S. Sahinpasic u zatvoru
-
Richard Peti
-
Raskoljnikov
#52 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Da je bilo "dovesti ću crnce da mu urade kćerci to i to..." bilo bi raspitivanje o familiji inspektora...shuriken wrote:cuo sam ja komentare od fine gradske raje
"ma to se samo tako kaze", "to je zargon"
ako ja sad kazem da bi se forumasi obogatili da uvezemo kontejner kokaina iz kolumbije i da ga dilamo preko chata
onda se to samo tako kaze
ali da pricam na telefon sa likom u Kolumbiji koji te kontejnere salje onda se to ne kaze samo tako nego se dogovara krivicno djelo
opet je stvar do tuzilastva koje ne smije prdnut protiv nikoga u halki. Lako bi oni to okarakterizirali kao krivicno djelo da ih nije strah od politicko - mafijaske bande na vlasti
no kako se radilo o "dovesti ću crnce da mu j...13-togodišnju kćerku" to je ipak MALO više raspitivanja, zar ne mislite?
a pomenuta Fina Gradska Raja=Fini Gradski Retardi
FTV
-
Raskoljnikov
#53 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Prijedlog:
Postoji li mogućnost da se naziv ovog topika promjeni u citat Senada Šahinpašića...?
nešto kao "Šaja: treba crnce..."
i održavat ovaj topik "u životu" što je više moguće...
Jedan od najopasnijih problema ovog naroda je posmatranje svega kao senzacije koja se zaboravi dva-tri dana poslije
Tabloidi ih uče tome, znam...recimo Avaz .
Postoji li mogućnost da se naziv ovog topika promjeni u citat Senada Šahinpašića...?
nešto kao "Šaja: treba crnce..."
i održavat ovaj topik "u životu" što je više moguće...
Jedan od najopasnijih problema ovog naroda je posmatranje svega kao senzacije koja se zaboravi dva-tri dana poslije
Tabloidi ih uče tome, znam...recimo Avaz .
- Gandalf
#54 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Ma nije Šaja to tako mislio - on je još gori , pa je sigurno imao još nešto i bolesnije na umu - nije njemu ona čviba na ćeli onol'ka iskočila bezze - to je sve od pasjaluka.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#55 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Mene zanima cime se ovaj retard trenutno bavi? Koje firme posjeduje? Odmah nakon rata je bio suvlasnik neke banke koliko me pamcenje sluzi
Inace sam cuo da su ranjenici kroz ratni tunel morali cekati dok se prvo paketi namjenjeni svercu saje-cengica i ostalih ne prenesu

Inace sam cuo da su ranjenici kroz ratni tunel morali cekati dok se prvo paketi namjenjeni svercu saje-cengica i ostalih ne prenesu
- shuriken
#56 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
pa tunel je morao prvo posluziti svojoj primarnoj svrsi!
od cega bi se inace finansiralo "cudo bosanskog otpora"?
svaku tu krvlju zaradjenu markicu su oni ulagali u obranu Bosne, bolan
valjalo je prvo skupit donacije po svijetu
onda za te pare u Kiseljaku nakupovat robe
pa tu robu onda po 10 - 20 X vecoj cijeni prodat u Sarajevu
a sve da se narod nahrani i oruzje da se kupi
i sad im niko nece rec ni hvala
od cega bi se inace finansiralo "cudo bosanskog otpora"?
svaku tu krvlju zaradjenu markicu su oni ulagali u obranu Bosne, bolan
valjalo je prvo skupit donacije po svijetu
onda za te pare u Kiseljaku nakupovat robe
pa tu robu onda po 10 - 20 X vecoj cijeni prodat u Sarajevu
a sve da se narod nahrani i oruzje da se kupi
i sad im niko nece rec ni hvala
- Vares City
#57 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Ogavno,jasta!!!jazzer wrote:Ogavno!!! U kontekstu silovanja od strane ''crnca'' spominju 12-godisnju kcerku policijskog inspektoraAdriatic wrote:Evo na federalnom dnevniku snimak razgovora Šaje i Gašija. Šaja govori kako bi trebalo angažovati crnca da siluje ćerku nekog operativca koji ga je nagazio.
Jel gledao neko ovo?
Ovo je fuj.![]()
.
Bijednik!!! Kakva bi njegova reakcija bila da mu neko kcerku spomene u takvom kontekstu??
Navikli papci da im djevojcice tih godina njihovi .upelisci dovode za "desert" pa im je i ovakav vokabular sasvim normalan!!!
Pa ima li neko sposoban u nasoj policiji ljudi moji!!
Ma nije valjda da i pored ovakvih dokaza kriminalca jednostavno,PUSTE!!!!!!!
Znaci:DE BOGA TI URADI ONO STO SI OBECAO!!!!!
-
jefferson
#58 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Jedina nada je sto je ovo snimljeno i sto je prcurilo! Znaci neko stvarno radi svoj posao!
I nakon ovoga ko god ode i glasa za stranku onog maloumnog, nizeg oblika zivota, Bakira Izetbegovica nek mu je kako mu je!
Covjek koji kaze da ljudi zasluzuju samo NEKA ljudska prava i koji je haver sa ovom spodobom predstavlja politicku elitu nase zemlje!
Uzas, jednostavno uzas!
I nakon ovoga ko god ode i glasa za stranku onog maloumnog, nizeg oblika zivota, Bakira Izetbegovica nek mu je kako mu je!
Covjek koji kaze da ljudi zasluzuju samo NEKA ljudska prava i koji je haver sa ovom spodobom predstavlja politicku elitu nase zemlje!
Uzas, jednostavno uzas!
-
dariomiamigo
#59 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
DANI: Kako to da si u ratu nudio jednom sarajevskom kriminalcu samo 15.000 maraka za ubistvo ovdašnjeg novinara?
ŠAHINPAŠIÆ:: Nisam, Allaha mi. Ništa ti ja Celu nisam nagovorio… Nije to ništa istina, to je glupost, reci mi šta je bilo pa cu ti ja reci… Nije, Allaha mi, to istina, nema šanse, možda je u nekoj zajebanciji to bilo… Vidi, nisam vrsta tog èovjeka, sve što u životu radim, radim perfektno, bar pokušam da bude perfektno, da sam se bavio takvom stvari, to bih sigurno i uradio, tako da je to jedna budalaština koja nema veze sa mnom.
ŠAHINPAŠIÆ:: Nisam, Allaha mi. Ništa ti ja Celu nisam nagovorio… Nije to ništa istina, to je glupost, reci mi šta je bilo pa cu ti ja reci… Nije, Allaha mi, to istina, nema šanse, možda je u nekoj zajebanciji to bilo… Vidi, nisam vrsta tog èovjeka, sve što u životu radim, radim perfektno, bar pokušam da bude perfektno, da sam se bavio takvom stvari, to bih sigurno i uradio, tako da je to jedna budalaština koja nema veze sa mnom.
-
callmethebreeeze
#60 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
ali pustise ga na slobodu... zanima da li je smrdljivi avaz, ta septicka jama bosanskog novinarstva, pisala o ovome...
- uvjek dobar gost
#61 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Sve je zataškano...,. palamudili su o Obami... njegovoj ženi, velikom bratu, big mami.. ali o Šaji ni mukajet... zataškano je sve odmah.. i dan kada je potvrđena pobjeda Obame.. kod nas će ostati uupisn u istoriju kao dan kada je raspušten Šaja... kao dan kada se pokazao i dokazao uticaj sivih eminencija i uzoritih ljudi u "Bošnjaka".. dan kada su verikale u jednom dijelu društva nominovale da se kriminalac, ratni profiter, sumnjivac, čovjek sa crne liste pusti.. jer kao takav za sobom mogao bi povući čitav niz onih koji se u istim tim medijima .... prezentiraju kao moralne, duhovne i svake druge vertikale...
Nemojmo se nervirati jer ta će ekipa uvijek posjećivati medijske programe i poručivati će nam da sve je sjajno samo još taj auto-put nam fali...
Gade mi se definitivno, mada ko me pita....
Nemojmo se nervirati jer ta će ekipa uvijek posjećivati medijske programe i poručivati će nam da sve je sjajno samo još taj auto-put nam fali...
Gade mi se definitivno, mada ko me pita....
- jazzer
#62 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Na zalost je tako. Slijedeca vijest vezana za njega, naravno u avazu, bi mogla biti daHer Flick wrote:ne cujem da ga mediji igdje vise spominju
je ''uspjesni biznismen saja donirao novac za porodiliste ili, jos bolje, zgradu islamske
Zvjerske zajednice''.
-
tataratira
#63 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
pa jel nije mogao naći nekog kuratog Bosanca da sa njim prijeti
vazda neke strance angažujemo, bruka
vazda neke strance angažujemo, bruka
- uvjek dobar gost
#64 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Tako baš..... da nije istinito bilo bi komično........jazzer wrote:Na zalost je tako. Slijedeca vijest vezana za njega, naravno u avazu, bi mogla biti daHer Flick wrote:ne cujem da ga mediji igdje vise spominju
je ''uspjesni biznismen saja donirao novac za porodiliste ili, jos bolje, zgradu islamske
Zvjerske zajednice''.
-
Richard Peti
- 8. sekretar SKOJ-a
#66 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Da mi je pobjeći negdje,....u utrobu majčinu! 
- slavkoimamodilera
#67 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
U tri....8. sekretar SKOJ-a wrote:Da mi je pobjeći negdje,....u utrobu majčinu!
-
konyan
-
Richard Peti
-
konyan
- 8. sekretar SKOJ-a
#71 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Živjela slobodna Republika Bosna i Hercegovina! 
Borba neprestana,...
Borba neprestana,...
-
Raskoljnikov
#72 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Opasnije i značajnije u ovom razgovoru je onaj dio kad Gaši pita "šta ćemo sa ovim Vranjem..."
So that's the way things go here...
kažem opasnije, ali ne i gnusnije-poganije-bolesnije...
Nego Shaja, "sta-ima Allaha mi"
So that's the way things go here...
kažem opasnije, ali ne i gnusnije-poganije-bolesnije...
Nego Shaja, "sta-ima Allaha mi"
-
b_stulic
#73 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
BAs me zanima hocel ovo biti na HAYAT-u u onoj njihovoj emisiji o kriminalu...
- Compact
#74 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Ne garantuj nizakog!!! Šahinpašića sam viđao na dnevnim namazima stotinu puta!!! Kada su ga napadali, branio sam ga, i na kraju se posuo katranom i perjem. Kako reče Murad Hofman, ambasador Njemačke u Alžiru:"Da sam prvo upoznao muslimane nikada ne bih prihvatio islam"!!!
Ljude treba gledati kroz vjeru, a ne vjeru kroz ljude. Hvala Šahinpašiću što mi je kroz praktičan primjer pokazao kakav ne trebam biti.
Iskreno zbog izrečenih bljuvotina ne možemo očekivati pritvor, ali zbog šurovanja sa albanskom mafijom ga je trebalo zatvoriti.
Ljude treba gledati kroz vjeru, a ne vjeru kroz ljude. Hvala Šahinpašiću što mi je kroz praktičan primjer pokazao kakav ne trebam biti.
Iskreno zbog izrečenih bljuvotina ne možemo očekivati pritvor, ali zbog šurovanja sa albanskom mafijom ga je trebalo zatvoriti.
Last edited by Compact on 08/11/2008 11:07, edited 1 time in total.
-
Raskoljnikov
#75 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Biće, biće...b_stulic wrote:BAs me zanima hocel ovo biti na HAYAT-u u onoj njihovoj emisiji o kriminalu...
samo u varijanti:
neodgovorni voditelj centralne informativne emisije na FTV- S.B. je svojim nedoličnim ponašanjem, bezobrazno puštajući prilog, kad ni djeca ni crnci ne spavaju, zloupotrijebio medijski prostor da oblati uvazenog Bošnju Senada Šahinpašića...
Rekonstrukcija dogadjaja:
Murija upada u "sivi dom" zatiče S.B kako štipka za dupence N.V. uz zamračene oči, naravno...