Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cyprus wrote:Napomenuo bih opet van Bastena, da ako je moguće sutra navečer postavi ponudu za utorak/srijedu (ili samo srijedu), pošto je opet gost, i to jedini koji ima pravo postavljanja ponude...
Od jačih liga igraju se španska, italijanska i francuska...
vala slomiste sa ovim ponudama... ove godine ću se boriti da, za promjenu , ne budem prvak... drugo mjesto mjera, nek' se drugi bakću oko ovoga
nego, za ova vanredna kola - jel' vrijedi ono ograničenje od 15 liga ili se može šta malo drugo dodati?
cyprus wrote:Napomenuo bih opet van Bastena, da ako je moguće sutra navečer postavi ponudu za utorak/srijedu (ili samo srijedu), pošto je opet gost, i to jedini koji ima pravo postavljanja ponude...
Od jačih liga igraju se španska, italijanska i francuska...
vala slomiste sa ovim ponudama... ove godine ću se boriti da, za promjenu , ne budem prvak... drugo mjesto mjera, nek' se drugi bakću oko ovoga
nego, za ova vanredna kola - jel' vrijedi ono ograničenje od 15 liga ili se može šta malo drugo dodati?
Opa... Pobijedio sam madtv-a 4:1. Treba dodati i da bi pukla petarda da ga Hoffenheim nije zabio u 85-toj minuti. Ko god je postavljao parove sada, neka postavlja i sljedeću.
EdoI wrote:Opa... Pobijedio sam madtv-a 4:1. Treba dodati i da bi pukla petarda da ga Hoffenheim nije zabio u 85-toj minuti. Ko god je postavljao parove sada, neka postavlja i sljedeću.
sjetim se ženske familije Toresu, te pogotovo Roneyu i Berbatovu.
također, iskoristio bih priliku da pozdravim kladioničarske stručnjake koji su ismijavali bonus parove sa porukom - nije ni čudo što ništa ne dobivate na kladionici jedino je Malaga od osporavanih ispunila vaša očekivanja, a i ona jedva
ugl, ispuniću svoju obavezu da stavim parove i za iduće kolo, iako ovo fakat postaje tegobno... nemam ja vremena za te zafrkancije na redovnoj bazi... ugl, za par minuta idu parovi a vi ih poslije prebacite kad zaključite ovo kolo (ono rezultati ponude, te parovi za iduće kolo i sl), ne mogu još čekati i to
Konačno dobra utakmica sa moje strane. Ovom pomalo neočekiuvanom pobjedom sam nadoknadio blijede rezultate sa prethodne dvije utakmice i time se vratio u borbu za promociju (iako je čitava liga u toj borbi ).
Nego vidi ovih novajlija . Šta je ba ovo, kako koji novi uđe, odmah pregazi cvajtu prvo ratata, pa translater, pa sad ova dvojica de standardni cvajtaši trznite se malo
U petom kolu po prvi put ove sezone konstatujem da je ponuda ispunila sve propozicije. Svaka čast van Basten i ne brini se nećeš u budućnosti stalno postavljat, ovo su sad nas ostale malo stisle suspenzije
Tvoja ponuda je prekopirana dva posta niže da se ne bi ko zbunio zašto stoji prije parova...
cyprus wrote:
Nego vidi ovih novajlija . Šta je ba ovo, kako koji novi uđe, odmah pregazi cvajtu prvo ratata, pa translater, pa sad ova dvojica de standardni cvajtaši trznite se malo
kako je krenulo morat cemo otvorit trecu ligu za standarnde cvajtase
cyprus wrote:
van Basten wrote:sjetim se ženske familije Toresu, te pogotovo Roneyu i Berbatovu. također, iskoristio bih priliku da pozdravim kladioničarske stručnjake koji su ismijavali bonus parove sa porukom - nije ni čudo što ništa ne dobivate na kladionici jedino je Malaga od osporavanih ispunila vaša očekivanja, a i ona jedva
ugl, ispuniću svoju obavezu da stavim parove i za iduće kolo, iako ovo fakat postaje tegobno... nemam ja vremena za te zafrkancije na redovnoj bazi... ugl, za par minuta idu parovi a vi ih poslije prebacite kad zaključite ovo kolo (ono rezultati ponude, te parovi za iduće kolo i sl), ne mogu još čekati i to
cyprus wrote:
Svarno nema smisla
Pa vala ako sam ti poželio sreću nakon početnog poraza, to nije značilo da odma moraš doć na prvo mjesto