Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- abondanzieri
#11551 Re: Sa-x liga, komentari
Ja sam ZA da se to izgubljeno kolo nadokadi postavljanjem ponude sastavljene prije svega od utakmica Lige Prvaka i Lige Europe,s tim da mislim da bi bilo pametno u ponudu ukljuciti i parove od ponedjeljka,jer sam vidio da sutra ima dosta kvalitetnih parova 
- Hantraga
#11552 Re: Sa-x liga, komentari
Mozda da cekamo da se Kipar vrati, jel ako sklepamo za ovu srijedu on ce promasiti to kolo, a i mnogi drugi...
Najbolje kad se on vrati nek odluci kad ce se igrati vanredno kolo i to razglasi na vrijeme...
Najbolje kad se on vrati nek odluci kad ce se igrati vanredno kolo i to razglasi na vrijeme...
- campa_xxx
#11553 Re: Sa-x liga, komentari
Samo cu te citirati...Hantraga wrote:Sto, jel ti to mislis da ce Zeljo pobjedit?campa_xxx wrote:Daj ba sklanjaj onog Zelju iz bonusa
- adis.p
#11554 Re: Sa-x liga, komentari
Nemam nista licno protiv njega, al on je koliko znam bio banovan kad se trebalo igrat ovo izgubljeno kolo, tako da ne bi ionako ne bi stigao, i mislim da ne bi bilo fer prema njegovom protivniku da nesto cekamo.. al kako god vecina odluci.. ja sam ovdje relativno mlad i mislim da nemam neko pravo da nesto naredjujem, al mislim da je ovo najrealnije.. moje misljenje 
Last edited by adis.p on 16/04/2012 14:25, edited 2 times in total.
- campa_xxx
#11555 Re: Sa-x liga, komentari
Ne moze ponedjeljak...pogledaj pravilnik
- adis.p
#11556 Re: Sa-x liga, komentari
Pravila su rekla da se trebalo igrat neki dan, alcampa_xxx wrote:Ne moze ponedjeljak...pogledaj pravilnik
- campa_xxx
#11557 Re: Sa-x liga, komentari
adis.p wrote:Pravila su rekla da se trebalo igrat neki dan, alcampa_xxx wrote:Ne moze ponedjeljak...pogledaj pravilnikI nemam nista protiv da se izbaci ponedjeljak, samo sebi cemo olaksat, jer bolje da u ponudi imamo Eng, Spa il Fra ligu, nego tamo ligu saudije il neki lijevi kup.. opet kazem ne znam
![]()
29. Ponuda se mora postaviti najkasnije 36 sati prije početka prve utakmice iz nje, u suprotnom je nevažeća.
30. Početak prve i kraj posljednje utakmice iz ponude, moraju biti u rasponu od najviše 48 sati, osim ukoliko iz okolnosti ne slijedi drugačije.
- adis.p
#11558 Re: Sa-x liga, komentari
Razumijem ja sta ti hoces da kazes, i u potpunosti si upravu.. al isto tako po pravilima je bilo da smo kolo trebalo odigrat prosle il predprosle sedmice, i nismo.. znaci prekrsili smo pravilo. Eh sad, zasto ne bi prekrsili i ovo zbog nedostatka parova, ujedno cemo ispravit gresku koju smo napravili neki dan 
- Hantraga
#11559 Re: Sa-x liga, komentari
adis.p wrote:Izgubljeno kolo nadoknadjujemo sa parovima od ponedjeljka do cetvrtka.
Glasa se ZA i PROTIV
Trenutno stanje:
3 glasa ZA
0 glasova PROTIV
Glasanje traje sutra do 13 sati.![]()
Nadam se da moze ovako
p.s.
Nemam nista licno protiv njega, al on je koliko znam bio banovan kad se trebalo igrat ovo izgubljeno kolo, tako da ne bi ionako ne bi stigao, i mislim da ne bi bilo fer prema njegovom protivniku da nesto cekamo.. al kako god vecina odluci.. ja sam ovdje relativno mlad i mislim da nemam neko pravo da nesto naredjujem, al mislim da je ovo najrealnije.. moje misljenje
Drago mi je da si proaktivan da rjesis ovu novonastalu situaciju, i mozemo glasati ali ovo mogu da glasaju samo clanovi UO...JA sam PROTIV, dakle trebaju da glasaju i ostala 3 clana, stim da je jedan od njih baniran i nece glasati...13. U toku sezone, UO donosi odluke samo u situacijama koje su nedefinisane Pravilnikom.
Dobro pazite sta cinite, jel greska bi mogla da ponisti citavo prvenstvo...
- Hantraga
#11560 Re: Sa-x liga, komentari
Punac mi je iz Gradacca, i necu mu vise nikad vjerovati na rjec...campa_xxx wrote:Samo cu te citirati...Hantraga wrote:Sto, jel ti to mislis da ce Zeljo pobjedit?campa_xxx wrote:Daj ba sklanjaj onog Zelju iz bonusa
- Ajatolah_
#11561 Re: Sa-x liga, komentari
Ne možemo nikako danas igrati, kad ćemo postaviti prognoze, kad će ostali članovi vidjeti da se igra ovo vanredno? Sljedeće sedmice ima nekoliko solidnih parova, Liga Prvaka, Liga Evrope, bh. kup, nešto liga petice, uglavnom dovoljno da se sklepa.
- adis.p
#11562 Re: Sa-x liga, komentari
Pa nemam ja nikakve dobiti i da odigramo, znaci samo bi volio da sto prije to nadoknadimo..
A ako vec pravila kazu da ne mozemo, onda uredu.. nemam nista protiv 
- Hantraga
#11563 Re: Sa-x liga, komentari
Bice jako tesko naci parove i iduce srijede, jel u vrh glave nema ni 10 utakmica koje ulaze u format takmicenja koje odobrava pravilnik...
Sve u svemu clanovi UO treba da se izjasne, da li su da se Vanredno (propusteno) kolo igra ove srijede ili iduce??
Ja sam za da se igra iduce, pa kakvi god parovi bili, bar ce svi biti na vrijeme informisani da se igra vanredno kolo...
Sve u svemu clanovi UO treba da se izjasne, da li su da se Vanredno (propusteno) kolo igra ove srijede ili iduce??
Ja sam za da se igra iduce, pa kakvi god parovi bili, bar ce svi biti na vrijeme informisani da se igra vanredno kolo...
- mrtva kokoš
#11564 Re: Sa-x liga, komentari
ma iduce sedmice igramo, ako to i nije po pravilima nema veze, pravila su tu da se krshe, bar dok kipar nije tu 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#11565 Re: Sa-x liga, komentari
pa igrat ce talijani sljedece sedmice kolo u srijedu 
- Ajatolah_
#11566 Re: Sa-x liga, komentari
Pravilnik nam dopušta da spojimo sljedeće sedmice ponedjeljak-petak, time ćemo dobrim dijelom izbjeći kojekakve skandinavske kupove i slično. Haj'mo tako.30. Početak prve i kraj posljednje utakmice iz ponude, moraju biti u rasponu od najviše 48 sati, osim ukoliko iz okolnosti ne slijedi drugačije.
- Hantraga
#11567 Re: Sa-x liga, komentari
Pa kako mozemo igrati pon - petak kad je dozvoljeni raspon 48 sati...Znaci mozemo igrati utorak-sri ili sri-cetvrtak...EdoI wrote:Pravilnik nam dopušta da spojimo sljedeće sedmice ponedjeljak-petak, time ćemo dobrim dijelom izbjeći kojekakve skandinavske kupove i slično. Haj'mo tako.30. Početak prve i kraj posljednje utakmice iz ponude, moraju biti u rasponu od najviše 48 sati, osim ukoliko iz okolnosti ne slijedi drugačije.
Uz to vrlo je tesko igrati ponedeljkom i petkom, jel se ponuda takodje mora postaviti na vrijeme, a cesto se prethodno kolo i ne finalizira da bi se pocelo iduce...
Ako i treci clan UO, npr abondanzieri jos glasa za iducu srijedu, onda je to datum odigravanja vanrednog kola...Pogotovo ako Talijani budu nadigravali svoje kolo u iducu srijedu, onda ce to biti super...
- Ajatolah_
#11568 Re: Sa-x liga, komentari
Pa zbog ovog što sam podebljao, mislim da nam okolnosti dopuštaju da to proširimo barem na još jedan dan, tj. četvrtak, kad se uostalom igra i Liga Evrope.Hantraga wrote:Pa kako mozemo igrati pon - petak kad je dozvoljeni raspon 48 sati...Znaci mozemo igrati utorak-sri ili sri-cetvrtak...EdoI wrote:Pravilnik nam dopušta da spojimo sljedeće sedmice ponedjeljak-petak, time ćemo dobrim dijelom izbjeći kojekakve skandinavske kupove i slično. Haj'mo tako.30. Početak prve i kraj posljednje utakmice iz ponude, moraju biti u rasponu od najviše 48 sati, osim ukoliko iz okolnosti ne slijedi drugačije.
-
Coalman
#11569 Re: Sa-x liga, komentari
Kako igrate ovo, je li imate neku statistiku ko kada nije tipovao i koliko puta može izostati pa noga. Ako bude neko slobodno mjesto zainteresovan sam da igram.
P.S. Pošto nisam upućen nikako morao sam ovo pitati ovdje.
P.S. Pošto nisam upućen nikako morao sam ovo pitati ovdje.
- Ajatolah_
#11570 Re: Sa-x liga, komentari
Možeš se sad prijaviti ako hoćeš za sljedeću sezonu, igra se najesen.
-
Coalman
#11571 Re: Sa-x liga, komentari
Može onda, prijavljujem se.EdoI wrote:Možeš se sad prijaviti ako hoćeš za sljedeću sezonu, igra se najesen.
- J.P.Montoya
#11572 Re: Sa-x liga, komentari
šta je sa cvajtom i tabelom...
- adis.p
#11573 Re: Sa-x liga, komentari
Tabela i rezultati Prve Sa-x lige:

Tabela i rezultati Druge Sa-x lige:

Ako primjetite kakvu gresku, javnite da ispravim

Tabela i rezultati Druge Sa-x lige:

Ako primjetite kakvu gresku, javnite da ispravim
Last edited by adis.p on 17/04/2012 14:42, edited 1 time in total.
- striker
#11574 Re: Sa-x liga, komentari
Nije neka krupna greška, ali kod mene ispravi da bude 14 odigranih utakmica umjesto 15. Inače, žalim zbog ovoga, jer nisam bio prezauzet nešto, već kontam : "neće valjda tekma već u srijedu..."adis.p wrote:
Ako primjetite kakvu gresku, javnite da ispravim![]()
- adis.p
#11575 Re: Sa-x liga, komentari
Hvalastriker wrote:Nije neka krupna greška, ali kod mene ispravi da bude 14 odigranih utakmica umjesto 15. Inače, žalim zbog ovoga, jer nisam bio prezauzet nešto, već kontam : "neće valjda tekma već u srijedu..."adis.p wrote:
Ako primjetite kakvu gresku, javnite da ispravim![]()