Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
van Basten

#4026 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

opet poraz... čestitke protivniku... malo je nedostajalo da bude drugačije... jedan gol Barce bi mi donio bod npr... ali eto... valjda se i ova kriza mora završiti jednom... evo dobra stvar je da sam uspio odigrati ovo vanredno kolo, hakerskim napadima uprkos
:P
elSaik

#4027 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote: Inače, 'usavršavanje' pravila je glupost, osim gdje su propusti. To je čisto čišćenje svih protivnika da bi saik postao novi šamipon i vazda bio plasiran u vrhu, jer su pravila na njegovu ruku. Da bi cyprus nekad mogao da se uključi u borbu za vrh i imao vječno mjesto u Prvoj ligi. Pa veći problem za ligu je postojanje 2 kluba jednog igrača (elSaik), koji tako može raditi šta hoće. U ovoj sezoni, ali i onim prije dolazi do izražaja. Vaša preseravanja sa tim pravilima, sa rezultatima pojednih utakmica su otjerali neke od najefikasnijih članova lige u prethodnim godinama.
:shock:

Aha, evo našao sam u Pravilniku o kakvim paralelnim institucijama Mile Laktašensko piše: :dance:

Code: Select all

§121
(1) Igrač postavljač parova za prognoziranje prvo se mora javiti na informativni razgovor elSaiku.
(2) Igrač postavljač parova za prgnoziranje smije postaviti samo i isključivo one parove za koje mu elSaik kaže da su "sigurni".
(3) Kao "sigurni" se vode oni parove za koje elSaik zna kako će se tačno ili otprilike završiti.
(4) Kršenje stavova 1 i 2 ovoga člana za posljedicu ima neofirno izbacivanje iz lige ili "dobrovoljno" odstupanje iz iste.
elSaik

#4028 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

van Basten wrote:opet poraz... čestitke protivniku... malo je nedostajalo da bude drugačije... jedan gol Barce bi mi donio bod npr... ali eto... valjda se i ova kriza mora završiti jednom... evo dobra stvar je da sam uspio odigrati ovo vanredno kolo, hakerskim napadima uprkos
:P
To ja javio Pepeu da kaže igračima da se ne zajebavaju i ne postižu više golova. :skoljka:

Više sreće drugi put, protiv nekoga drugog. :thumbup:
vjecnobordo

#4029 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote: Inače, 'usavršavanje' pravila je glupost, osim gdje su propusti. To je čisto čišćenje svih protivnika da bi saik postao novi šamipon i vazda bio plasiran u vrhu, jer su pravila na njegovu ruku. Da bi cyprus nekad mogao da se uključi u borbu za vrh i imao vječno mjesto u Prvoj ligi. Pa veći problem za ligu je postojanje 2 kluba jednog igrača (elSaik), koji tako može raditi šta hoće. U ovoj sezoni, ali i onim prije dolazi do izražaja. Vaša preseravanja sa tim pravilima, sa rezultatima pojednih utakmica su otjerali neke od najefikasnijih članova lige u prethodnim godinama.
:shock:

Aha, evo našao sam u Pravilniku o kakvim paralelnim institucijama Mile Laktašensko piše: :dance:

Code: Select all

§121
(1) Igrač postavljač parova za prognoziranje prvo se mora javiti na informativni razgovor elSaiku.
(2) Igrač postavljač parova za prgnoziranje smije postaviti samo i isključivo one parove za koje mu elSaik kaže da su "sigurni".
(3) Kao "sigurni" se vode oni parove za koje elSaik zna kako će se tačno ili otprilike završiti.
(4) Kršenje stavova 1 i 2 ovoga člana za posljedicu ima neofirno izbacivanje iz lige ili "dobrovoljno" odstupanje iz iste.
Znaš ti na šta mislim ;-) Ne shvatam fakat sto minejate pravila. Kakva su, takva su, samo ako ima neki propust, pa treba zakrpiti. Stavlajti iste rezultate je normalno. To je isto kad se šutaju penali, i sudija kaže: e ne može uvijek u istu stranu :roll:
abondanzieri

#4030 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

@cyprus,izvinjavam se sto opet nisam uspio na vrijeme postaviti parove i ujedno ti se i zahvaljujem sto si to blagovremeno odradio :thumbup:

Sto se ove najnovije rasprave ne znam zasto uopste obracate paznju na taj automat koji se samo ponekad nekim cudom zajebe pa ne odstanca sve iste rezultate :-)
elSaik

#4031 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Raja se žali. U posljednjih 10ak dana, cyprusu i meni je došlo tačno 6 žalbi o načinima igranja određenih igrača. Samo što ne žele javno reći da ne bi došlo do prepucavanja. Što se mene lično tiče, ja već 2-3 sezone ukazujem na to, ali eto, nisam nikada imao potrebnu podršku.

I mojne mi ništa "znaš ti na šta mislim". Ne znam. Nije mi nikako jasno kako to jedino meni na ruku ide ovaj pravilnik.

Svejedno, sve na stranu - večeras Liverpool i Chelsea dobijaju nogu u Ligi prvaka. :dance:
srpanj

#4032 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

vjecnobordo wrote: Nego, neko preloži da stave lake parove, slobodno, pa da pičimo rezultate 3:0 :D

NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA JAČI SMO OD SUDBINE :oops: :oops:
:-) :-)
ma ti si kralj :) vidis, ovo sam previdio ;-) ....a' imas li odgovor na onaj "prvi nacin" ;-) :mrgreen:
vjecnobordo wrote: Fakat ne kontam što vam je ovo problem? Pa igrajte i vi na istu taktiku. Šanse da utakmica završi 1:1 su iste kao i da završi 1:0, 2:1, 0:0 i slično. Uostalom, mislim da će svih osam parova završiti rezultatom 1:1 :)
ipak, koliko god mi nije drag ovaj tvoj nacin tipovanja...isto mi je toliko i drag :) :thumbup: (bez zezanja, bilo bi neinteresentno da je drugacije...ja nisam imao prilike igrati s tobom ;-) ali mogu zamisliti kako se tvoji protivnici nerviraju :-) ...) :thumbup:
Svejedno, sve na stranu - večeras Liverpool i Chelsea dobijaju nogu u Ligi prvaka. :dance:
salis se :) ....i liverpool i chelsea idu dalje :thumbup:
(moraju..jer sam ulozio neke sitne novce na njih :D )
vjecnobordo

#4033 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

Odgovor na prvi način bi proizišao iz prakse :mrgreen:

Nego, pametnije bi vam bilo da pazite šta ste igrali i pratite svoje rezultate, a ne zamarate se ovim prepucavanjima pred derbi :D Večeras ćemo početi demonstrirati silu nad jadnim orlićima. Priželjkujem rezultatae 1-1 :oops:
elSaik

#4034 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

srpanj wrote:salis se :) ....i liverpool i chelsea idu dalje :thumbup:
Nadam se da je prošlo kako treba. :thumbup:
shalla

#4035 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Rezultati poslije prvih 30 minuta.
P.S. Ovi kojima je rezultat ofarban crvenom bojom nisu tipovali, koliko sam upratio ovo je blackyveci drug izostanak zaredom, šta da radimo?

Image
cyprus

#4036 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

vjecnobordo wrote:Odgovor na prvi način bi proizišao iz prakse :mrgreen:

Nego, pametnije bi vam bilo da pazite šta ste igrali i pratite svoje rezultate, a ne zamarate se ovim prepucavanjima pred derbi :D Večeras ćemo početi demonstrirati silu nad jadnim orlićima. Priželjkujem rezultatae 1-1 :oops:
E da si igro Southampton, bilo bi, vako jok :P :P
vjecnobordo

#4037 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

cyprus wrote:
vjecnobordo wrote:Odgovor na prvi način bi proizišao iz prakse :mrgreen:

E da si igro Southampton, bilo bi, vako jok :P :P
Će da bude :oops: :)
srpanj

#4038 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

elSaik wrote:
srpanj wrote:salis se :) ....i liverpool i chelsea idu dalje :thumbup:
Nadam se da je prošlo kako treba. :thumbup:
:D ...jeste....taman toliko da pokrijem danjasnje i sutrasnje troskove ;-) ...rekao bih ti ja... i kolika je "svota" u pitanju...ali ne mogu ;-) znam,da bi voda topla napravio cirkus na osnovu mog dobitka :razz:

shaqqa...ljudi taktiziraju ili ne vole LP...vidjet ces kad navale sutra na uefa cup :mrgreen:
elSaik

#4039 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Ja večeras igram...

ManU - Inter 1/1
Barca - Lyon 1/1
Roma - Arsenal X
Porto - Madri 2

na 2 markice, 83 dobitak, meni dosta.... :mrgreen:
shalla

#4040 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Rezultati poslije 75 minuta:

Image
cyprus

#4041 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Ako je abondanzieri online večeras, zamoljavam ga da izabere parove za vikend...
shalla

#4042 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Konačni rezultati

Image

Image
Last edited by shalla on 12/03/2009 23:44, edited 3 times in total.
cyprus

#4043 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

blackyveca wrote:Barcelona - Lyon 2:0
Porto - Atletico Madrid 1:2
Manchester United - Inter Milan 2:1
AEL Limassol - Ethnikos Achnas 2:0
Werder Bremen - Saint Etienne 2:1
PSG - Sporting Braga 2:2
Dynamo Kyiv - Metalist Kharkiv 1:0
Manchester City - Aalborg 2:0
Marseille - Ajax 1:1
HSV - Galatasaray 2.0

Roma - Arsenal X
shaqqa, pošto vidim da ti vodiš ovo, uzmi u obzir da je boldirani par postavljen nakon što je odigran.
Lakat Jebić

#4044 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

cyprus wrote:
HSV - Galatasaray 2.0

Roma - Arsenal X
shaqqa, pošto vidim da ti vodiš ovo, uzmi u obzir da je boldirani par postavljen nakon što je odigran.

vucel to neke posljedice?
shalla

#4045 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Lakat Jebić wrote:
cyprus wrote:
HSV - Galatasaray 2.0

Roma - Arsenal X

vucel to neke posljedice?
Da, hoću li mu samo oduzeti jedan gol ili...
elSaik

#4046 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Joj, sve mi se više sviđa ova borba... :lol:

@campa - :thumbup:

edit: Ako je odigrao par poslije početka tekme, a nije editovao post, računa mu se par kao da nije ni odigran.
shalla

#4047 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

elSaik wrote:Joj, sve mi se više sviđa ova borba... :lol:

edit: Ako je odigrao par poslije početka tekme, a nije editovao post, računa mu se par kao da nije ni odigran.
Dakle da mu samo pribilježim jedan gol manje?
elSaik

#4048 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

shaqqa wrote:

Da, ako je to jedan od pogođenih parova.
shalla

#4049 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

elSaik wrote:
shaqqa wrote:

Da, ako je to jedan od pogođenih parova.
Hehe, pa naravno, što bih mu ga inače oduzimao :mrgreen:
Ok, ide ispravka
elSaik

#4050 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Image
Post Reply