SA-X FANTASY NBA LIGA

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sesalmir

#526 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by sesalmir »

Napokon dogovoren jedan trade, ocito da alphonse zeli visokog igraca po svaku cijenu, a niko nista bolje od branda nije ponudio.
Morrow je ponovo bio sjajan, ako ovako nastavi bit ce medju glavnim kandidatima za rookia godino i to igrac koji nije ni draftovan i za kojeg 99% ljudi nikad do prije nekoliko dana nije ni culo.
alphonse kauders

#527 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by alphonse kauders »

sesalmir wrote:Napokon dogovoren jedan trade, ocito da alphonse zeli visokog igraca po svaku cijenu, a niko nista bolje od branda nije ponudio.
Morrow je ponovo bio sjajan, ako ovako nastavi bit ce medju glavnim kandidatima za rookia godino i to igrac koji nije ni draftovan i za kojeg 99% ljudi nikad do prije nekoliko dana nije ni culo.

Ma ok je, koliko to god šega bilo ali Kobe-a i njegove statistike fakat lako mogu kompenzirati triom Granger, Butler, Turkoglu, dok će mi Brand nositi skokove, FG i blk..
A, što se tiče Morrow-a, ja samo pomislim na Golden State i Don Nelsona i njegove ideje i petorke, pa mi to nekako na duži period labavo. Ali, svaka čast momku za prve dvije utakmice u petorci!
karanana

#528 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by karanana »

joj, DMW je zaplatio 9-1 od mene.
ja mislim da sam dobro uradio sto sam dao branda za kobe-ja. ipak mislim da kobe donosi vise stvari za vise kategorija. jos je brand poznat po povredama. alphons, ne bih da te ureknem, ali....
sesalmir

#529 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by sesalmir »

Ko li je ono prvi na tabeli :D
rado_vidjen

#530 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by rado_vidjen »

ja cu istupit iz lige ako ne bude kakih tradeova. :sad:

trebaju mi asisti, kradljivci, ofanzivni skokovi, blokeri, kosgeteri ...i tako :D sitnice
alphonse kauders

#531 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by alphonse kauders »

karanana wrote:joj, DMW je zaplatio 9-1 od mene.
ja mislim da sam dobro uradio sto sam dao branda za kobe-ja. ipak mislim da kobe donosi vise stvari za vise kategorija. jos je brand poznat po povredama. alphons, ne bih da te ureknem, ali....
Ne, pazi, s Kobe-om ne možeš ništa pogrešno uraditi. Međutim, meni je reb/oreb/blk kategorija bila itekako zakržljalja, a Brand to podobro uravnotežuje (sinoć 6 ofanzivnih skokova npr., takve stvari mogu presuditi u matchupu) dok svoje šutere imam u Grangeru i Butleru i donekle Turkogluu..

Mislim da će dosta presuditi to ko je dobro ubo one visoke pikove (npr. Rose-a, O.J. Majo i sl..), ali još ima toliko do kraja sezone da je prerano za nagađanje..
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#532 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Admir_1984 »

Ja imam kategoriju u kojoj cu uvijek biti bolji od suparnika (zbroj kosheva), a isto tako imam kategoriju gdje cu uvijek biti loshiji (asistencije), pa jos jednom pitam jel ko za trade za nekog dobrog asistenta?
LSD

#533 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

Admir_1984 wrote:Ja imam kategoriju u kojoj cu uvijek biti bolji od suparnika (zbroj kosheva), a isto tako imam kategoriju gdje cu uvijek biti loshiji (asistencije), pa jos jednom pitam jel ko za trade za nekog dobrog asistenta?
Evo ja ti nudim oba playa Bobcatsa (Felton i Augustin) za jednog kvalitetnog igraca pod košem (nebitno mi je jeli C ili PF)
Obojicu Brown podjednako vrti u rotaciji (gotovo identicna ime je minutaža oko 25-30 minuta u prosjeku)...sa njima dvojicom u kombinaciji ces imati 20 koševa i 10 asistencija po utakmici- minimum!...jest da igraju za loš tim,ali mislim da je ponuda fer.
evo ti link pa se uvjeri i sam
http://www.nba.com/bobcats/stats/
Dead Man Walking

#534 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Dead Man Walking »

U jephote kakvo prizemljenje :D Uz sve povrede, trejdove i katastrofalnu igru vecine igraca bolje nije ni moglo. :run:
Admir_1984

#535 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Admir_1984 »

LSD wrote:
Admir_1984 wrote:Ja imam kategoriju u kojoj cu uvijek biti bolji od suparnika (zbroj kosheva), a isto tako imam kategoriju gdje cu uvijek biti loshiji (asistencije), pa jos jednom pitam jel ko za trade za nekog dobrog asistenta?
Evo ja ti nudim oba playa Bobcatsa (Felton i Augustin) za jednog kvalitetnog igraca pod košem (nebitno mi je jeli C ili PF)
Obojicu Brown podjednako vrti u rotaciji (gotovo identicna ime je minutaža oko 25-30 minuta u prosjeku)...sa njima dvojicom u kombinaciji ces imati 20 koševa i 10 asistencija po utakmici- minimum!...jest da igraju za loš tim,ali mislim da je ponuda fer.
Mislim da bi se mogli dogovoriti. Ja ti imam Bena Wallace, Scolu ili Horforda. Garant te Dampier ne interesuje:)
LSD

#536 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

Admir_1984 wrote:
LSD wrote:
Mislim da bi se mogli dogovoriti. Ja ti imam Bena Wallace, Scolu ili Horforda. Garant te Dampier ne interesuje:)
Ne samo me Dampier ne interesuje,vec ni ta ostala trojica navedenih :mrgreen:...treba mi i jedan kvalitetan strijelac ...imaš Joe Johnsona,Pierca,Rosea i Duranta-4 strijelca...mogao bi mi jednog dati za ovu dvojicu koju sam ponudio...eto izaberi kojeg ces dati...meni svejedno ;-)
Admir_1984

#537 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Admir_1984 »

Pa napisao si da ti treba pf ili c, pa sma zato ponudio one igrace. Evo ti Duranta onda
LSD

#538 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

Admir_1984 wrote:Pa napisao si da ti treba pf ili c, pa sma zato ponudio one igrace. Evo ti Duranta onda
Dogovoreno!!...pošteno pa ko koga zajebe :mrgreen: ...evo ruka za posao ;-)
Admir_1984

#539 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Admir_1984 »

LSD wrote:
Admir_1984 wrote:Pa napisao si da ti treba pf ili c, pa sma zato ponudio one igrace. Evo ti Duranta onda
jebga odrecu se 25poena, al cu zato biti koliko toliko konkurentan sa asistencijama

ajd ti reg trade, veca si stela :D
LSD

#540 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

Admir_1984 wrote:
LSD wrote:
jebga odrecu se 25poena, al cu zato biti koliko toliko konkurentan sa asistencijama

Ako cemo do kraja realno odricem se i ja dva igraca (u prevodu-20 koševa i 10 asistencija po utakmici)...mislim da je trade pošten i da niko nije zakinut...meni se može Durant povrijediti i ostajem bez icega,a tebi ako se jedan povrijedi opet ti ostaje drugi :mrgreen: ...hocemo li odraditi taj trade?? pošalji ponudi da realizujemo.
LSD

#541 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

Admir_1984 wrote:
LSD wrote:

Evo poslao sam ti ponudu.
Admir_1984

#542 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Admir_1984 »

Ja sam accept al se jos igraci nisu prebacili :?
LSD

#543 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

Admir_1984 wrote:Ja sam accept al se jos igraci nisu prebacili :?
Treba da prodje jedan dan pa da se realizuje automatski...valjda.
Admir_1984

#544 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Admir_1984 »

LSD wrote:
Admir_1984 wrote:Ja sam accept al se jos igraci nisu prebacili :?
Treba da prodje jedan dan pa da se realizuje automatski...valjda.
aha, ja konto da mi veceras odma ova dvojica jedno 20 asistencija naprave :D
Neelix

#545 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Neelix »

treba da prodje 2 dana ako se ne varam - za to vrijeme ostali ucesnici lige mogu glasati protiv tradea ako im se cini da nije fer - pa ako se nakupi odredjeni broj glasova, trade nece ni proci. meni se cini ok :)
LSD

#546 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

Treba mi kvalitetan centar pa da vas pometem redom sve,ko i prošle sezone :mrgreen: ...gdje je onaj goraždak da mu pošaljem nemoralnu ponudu :mrgreen: ...lik ima Duncana,Minga i Howarda-3 najjaca centra lige :shock: ...ne mogu da vjerujem da ih je on sve trojicu sam pokupio :shock: ...pa u šta smo mi gledali tokom drafta???
shalla

#547 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by shalla »

LSD wrote:Treba mi kvalitetan centar pa da vas pometem redom sve,ko i prošle sezone :mrgreen: ...gdje je onaj goraždak da mu pošaljem nemoralnu ponudu :mrgreen: ...lik ima Duncana,Minga i Howarda-3 najjaca centra lige :shock: ...ne mogu da vjerujem da ih je on sve trojicu sam pokupio :shock: ...pa u šta smo mi gledali tokom drafta???
Ja sam gledao u yebenu poruku kako ne može da otvori draft :mrgreen: tako da je autodraft odradio svoje...
Admir_1984

#548 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Admir_1984 »

shaqqa kralju jesi spreman na okrsaj? Prognoziram 8-1-1 (Ovo jedno su TO, a drugo ass jer mi nece ova dvojica igrati veceras :D )
shalla

#549 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by shalla »

Eh da, meni treba jedan svestrani SF (ili eventualno PF jer sam konstantno kratak u oreb i reb) za kojeg nudim jednog od playmakera kojih imam na izvoz (imam 3 williamsa na PG :mrgreen: , bibbyja, kidda...).

edit: recimo ovaj villanueva ili igoudala kod sesalmira ili artest kod alphonsea ili jamison kod lsd-a, sve do jednog profil igrača kakav mi treba...

P.S. bježi ba sums, otrest ću te ko slinu :mrgreen:
sesalmir

#550 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by sesalmir »

shaqqa wrote:Eh da, meni treba jedan svestrani SF (ili eventualno PF jer sam konstantno kratak u oreb i reb) za kojeg nudim jednog od playmakera kojih imam na izvoz (imam 3 williamsa na PG :mrgreen: , bibbyja, kidda...).

edit: recimo ovaj villanueva ili igoudala kod sesalmira ili artest kod alphonsea ili jamison kod lsd-a, sve do jednog profil igrača kakav mi treba...

P.S. bježi ba sums, otrest ću te ko slinu :mrgreen:
iggy-a mozes dobiti za kidda, jer su njih dvojica bila pikovi 4. runde i tebi i meni na draftu, s tim da sam ja birao ranije u toj rundi, pa je iggy izabran 39. a kidd 45. Pa ako si za trade bujrum.
Post Reply