Sa web stranice Večernjeg lista

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
dottore

#1 Sa web stranice Večernjeg lista

Post by dottore »

Ljudi, pocela je naplata duga balijama-turcima
Poslije onog navijanja balija za tursku nas nekoliko smo odlucili da nesto poduzmemo. Napravili smo neformalnu udrugu i trudicemo se da balilje koji dolaze kod nas more, kao baustelci a i oni kao turisti (mada njih je puno manje jer je to sirotinja i takvi nam ne trebaju), trudicemo se da dobiju sto vise jela, pica u koja cemo pljuvati, pisati i sl. Za sada nam u Dubrovniku dobro ide, a najljepse je kad ih pitamo kako vam se svijelo jelo a oni kazu “da je bilo bolje ne bi bilo dobro” hahaah. Dobili smo sms-ove iz Makarske kazu da im i tamo ide super i da se super zabavljaju, neki cak u jelo stavljaju i komadice svinjskog go.na. Inace su nam ovi iz Makarske dali sjajnu ideju, iako se balije odmah prepoznaju, da bi bili sigurni mozete ih u restoranima pitati na neki suptilan nacin za ime, ili ako su djeca sa njima onda kazete joj sto je ljep, kako se zove. Bravo Makarska, genijalni ste hahahahh. Saljite sms i vodite evindciju o tome koliko koliko ste narudzbi obogatili specijalnim sastojicima za njih, jer ce ne kraju sezone biti bogata nagrada za najuspjesinije i najoriginalnije. Za sada je Dubrovnik najbolji. Uzivajte balije hahhaahaha
Izvor:

http://www.vecernji.hr/forum/viewthread.do?thread=48130

ne znam da li ovo ide u politiku ili negdje drugo al fkt :x
karanana

#2 Re: Sa web stranice Večernjeg lista

Post by karanana »

Fuuuuj! A govorio sam ja raji da mi je ona pizza tamo u Makarskoj prosle sedmice bila nesto suhveli. A oni se dave i rekose mi da sam sitnicar.
sffovac

#3 Re: Sa web stranice Večernjeg lista

Post by sffovac »

ne zamarajte se glupostima, ako to stvarno i rade, doce cica na kolica
Ušla dva Hrvata u avion koji leti do New York-a. Jedan sjedne na sjedište do prozora, a drugi u sredinu. Taman pre polijetanja na sjedište do prolaza pored njih sjedne jedan Srbin. Samo što je izuo cipele i malo se raskomotio, Hrvat pored prozora će: • Mislim da ću ustati da si donesem jednu koka-kolu. Na to će Srbin: • Nema problema, ja ću ti je donijeti da se ne izvlačiš odatle. Čim je otišao, Hrvat uzme jednu njegovu cipelu i pljune u nju. Kad se Srbin vratio sa koka-kolom, drugi Hrvat će: • I ja bih si rado jednu koka-kolu! Srbin ode da i njemu donese piće a drugi Hrvat mu odmah pljune u drugu cipelu. Srbin se vrati sa koka-kolom i tako su svi uživali u letu do New York-a. Dok je avion slijetao u New York, Srbin obuje cipele, shvati što su ovi uradili i na to će: • Pa dokle će ovo trajati? Ovo neprijateljstvo među nama... ova mržnja... ovo pljuvanje u cipele i pišanje u koka-kolu?
ivannn

#4 Re: Sa web stranice Večernjeg lista

Post by ivannn »

I šta sada, još jedana maloumna rasistička osoba napisala svoj komentar na nekom forumu....

Da otvaramo za svaki takav ili sličan komentar temu......... :roll:

Ima jako dobih ljudi danas, a za nadati se je da su ovi koji sada zavrijeđuju našu pažnju u manjini....
Last edited by ivannn on 12/07/2008 16:58, edited 1 time in total.
klixober

#5 Re: Sa web stranice Večernjeg lista

Post by klixober »

Duboko sazaljenje prema autoru ovog teksta :skoljka:
colt

#6 Re: Sa web stranice Večernjeg lista

Post by colt »

Osjecam da ce ova tema biti zatvorena.

A za ovo HR sranje sam znao od prije !!! Zato dolje samo iz konzerve smijem jesti :dance:

#7 Re: Sa web stranice Večernjeg lista

Post by location »

Ovaj topic treba da ide na umjetnost zivljenja. Tamo se postavljaju recepti.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#8 Re: Sa web stranice Večernjeg lista

Post by pici »

prema mojoj strucnoj doktorskoj analizi,autor teksta je imao traumaticno djetinstvo gdje ga je najvjerovatnije osoba istoga pola seksualno iskoristavala a nosila je nekakvu kapu il turban il nesto iz orjentalistickog kulturoloskog razdoblja.Teske traume su izazvale psihoticnu prepisku koje ne iziskuje trosenje mozdane mase.U daljem mome studioznom razmatranju,nasao sam i tragove spolnih podrazaja prema domacim zivotinjama iz koje se analiza produbljuje na sadomazohizticke potrebe .
Tretman ljecenja:Dva crnca,jedan turcin i tri kineza u vukojebini tri puta godisnje.

pozz Dr.Pshi. Pici
redondo72

#9 Re: Sa web stranice Večernjeg lista

Post by redondo72 »

Meni ovo priseti na onaj vic:
Vozili se vlakom Bosanac i dva Purgera i piju pivo. Nestalo piva, kad će Bosanac, odoh donijet još pive. Izađe iz kupea tek će Purgeri, hajmo mu pljunut u cipele. Ispljuju se oni, ovaj se vrati i donese još piva. Nastave da piju i dolaze do stanice gde izlazi Bosanac, a on njima na izlasku: pu jebem ti nas Balkance, jesmo stoka, pljujemo u cipele, pišamo u pivu.

#10 Re: Sa web stranice Večernjeg lista

Post by location »

redondo72 wrote:Meni ovo priseti na onaj vic:
Vozili se vlakom Bosanac i dva Purgera i piju pivo. Nestalo piva, kad će Bosanac, odoh donijet još pive. Izađe iz kupea tek će Purgeri, hajmo mu pljunut u cipele. Ispljuju se oni, ovaj se vrati i donese još piva. Nastave da piju i dolaze do stanice gde izlazi Bosanac, a on njima oa izlasku: pu jebem ti nas Balkance, jesmo stoka, pljujemo u cipele, pišamo u pivu.
Ocigledno nisi citao sta drugi imaju da kazu
Asmara

#11 Re: Sa web stranice Večernjeg lista

Post by Asmara »

Lako je okrenuti glavu od svega oko sebe i posmatrati ovaj post o "turskim balijama" kao "kretenizam" jednog neukog i izfrustriranog pojedinca, a da projeciramo to na jednu naciju?! Nema smisla, svaki pojedinac za sebe ima svoje mišljenje o nečemu, sto ljudi sto čudi...
Mislim da je bitno shvatiti precepciju pojedinaca, koji čine jednu masu, odnosno jednu naciju, o nama bh građanima.

Nakon e-mail-a koji je stigao u moj inbox bila sam zaprepaštena, ne znam kako pojedini od vas o tome razmišljaju, ali sam se odmah zapitala kako administratori ovakve stvari ne cenzurišu? Jesu li i oni kao i ovi pojedinci, pa dođem do pitanja šta je sa nadležnim osobama, šta je sa regulatornim agencijama... itd, a stablo odgovornosti se proširuje. Možda je ovaj "tupijan", samo jedan degenerik koji nema razloga da se boji i zjavi ono što misli? Koliko pojedinaca zastupa ovakvo mišljeneje kao ovaj "debilčić"?

Hoćete li nakon ovog posta na ljetovanju u "lipoj našoj" gledati u večeru sa upitnicima iznad glave?!

Ne znam, ne znamo, ostane da razmislimo i donesemo zaključak sami za sebe.

http://www.vecernji.hr/forum/viewthread ... offset=200
http://www.forum.hr/showthread.php?p=14941927
chuchumbamayumbe

#12 Re: Sa web stranice Večernjeg lista

Post by chuchumbamayumbe »

Klopas na provjerenim mjestima i to je to, ako je vec tolika frka.
Ili odes u granap i kupis sebi podrigushe, turish je u kiflu, kupis sok i to je to.
vjesticanametli

#13 Re: Sa web stranice Večernjeg lista

Post by vjesticanametli »

e tek sad ima da nose svega u gepeku na odmor :D
Locked