Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
primjetio sam neke propuste na "home" i "away" ..ali to drugom prilikom
jos fale tekme.....Siberian_Tiger-srpanj...koliko poznajem pravila, ona se registruje sa 0-1
i
striker-darius_maximus 1-0
ako je ovo sve ovako....onda bih se zahvalio na negostoprimstvu domace ekipe tj njihom ne izlasku na teren (u revansu ti uzvratim istom mjerom... tri boda su tri boda )
sto ti je nepravda, imam vise nego duplo golova nego abondanzieri, a on ispred mene campa i Enrico isto tako mrski clan saveza ima 5 golova vise od njega, a visi oko zone za ispadanje
Eh, da ne bi bilo nejasnoća oko utakmica za sljedeće kolo, evo jednostavnog objašnjenja:
Abondanzierija ni na mapi večeras, pa moro ja postavljat. Znam da je ponuda i više nego loša, ali to je period pred reprezentativne utakmice, pa se i nije moglo puno šta bolje nać od druge ruske i druge poljske lige . Termini se ne smiju propuštat ako kontamo do nove godine završit. A gledajte na ovo kao na razbijanje monotonije vrhunskih klubova, pa eto malo šarajte i anonimno. Sretno
Posljednje kolo Sa-x lige moja ekipa nece pamtiti po dobrom,jer je dozivjela prvi poraz na domacem terenu odkako nastupa u ovom takmicenju,kao i prvi poraz u ovoj sezoni uopste .Hronicna neefikasnost koja prati moje pulene tokom citave sezone nazalost se nastavila i u ovom kolu sto je moj protivnik campa xxx znalacki iskoristio i sasvim zasluzeno nosi kuci tri bobe
Neelix wrote:sto ti je nepravda, imam vise nego duplo golova nego abondanzieri, a on ispred mene campa i Enrico isto tako mrski clan saveza ima 5 golova vise od njega, a visi oko zone za ispadanje
Jebiga tako ti je to u zivotu.I ja sam prosle sezone imao ubjedljivo najvise postigunutih golova,pa sam zavrsio kao treci
I na kraju cyprus mislim da je bolje prolongirati kraj sezone nego stavljati ovakve parove u ponudu.
Uh, preračuno sam se malo. Ipak ima vremena, ne moramo žurit. Ne pika se ono što sam stavio, metnuću ispravku (ili metni ti abby, al ovdje, pa je ja premjestim tamo)