Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
adis.p

#11251 Re: Sa-x liga, komentari

Post by adis.p »

Poslije samo jedne provedene sezone u II ligi, i ekspresnog ulaska u I, u prva tri kola imam stopostotan ucinak :dance: .. Svaka mi cast :D :thumbup: :thumbup:
WizzMerlin

#11252 Re: Sa-x liga, komentari

Post by WizzMerlin »

brao :D
mrtva kokoš

#11253 Re: Sa-x liga, komentari

Post by mrtva kokoš »

joj adisa mi sta je ovo :mrgreen:
madtv

#11254 Re: Sa-x liga, komentari

Post by madtv »

Sefike mi, ovaj Adis je sumnjiv...vara 100% :D :D :D
campa_xxx

#11255 Re: Sa-x liga, komentari

Post by campa_xxx »

Trebali ste odgoditi ovo kolo ali hajde .... ja nisam imao ni kablovske ni interneta evo do danas
cyprus

#11256 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Image

Image
cyprus

#11257 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Montoya pokazuje da mu nije mjesto u drugoj ligi :D :D

A ja opet usro... Chelsea me prodade... uh, popizdio sam :x Džontri čestitke na zasluženoj pobjedi...
abondanzieri

#11258 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

lerdi bez primljenog gola :shock:(koji sretnik :D ) ,ja "popio" vec 6 komada :roll: :D
translater

#11259 Re: Sa-x liga, komentari

Post by translater »

buran pocetak sezone za klub sa "nizbrdic arene"...

nakon uvodna dva poraza na domacem terenu doslo je do mnogih promjena u klubu...pocevsi od uprave koja je obecavala i obecavala a klub samo zavijala u dugove koji su tek nakon prva dva kola isplivali na vidjelo a nakon uvodna dva kola odplivala je i uprava zajedno sa vecinom prvotimaca...naime, vecina igraca je bojkotirala klub jer su trazili svoja primanja za predhodnih pola godine sto je rezultiralo revoltom vjernih navijaca "nizbrdicana" koji su i fizickim napadima odlucili da se sukobe sa "pobunjenicima" odnosno izdajicama...sramotan je bio pristup vecine igraca utakmicama na svetom terenu a cak se spominje da su "pobunjenici" prodali utakmice protivnicima da bi na taj nacin naplatili novce koje im je ostala duzna uprava na celu sa Hamom Hapicem koji je u bijegu iz drzave takodjer zbog utaje poreza i mnogih drugih malverzacija i prevara...sta dalje???

klub je bez uprave...trenutno par zaljubljenika u ovu drevnu igru volontirajuci pomaze u administrativnim procesima, a uprava treba tek da bude formirana...tener sa svojim saradnicima je odlucio da u vatru gurne dosadasnje rezerve i omladince koji su pokazali u trecem kolu kako se to igra za sveti dres...velika pobjeda na gostovanju i vracanje u zivot...pred upravu koja bi trebala da bude formirana u sljedeca tri dana ce biti postavljena samo tri zadatka:
1. da uspostavi financijsku stabilnost kluba i da se napravi plan vracanja dugova drzavi a i "pobunjenicima" koji su dobili raskide ugovora i koji su pristali da im se plati 50% dugova i 50% od onog sto im je pripadalo po ugovoru do njegovog okoncanja
2. da pokrene istragu u saradnji sa "komitetom za suzbijanje korupcije i politike u sportu" pri savezu sa-x lige po nadleznosti SAPR-e(svjetske asocijacije prognozera rezultata) po pitanju dvije utakmice koje su se odigrale na "nizbrdic areni" u uvodna dva kola trenutne sezone, koje su ponudile mnogo kontraverzi ali i sve to da na sta se sumnja da se potvrdi sudskim postupkom protiv svih umjesanih u eventualne "mutne" radnje
3. da omoguci igracima sve potrebne uslove za sto bolji rad da bi se obezbjedio opstanak u drustvu najboljih i solidan nastup u kupu, u sto svim srcem iskreno vjerujemo...

do sljedeceg javljanja...

budite mi zivi i zdravi :thumbup:

cheers :sax:
cyprus

#11260 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Ponuda postavljena... nadam se da neće bit odgođenih utakmica...
abondanzieri

#11261 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

Dzontra Volta wrote:2 kola zaredom strijelac mi je bio PSG! Ocekujem i ovo kolo nastavak dobre forme talentovanog strijelca sa Parka princeva :dance:
znaci prepis :D
Ajatolah_

#11262 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Ajatolah_ »

Prepisujem i ja. :D Nisi napisao rezultat za Bayern. :!:
elSaik

#11263 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Bez Junajted - Liverpul u ponudi?!
cyprus

#11264 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

elSaik wrote:Bez Junajted - Liverpul u ponudi?!
Ima zato pravi Manchester :D
Ajatolah_

#11265 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Ajatolah_ »

EdoI - riko-ga 2:1

Mada rezultat nije izvanredan, moram reći da sam zadovoljan prikazanim. Bonus par mi je prošao bez problema, a gol za vodstvo je bio poprilično atraktivan (Santander - Atletico 0:0). Riko-ga, na drugoj strani, imao je jedan pogodak, i tu moram reći da je djelimično zakazala i odbrana moje ekipe, tačnije napravio sam taktički previd. Prije utakmice vidio sam da imam 4 poklopljena para, pa sam, da ne bi bilo prigovora, jednu od njih zamijenio sa Zambija - Obala Slonovače 0:1. Naravno, ta koju sam ja zamijenio bila je pogođena - Bayern - K'lautern 2:0. :roll: Mogao sam imati sigurno vodstvo od 3:1, ovako riko-ga još ima nade. Ipak, očekujem da će moji momci priuštiti navijačima slavlje nakon ambicioznih najava, a mlakog starta.
Ajatolah_

#11266 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Ajatolah_ »

EdoI - riko-ga 2:2

Pa bože, je li moguće ovo...

Prvo, kad sam sastavljao ponudu, vidim da sam 4 para poklopio s protivnikom, pa kontam koju da izbacim - i ona koju izbacim, jedina prođe. :-) Ali dobro, idemo dalje.
Prognoza, Panathinaikos - Xanthi, dvoumim se između 1:0 i 3:0 jer se često ponavljaju Paosu na domaćem terenu, vidim Xanthi nije loš pa se odlučim za ovo prvo... i bilo je 1:0 do 89. minute, tada pada gol za 2:0, i još da mi prisjednu na muku, u 90. 3:0. :-)
Treća prognoza, Zambija - O. Slonovače. Znam neće biti puno golova, ali ipak je kvalitet na strani Obaloslonovljana :D , i prognoziram 0:1. U sedamdeset i nekoj minuti, D. Drogba promašuje penal, pa kako možeš u finalu crni Didier.. :x :D Tako i to promašim.

Ali dobro. Pored svega, ubodem dvije prognoze, inače dosta za pobjedu. Ali ubode riko-ga i gol kola protiv mene, Feyenoord - Vitesse 3:1... dosuđena dva penala na utakmici... :skoljka: :run:

Naravno, navijači demoralisani, najavilo se puno, a partije slabe... No, ipak imamo mladu ekipu, pa ako i ne pređemo u narednih nekoliko sezona u Prvu ligu, budućnost je tek pred nama. :D
adis.p

#11267 Re: Sa-x liga, komentari

Post by adis.p »

Kako sam nabrzinu ovo preletio

translater - adis.p 0-1

ostali rezultati i tabela ide kasnije ;)
riko-ga

#11268 Re: Sa-x liga, komentari

Post by riko-ga »

EdoI wrote:EdoI - riko-ga 2:2

Pa bože, je li moguće ovo...

Prvo, kad sam sastavljao ponudu, vidim da sam 4 para poklopio s protivnikom, pa kontam koju da izbacim - i ona koju izbacim, jedina prođe. :-) Ali dobro, idemo dalje.
Prognoza, Panathinaikos - Xanthi, dvoumim se između 1:0 i 3:0 jer se često ponavljaju Paosu na domaćem terenu, vidim Xanthi nije loš pa se odlučim za ovo prvo... i bilo je 1:0 do 89. minute, tada pada gol za 2:0, i još da mi prisjednu na muku, u 90. 3:0. :-)
Treća prognoza, Zambija - O. Slonovače. Znam neće biti puno golova, ali ipak je kvalitet na strani Obaloslonovljana :D , i prognoziram 0:1. U sedamdeset i nekoj minuti, D. Drogba promašuje penal, pa kako možeš u finalu crni Didier.. :x :D Tako i to promašim.

Ali dobro. Pored svega, ubodem dvije prognoze, inače dosta za pobjedu. Ali ubode riko-ga i gol kola protiv mene, Feyenoord - Vitesse 3:1... dosuđena dva penala na utakmici... :skoljka: :run:

Naravno, navijači demoralisani, najavilo se puno, a partije slabe... No, ipak imamo mladu ekipu, pa ako i ne pređemo u narednih nekoliko sezona u Prvu ligu, budućnost je tek pred nama. :D
Hahahha mislim da sam u prosloj sezoni pogodio 3-4 puta rezultat 3:1.edo dobro si bod izvukao :-D
cyprus

#11269 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Image

Image
cyprus

#11270 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Paradox, i sa trećeg gostovanja se vraćam neporažen... a tavorim pri dnu :oops:
adis.p

#11271 Re: Sa-x liga, komentari

Post by adis.p »

Evo rezultata, sutra ide tabela, nmg sad unosit jer ovdje mozda cak ima i nekih gresaka jer jbg.. :D uglavnom sutra ide tabela ii ovdje ako primjetite kakvu gresku, javnite da ispravim ;)
Image
Last edited by adis.p on 14/02/2012 17:26, edited 1 time in total.
cyprus

#11272 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Stigo vakat i za kup... Po običaju, elita je oslobođenja igranja prvog kruga :-D : EdoI, šime.sparina, Hantraga, WizzMerlin, van Basten, abondanzieri, translater i lerdi... Ostali bi trebali igrat sredinom sedmice (CL i EL). Ispod je i čitav žrijeb...
SA-X KUP - sezona PROLJEĆE 2012

Prvi krug
K1 striker - adis.p
K2 madtv - Admir_1984
K3 campa_xxx - cyprus
K4 Lakat Jebić - avenged_sevenfil
K5 elSaik - J.P.Montoya
K6 LongDong - Malik Urcic
K7-danTe- - Dzontra Volta
K8 kurty - riko-ga

Osmina finala
A K1 - van Basten
B K2 - EdoI
C K3 - Hantraga
D K4 - WizzMerlin
E K5 - šime.sparina
F K6 - lerdi
G K7 - translater
H K8 - abondanzieri

Četvrtfinale
W A - C
X B - D
Y E - G
Z F - H

Polufinale
A1 W - X
A2 Y - Z

Finale
A1 - A2
PS Za ovu dvojicu novajlija - ako ne znate po kome se principu kup igra, samo vidite šta ostali rade i nećete pogriješit ;-) . Ovdje nema razlike domaćin - gost...
Ajatolah_

#11273 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Ajatolah_ »

Postavljena je i ponuda za ligu... Mislim da ima nešto više utakmica van liga petice nego inače, jer sam izbjegavao stavljati utakmice engleskog kupa.
Ajatolah_

#11274 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Ajatolah_ »

Jeste, to ti je to.
adis.p

#11275 Re: Sa-x liga, komentari

Post by adis.p »

adis.p wrote:Evo rezultata, sutra ide tabela, nmg sad unosit jer ovdje mozda cak ima i nekih gresaka jer jbg.. :D uglavnom sutra ide tabela ii ovdje ako primjetite kakvu gresku, javnite da ispravim ;)
Image
Image

Svaka mi cast :thumbup: :thumbup:
Last edited by adis.p on 14/02/2012 17:28, edited 1 time in total.
Post Reply