Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote: Jos da pitam gospodu iz Saveza ima li pauze poslije prvog djela prvenstva???
Pa ne znam, jel potrebna? :D Možemo da završimo cijelu sezonu do Nove godine... :D
AjdinBSC

Post by AjdinBSC »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote: Jos da pitam gospodu iz Saveza ima li pauze poslije prvog djela prvenstva???
Pa ne znam, jel potrebna? :D Možemo da završimo cijelu sezonu do Nove godine... :D
Mozemo i nakon prvog djela sezone sve sracunat kako je ko igro tako ce biti i u drugom djelu :D
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

A najbolje zavrsiti ligu do Nove godine a onda početi nakon pauze novu sezonu u kojoj preedlažem da učestvuje 16 klubova :D :D
Edoxxx

Post by Edoxxx »

Eh, evo me opet ... banovase me ovi zli moderatori :x ... jel jos uvijek mogu nastaviti igru ili je upao neko drugi mjesto mene?
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

Edoxxx wrote:Eh, evo me opet ... banovase me ovi zli moderatori :x ... jel jos uvijek mogu nastaviti igru ili je upao neko drugi mjesto mene?
Ma nastavljas, barem kako sam ja upratio. Nesposobni su ovi iz saveza da nađu nekog ko bi ušao :D :D tako da si mogao i mjesec na hlađenje pa bi se vratio.
@elSaik, pa za sta je cyprus zadužen ako ne za postavljenje parova??? :-D
Edoxxx

Post by Edoxxx »

Evo ja se dobrovoljno javlja za postavljanje parova ... ako moze? :D
AjdinBSC

Post by AjdinBSC »

Edoxxx wrote:Evo ja se dobrovoljno javlja za postavljanje parova ... ako moze? :D
Stavi :D
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote: Ma nastavljas, barem kako sam ja upratio. Nesposobni su ovi iz saveza da nađu nekog ko bi ušao :D :D tako da si mogao i mjesec na hlađenje pa bi se vratio.
Pravilo je jasno, tek nakon ne prisustvovanja na tri utakmice prvenstva igrač biva izbačen iz Lige. U slučaju bana, igrač može svoje prognoze dati nekom drugom igraču koji će iste prenijeti na forum. (Zato predlažem da me svi dodate na msn, pa da fino kad neko ne može napisati sam na forum meni da i ja ću postaviti u njegovo ime. Kao što je i cyprus uradio u mom slučaju).

A cyprus je zadužan za objavljivanje rezultata i tabele nakon svakog kola. I zadužan je da provjerava da li se svi drže pravila, u smislu da gleda da li je neko postavio iste rezultate kao protivnik, da li je editovao post i slično...
Btw. desilo se dva puta da su igrači postavili jedan te isti par dva puta, zato molim da ubuduće pazite na to. ;)

@Edoxxx - može, onda ti svaki put postavljaj parove, samo molim te napiši i vrijeme početka prvog para.

@vjecnobordo - treba naći 4 igrača, tj. ja već sad imam 2, znači još samo 2. ;)
Edoxxx

Post by Edoxxx »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote: Ma nastavljas, barem kako sam ja upratio. Nesposobni su ovi iz saveza da nađu nekog ko bi ušao :D :D tako da si mogao i mjesec na hlađenje pa bi se vratio.
Pravilo je jasno, tek nakon ne prisustvovanja na tri utakmice prvenstva igrač biva izbačen iz Lige. U slučaju bana, igrač može svoje prognoze dati nekom drugom igraču koji će iste prenijeti na forum. (Zato predlažem da me svi dodate na msn, pa da fino kad neko ne može napisati sam na forum meni da i ja ću postaviti u njegovo ime. Kao što je i cyprus uradio u mom slučaju).

A cyprus je zadužan za objavljivanje rezultata i tabele nakon svakog kola. I zadužan je da provjerava da li se svi drže pravila, u smislu da gleda da li je neko postavio iste rezultate kao protivnik, da li je editovao post i slično...
Btw. desilo se dva puta da su igrači postavili jedan te isti par dva puta, zato molim da ubuduće pazite na to. ;)

@Edoxxx - može, onda ti svaki put postavljaj parove, samo molim te napiši i vrijeme početka prvog para.

@vjecnobordo - treba naći 4 igrača, tj. ja već sad imam 2, znači još samo 2. ;)
HOcu li postavljat parove za srijedu i cetvrtak ( posto je slaba ponuda skroz ) ili da cekamo subotu ???
elSaik

Post by elSaik »

Edoxxx wrote: HOcu li postavljat parove za srijedu i cetvrtak ( posto je slaba ponuda skroz ) ili da cekamo subotu ???
Sačekat ćemo kvalifikacije u subotu.
Neelix

Post by Neelix »

subota... :)
Hantraga

Post by Hantraga »

Ajdine, ocemol ja i ti odigrat onu neodigranu utakmicu iz prvog kola? :D
elSaik

Post by elSaik »

Hantraga wrote:Ajdine, ocemol ja i ti odigrat onu neodigranu utakmicu iz prvog kola? :D
Istek'o rok... :oops:
Hantraga

Post by Hantraga »

elSaik wrote:
Hantraga wrote:Ajdine, ocemol ja i ti odigrat onu neodigranu utakmicu iz prvog kola? :D
PO cemu je isteko rok?

Pa znam ja da ti nebi volio da ja dobijem jos tri boda, onda bi ti furo jos vise... :D

Nebrini, osvojice Hantraga sampionat i pored svih opstrukcija iz saveza... :D
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:@vjecnobordo - treba naći 4 igrača, tj. ja već sad imam 2, znači još samo 2. ;)
Ma nije problem naci igrace, evo ja imam jos jednog, ali nebi valjalo da igraci koji zauzmu 11. i 12. poziciju ove sezone nastave sljedece sezone takmicenje u Premier ligi. Znaci trebalo bi naci 6 igraca, ili jos bolja opcija: Ostaviti ovu ligu sa 1o klubova(2 ispadaju u drugu) i formirati drugu sa, u najgorem slucaju, 8 klubova. Ako bi se naslo vise onda 10. Ja mislim da nije problem naci jos 6 igraca. Eto, ta tvoja 2, ja imam jednog i jos trojica. :)
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

Hantraga wrote:
elSaik wrote:
PO cemu je isteko rok?

Pa znam ja da ti nebi volio da ja dobijem jos tri boda, onda bi ti furo jos vise... :D

Sto ti Hantraga imas visoke ambicije :D :D Pa zar si toliko ubjedjen u titulu???
Ja sam skoro siguran da ce medjed osvojiti titulu, ima najbolje ekipu, koja je kvalitetom daleko iznad ove lige :D

@elSaik pusti ljude da igraju utamkicu. Nijedno pravilo nema koje im ne dozvoljava da odigraju utakmica, ako je Ajdin ZA.
cyprus

Post by cyprus »

Vidiš da ba čoeku ne cvjetaju ruže, a ti bi mu uzeo i ono malo bodova što ih ima. :D :oops: :D
cyprus

Post by cyprus »

Edoxxx wrote:Eh, evo me opet ... banovase me ovi zli moderatori :x ... jel jos uvijek mogu nastaviti igru ili je upao neko drugi mjesto mene?
A, i ti se vratio kad meni najmanje treba. :lol: Gdje ću sad tražit bodove spasa. :D
Hantraga

Post by Hantraga »

cyprus wrote:

Vidiš da ba čoeku ne cvjetaju ruže, a ti bi mu uzeo i ono malo bodova što ih ima. :D :oops: :D
Pa jest upravu si, trebali bi ostaviti za kraj da vidimo, ocel meni trebati za titulu, il njemu za ispadanje... :D
Hantraga

Post by Hantraga »

vjecnobordo wrote:
Hantraga wrote:
elSaik wrote: Istek'o rok... :oops:
PO cemu je isteko rok?

Sto ti Hantraga imas visoke ambicije :D :D Pa zar si toliko ubjedjen u titulu???
Ja sam skoro siguran da ce medjed osvojiti titulu, ima najbolje ekipu, koja je kvalitetom daleko iznad ove lige :D

@elSaik pusti ljude da igraju utamkicu. Nijedno pravilo nema koje im ne dozvoljava da odigraju utakmica, ako je Ajdin ZA.
Medjed ima jaku ekipu, ali milsim da u drugom djelu sampionata, ovo Globalno zagrijavanje ce uticati na njegove igrace...Pa ce doci do laganog pada... :D
cyprus

Post by cyprus »

Pa hajmo ba, đe su ti parovi? :D
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote: @elSaik pusti ljude da igraju utamkicu. Nijedno pravilo nema koje im ne dozvoljava da odigraju utakmica, ako je Ajdin ZA.
Nema pravilo, ali onda bi i Edoxxx isto mogao tražiti da ponavlja tekme, a da ne govorimo o van Bastenu... Ma da se pustim šuplji... ne dam jer će me onda preći Hantraga na tabeli... :D

U suštini, ako su obojica za i ako to hoće cijela liga nek' igraju, ali mislim da ne bi trebali, ali eto, manjina sam... ;)
cyprus

Post by cyprus »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote: @elSaik pusti ljude da igraju utamkicu. Nijedno pravilo nema koje im ne dozvoljava da odigraju utakmica, ako je Ajdin ZA.
Nema pravilo, ali onda bi i Edoxxx isto mogao tražiti da ponavlja tekme, a da ne govorimo o van Bastenu... Ma da se pustim šuplji... ne dam jer će me onda preći Hantraga na tabeli... :D

U suštini, ako su obojica za i ako to hoće cijela liga nek' igraju, ali mislim da ne bi trebali, ali eto, manjina sam... ;)
I ja mislim da ne bi trebali, ali kako mi je Ajdin direktni konkurent, imaju moje odobrenje da odigraju. :lol: :D :D
Edoxxx

Post by Edoxxx »

Ja sam propustio 3 kola zbog bana ... mogao bi ija traziti te tri utakmice da odigram, jer nema pravila u statutu igre u vezi bana ... Ja ne trazim da odigram te utakmice stoga ni vi ne bi trebali odigrati ...
Hantraga

Post by Hantraga »

Edoxxx wrote:Ja sam propustio 3 kola zbog bana ... mogao bi ija traziti te tri utakmice da odigram, jer nema pravila u statutu igre u vezi bana ... Ja ne trazim da odigram te utakmice stoga ni vi ne bi trebali odigrati ...
Ali ti nisi igrao svojom krivicom, zato sto si baniran...Mora da si nesto lano, pa te banirali... :D

A ja sam propustio prvu utakmicu, zato sto je gospoda postirala parove 24 sata prije roka.....

Iz tog razloga mislim da je previse kasno da se postiraju parovi za srijedu, jel je vec utorak navece...

Parovi se trebaju objaviti bar 48 sati prije roka...

Vidite, meni treba bar jedan cjeli dan dok kontaktiram sve menagere timova koje zelim da prognoziram..Dok mi oni podnesu zdrastveni i kondicioni izvjestaj, tek sam onda spreman da postiram svoje prognoze...
Predpostavljam da i ostalima isto treba 48 sati researcha... :D
Post Reply