S. Sahinpasic u zatvoru
- uvjek dobar gost
#26 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Turban meni je dosta već evo skoro dvije godine ili tri... preko glave mi je.. i bio sam u pokretu Dosta iz tih razloga...
No da ne banaliziram ja mislim da se mi prvo trebamo obračunati sami sa sobom, znači svi pred ogledalo..poslije toga pogledajmo djecu malu u oči i izvinimo se njima.. nakon toga u haps sve Šaje i svi Bakiri I... znači obračunajmo se sa lopovima svoje boje zbog koji mi (ako bolje razmislimo) nemamo državu i danas živimo u kvazi državi.... hoću reći ja ću prvo stati u red za obračunavanj sa sopstvenim iluzijama a onda idemo dalje... jer ja ne želim da me šatriraju oni koji su vazda bili skopčani na prioritet....
No da ne banaliziram ja mislim da se mi prvo trebamo obračunati sami sa sobom, znači svi pred ogledalo..poslije toga pogledajmo djecu malu u oči i izvinimo se njima.. nakon toga u haps sve Šaje i svi Bakiri I... znači obračunajmo se sa lopovima svoje boje zbog koji mi (ako bolje razmislimo) nemamo državu i danas živimo u kvazi državi.... hoću reći ja ću prvo stati u red za obračunavanj sa sopstvenim iluzijama a onda idemo dalje... jer ja ne želim da me šatriraju oni koji su vazda bili skopčani na prioritet....
- zlatiborka
#27 Re: S. Sahinpasic u zatovu
Samo treba dodati malog princa i sve ce kockice biti slozene...uvjek dobar gost wrote:Da to je ta istina...Her Flick wrote:nazalost jezzeru mislim da si upravujazzer wrote:Cim Sajin ''brat po lopovluku'' B. Izetbegovic cuje za ovo ima da leti s posla
i sudija koji je naredio hapsenje i policajac koji ga je uhapsio kao i svi ostali
umijesani u provodjenje ''nevinog'' covjeka. Na zalost, ne bih se iznenadio
takvom raspletu.
a i avaz ce razapeti tok tuzioca, inspektore, i sudiju ako dodje do sudije
grgamrga imas u danasnjem avazu a i ako procitas moj uvodni post malo bolje vidjet ces ko mi je izvor (pise u zagradi)
znaci odes na sax portal i vidis najcitanije (u desnoj koloni), vidis Gasijevu glavu i kliknes na taj clanak i procitas
- turban
#28 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Da,razumijemo se dobro.uvjek dobar gost wrote:Turban meni je dosta već evo skoro dvije godine ili tri... preko glave mi je.. i bio sam u pokretu Dosta iz tih razloga...
Evo ja stojim sam pred sobom i obracunavam se sa samim sobom,moja tragedija vukla me uvjek u pogresnom pravcu.
Puna je Bosna turbana...
- uvjek dobar gost
#29 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Upravo tako... i uvijek čovjek da ne kažem građanin Bosne i Hercegovine iznenadi i reaguje kad niko ne očekuje i na način na koji niko ne očekuje..... čudna zemlja je ta Bosna i Hercegovina....turban wrote:Da,razumijemo se dobro.uvjek dobar gost wrote:Turban meni je dosta već evo skoro dvije godine ili tri... preko glave mi je.. i bio sam u pokretu Dosta iz tih razloga...
Evo ja stojim sam pred sobom i obracunavam se sa samim sobom,moja tragedija vukla me uvjek u pogresnom pravcu.
Puna je Bosna "turbana"...i vjerum mi treba snage za obracun sa teretom proslosti.E ONAJ PANDUR U FILMU 'KUDUZ"rece kad tad.Valjda cemo smoci snage da pomognemo jedni drugima...
Kad tad.....
-
SmislovS
#30 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Hu, al si ostar - jel ti sta dojde onaj rahmetli Franco iz Spanije? Pa ti bi "oma streljo" pola stanovnistva (mozda i vise od pola) ove nam nase Drzave - ko bi nas onda ovako lagano vodio u Europu - ostali bi obezglavljeni.GianFranco wrote:Za ovu zemlju će biti nade samo kada krivični Zakon bude kao u Kini. Dakle, kazna za korupciju i kriminal - SMRT STRIJELJANJEM.
Osim toga prenositi Kineske adete na Balkan ne ide, iako imamo sve kinesko u ovoj nasoj Sarajevskoj-shoping-buvljak-metropoli., ali ko zna !?
- Maraschino
#31 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Code: Select all
S. Sahinpasic u zatvoru -
GianFranco
#32 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Nisam mislio da odmah treba sve redom strijeljati, ali kad pročitaš u "crnoj hronici" ili čuješ na TV-u za kakva djela kriminalci budu optuženi i kako na krajuSmislovS wrote:Hu, al si ostar - jel ti sta dojde onaj rahmetli Franco iz Spanije? Pa ti bi "oma streljo" pola stanovnistva (mozda i vise od pola) ove nam nase Drzave - ko bi nas onda ovako lagano vodio u Europu - ostali bi obezglavljeni.GianFranco wrote:Za ovu zemlju će biti nade samo kada krivični Zakon bude kao u Kini. Dakle, kazna za korupciju i kriminal - SMRT STRIJELJANJEM.
Osim toga prenositi Kineske adete na Balkan ne ide, iako imamo sve kinesko u ovoj nasoj Sarajevskoj-shoping-buvljak-metropoli., ali ko zna !?
dobiju smiješnu kazna, pod hitno su potrebne radikalne mjere.
Jesi slušao/la sinoć sadržaj snimljenog razgovora između Gašija i Šaje? Pitaj nekog ako nisi čuo/la, mene je stid da ovdje napišem
i dio tog sadržaja jer je jedostavno GROZAN.
Nakon svega puste ga da se brani sa slobode.
Jel' još uvijek misliš da je moj "rođak" Franco bio na krivom putu?
-
sajosarajlija
#33 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Last edited by sajosarajlija on 13/11/2008 11:16, edited 1 time in total.
- Adriatic
#34 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Evo na federalnom dnevniku snimak razgovora Šaje i Gašija. Šaja govori kako bi trebalo angažovati crnca da siluje ćerku nekog operativca koji ga je nagazio.
Jel gledao neko ovo?
Ovo je fuj.
Jel gledao neko ovo?
Ovo je fuj.
- jazzer
#35 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Ogavno!!! U kontekstu silovanja od strane ''crnca'' spominju 12-godisnju kcerku policijskog inspektoraAdriatic wrote:Evo na federalnom dnevniku snimak razgovora Šaje i Gašija. Šaja govori kako bi trebalo angažovati crnca da siluje ćerku nekog operativca koji ga je nagazio.
Jel gledao neko ovo?
Ovo je fuj.
Bijednik!!! Kakva bi njegova reakcija bila da mu neko kcerku spomene u takvom kontekstu??
- slavkoimamodilera
#36 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Nista se ne brinite, pusten je iz zatvora...
-
skojotovski
#37 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
rtsp://195.222.56.181:7070/ftv/tvdnevnik/dnevnik1105.rm
-
nelo
#38 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/dnevnik1105-02.rm
malo sam okasnio
malo sam okasnio
- uvjek dobar gost
#39 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Do sada nisam htio napisati baš ono što mislim.. no morati ću... jer ovo je moje saopštenje povodom puštanja čovjeka zbog kojeg je dijelom pala Foča, kako ostati neutralan po pitanju prijeratnog lubeničara sa kojim rođeni brat ne priča.. kako ostati njem na puštanje jednoh od nejvećih ratnih profitera na jednoj od tri strane .. kako ostati optimističan kada su takvog (ne)čovjeka pustili iz pritvora.. ja se sada otvoreno pitam jeli nazvao Bakir Izetbegović il Reis Mustafa efendija Cerić... ko je urgirao da puste čovjeka koji bi u slučaju ispitivanja i ozbiljnog suđenja za sobom povukao skoro cijeli vrh politike i etike u Bošnjaka....Her Flick wrote:nista novo
znaci sve se nastavlja po starom
dokazali su da je saja za njih (policija, tuzilastvo) prevelik zalogaj
umjesto da ga hapse na osnovu interpolove potjernice i isporuce ga gdje ce mu se suditi, oni ga lafo hapse zbog tel razgovora i uticaja na svjedoke
Stvarno nevjerovatno ali surovo istinito... čovjek koji je hajrovao na muci običnih ljudi... je pušten nije isporučen, nije mu proširena optužnica... ova država odnosno političke elite su po ko zna koji put pokazale svoje pravo lice...
Ja se ne bih čudio da sada uhapse mene jer napisao sam svoje lično saopštenje.... jer ja sam po njima opasnost za jnihov sistem... a Šaja to svakako nije... on je jedan od njegovih stubova...
Ja Vam gospodo halalit nikad neću... znači NIKAD... vatre Vas čekaju... kad budete hodali po tankoj liniji koja je tanja nego vlas kose ja znam na koju ćete stranu ....
-
nigdje.nikog
#40 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Kad se samo sjetim kako se skvrcio uz Bakira na dzenazi...
-
evo.mene
#41 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Rejz je urgirao...uvjek dobar gost wrote: ja se sada otvoreno pitam jeli nazvao Bakir Izetbegović il Reis Mustafa efendija Cerić... ko je urgirao da puste čovjeka koji bi u slučaju ispitivanja i ozbiljnog suđenja za sobom povukao skoro cijeli vrh politike i etike u Bošnjaka....
treba im svima metak u glavu...
-
in33sa
#42 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Senad Sahinpasic je, cini mi se, na spisku predlozenih za svojevrsnu "partizansku spomenicu" odnosno odlikovanje organizatora otpora.
Cudo bosanskog otpora
Cudo bosanskog otpora
-
fgr
#43 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
jebote, pa na sa-x forumu sve vrsni poznavaoci politicke scene..
elita i moralne vertikale....
elita i moralne vertikale....
- shuriken
#44 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
obzirom da vecina medija ovo poluignorira
mormo se posluzit alterntivnim metodama
zna li neko skinuti audio sa FTV streaminga
pa da bude pogodno da se salje mailovima i postira na blogove etc.
mormo se posluzit alterntivnim metodama
zna li neko skinuti audio sa FTV streaminga
pa da bude pogodno da se salje mailovima i postira na blogove etc.
-
GrgaMrga
#45 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
monstrouzno! pogotovo ako se sve sagleda u kontekstu momenta kada u Hrvatskoj ubijaju djecu advokata, pa onda i Pukanic itd. Ovaj nacelnik tog odjela za suzbijanje organizovanog kriminala stvarno ima muda! Sramota za sudstvo i sudiju koji je klepio usima kad mu je Bakir porucio da Saja ne moze biti u pritvoru! A sve je uvezano, Saja zna svacije aferime... A sad se vidi s kim je i Gasi ahbab i za ciji gros odradjuje poslove. Uzas!
- shuriken
-
pemanapemani
#47 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
covjek koji prijeti silovanjem djevojcice od 13 godina je jebeni psihopat, bolesnik najgore vrste.
....i tada je policiju poceo "boliti" muski reproduktivni organ ko je ciji sin, mecena, zastitnik. organi reda su uzvratili istom mjerom razularenim lopovskim hordama. pendreci su upotrebljavani za neke funkcije koje ne pisu u prospektima.....utopija...
kao sto bi rekao dobri stari Faruk Sehic "mozes mi jednom jebati mater, ali drugi put sigurno neces...."(parafraziram).
drustvo u kojem su djeca primorana da oralno zadovoljavaju starije drugove, gdje se javno prijeti silovanjem mladjih maloljetnika, drustvo u kojem je glavna vijest da je Jasmina nanjusila urotu u nekoj realnoj triumfalnoj operaciji....jebeno jadno.
jebote, pa ovo je zemlja u kojoj je centralna informativna emisija na javnoj televiziji totalni underground, nebendana totalno.
....i tada je policiju poceo "boliti" muski reproduktivni organ ko je ciji sin, mecena, zastitnik. organi reda su uzvratili istom mjerom razularenim lopovskim hordama. pendreci su upotrebljavani za neke funkcije koje ne pisu u prospektima.....utopija...
kao sto bi rekao dobri stari Faruk Sehic "mozes mi jednom jebati mater, ali drugi put sigurno neces...."(parafraziram).
drustvo u kojem su djeca primorana da oralno zadovoljavaju starije drugove, gdje se javno prijeti silovanjem mladjih maloljetnika, drustvo u kojem je glavna vijest da je Jasmina nanjusila urotu u nekoj realnoj triumfalnoj operaciji....jebeno jadno.
jebote, pa ovo je zemlja u kojoj je centralna informativna emisija na javnoj televiziji totalni underground, nebendana totalno.
- shuriken
#48 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
cuo sam ja komentare od fine gradske raje
"ma to se samo tako kaze", "to je zargon"
ako ja sad kazem da bi se forumasi obogatili da uvezemo kontejner kokaina iz kolumbije i da ga dilamo preko chata
onda se to samo tako kaze
ali da pricam na telefon sa likom u Kolumbiji koji te kontejnere salje onda se to ne kaze samo tako nego se dogovara krivicno djelo
opet je stvar do tuzilastva koje ne smije prdnut protiv nikoga u halki. Lako bi oni to okarakterizirali kao krivicno djelo da ih nije strah od politicko - mafijaske bande na vlasti
"ma to se samo tako kaze", "to je zargon"
ako ja sad kazem da bi se forumasi obogatili da uvezemo kontejner kokaina iz kolumbije i da ga dilamo preko chata
onda se to samo tako kaze
ali da pricam na telefon sa likom u Kolumbiji koji te kontejnere salje onda se to ne kaze samo tako nego se dogovara krivicno djelo
opet je stvar do tuzilastva koje ne smije prdnut protiv nikoga u halki. Lako bi oni to okarakterizirali kao krivicno djelo da ih nije strah od politicko - mafijaske bande na vlasti
- shuriken
#49 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
vjerovatno je neko prije mjesec dana u Zagrebu rekao "ma sjebat cemo kcer Zvonimiru Hodaku"
to je takav zargon
smrtonosan
to je takav zargon
smrtonosan
-
maksumx
#50 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
polako.....
doci ce isto tako i onaj njegov coravi sin u c-klasi na karanje....
samo jos malo.....
doci ce isto tako i onaj njegov coravi sin u c-klasi na karanje....
samo jos malo.....