SA-X FANTASY NBA LIGA
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sesalmir
#526 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Napokon dogovoren jedan trade, ocito da alphonse zeli visokog igraca po svaku cijenu, a niko nista bolje od branda nije ponudio.
Morrow je ponovo bio sjajan, ako ovako nastavi bit ce medju glavnim kandidatima za rookia godino i to igrac koji nije ni draftovan i za kojeg 99% ljudi nikad do prije nekoliko dana nije ni culo.
Morrow je ponovo bio sjajan, ako ovako nastavi bit ce medju glavnim kandidatima za rookia godino i to igrac koji nije ni draftovan i za kojeg 99% ljudi nikad do prije nekoliko dana nije ni culo.
- alphonse kauders
#527 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
sesalmir wrote:Napokon dogovoren jedan trade, ocito da alphonse zeli visokog igraca po svaku cijenu, a niko nista bolje od branda nije ponudio.
Ma ok je, koliko to god šega bilo ali Kobe-a i njegove statistike fakat lako mogu kompenzirati triom Granger, Butler, Turkoglu, dok će mi Brand nositi skokove, FG i blk..
A, što se tiče Morrow-a, ja samo pomislim na Golden State i Don Nelsona i njegove ideje i petorke, pa mi to nekako na duži period labavo. Ali, svaka čast momku za prve dvije utakmice u petorci!
- karanana
#528 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
joj, DMW je zaplatio 9-1 od mene.
ja mislim da sam dobro uradio sto sam dao branda za kobe-ja. ipak mislim da kobe donosi vise stvari za vise kategorija. jos je brand poznat po povredama. alphons, ne bih da te ureknem, ali....
ja mislim da sam dobro uradio sto sam dao branda za kobe-ja. ipak mislim da kobe donosi vise stvari za vise kategorija. jos je brand poznat po povredama. alphons, ne bih da te ureknem, ali....
- sesalmir
#529 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Ko li je ono prvi na tabeli 
- rado_vidjen
#530 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
ja cu istupit iz lige ako ne bude kakih tradeova.
trebaju mi asisti, kradljivci, ofanzivni skokovi, blokeri, kosgeteri ...i tako
sitnice
trebaju mi asisti, kradljivci, ofanzivni skokovi, blokeri, kosgeteri ...i tako
- alphonse kauders
#531 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Ne, pazi, s Kobe-om ne možeš ništa pogrešno uraditi. Međutim, meni je reb/oreb/blk kategorija bila itekako zakržljalja, a Brand to podobro uravnotežuje (sinoć 6 ofanzivnih skokova npr., takve stvari mogu presuditi u matchupu) dok svoje šutere imam u Grangeru i Butleru i donekle Turkogluu..karanana wrote:joj, DMW je zaplatio 9-1 od mene.
Mislim da će dosta presuditi to ko je dobro ubo one visoke pikove (npr. Rose-a, O.J. Majo i sl..), ali još ima toliko do kraja sezone da je prerano za nagađanje..
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#532 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Ja imam kategoriju u kojoj cu uvijek biti bolji od suparnika (zbroj kosheva), a isto tako imam kategoriju gdje cu uvijek biti loshiji (asistencije), pa jos jednom pitam jel ko za trade za nekog dobrog asistenta?
-
LSD
#533 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Evo ja ti nudim oba playa Bobcatsa (Felton i Augustin) za jednog kvalitetnog igraca pod košem (nebitno mi je jeli C ili PF)Admir_1984 wrote:Ja imam kategoriju u kojoj cu uvijek biti bolji od suparnika (zbroj kosheva), a isto tako imam kategoriju gdje cu uvijek biti loshiji (asistencije), pa jos jednom pitam jel ko za trade za nekog dobrog asistenta?
Obojicu Brown podjednako vrti u rotaciji (gotovo identicna ime je minutaža oko 25-30 minuta u prosjeku)...sa njima dvojicom u kombinaciji ces imati 20 koševa i 10 asistencija po utakmici- minimum!...jest da igraju za loš tim,ali mislim da je ponuda fer.
evo ti link pa se uvjeri i sam
http://www.nba.com/bobcats/stats/
-
Dead Man Walking
#534 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
U jephote kakvo prizemljenje
Uz sve povrede, trejdove i katastrofalnu igru vecine igraca bolje nije ni moglo. 
- Admir_1984
#535 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Mislim da bi se mogli dogovoriti. Ja ti imam Bena Wallace, Scolu ili Horforda. Garant te Dampier ne interesuje:)LSD wrote:Evo ja ti nudim oba playa Bobcatsa (Felton i Augustin) za jednog kvalitetnog igraca pod košem (nebitno mi je jeli C ili PF)Admir_1984 wrote:Ja imam kategoriju u kojoj cu uvijek biti bolji od suparnika (zbroj kosheva), a isto tako imam kategoriju gdje cu uvijek biti loshiji (asistencije), pa jos jednom pitam jel ko za trade za nekog dobrog asistenta?
Obojicu Brown podjednako vrti u rotaciji (gotovo identicna ime je minutaža oko 25-30 minuta u prosjeku)...sa njima dvojicom u kombinaciji ces imati 20 koševa i 10 asistencija po utakmici- minimum!...jest da igraju za loš tim,ali mislim da je ponuda fer.
-
LSD
#536 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Ne samo me Dampier ne interesuje,vec ni ta ostala trojica navedenihAdmir_1984 wrote:Mislim da bi se mogli dogovoriti. Ja ti imam Bena Wallace, Scolu ili Horforda. Garant te Dampier ne interesuje:)LSD wrote:Evo ja ti nudim oba playa Bobcatsa (Felton i Augustin) za jednog kvalitetnog igraca pod košem (nebitno mi je jeli C ili PF)Admir_1984 wrote:Ja imam kategoriju u kojoj cu uvijek biti bolji od suparnika (zbroj kosheva), a isto tako imam kategoriju gdje cu uvijek biti loshiji (asistencije), pa jos jednom pitam jel ko za trade za nekog dobrog asistenta?
- Admir_1984
#537 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Pa napisao si da ti treba pf ili c, pa sma zato ponudio one igrace. Evo ti Duranta onda
-
LSD
#538 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Dogovoreno!!...pošteno pa ko koga zajebeAdmir_1984 wrote:Pa napisao si da ti treba pf ili c, pa sma zato ponudio one igrace. Evo ti Duranta onda
- Admir_1984
#539 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
jebga odrecu se 25poena, al cu zato biti koliko toliko konkurentan sa asistencijamaLSD wrote:Dogovoreno!!...pošteno pa ko koga zajebeAdmir_1984 wrote:Pa napisao si da ti treba pf ili c, pa sma zato ponudio one igrace. Evo ti Duranta onda...evo ruka za posao
ajd ti reg trade, veca si stela
-
LSD
#540 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Ako cemo do kraja realno odricem se i ja dva igraca (u prevodu-20 koševa i 10 asistencija po utakmici)...mislim da je trade pošten i da niko nije zakinut...meni se može Durant povrijediti i ostajem bez icega,a tebi ako se jedan povrijedi opet ti ostaje drugiAdmir_1984 wrote:jebga odrecu se 25poena, al cu zato biti koliko toliko konkurentan sa asistencijamaLSD wrote:Dogovoreno!!...pošteno pa ko koga zajebeAdmir_1984 wrote:Pa napisao si da ti treba pf ili c, pa sma zato ponudio one igrace. Evo ti Duranta onda...evo ruka za posao
-
LSD
#541 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Evo poslao sam ti ponudu.Admir_1984 wrote:jebga odrecu se 25poena, al cu zato biti koliko toliko konkurentan sa asistencijamaLSD wrote:Dogovoreno!!...pošteno pa ko koga zajebeAdmir_1984 wrote:Pa napisao si da ti treba pf ili c, pa sma zato ponudio one igrace. Evo ti Duranta onda...evo ruka za posao
- Admir_1984
#542 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Ja sam accept al se jos igraci nisu prebacili 
-
LSD
#543 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Treba da prodje jedan dan pa da se realizuje automatski...valjda.Admir_1984 wrote:Ja sam accept al se jos igraci nisu prebacili
- Admir_1984
#544 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
aha, ja konto da mi veceras odma ova dvojica jedno 20 asistencija napraveLSD wrote:Treba da prodje jedan dan pa da se realizuje automatski...valjda.Admir_1984 wrote:Ja sam accept al se jos igraci nisu prebacili
- Neelix
#545 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
treba da prodje 2 dana ako se ne varam - za to vrijeme ostali ucesnici lige mogu glasati protiv tradea ako im se cini da nije fer - pa ako se nakupi odredjeni broj glasova, trade nece ni proci. meni se cini ok 
-
LSD
#546 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Treba mi kvalitetan centar pa da vas pometem redom sve,ko i prošle sezone
...gdje je onaj goraždak da mu pošaljem nemoralnu ponudu
...lik ima Duncana,Minga i Howarda-3 najjaca centra lige
...ne mogu da vjerujem da ih je on sve trojicu sam pokupio
...pa u šta smo mi gledali tokom drafta???
- shalla
#547 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Ja sam gledao u yebenu poruku kako ne može da otvori draftLSD wrote:Treba mi kvalitetan centar pa da vas pometem redom sve,ko i prošle sezone...gdje je onaj goraždak da mu pošaljem nemoralnu ponudu
...lik ima Duncana,Minga i Howarda-3 najjaca centra lige
...ne mogu da vjerujem da ih je on sve trojicu sam pokupio
...pa u šta smo mi gledali tokom drafta???
- Admir_1984
#548 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
shaqqa kralju jesi spreman na okrsaj? Prognoziram 8-1-1 (Ovo jedno su TO, a drugo ass jer mi nece ova dvojica igrati veceras
)
- shalla
#549 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
Eh da, meni treba jedan svestrani SF (ili eventualno PF jer sam konstantno kratak u oreb i reb) za kojeg nudim jednog od playmakera kojih imam na izvoz (imam 3 williamsa na PG
, bibbyja, kidda...).
edit: recimo ovaj villanueva ili igoudala kod sesalmira ili artest kod alphonsea ili jamison kod lsd-a, sve do jednog profil igrača kakav mi treba...
P.S. bježi ba sums, otrest ću te ko slinu
edit: recimo ovaj villanueva ili igoudala kod sesalmira ili artest kod alphonsea ili jamison kod lsd-a, sve do jednog profil igrača kakav mi treba...
- sesalmir
#550 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA
iggy-a mozes dobiti za kidda, jer su njih dvojica bila pikovi 4. runde i tebi i meni na draftu, s tim da sam ja birao ranije u toj rundi, pa je iggy izabran 39. a kidd 45. Pa ako si za trade bujrum.shaqqa wrote:Eh da, meni treba jedan svestrani SF (ili eventualno PF jer sam konstantno kratak u oreb i reb) za kojeg nudim jednog od playmakera kojih imam na izvoz (imam 3 williamsa na PG, bibbyja, kidda...).