Sa elektrotehničkog na mašinski
-
Friedrich
#1 Sa elektrotehničkog na mašinski
Pozdrav.Upravo sam primljen na Elektrotehnički fakultet u Sarajevu kao samofinansirajući student.Da li postoji mogućnost da se prije upisa,koji je za 7 dana,prebacim na mašinski na troškove budžeta ili da predam papire za drugi upisni rok u kome neću trebati raditi prijemni s obzirom da imam ispunjen uslov da mi je zbir ocjena iz matematike min.18?!I kakav je odziv na mašinski fakultet,obzirom da je na etf-u konkurencija prejaka?Na stranici fakulteta ne mogu naći ove informacije,čak nije postavljen ni termin prvog upisnog roka,ni spisak kanditata!
-
Heller
#2 Re: Sa elektrotehničkog na mašinski
Mene interesuje jeli moguce sa Rudarskog u Tz na Elektrotehniku a da priznaju ispite iz prve godine (mat i fiziku)
Da ne otvaram novu tema a i usput vam je
- law2
#3 Re: Sa elektrotehničkog na mašinski
Odeš u studentsku službu i provjeriš.
- baustelac
#4 Re: Sa elektrotehničkog na mašinski
Nekada davno, 90tih godina kada su masinstvo i elektrotehnika bili FEM Tuzla, desilo se da je tip koji je presao s masinstva na elektriku, morao ponovo polagati matematiku iako su se se predavanja slusala i ispiti polagali zajednoHeller wrote:Mene interesuje jeli moguce sa Rudarskog u Tz na Elektrotehniku a da priznaju ispite iz prve godine (mat i fiziku)
- Klavikula
#5 Re: Sa elektrotehničkog na mašinski
ja kako sam cuo na masinskom uvijek nedostaje studenata i da primaju.otidji raspitaj se to ti je najbolje, al mislim da ima mjesta...Friedrich wrote:Pozdrav.Upravo sam primljen na Elektrotehnički fakultet u Sarajevu kao samofinansirajući student.Da li postoji mogućnost da se prije upisa,koji je za 7 dana,prebacim na mašinski na troškove budžeta ili da predam papire za drugi upisni rok u kome neću trebati raditi prijemni s obzirom da imam ispunjen uslov da mi je zbir ocjena iz matematike min.18?!I kakav je odziv na mašinski fakultet,obzirom da je na etf-u konkurencija prejaka?Na stranici fakulteta ne mogu naći ove informacije,čak nije postavljen ni termin prvog upisnog roka,ni spisak kanditata!
sretno
-
Aldin1993
#6 Re: Sa elektrotehničkog na mašinski
I ja razmišljam o mašinskom jer nisam zadovoljio za etf
interesuje me šta se dešava sa web stranicom mašinskog fakulteta,ništa nisu objavili,čuo sam da od ove godine nema prijemnog,ali nema zvanične informacije o tome na web stranici
interesuje me šta se dešava sa web stranicom mašinskog fakulteta,ništa nisu objavili,čuo sam da od ove godine nema prijemnog,ali nema zvanične informacije o tome na web stranici
- del_boj
#7 Re: Sa elektrotehničkog na mašinski
Teško da će ti priznati ispite, matematika na elektrotehnici je mnogo opširnija i teža nego na rudarstvu.Heller wrote:Mene interesuje jeli moguce sa Rudarskog u Tz na Elektrotehniku a da priznaju ispite iz prve godine (mat i fiziku)
-
Heller
#8 Re: Sa elektrotehničkog na mašinski
Ima više matematika, a ni fizika baš nije najsličnija, al promjenio sam mišljenje, rudarstvo FTWdel_boj wrote:Teško da će ti priznati ispite, matematika na elektrotehnici je mnogo opširnija i teža nego na rudarstvu.Heller wrote:Mene interesuje jeli moguce sa Rudarskog u Tz na Elektrotehniku a da priznaju ispite iz prve godine (mat i fiziku)