Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Neelix
#2051 Re: Manager - igra
ja se slazem. i naserem se barceloninim igracima u usta 
-
elSaik
#2052 Re: Manager - igra
Ma ko nam je to ljut? 
- van Basten
#2053 Re: Manager - igra
ova katastrofa koju pretrpih ovaj vikend sasvim je logičan završetak jedne očajne sezone. Gore ne može. Domaćinu čestitke.
p.s. slažem se za vikend
p.s. slažem se za vikend
-
elSaik
#2054 Re: Manager - igra
Već sam javio cyprusu preko msna, ali evo i ovako da napišem da je došlo do greškice, te konačni rezultat and - elSaik nije 3:2 već 2:2. 
- Hantraga
#2056 Re: Sa-x liga, komentari
Ovaj Dica dodje na pocetku i kraju sezone 
-
elSaik
#2057 Re: Sa-x liga, komentari
Međed nije dao svoje prognoze... 
- cyprus
#2058 Re: Sa-x liga, komentari
Eh, medo, medo...elSaik wrote:Međed nije dao svoje prognoze...
-
elSaik
#2059 Re: Sa-x liga, komentari
Nešto sam malo gledao ove posljednje rezultate. Izgleda da se čovjek nije htio miješati u taj duel s obzirom da nije došao nijednom od njih dvojice...cyprus wrote:Eh, medo, medo...elSaik wrote:Međed nije dao svoje prognoze...
Evo da budem prvi...
ENRICO, ČESTITAM!
Titula ostaje u porodici...
- cyprus
#2060 Re: Sa-x liga, komentari
KRAJ SEZONE
Dakle, prvak je Enrico. Čestitam.
Iz lige ispadaju: Hantraga, elSaik, Mc_len, van Basten, Jaguar84, darius_maximus i and1medjed. Više sreće u nekim narednim eventualnim takmičenjima.
Rok za sve žalbe i prijave ispravki je slijedeća subota na nedjelju u 00.00 h. Nakon toga sezona je i službeno zaključana. Savjetujem svakome da prvojeri svoje rezultate broj bodova i postignutih golova.
Dakle, prvak je Enrico. Čestitam.
Iz lige ispadaju: Hantraga, elSaik, Mc_len, van Basten, Jaguar84, darius_maximus i and1medjed. Više sreće u nekim narednim eventualnim takmičenjima.
Rok za sve žalbe i prijave ispravki je slijedeća subota na nedjelju u 00.00 h. Nakon toga sezona je i službeno zaključana. Savjetujem svakome da prvojeri svoje rezultate broj bodova i postignutih golova.
-
vjecnobordo
#2061 Re: Sa-x liga, komentari
Čestitam Enrico na tituli, iako smatram da je Neelix kvalitetnija i bolja ekipa, ali ne pobjeđuju uvijek najbolji
Lopta je okrugla
Ja ću se takmičiti i narednu sezonu samo ukoliko elSaik ZALUŽENO bude igrao 2. ligu, a ne zbog odlaska nekih iz premijer lige, bude uvršten na njihovo mjesto.
Nadam se da će što više takmičara ostati vjerno ovom prvenstvu.
cyprus, tebi cestitam na odličnom vođenju lige i organizaciji koja se svela samo na tebe i valjda ces i sljedece sezone biti tu, da trpiš svakakve zamjerke
Ja ću se takmičiti i narednu sezonu samo ukoliko elSaik ZALUŽENO bude igrao 2. ligu, a ne zbog odlaska nekih iz premijer lige, bude uvršten na njihovo mjesto.
Nadam se da će što više takmičara ostati vjerno ovom prvenstvu.
cyprus, tebi cestitam na odličnom vođenju lige i organizaciji koja se svela samo na tebe i valjda ces i sljedece sezone biti tu, da trpiš svakakve zamjerke
- Neelix
#2062 Re: Sa-x liga, komentari
grozno
pa enrico nije pogodio nista, i medjed se ne pojavi, a ja uzmem u gostima

- van Basten
#2063 Re: Sa-x liga, komentari
čestitke prvaku. šteta što je prvenstvo odlučeno kako je odlučeno, shvatam i Neelixovu reakciju, ali eto... pravila su pravila, usvojena ranije takva nesavršena i sad ih valja trpiti.
ja sam završio ispod svih očekivanja... svega se tu nakalemilo, ali eto... računajte na mene i iduće sezone, ako se šta bude uspjelo organizovati. Druga liga, pa šta, idemo se vaditi? Gledano po trenutnom sastavu drugoligaša uz eventualno kakvog rookiea koji će rasturati, biće to jača liga od prve
ja sam završio ispod svih očekivanja... svega se tu nakalemilo, ali eto... računajte na mene i iduće sezone, ako se šta bude uspjelo organizovati. Druga liga, pa šta, idemo se vaditi? Gledano po trenutnom sastavu drugoligaša uz eventualno kakvog rookiea koji će rasturati, biće to jača liga od prve
- campa_xxx
#2064 Re: Sa-x liga, komentari
Takodje da cestitam prvaku i u isto vrijeme da izrazim saucesce ovim drugoligasima
Tu sam i za novu sezonu ako je bude...
- Neelix
#2065 Re: Sa-x liga, komentari
sljedece sezone tesko da ce do jeseni bit
a eto ucestvovacu i ja.
-
elSaik
#2066 Re: Sa-x liga, komentari
Predlažem Takmičarskoj komisiji da se vjecnobordo, Neelix i abondanzieri (ukoliko odluči i on nastaviti igrati) kazne sa po 5 bodova već na startu. Svojim izjavama kako neće učestvovati u narednoj sezoni, a pogotovo vjecni sa svojim prognozama svi rezultati 0:0 je narušena regularnost samog takmičenja, a čak je i dovođenje istog do kraja bilo upitno.
PRIHVATAMO PRIJAVE ZA 2. LIGU NAREDNE SEZONE, TREBAJU NAM 1 ILI 3 IGRAČA.
Mislim da mogu izaći ispred Takmičarske komisije sa narednom najavom, a to da će u slučaju da neko iz 1. lige odustane naredni najbolji takmičar po tabeli ući u prvu. Znači, u slučaju da aby fakat odustane od svega ovoga, Hantraga, ti ulijećeš na njegovo mjesto. Naravno, za ovu odluku trebaju glasati i ostali članovi, ali mislim da bi to bilo najbolje radi sprječavanja toga da iduće sezone u prvoj ligi igra neparan broj igrača.
PRIHVATAMO PRIJAVE ZA 2. LIGU NAREDNE SEZONE, TREBAJU NAM 1 ILI 3 IGRAČA.
Mislim da mogu izaći ispred Takmičarske komisije sa narednom najavom, a to da će u slučaju da neko iz 1. lige odustane naredni najbolji takmičar po tabeli ući u prvu. Znači, u slučaju da aby fakat odustane od svega ovoga, Hantraga, ti ulijećeš na njegovo mjesto. Naravno, za ovu odluku trebaju glasati i ostali članovi, ali mislim da bi to bilo najbolje radi sprječavanja toga da iduće sezone u prvoj ligi igra neparan broj igrača.
-
elSaik
#2067 Re: Sa-x liga, komentari
2. Sa-x liga
Trebaju mi potvrde za narednu sezonu idućih igrača. S obzirom da će biti duža pauza, možete uzeti sasvim dovoljno vremena da odlučite da li ćete nastaviti takmičenje.
(1)Hantraga
(2)elSaik
(3)Mc_len
(4)van Basten
(5)Jaguar84
(6)darius_maximus
(7)and1medjed
Trebaju mi potvrde za narednu sezonu idućih igrača. S obzirom da će biti duža pauza, možete uzeti sasvim dovoljno vremena da odlučite da li ćete nastaviti takmičenje.
(1)Hantraga
(2)elSaik
(3)Mc_len
(4)van Basten
(5)Jaguar84
(6)darius_maximus
(7)and1medjed
-
vjecnobordo
#2068 Re: Sa-x liga, komentari
Zar sad nemamo ni slobodu govora?
Moj je problem što sam posljednja 3 kola odigrao 0:0, moje pravo. Jedini koji se može žaliti na to je Neelix jer je njemu titula od tog zavisila.
Ovo kažnjavanje nas trojice možeš mačku o rep, kad tebe niko nije kaznio, neće ni nas.
Moj je problem što sam posljednja 3 kola odigrao 0:0, moje pravo. Jedini koji se može žaliti na to je Neelix jer je njemu titula od tog zavisila.
Ovo kažnjavanje nas trojice možeš mačku o rep, kad tebe niko nije kaznio, neće ni nas.
- van Basten
#2069 Re: Sa-x liga, komentari
pogledaj druže par postova iznad, vidjećeš da sam već rekao da se računa na mene i iduće sezone u bilo kojem obliku. Znači, pozeleni i mene. Nije mi nikakav problem odvojiti 5-6 minuta sedmično za prognozu, ionako bi se ovo sve trebalo shvatiti prije svega kao dobra zezancijaelSaik wrote:2. Sa-x liga
Trebaju mi potvrde za narednu sezonu idućih igrača. S obzirom da će biti duža pauza, možete uzeti sasvim dovoljno vremena da odlučite da li ćete nastaviti takmičenje.![]()
(1)Hantraga
(2)elSaik
(3)Mc_len
(4)van Basten
(5)Jaguar84
(6)darius_maximus
(7)and1medjed
-
elSaik
#2070 Re: Sa-x liga, komentari
2. Sa-x liga
(1)Hantraga
(2)elSaik
(3)Mc_len
(4)van Basten
(5)Jaguar84
(6)darius_maximus
(7)and1medjed
(1)Hantraga
(2)elSaik
(3)Mc_len
(4)van Basten
(5)Jaguar84
(6)darius_maximus
(7)and1medjed
-
elSaik
#2071 Re: Sa-x liga, komentari
Treba u Pravilnik uvrstiti klevetu, ide mi na kurac ovo konstantno prozivanje od jednog malog dječaka koji očito pati paranoje.vjecnobordo wrote:Zar sad nemamo ni slobodu govora?![]()
@Jaguar84 - što tako tužan izraz lica? Pripremam par iznenađenja, bit će nam liga najjača, vidjet ćeš. A i vidi sastav druge lige, sve sama raja.
- cyprus
#2072 Re: Sa-x liga, komentari
Službeno sezona nije gotova do slijedeće subote. Nakon toga ja nemam u planu preko ljeta igrat. Ako svi budete na okupu na jesen, negdje u avgustu ili septembru počeće i treća sax manager sezona
. Dotad ću skontat trebal šta popravljat, a vi ako imate sugestija slobodno.
PS Kup ako vam se igra moraćete ga sami organizirat
.
PS Kup ako vam se igra moraćete ga sami organizirat
-
elSaik
#2073 Re: Sa-x liga, komentari
Skontat ćemo se još za narednu sezonu. Kažem ja, neće ona uskoro, tek tamo kad opet počnu lige, jer nema smisla preko ljeta bilo šta igrati. Svako ima svoje planove za ljeto, tako da je besmisleno počinjati nešto što nije sigurno da će se održati do kraja.cyprus wrote:Službeno sezona nije gotova do slijedeće subote. Nakon toga ja nemam u planu preko ljeta igrat. Ako svi budete na okupu na jesen, negdje u avgustu ili septembru počeće i treća sax manager sezona. Dotad ću skontat trebal šta popravljat, a vi ako imate sugestija slobodno.
PS Kup ako vam se igra moraćete ga sami organizirat.
- Hantraga
#2074 Re: Sa-x liga, komentari
MA igram ja, nebitno Premijer ili Republicka liga...elSaik wrote:2. Sa-x liga
Trebaju mi potvrde za narednu sezonu idućih igrača. S obzirom da će biti duža pauza, možete uzeti sasvim dovoljno vremena da odlučite da li ćete nastaviti takmičenje.![]()
(1)Hantraga
(2)elSaik
(3)Mc_len
(4)van Basten
(5)Jaguar84
(6)darius_maximus
(7)and1medjed
Sam da se pozalim da ja nebih ispao da mi ovaj savez nije oduzeo 3 boda u prvom djelu sezone...Al eto pasce i ovaj savez kad padne USanovic...
-
elSaik
#2075 Re: Sa-x liga, komentari
2. Sa-x liga
(01)Hantraga
(02)elSaik
(03)Mc_len
(04)van Basten
(05)Jaguar84
(06)darius_maximus
(07)and1medjed
(08)...
(09)...
(10)...
PRIMAMO NOVE ČLANOVE!
(01)Hantraga
(02)elSaik
(03)Mc_len
(04)van Basten
(05)Jaguar84
(06)darius_maximus
(07)and1medjed
(08)...
(09)...
(10)...
PRIMAMO NOVE ČLANOVE!