nije nije "nas", a volim i ja njihbug wrote:ma alfie mi ih zgadiodinchy84 wrote:Sto tuzlacima?
sega, sala, posalicavolim ja njih
ili vas?:D
Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
kajman
Pa naravno budalo jedna. To su zene. Ja mislim slicno kako ti, ali s tom razlikom sto je meni svaka zena samim tim sto je zena - DOBRA. Osim toga, mislim da je to postena razmjena, mi njima dajemo ono sto njima treba (malo lazi), one nama daju ono sto nama trebaNosferatu wrote:ne mogu sa zenom koju treba faliti, davati lazne komplimente, vazda biti raspolozen da te masira svojim pricama kao da si ti - jedna od njenih kona, ne mogu zene koja bi da je moderna, po tome sta misli o sebi ali je staromodna po tome sto ocekuje od muskraca.
ali najgore od svega je zena - koja te ne stimulira. to moze biti ili seksualno ili intelektualno a moze i oboje. a u tome su bosanke, specijalizirane, nekako, ko bez okusa - ono samo nesto da imas u ustima, takve neke veze. zena pored koje za par godina joj postanes brat, i pocnete zivjeti ko dvoje kakve brace i sestara, i zena koja je tanka, brate, po prozivljenom i dozivljenom, tj. niti zna pjesmu koju ti znas, niti zna napisati pet redova, niti zna sta od neke nauke, niti se ja kad u zivotu napatila, niti je kad gospoda bila, ali najgora, najgora je zena koju odvedes na izlozbu slika, i koja prvo sto primjeti je nekog kuratog dzukca na slici seoskog pejzaza.
te se posebno cuvaj. jebala bi se a da joj ne udje. skolala bi se a da joj guzica ne vidi stolice, bogatila bi se a da ne radi vise od 3 sata dnevno, vodala bi se ali da ne plati ona nigdje nikad, i ne daj ti boze - da joj ikada ikakvu kritiku uputis - a da zna sta ce sa njom.
to je uzas.
tako da ispade - da vecina zena voli - dupelizce, lazove, prevtante, slatkorijecive, ali jesi li joj nesto nasao za shodno reci, da nije kako bog zapovjeda, odmah si prekriso zavjet sveti a to je da je ona perfekcija za kojom si tragao, i to je to.
ama zene, sta dalje, ne pitaj s kojoj ne mogu, pitanje je s kojoj mogu, i koja moze s menom. do sad - nije se jos nijedna rodila, a i ako je ima, do podne bih je sazaljevao, a od podne, sam samog sebe sto s takvom moram biti.
-
pinkzelena
#131 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Dena wrote:Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle da budete ?
I sta je to sto vas cesto odbija od njih ?
Isto pitanje za muskarce![]()
Sa kakvim zenama nikada ne biste mogli da budete?
S dosadnim..
S onim,koji se nasilu trudi da je duhovit,komunikativan..a zapravo nije..pa te samo pegla bezveze..
S narcisoidnim tipom
S papkom
S papučarom
S manjim od mene
Uhhh...ne bih dalje,da me ne razapnu
I ne bih mogla s nekim ko nema fine zube i kome smrdi iz usta..
- Bosancica ?
ne bi mogla sa lazljivcem ulizicom i plasljivcem.
sa svima drugim bi mogla pa nek su ruzni ko azdaje samo da su rabri .
sa svima drugim bi mogla pa nek su ruzni ko azdaje samo da su rabri .
- SsTtEeLlAa
Nikada ne bih mogla biti sa lazovom, petljancem i tipom koji nezna kako da me nasmije....
A one sto im smrdi iz usta da i ne spominjem...

A one sto im smrdi iz usta da i ne spominjem...
-
Mutimir
#134 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
sa recimo....Dena wrote:Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle da budete ?
Isto pitanje za muskarce![]()
Sa kakvim zenama nikada ne biste mogli da budete?
karlom del ponte,,,
i onom kandickom nebi ni kafu popio ni sglave.,..
a nebi hin kreso za karton vinjaka....
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
svastafemme of_Roi wrote:S dlakavim.![]()
![]()
![]()
- chuchumbamayumbe
sa smrdljivim i oznojenim bradatim gadom?
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
a sta ste vi fol nake manekenke
-
femme of_Roi
De ne sikiraj se,ima sad aparata za brijanje.karabaja-x wrote:a sta ste vi fol nake manekenke
- anais_nin
ja volem arogantne i egocentricneamalka wrote:Ne bih mogla biti sa bahatim, arogantnim, egocentricnim, nalickanim, neodgovornim, nemarnim, nesamopouzdanim... muskarcem....![]()
Pitam se kako sam ovog uspjela naci, previse je to kriterija![]()
a ne bih mogla BITI s onim ko mi ne daje prostora da budem YA
- danas
ali ubjedljivo najgora kombinacija je egocentricni beskicmenjakanais_nin wrote:ja volem arogantne i egocentricneamalka wrote:Ne bih mogla biti sa bahatim, arogantnim, egocentricnim, nalickanim, neodgovornim, nemarnim, nesamopouzdanim... muskarcem....![]()
![]()
preskacem papke i beskicmenjake
![]()
a ne bih mogla BITI s onim ko mi ne daje prostora da budem YA
glooho bilo i daleko
- anais_nin
vidi nje, odmah najcrnji scenariodanas wrote:ali ubjedljivo najgora kombinacija je egocentricni beskicmenjakanais_nin wrote:ja volem arogantne i egocentricneamalka wrote:Ne bih mogla biti sa bahatim, arogantnim, egocentricnim, nalickanim, neodgovornim, nemarnim, nesamopouzdanim... muskarcem....![]()
![]()
![]()
a ne bih mogla BITI s onim ko mi ne daje prostora da budem YA![]()
![]()
glooho bilo i daleko![]()
mada ne volim tu rijec "nikad", zna zeznuti opaliti po ushima
- lady midnight
tachno tako,danas wrote:ali ubjedljivo najgora kombinacija je egocentricni beskicmenjakanais_nin wrote:ja volem arogantne i egocentricneamalka wrote:Ne bih mogla biti sa bahatim, arogantnim, egocentricnim, nalickanim, neodgovornim, nemarnim, nesamopouzdanim... muskarcem....![]()
![]()
![]()
![]()
egoman + kukavica = najbolje sredstvo za povracanje.
-
FFK as Lucy01
Ja vala ne bih inteligentnog, sarmatnog (koji se i mojoj mami svidja), zgodnog, da dobro zaradjuje, da je nacitan, skolovan, proputovao svijeta, sirokih pogleda.....pa da mi se sve drugarice u njega zaljube, sta ce mi takav 
- danas
naravno...lady midnight wrote:tachno tako,danas wrote:ali ubjedljivo najgora kombinacija je egocentricni beskicmenjakanais_nin wrote: ja volem arogantne i egocentricne![]()
![]()
![]()
egoman + kukavica = najbolje sredstvo za povracanje.
sa tim sto je kukavicluk (aka beskicmenjastvo) generalna kategorija koja se manifesuje u raznoraznim i ne uvijek uzajamno iskljucivim pojavama poput laganja, varanja, presutkivanja, neispucenih obecanja, nesposobnosti za otvoren razgovor i slicnih "sitnica"... a onda nadodaj tome egomanijaka i sebicnjaka kojem si tu da mu 'stroke ego' i da ga slusas kako vazi sam o sebi po vascijeli dan... i takoooo...
pa i ne povrati moja Vi