Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mistek wrote:Golom za 3-2 pokazujem da su pojačanja u napadu za ovu sezonu prvoklasna, ali odbrana treba da pokaže zube do kraja utakmice. Mogu čak i izgubiti.
Ja promjenim pola odbrane jer je u prosloj sezoni bila najgora odbrana a vidi sad ovo?Pa ima da lete ove prinove ko golubovi sa Bascarsije.
ma ne učestvuje ovdje znanje, nego sreća, ja sam je imao sad, pa uspio pogoditi Turke (a strašno ih mrzim i zbog kladionice ), ti ćeš tako sljedeći put nešto drugo (evo i sad Galatu ), tako to ide, nema tu šta da odgovara
hehehe, znam, u zadnje 3 sezone ja tabele nisam pogledao u ligama (to se vidi i po mojim rezultatima ) i sve sto tipujem je cista sreca - "ah, ovaj tim mi je poznat, stavit cu ovako.." itd...
prvi poznati konačni rezultat. -danTe- se nije pojavio, a phillie je jedini od drugoligaša koji nije prognozirao dvije preostale utakmice kod španaca
Prvo pa musko Ovako je najbolje, odmah na pocetku ulijes protivnicima strah u kosti i uspjeh je zagarantovan, tj plasman u elitni rang (aBd). Odlicne pripreme, vjerne navijacice, malo kozne tasne i eto nas
prvi poznati konačni rezultat. -danTe- se nije pojavio, a phillie je jedini od drugoligaša koji nije prognozirao dvije preostale utakmice kod španaca
Prvo pa musko Ovako je najbolje, odmah na pocetku ulijes protivnicima strah u kosti i uspjeh je zagarantovan, tj plasman u elitni rang (aBd). Odlicne pripreme, vjerne navijacice, malo kozne tasne i eto nas
Iako sam izgubio u debitantskom nastupu od @Josip_ , mislim da ti, iako si pobjedio rutinski 2:0 , nemas sta traziti u 2.kolu na mom terenu.
U 2.kolu se i ukljucujem u borbu za ulazak u elitni rang
Evo i kalendara za tekuću sezoni... Iskreno, mislim da nikad nije bio lošiji, obzirom da će ponuda u većini srijeda biti prilično siromašna... Ali nije moglo drugačije...
Prvi krug 13. 02. CL
Drugi krug 20. 02. CL
Četvrtfinale 06. 03. CL
Polufinale 13. 03. CL
Finale 25. 05. CL
RVK - redovna vikend kola crveno - utorak/srijeda (za ligaška takmičenja)
R - preprezentacije
CL - Liga šampiona
GER, ITA, ESP - najjače lige na programu datog kola
42. Ako se takmičar u najnižoj ligi ne pojavi u prva 3 kola, tada ga smije zamjeniti novi takmičar, ali ne nakon odigravanja 11. kola, izuzev ukoliko je i ranije iz okolnosti jasno da igrač neće nastaviti takmičenje ili u takmičenju neće učestvovati na adekvatan način. U tom slučaju može biti zamijenjen i prije nego ne odigra 3 utakmice.
pošto se dante nije pojavio već u dva kola, nek eventualno zainteresovani za učešće prate naredno kolo, pošto postoji šansa da se otvori mjesto
Inače, moj prvi poraz u sezoni uz dosta lošu partiju... Hantragi čestitam na zasluženoj pobjedi Ja ipak ne smijem biti nezadovoljan sa tri osvojena boda sa prva dva gostovanja... Rekao bih da je ovo solidan početak...
Sljedeće kolo je ako se ne varam u srijedu... Molim nekog od gostiju da što prije, a najkasnije do sutra uvečer sastavi ponudu...