Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Zwanziger

#7726 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Zwanziger »

BSn wrote:
Zwanziger wrote:Ja ne znam đe je poletio ovaj Hantraga kad abbondanzieri igra u gostima i on je zaduzen da postavi parove. Sad si napravio cirkus, neozbiljno s tvoje strane. Ako je vec bila zurba mogao si barem normalne bonus parove postaviti, sad moram traziti ove lige i tabele i formu.

Djaba ti i kad ih nadjes, kad su sve derbiji - prvi i drugi, drugi i treci i sl. :-)
Ma dobro, i treba da su derbiji da je zajebano pogoditi, al zar nije bilo niti jednog derbija u ligama petice?
Hantraga

#7727 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Hantraga »

Vidim da su reakcije "sarolike" na moju ponudu, pa osjecam odgovornost da se obratim javnosti...

Prvo bih istakao da se moj suparnik ratata ne ljuti sto Jaguar i Avanged nisu oznaceni 0:0, posto kao sto u pravilniku pise, a naravno Ratko ga nije procitao nikad, da osobe koje ne postave prognoze nedobijaju ni NULU... :D

Splinteru bi porucio, da manje prica, a vise radi na svojoj ekipi, koja ni kod kuce nemoze dati bar jedan gol, pa mu ratata uzima sva tri...Ili je to ustvari urota protiv mene, sto sam glasao protiv tvog zahtjeva da dajes prognoze iz Banovica, ti si namjerno dao 3 boda mom suparniku ratata za ulazak u Prvu ligu...Pozvao bi Savez da preko istraznih organa pregledaju utakmicu Splinter - ratata 0:1 i uvide da li je utakmica namjestena...

Po pitanju ponude za ovo kolo, rekao bih ako nista ovo su LEGITIMNE utakmice, a nisu PRIJATELJSKE, kao proslo kolo...Gdje se cak nije znalo jel Italija igra u Rumuniji, Njemackoj ili Italiji...

Zao mi je ovih sto su navikli na ponude abodenziranog, pa svoje prognoze ispune za 5 minuta...Vrijeme je da se malo izadje iz kutije liga velike petice, i prognoziraju malo i utakmice timova iz drugih liga...

Stvano neznam zasto se domacini bune za Bonus ponudu...Sve su utakmice iz liga bivse YU, znaci samo trebate staviti 1, i necete pogrijesiti...Ja nepamtim kad sam zadnji put pogodio Bonus par, kako su ponude bile lagane...Lakse bi pogodio Estoniju i Lithenstajn, nego Bonus ponudu postavljanu u zadnih 15 kola...

Za vise primjedbi obratite se Sefiki na salter 7, imajte na umu da je na pauzi od 11-12:30...

God Bless Sa-X Ligu i sve njene clanove :mrgreen:
BSn

#7728 Re: Sa-x liga, komentari

Post by BSn »

Zwanziger wrote:
BSn wrote:
Zwanziger wrote:Ja ne znam đe je poletio ovaj Hantraga kad abbondanzieri igra u gostima i on je zaduzen da postavi parove. Sad si napravio cirkus, neozbiljno s tvoje strane. Ako je vec bila zurba mogao si barem normalne bonus parove postaviti, sad moram traziti ove lige i tabele i formu.

Djaba ti i kad ih nadjes, kad su sve derbiji - prvi i drugi, drugi i treci i sl. :-)
Ma dobro, i treba da su derbiji da je zajebano pogoditi, al zar nije bilo niti jednog derbija u ligama petice?
lakse bi bilo pogodit Liverpool-Arsenal u prvom kolu, neg' Skopje - Renova, kod ovih ne znaci nista ni statistika ni forma, ovi su gori od BHPL. :D

Povodom posljednjeg istupa Hantrage u medijima i sumnji u namjestanje utakmica, ogradjujem se od rezultata naredne tekme koja ce, i obavjestvam vas da primam sve vrste bonusa za pobjedu, ili poraz. :oops:
F.K. Leotar.
Last edited by BSn on 18/11/2010 18:48, edited 1 time in total.
van Basten

#7729 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

mislim da prva liga ne bi smjela trpiti zbog prepucavanja drugoligaša. Svakako nam je ovo najlošija sezona, a ponuda za zadnja 2 kola je samo pojačala taj dojam
cyprus

#7730 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Hantraga wrote:Stvano neznam zasto se domacini bune za Bonus ponudu...Sve su utakmice iz liga bivse YU, znaci samo trebate staviti 1, i necete pogrijesiti...Ja nepamtim kad sam zadnji put pogodio Bonus par, kako su ponude bile lagane...Lakse bi pogodio Estoniju i Lithenstajn, nego Bonus ponudu postavljanu u zadnih 15 kola...
Koji domaćini? :D Inače poenta i jeste da ovi bonus parovi budu što teži... iako ovi trenutni baš i nisu baš najteži mogući :-D

Bilo kako bilo parovi za naredno kolo su postavljeni i igramo prema njima... ne znam čemu ovolike potrebe za kukanjem :-)
BSn

#7731 Re: Sa-x liga, komentari

Post by BSn »

Ne stvarno, sad pretjerujemo svi kolektivno. Sto se tice ponude za subotu i nedjelju sasvim je normalna i uobicajena. Bonusi jesu cudni, jer su svi iz yu-liga, a tamo ne pomaze ni statistika ni trenutna spremnost klubova, al' sta fali malo i zapapricit. Nije nista gore nego kad je Cyprus nabacio one Afrikance sto bi i njemu uzelo vremena dok ih nadje na karti. :D
Hantraga

#7732 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Hantraga »

U Cvajti je postalo napeto pred kraj sezone, ko u Bosni pred izbore... :lol: :lol:
elSaik

#7733 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

BSn wrote:

Sve kečevi. ;-)
elSaik

#7734 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

van Basten wrote:mislim da prva liga ne bi smjela trpiti zbog prepucavanja drugoligaša. Svakako nam je ovo najlošija sezona, a ponuda za zadnja 2 kola je samo pojačala taj dojam
Jašta je. Pitar prvi. Strašno. :(
ratata

#7735 Re: Sa-x liga, komentari

Post by ratata »

Hantraga wrote:
Zao mi je ovih sto su navikli na ponude abodenziranog, pa svoje prognoze ispune za 5 minuta...Vrijeme je da se malo izadje iz kutije liga velike petice, i prognoziraju malo i utakmice timova iz drugih liga...
jasno je da ovom izjavom diskreditujes kolegu abodanzierija, i u isto vrijeme guras prognoze u pravcu Famosa, Zete, Flamurtarija i United of Manchestera
cyprus

#7736 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

BSn wrote:..Nije nista gore nego kad je Cyprus nabacio one Afrikance sto bi i njemu uzelo vremena dok ih nadje na karti. :D
Praviću se da ovo nisi reko :x :oops: :D
cyprus

#7737 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Budućnost - Mogren 1:2 :x :x :x

E kad neće, onda neće... ko se ba ovo bavio crnom magijom? :x
Lakat Jebić

#7738 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

:lol: :lol: :lol: :lol:
bgt jel jos 0:0, ne pratim :D
cyprus

#7739 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Lakat Jebić wrote::lol: :lol: :lol: :lol:
bgt jel jos 0:0, ne pratim :D
Aha. Igra se 20. minuta, još uvijek bez prilika :oops: al tvoji trče ko ludi :-D
cyprus

#7740 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

kurty ako ne izbaciš/promjeniš taj par Skopje-Renova, koji je sasvim slučajno već davno završio rezultatom kojim si ga prognizirao :D , dobićeš kazneni poen :-D
kurty

#7741 Re: Sa-x liga, komentari

Post by kurty »

cyprus wrote:kurty ako ne izbaciš/promjeniš taj par Skopje-Renova, koji je sasvim slučajno već davno završio rezultatom kojim si ga prognizirao :D , dobićeš kazneni poen :-D

jbg, jerane... nit sam vidjeo da je danas, nit sam vidjeo rezultat...

kontam, jagodina sutra, a zadnji je isto od nedjelje...

nije namjerno... mislim, ne trebaju mi bodovi...

evo editujem, hvala na "napomeni"
elSaik

#7742 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

HT LongDong 1-0 elSaik

:(
Hantraga

#7743 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Hantraga »

Rezultati II lige na poluvremenu:

madTV - Splinter 2:0
BSn - WizzMerlin 0:0
Jaguar84* - riko-ga 0:2
shaqqa - avenged_sevenfil 3:0
Admir_1984 - Hantraga 0:0
ratata - kurty 3:0

*nije stavio prognoze
Hantraga

#7744 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Hantraga »

kurty wrote:
cyprus wrote:kurty ako ne izbaciš/promjeniš taj par Skopje-Renova, koji je sasvim slučajno već davno završio rezultatom kojim si ga prognizirao :D , dobićeš kazneni poen :-D

Ako odigras nerijeseno, svi ce ti igraci i njihove familije dobiti zdravstveno osiguranje uplaceno od mog strucnog staba... :mrgreen:
shalla

#7745 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Uh jbt što ubih Avengeda, nisam ni upratio da sam pogodio 3 para...
riko-ga

#7746 Re: Sa-x liga, komentari

Post by riko-ga »

Hantraga wrote:Rezultati II lige na poluvremenu:

madTV - Splinter 2:0
BSn - WizzMerlin 0:0
Jaguar84* - riko-ga 0:2
shaqqa - avenged_sevenfil 3:0
Admir_1984 - Hantraga 0:0
ratata - kurty 3:0

*nije stavio prognoze

Da li je dosao trenutak da fenjer prepustim nekome drugome.E vala ga i nosam cijelu sezonu :mrgreen:
Lakat Jebić

#7747 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

zabi ga kipar :D

bayer - bayern 1:1
elSaik

#7748 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Lakat Jebić wrote:zabi ga kipar :D

bayer - bayern 1:1
Image
cyprus

#7749 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

U 26. minuti utakmice ovog kola sam prekinuo post od jednog mjeseca (da je bar bio ramazan :-) :D ) i konačno zabio gol :) :) . Gol je postignut glavom nakon kornera sa lijeve strane :dance: , tako da nakon relativno nezanimljivog prvog poluvremena vodim sa 1:0 yeeeeee :idea:
kurty

#7750 Re: Sa-x liga, komentari

Post by kurty »

Hantraga wrote:
kurty wrote:

Ako odigras nerijeseno, svi ce ti igraci i njihove familije dobiti zdravstveno osiguranje uplaceno od mog strucnog staba... :mrgreen:
kud bas danas da ratata proradi...hehehhehe

ako ovo izjednacim ili preokrenem, odmah ulazim u finale super kupa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply