Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
EdoI wrote:Cyprus šampion? Ko nije vjerovao u 21.12.2012., sad vjeruje.
Zezam se, čestitke i sretan rođendan sa zakašnjenjem! Uz dužno poštovanje adisu, ipak treba iskustva da bi se uzela titula. Koliko ćemo se sad načekati za tabelu?
Tabela neće izać za sedam dana... al jebo tabelu...
adis.p wrote:Kipre, iskrene čestitke Ipak, iskustvo je prevagnulo.
I Edo, ide tabela kasnije il sutra.. makar jednom da i ja budem tačan
O, hvala hvala... Ima simbolike u ovome... Hem mi je za rođendan, hem je pred smak svijeta... Ko bi reko da ću ovo dočekat, nakon 10 katastrofalnih sezona
PS I hvala riko, čestitke i tebi... Samo što izgleda da ćete se morat razdvojit
Cestitke Kipre na zasluzeno osvojenoj tituli,morao si se dobro oznojiti u zadnjem kolu da bi do nje dosao,ali samim tim ti je vjerovatno i sladja
Cestitke i starom asu(kolegi sa ski skokova )Shalli za impresivan povratak u premiership
čestitke kipru na tituli... čuda su ipak moguća
ja sam se u drugom djelu uspio izvući iz neugodne situacije, mislim da sam i sam sebe otpisao nakon 11 kola, ali eto ipak sam izborio barem baraž. Valjda dovršim posao do kraja.
Kad ćemo igrati baraž? za vikend prvu?
van Basten wrote:čestitke kipru na tituli... čuda su ipak moguća
ja sam se u drugom djelu uspio izvući iz neugodne situacije, mislim da sam i sam sebe otpisao nakon 11 kola, ali eto ipak sam izborio barem baraž. Valjda dovršim posao do kraja.
Kad ćemo igrati baraž? za vikend prvu?
Jest, ako preživimo petak, za vikend ide prva...
Hvala svima Inače, interesantno da sam u ovoj polusezoni najmanje pratio fudbal, što zbog novih obaveza, što zbog blagog zasićenja... Da sam znao da će ovako bit, davno bih ga presto pratit