SA-X Humanitarna Akcija
- morti
Raja...jebe me e-mail...nisam u stanju otvorit ništa već 2 dana...
recite šta se novo desilo,fakat mi je mrsko čaprkat po postovima zato nek mi neko dobre volje fino kaže nešto,ako se nešto uopšte ima reći...
imate i moj mob. tako da znate šta vam je činit
Trudim se otvorit mailove al umrli svi redom...
Nema nade...
Al trudim se ja...
recite šta se novo desilo,fakat mi je mrsko čaprkat po postovima zato nek mi neko dobre volje fino kaže nešto,ako se nešto uopšte ima reći...
imate i moj mob. tako da znate šta vam je činit
Nema nade...
Al trudim se ja...
- Ivy
Hoše Commerce nam je partner. Sredili smo neke TV i novine. Pocetak akcije predvidjen 20. juna ispred lokacija Hoše Commerca (nadamo se i partnerskim marketima). Nabavka omogucena po vp cijenama, imacemo kosare u svim objektima da prikupljamo hranu, radi se na promotivnom materijalu (letci i posteri) i Hoše ce nam sve prevest do Narodne Kuhinje po zavrsetku akcije...morti wrote:Raja...jebe me e-mail...nisam u stanju otvorit ništa već 2 dana...
imate i moj mob. tako da znate šta vam je činit![]()
Nema nade...
Al trudim se ja...
Akcija bi trebala trajati 7 dana, traze se hostesse i hostessi (muski) koji će voditi akciju direktnog prikupljanja u marketima (npr. po 2 sata dnevno)...nadam se da cu uspjeti nabaviti (napraviti majice) za njih
Takodje pregovaram i sa nekim privatnim donatorima da uzmu ucesca i daju svoj doprinos
Eto pa se uključi
- morti
Uključen sam ja,nego sam se isključio ovih dana(jebe me hotmail),al mi je sad OK...Ivy wrote:Hoše Commerce nam je partner. Sredili smo neke TV i novine. Pocetak akcije predvidjen 20. juna ispred lokacija Hoše Commerca (nadamo se i partnerskim marketima). Nabavka omogucena po vp cijenama, imacemo kosare u svim objektima da prikupljamo hranu, radi se na promotivnom materijalu (letci i posteri) i Hoše ce nam sve prevest do Narodne Kuhinje po zavrsetku akcije...morti wrote:Raja...jebe me e-mail...nisam u stanju otvorit ništa već 2 dana...
imate i moj mob. tako da znate šta vam je činit![]()
Nema nade...
Al trudim se ja...
Akcija bi trebala trajati 7 dana, traze se hostesse i hostessi (muski) koji će voditi akciju direktnog prikupljanja u marketima (npr. po 2 sata dnevno)...nadam se da cu uspjeti nabaviti (napraviti majice) za njih
Takodje pregovaram i sa nekim privatnim donatorima da uzmu ucesca i daju svoj doprinos
Eto pa se uključi
Eto,ponovo sam se štekno...
Hvala na infu i sretno nam bilo!!!!
Nego šta ima još oko hostesa(muških;)...
Možda bih mogo to,al me škola jebe posljednju sedmicu pa ne znam...
Vidjeću!
!!!!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
dokle smo?
gdje su mailovi? meni ne stize nista
ajmo ponovo pravimo lancani mail (edu hajd ti ja ne mogu od smijeha
)
ne fakat, ne znam gdje smo...znam samo da se LORA nije javio i da ga krizam sa liste pomoci totalno...
ajmo ponovo pravimo lancani mail (edu hajd ti ja ne mogu od smijeha
ne fakat, ne znam gdje smo...znam samo da se LORA nije javio i da ga krizam sa liste pomoci totalno...
-
edu
mircy..ja ti jutros poslao mail..mislim oko 11:00..nisi primila?mIRCerka wrote:dokle smo?
ajmo ponovo pravimo lancani mail (edu hajd ti ja ne mogu od smijeha)
-
mIRCerka
ako ti nije zahmetli, deder ga opet sibniedu wrote:mircy..ja ti jutros poslao mail..mislim oko 11:00..nisi primila?mIRCerka wrote:dokle smo?
ajmo ponovo pravimo lancani mail (edu hajd ti ja ne mogu od smijeha)
ma poludilo nam sve, promijenili smo providera, novi server stavili....samo forum radi
- Ivy
SASTANAK FORUMAŠA I SVIH KOJI ŽELE POMOĆI U AKCIJI ZA NARODNU KUHINJU (A FAKAT NAM TREBA LJUDSTVA) JE U ČETVRTAK, 16. JUNA U 18:00 SATI NA STAROM MJESTU (ATMEJDAN PARK BAŠTA).
Ulazimo u završnu fazu dogovora pred početak akcije "KORPA DOBROTE"!
GRACIAS
Ivy
GRACIAS
Ivy
- Pooll
Ivy wrote: SASTANAK FORUMAŠA I SVIH KOJI ŽELE POMOĆI U AKCIJI ZA NARODNU KUHINJU (A FAKAT NAM TREBA LJUDSTVA) JE U ČETVRTAK, 16. JUNA U 18:00 SATI NA STAROM MJESTU (ATMEJDAN PARK BAŠTA).
GRACIAS
Ivy
- Bumbar
Kad se vratim sa godisnjeg idem da vidim treba li Tetki volonterapitt wrote:Jos jedan minus pa cemo morat ozbiljno porazgovarat o tvom ponasanju.Bumbar wrote:damn...ja opet propustam
A u svakom slucaju...letci ce biti na mail-u pa cu da proslijedim to elektronski i da podijelim ljudima.
- Pooll
Da lekciju ipak nisam naucio, shvatio sam kad sam lupio da majice za akciju trebaju biti plave
___
Forumasi su se okupili, nije bilo suplje... napravili smo konstruktivan dogovor... o akciji ste vec danas mogli citati u dnevnom avazu... jupiiii...
__
Mokar sam do gole koze...

___
Forumasi su se okupili, nije bilo suplje... napravili smo konstruktivan dogovor... o akciji ste vec danas mogli citati u dnevnom avazu... jupiiii...
__
Mokar sam do gole koze...
-
mIRCerka
ja sam vec dogovorila one dzidze midze za temu bla bla....Pooll wrote:Da lekciju ipak nisam naucio, shvatio sam kad sam lupio da majice za akciju trebaju biti plave![]()
___
__
Mokar sam do gole koze...![]()
EDU hvala na kafi...
mlada je oprala noge iako nije subota (obicno samo subotom perem noge
medo mi je presladak sa cvikama...
eto, citamo se sutra povodom ovoga....