Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zanimljivo da sam od fenjeraša izgubio obje utakmice . Što je najvažnije potpuno zasluženo, tako da čestitam svom protivniku pobjedu. Sljedeće kolo derbi sa elSaikom, možda i posljednja prilika da se aktivno uključim u borbu za promociju...
hvala, hvala... medjutim moramo jos puno toga popraviti u igri... prvi gol je prelomio utakmicu, rezultat je mozda malo i nepravedan... cestitke gostu na fer i korektnoj igri
LongDong wrote:na prošloj stranici na jednoj tabeli imam 10 bodova a na drugoj tabeli 8... ne znam ko je zadužen ali ako može taj neko da to prekontroliše
druze... na prvoj tabeli imas 10 bodova jer ti je protiv mene upisana pobjeda, ali je onda poslije hantraga ispravio nasu utakmicu na rezultat 2:2 (meni nije pisao u prvom slucaju pogodjenu utakmicu everton-cfc jer je mislio da se racunaju i produzeci a ne samo regularnih 90 minuta) i samim tim su ti odbijena 2 boda...
ja bih da postavim pitanje za gospodu u udobnim foteljama
zasto je neaktivna tema sa statistikama gdje je sve puno preglednije ...nego...ja se sada moram mucit i trazit stranicu na kojoj je tabela sa rezultatima tog kola i tabelom...a tamo bi to bilo sve na jednoj stranici ???
oprostite ako sam nesto propusti(kao npr. da je administracija foruma zabranila temu da ne zauzimamo previshe prostora...ili da se odlucilo da se taj sistem vishe ne prakticira...) i zahvaljujem na odgovoru
ali trebash prepravit 13. kolo gdje jer je ona gornja tabela na ovoj temi sa prethodne stranice pogresna jer je pogresno upisan rezultat moje utakmice sa longom...gdje je njemu upisana pobjeda od 2:1...pa je to hantraga poslije ispravio na 2:2....i zadnje kolo josh da ubacish
oprostite mi ako sam zahtjevan i ako pravim probleme...
ali trebash prepravit 13. kolo gdje jer je ona gornja tabela na ovoj temi sa prethodne stranice pogresna jer je pogresno upisan rezultat moje utakmice sa longom...gdje je njemu upisana pobjeda od 2:1...pa je to hantraga poslije ispravio na 2:2....i zadnje kolo josh da ubacish
oprostite mi ako sam zahtjevan i ako pravim probleme...
cheers
edit: zadnje kolo ubaceno...do mene je
hajd ociju ti daj ovdje sliku te tabele...pa da tamo editujem...
Hantraga wrote:Ja se izvinjavam na konfuziji nastaloj u 13-tom kolu, Iz nekog razloga, ja sam kontao da se broji krajnji rezultat utakmice, ukljucujuci i produzetke...Medjutim Kipar je potvrdio, da mi brojimo samo rezultat poslije 90 minuta.
U tom slucaju mnogi su bili osteceni za rezultat utakmice Everton - Chelsea, koji je nakon 90 minuta zavrsen 1:1.
To znaci da svi koji su postavili ovu prognozu, dobijaju ovaj par kao pogodjen...
Dakle ovo su sad rezultati 13 kola, u kojem je ukljucen ovaj rezultat objasnjen gore:
Hahahah a meni nesto pricas
Ja kad poklapam utakmice prepisem samo onoliko koliko je dozvoljeno
campa_xxx wrote:
Borussia Dortmund - Olympiakos 1
APOEL - Porto X Benfica - Basel 1 Lyon - Real Madrid 2 Ajax - Dinamo Zagreb 1
Admir_1984 wrote:
Borussia Dortmund - Olympiakos 1
APOEL - Porto 2 Benfica - Basel 1 Lyon - Real Madrid 2 Ajax - Dinamo Zagreb 1
Mislim da je situacija i vise nego jasna....
Statut SA-X takmičenja
36. Dva protivnika u jednom kolu ne smiju imati više od 3 iste prognoze za utakmice, a u slučaju prekšaja kažnjava se takmičar koji je kasnije postavio svoju prognozu sa automatskim porazom za to kolo.