Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa hoćemol? Naime, imate sedam dana da potvrdite svoje učešće u ligi, što također važi i za one nove... Dakle, svi oni što su se dosad javljali, sad je vrijeme da to potvrde...
PRVA LIGA 1. cyprus
2. adis.p
3. J.P.Montoya
4. translater
5. Hantraga
6. abondanzieri
7. lerdi
8. EdoI
9. riko-ga
10. shalla
11. mistek
12. van Basten
DRUGA LIGA
1. legenda reala
2. madtv
3. Malik Urcic
4. Admir_1984
5. SaPna
6. Dzontra Volta
7. Arteta
8. anonimnaosoba
9. perfect_guy
10. a-danTe-
11.
12.
Ipak, Upravni odbor mora biti izabran do petka... Tako da oni koji se budu prijavljivali, trebali bi i dati svoj glas za još trojicu koji će pored Hantrage i mene ući u njega... Moji glasovi idu za:
cyprus wrote:Pa hoćemol? Naime, imate sedam dana da potvrdite svoje učešće u ligi, što također važi i za one nove... Dakle, svi oni što su se dosad javljali, sad je vrijeme da to potvrde...
PRVA LIGA 1. cyprus
2. adis.p
3. J.P.Montoya
4. translater
5. Hantraga
6. abondanzieri
7. lerdi
8. EdoI
9. riko-ga
10. shalla
11. mistek
12. van Basten
DRUGA LIGA
1. legenda reala
2. madtv
3. Malik Urcic
4. Admir_1984
5. SaPna
6. Dzontra Volta
7. Arteta
8. anonimnaosoba
9. perfect_guy
10. a-danTe-
11.
12.
Ipak, Upravni odbor mora biti izabran do petka... Tako da oni koji se budu prijavljivali, trebali bi i dati svoj glas za još trojicu koji će pored Hantrage i mene ući u njega... Moji glasovi idu za:
cyprus wrote:Pa hoćemol? Naime, imate sedam dana da potvrdite svoje učešće u ligi, što također važi i za one nove... Dakle, svi oni što su se dosad javljali, sad je vrijeme da to potvrde...
PRVA LIGA 1. cyprus
2. adis.p
3. J.P.Montoya
4. translater
5. Hantraga
6. abondanzieri
7. lerdi
8. EdoI
9. riko-ga
10. shalla
11. mistek
12. van Basten
DRUGA LIGA
1. legenda reala
2. madtv
3. Malik Urcic
4. Admir_1984
5. SaPna
6. Dzontra Volta
7. Arteta
8. anonimnaosoba
9. perfect_guy
10. a-danTe-
11.
12.
EdoI
translater
adis.p
Prijavljujem se i opet
ako se moze za bilo koga glasati,onda nek bude:
lerdi
translater
Edol