vjecnobordo wrote:
P.S:Moram dobiti ovo kolo kako bi osigurao opstanak i za 2-3 kola mogao pustiti Međeda i olakšati mu poso A elSaik ti već kontaj pojačanja za sljedeću godinu jer od ove nema nista( ako ne izmislis neki kup, koji bi mogo osvojiti ).
Ne brini se ti za mene. Odluka pada tek u 17. kolu kada gostujem međedu.
Jest da imam nezgodan raspored, dva uzastopna gostovanja, ali moji se mladi orlovi neće predati dok god ima još nade za titulu.
PS Pripazi da te ja ne pošaljem u drugu u 19. kolu.
vjecnobordo wrote:
Ne brini se ti za mene. Odluka pada tek u 17. kolu kada gostujem međedu.
Jest da imam nezgodan raspored, dva uzastopna gostovanja, ali moji se mladi orlovi neće predati dok god ima još nade za titulu.
PS Pripazi da te ja ne pošaljem u drugu u 19. kolu.
Pa jel ti znas koliko mi bježiš na tabeli??? Pa sve u 10 deka. Vidimo se u 19. kolu, a tada ces me gledati odozdo(ako bude regularna liga ).
vjecnobordo wrote:
Pa jel ti znas koliko mi bježiš na tabeli??? Pa sve u 10 deka. Vidimo se u 19. kolu, a tada ces me gledati odozdo(ako bude regularna liga ).
vjecnobordo wrote:
vjecnobordo wrote:
Ja do tada neću nijedne izgubiti.
Do tada.....................
A ni tad... nego, nisam znao da ovako utićem na tebe...
elSaik wrote:Chelsea FC - West Ham United 2:0
Portsmouth FC - Everton FC 1:1
Heart of Midlothian - Celtic Glasgow 1:2
Liverpool FC - Bolton Wanderers 2:0
Tottenham Hotspur - Birmingham City 2:0
Arminia Bielefeld - Bayern München 1:3
MSV Duisburg - FC Nürnberg 1:1
AC Fiorentina - Inter Milan 2:1
Real Madrid - Racing Santander 3:1
Espanyol Barcelona - FC Barcelona 1:3
Dinamo Zagreb - NK Zagreb 1
vjecnobordo wrote:MSV Duisburg - FC Nürnberg 1:1