Š V E R C

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Fair Life

#1 Š V E R C

Post by Fair Life »

Image
muha_sa

#2 Re: Š V E R C

Post by muha_sa »

umal se ne rasplaka citajuci o ovoj jadnici :D eeeee--glava joj služi da joj kiša u stomak ne pada :D
Dioda

#3 Re: Š V E R C

Post by Dioda »

Procitah u SB ovo.Jadnica,samo je uzimala pare :D
pitt

#4 Re: Š V E R C

Post by pitt »

treba na humanitarne akcije prebaciti....da se sta skupi :D
Fair Life

#5 Re: Š V E R C

Post by Fair Life »

U citavoj prici ona je samo malo potrckalo... mali tockic.

Gdje su svi ovi veci zupcanici, remeni i remenice, osovine i poluosovine vlasti preko kojih je sve to islo, koji su znajuci zatvorili sva cetiri oka... da ne bi vidjeli...
pitt

#6 Re: Š V E R C

Post by pitt »

Fair Life wrote:U citavoj prici ona je samo malo potrckalo... mali tockic.

Gdje su svi ovi veci zupcanici, remeni i remenice, osovine i poluosovine vlasti preko kojih je sve to islo, koji su znajuci zatvorili sva cetiri oka... da ne bi vidjeli...
pa uzivaju.....ili i dalje rade slicne rabote :D u zemlji cuda i apsurda....sve je moguce :D
Dioda

#7 Re: Š V E R C

Post by Dioda »

pitt wrote:
Fair Life wrote:U citavoj prici ona je samo malo potrckalo... mali tockic.

pa uzivaju.....ili i dalje rade slicne rabote :D u zemlji cuda i apsurda....sve je moguce :D
Pa maznjavaju lovu,sta bi drugo :D Kes kolica i laganica :D
FX1

#8 Re: Š V E R C

Post by FX1 »

e, bas mi je zao nase Senade Ibrahimovic - "zrtve okrutnog sistema".

ne vidim tu nikakvu "trgovinu ljudima" (Human Trafficking http://en.wikipedia.org/wiki/Traffickin ... man_beings). iz ovog sto pise, meni ovdje cini da se prije radi o organizovanoj grupi krivotvoritelja dokumenta s ciljem dobivanja viza. Naravno, i to je krivicno dijelo i nasa Senada je do grla "biva uvucena" (na koji nacin - to ne pise) u to.

navodno se uplela da se rijesi podstanara, ali joj se ocito osladilo jer je "funkcioniralo prilicno lako". a kad je nakon izvjesnog vremena morala ponekom od musterija 'od sebe' vracati po 1.500-3.000KM nakupilo se duga od 55.000KM. dakle, to je 20-30 slucajeva odbijenih viza medju ko zna koliko velikim brojem onih koji su 'prosli'.

Halooo..! Zbog nje i slicnih Bosanci moraju donositi gomile dokumenata za vize. Na stranu to kako su te vize prolazile u Njemackoj ambasadi a da Senadini klijenti ne moraju ni sami podizati svoje pasose. Koliko se ja sjecam, meni su svaki put naglasili da se pacos mora podici licno.
Post Reply