Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
-danTe-

#4151 Re: Sa-x liga, komentari

Post by -danTe- »

shaqqa wrote:Mislim da DA :mrgreen:
Čekamo saika da razjasni...
ne pikaju se procuzeci...samo regularno vrijeme...
elSaik

#4152 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

shaqqa wrote:Mislim da DA :mrgreen:
Čekamo saika da razjasni...
Ne, samo '90.
elSaik

#4153 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Samo da kažem onom maloumniku da je par campa-vjecnobordo, a ne campa-elSaik. Sa igranja svih istih rezultat prešao na prepisivanje svih tuđih parova. Ovo zaista nema smisla.
shalla

#4154 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Bordo, fakat koji je tebi jarane?
Jesi ti dobar ili...
Zwanziger

#4155 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Zwanziger »

Ovdje ga moze samo campa popusiti, jer Saik sad moze dobiti 2 tekme s obzirom da su njegovi rezultati i protiv campe i protiv cyprusa.
elSaik

#4156 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Zwanziger wrote:Ovdje ga moze samo campa popusiti, jer Saik sad moze dobiti 2 tekme s obzirom da su njegovi rezultati i protiv campe i protiv cyprusa.
Ne želim da, i ako bi campa izgubio, da izgubi ovako. Ima vremena da izgubi od mene, tamo negdje, za par kola. :mrgreen:

edit: I ajde što prepisuje, jeste problem, ali ne toliki. Međutim, nema smisla mene lično prozivati kojekakvim imenima, da sam lopov, malverzator, kriminalac, ovo i ono, a onda se koristiti mojim prognozama da bi opstao u ligi. Fakat neki ljudi nemaju obraza. :roll:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#4157 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Admir_1984 »

elSaik wrote:Samo da kažem onom maloumniku da je par campa-vjecnobordo, a ne campa-elSaik. Sa igranja svih istih rezultat prešao na prepisivanje svih tuđih parova. Ovo zaista nema smisla.
Da se ja pitam ja bi ovo kaznio automatskim banom sa igrice ;-)
abondanzieri

#4158 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

elSaik wrote:Samo da kažem onom maloumniku da je par campa-vjecnobordo, a ne campa-elSaik. Sa igranja svih istih rezultat prešao na prepisivanje svih tuđih parova. Ovo zaista nema smisla.
Fakat kako drugo okarakterisati covjeka koji se sluzi svim i svacim da bi pobijedio u igri od koje nema ama bas nikakve koristi.Strah me je i pomisliti sta bi sve uradio u "stvarnom" zivotu da postigne svoje ciljeve :roll:
Mislim da je najbolje rijesenje da ga jednostavno pustimo da igra kako zeli,a da u stvari svako od nas zamislja kao da ne postoji. :wink: Ne bi bilo lose da napravimo i dvije tabele-jednu sa vjecnim malverzatorom koja naravno nece biti regularna i drugu pravu bez njega :dance:
cyprus

#4159 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

cyprus wrote:Još nešto bih uz ovo priložio, što također narušava takmičarsku draž, a to je prijedlog zabrane prepisivanja parova, a to bi se očitovalo u recimo tome da ne smije biti više od 6 istih prognoza jednog takmičara sa bilo kojim drugim takmičarom.
Bijah predložih ovo... al jbg, bi komplikovano. Vako vjecnobordo ima potpuno pravo da igra kako igra :)
cyprus

#4160 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Joj shaqqa mrzim te ispravljat :D , al ovim što se ne pojavljuju, ne oduzimaju se bodovi. Pravilo usvojeno u decembru :D
elSaik

#4161 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

cyprus wrote:Joj shaqqa mrzim te ispravljat :D , al ovim što se ne pojavljuju, ne oduzimaju se bodovi. Pravilo usvojeno u decembru :D
Nije ba. Uredu mu je tabela.

On za razliku od tebe (kada se neko ne pojavi i igra 0:0) stavi to kao neriješeno i oduzme taj bod, a ti stavljaš ko poraz. Isti je sistem i kod mene na onoj detaljnoj tabeli koju izbaci svakih par kola.

Tvoja tabela je čudna - kod tebe na tabeli više je ljudi pobijedilo nego što je izgubilo, a broj neriješenih je neparan. :mrgreen:
LongDong

#4162 Re: Sa-x liga, komentari

Post by LongDong »

Trenutni lideru zweite, ne zaboravi mi dodati onaj jedan gol što sam postigao u zadnjom kolu.
srpanj

#4163 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

ali je "vb" zakuhao ;-) naravno da me se ne tice ovo prepucavanje vb i viceprvaka...al' ni'ko mi ne moze zabraniti da i ja nesto kazem...bas kao sto se i njima ne zabranjuje..necu ulaziti u njihove rasprave i koliko je ne'ko od njih u pravu(mene se to ne tice) ...ali svi vi koji ste se kasnije ukljucili u ovu raspravu i onako reagovali je bezveze...sami ste rekli da je ovo igra, samo igra, a ova igra ima svoja pravila...odigrao iste... i sto sad? cemu raspravljati? to je njegov(legalan!) nacin igre...od njega se ocekivalo da postavi svojih 10parova i on ih je postavio...necemo sada cjepidlaciti...ocito, covjek ima dara za iznervirati bilo koga....i on to voli da radi :-) ...a vi se bespotrebno nervirate ;-)

Image ;-) :skoljka:
srpanj

#4164 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

shaqqa...znas...ni meni se ovaj Mc_len bas nesto ne djasvi ;-) ...negdje skoro me je nalupao 2-0 :mrgreen: ...ne znam kako si ti prosao(ocito mnogo gore ;-) )...ali...sto ga zakide za 3 boda? ili si to svjesno/nesvjesno ;-) ucinio :mrgreen:

Image
srpanj

#4165 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

joojj cirkusa... :-) odem tamo na sa-x tekme...da pogledam parove...kad imam sta vidjeti :-) :-) "vratija se sime"..ne daju mi se guzovace bodovi, pa nedaju!!a' bas htjedoh reci-shaqqa, molim te da mi pribiljezis nova tri boda(unaprijed) za sljedece kolo :-) a voda topla, nek' se pripremi za ovaj moj pobjednicki niz ....kad yes vraga :mrgreen:
al_neri:-cini mi se da je prva tekma bila X ;-).... i onaj bonus par ti ne pije vode ;-) ...ja sam domacin :skoljka: (naravno, imas pravo na korekciju sve dok ti ne pocne prva tekma :) )...da sam znao da ces navratiti, pripremio bih "konferenciju za stampu"...al'.. 'vako, nista...jer si vec postavio parove ;-)...ja svoje jos necu ;-)

i za kraj nesto interesantno....u zvajti, sve gostujuce ekipe su postavile parove (vec) :-) :-) ...dok, domacini taktiziraju :mrgreen: ...muci vas bonus par? ha?

evo.. da vam bude lakse ;-)

Image

i..za one koji ne znaju raspored: :)

Image

i..nesto tek onako ;-)
Image :skoljka:
abondanzieri

#4166 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

srpanj wrote:ali je "vb" zakuhao ;-) naravno da me se ne tice ovo prepucavanje vb i viceprvaka...al' ni'ko mi ne moze zabraniti da i ja nesto kazem...bas kao sto se i njima ne zabranjuje..necu ulaziti u njihove rasprave i koliko je ne'ko od njih u pravu(mene se to ne tice) ...ali svi vi koji ste se kasnije ukljucili u ovu raspravu i onako reagovali je bezveze...sami ste rekli da je ovo igra, samo igra, a ova igra ima svoja pravila...odigrao iste... i sto sad? cemu raspravljati? to je njegov(legalan!) nacin igre...od njega se ocekivalo da postavi svojih 10parova i on ih je postavio...necemo sada cjepidlaciti...ocito, covjek ima dara za iznervirati bilo koga....i on to voli da radi :-) ...a vi se bespotrebno nervirate ;-)

Image ;-) :skoljka:
Legalan je zbog pasivnosti najmanje 80% ucesnika Sa -X lige ;-) :skoljka: :zzzz:
abondanzieri

#4167 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

@Admir 1984 imas pravo editovati post prije pocetka prve utakmice sa ponude :wink:
vjecnobordo

#4168 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

:oops: :oops: :oops:
Vidi lopove. Ti i ja iste parove prognozirali. Još isti rezultati :P Fascinantno :mrgreen:
elSaik wrote:I ajde što prepisuje, jeste problem, ali ne toliki. Međutim, nema smisla mene lično prozivati kojekakvim imenima, da sam lopov, malverzator, kriminalac, ovo i ono, a onda se koristiti mojim prognozama da bi opstao u ligi. Fakat neki ljudi nemaju obraza. :roll:
Šta se onda bunite?
Sve je lijepo obrazloženo i dokumentovano. Da bih opstao u ligi? Pa šanse da ja ispadnem su ravne onima da pobijedim Kasparova u partiji šaha :D Kad igraju mladi, neiskusni igrači, i onda je sve stvar trenera, koji postavi taktiku. Nadam se da će ova zamisao danas upaliti i da ćemo ubilježiti važnu pobjedu protiv omraženog rivala.
Admir_1984 wrote:Da se ja pitam ja bi ovo kaznio automatskim banom sa igrice ;-)
Da se ja pitam, da se ja pitam.. al' se ne pitaš novajlija :oops:
abondanzieri wrote:Fakat kako drugo okarakterisati covjeka koji se sluzi svim i svacim da bi pobijedio u igri od koje nema ama bas nikakve koristi.Strah me je i pomisliti sta bi sve uradio u "stvarnom" zivotu da postigne svoje ciljeve :roll:
Mislim da je najbolje rijesenje da ga jednostavno pustimo da igra kako zeli,a da u stvari svako od nas zamislja kao da ne postoji. :wink: Ne bi bilo lose da napravimo i dvije tabele-jednu sa vjecnim malverzatorom koja naravno nece biti regularna i drugu pravu bez njega :dance:
:lol: :lol: Ovaj je legendaran. Zbog prvog dijela. Historijski komentar.
srpanj wrote:ali je "vb" zakuhao ;-) naravno da me se ne tice ovo prepucavanje vb i viceprvaka...al' ni'ko mi ne moze zabraniti da i ja nesto kazem...bas kao sto se i njima ne zabranjuje..necu ulaziti u njihove rasprave i koliko je ne'ko od njih u pravu(mene se to ne tice) ...ali svi vi koji ste se kasnije ukljucili u ovu raspravu i onako reagovali je bezveze...sami ste rekli da je ovo igra, samo igra, a ova igra ima svoja pravila...odigrao iste... i sto sad? cemu raspravljati? to je njegov(legalan!) nacin igre...od njega se ocekivalo da postavi svojih 10parova i on ih je postavio...necemo sada cjepidlaciti...ocito, covjek ima dara za iznervirati bilo koga....i on to voli da radi :-) ...a vi se bespotrebno nervirate ;-)
:dance: :dance: SVE JE APSOLUTNO LEGALNO
Ja molim nadležne da me za svako kršenje pravila propisano kazne. Kada se uvede pravilo koje će ovo zabraniti, igrat' ću drugačije, nije problem. Šta se bezveze imam zamarati koliko će igrati tamo neke ekipe, kad vidim da ovaj budalaš pogađa sve živo, pa ga nije loše kopirati? MOJ NAČIN IGRE :mrgreen:

Usput, punoooo veći problem su ovi izostanci u drugoj ligi.

IMA L' KO JAČI?
elSaik

#4169 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

cyprus

#4170 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

elSaik wrote:
cyprus wrote:Joj shaqqa mrzim te ispravljat :D , al ovim što se ne pojavljuju, ne oduzimaju se bodovi. Pravilo usvojeno u decembru :D
Nije ba. Uredu mu je tabela.

On za razliku od tebe (kada se neko ne pojavi i igra 0:0) stavi to kao neriješeno i oduzme taj bod, a ti stavljaš ko poraz. Isti je sistem i kod mene na onoj detaljnoj tabeli koju izbaci svakih par kola.

Tvoja tabela je čudna - kod tebe na tabeli više je ljudi pobijedilo nego što je izgubilo, a broj neriješenih je neparan. :mrgreen:
Ah izvinjajem se onda :D . A moja tabela, ma isto je to :D
vjecnobordo

#4171 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

Svi mrze Bayerna, Bayern najjači. Svi mrze Chelsea, Chelsea najjači. Pa se i ja uklapam u ovo :mrgreen: Naravno, poštenim rezultatima.
elSaik

#4172 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:Svi mrze Bayerna, Bayern najjači. Svi mrze Chelsea, Chelsea najjači. Pa se i ja uklapam u ovo :mrgreen: Naravno, poštenim rezultatima.
Ne, mislim da prije spadaš u kategoriju "svi mrze blato na tenama".
vjecnobordo

#4173 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote:Svi mrze Bayerna, Bayern najjači. Svi mrze Chelsea, Chelsea najjači. Pa se i ja uklapam u ovo :mrgreen: Naravno, poštenim rezultatima.
Ne, mislim da prije spadaš u kategoriju "svi mrze blato na tenama".
Al' ga se ne možeš kutarisati.
Ti ćeš ovo kolo uzeti protivnika, a šta misliš kakve su meni šanse da tresnem campu?? aa Džarovski II? :mrgreen:
elSaik

#4174 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Evo, da ti velim, ja ću uzeti 2:1, a ti izgubit 3:1.
cyprus

#4175 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

elSaik wrote:Evo, da ti velim, ja ću uzeti 2:1, a ti izgubit 3:1.
Ma zijanićete obojica, džabe se prepirete :D :D
Post Reply