S. Sahinpasic u zatvoru
-
dimu
#126 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
ne kontam sto je sad frka sto su tog lika pustili ?
ako pustaju ubice i pljackase zasto bi neko sjedio u zatvoru zbog yebavanja necije familije u telefonskom razgovoru ?? mislim ja licno bih ga objesio da sam taj Vranj, ali gledajuci generalno stanje u drzavi po pitanju kriminala, taj Saja je nebitan skroz zbog tog razgovora
ako pustaju ubice i pljackase zasto bi neko sjedio u zatvoru zbog yebavanja necije familije u telefonskom razgovoru ?? mislim ja licno bih ga objesio da sam taj Vranj, ali gledajuci generalno stanje u drzavi po pitanju kriminala, taj Saja je nebitan skroz zbog tog razgovora
- KemooSA
#127 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Na tv Alfi emisija sa Sahinpasicem,razbi ga voditeljica! 
- tranquil
#128 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Jel se završilo? Ne mogu da pronađem (nemam pojma ni šta je ta alfa, slabo gledam TV). Daj detalja, šta kaže? Jel ga baš razbila il ga je "razbila" ko što je Senad ili svojevremeno Mato "razbio" Bakira I.?KemooSA wrote:Na tv Alfi emisija sa Sahinpasicem,razbi ga voditeljica!
Da potsjetim, to čuveno Matino razbijanje je teklo ovako nekako (blago karikirano):
Mato: "Gospodine Izetbegoviću da li ste vi kriminalac?"
Bakir: "Bože sačuvaj, tako nešto se protivi svim mojim principima!!"
Mato: "Al pričaju žene po brijačnicama..."
Bakir: "Ne, nema ni govora"
Mato: "Hvala što ste nam to razjasnili gospodine Izetbegoviću"
Sutradan su mi ljudi prepričavali (nisam gledao originalno) kako je Mato bio pravo zajeban i da je postavljao pravo provokativna pitanja. Pogledah reprizu i rekoh "ja provokativnosti i razbijanja a u PLM"
Zato pitam kako ga je tačno razbila, i koja je to novinarka na kraju krajeva?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#129 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
ko je ovaj sahinpasic
jel to onaj sto ima one knjizare???
jel to onaj sto ima one knjizare???
-
tataratira
#130 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Njegov zli brat
u bijelim čarapama
- tranquil
#131 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Haha, našo sam, jaka je mala, ima muda veća od ovih planeta na mom avataru. Mada ga, koliko vidim, pritišće više na ono što je rekao, ne na ono što radi.
-
cocochanel
#132 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
"ja sam dos'o da se skoro ne bavim nicim.."

- KemooSA
#133 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Sahinpasic:"Ja sam monstrum ali nisam kriminalac"!
Lik je glup ko tocak!
Lik je glup ko tocak!
-
bos
#134 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Sta sebi napravih, ne vjerujem...vjerovatno i najgori intervju ikada. Ne znam sta si ti gledo brate ali ovo je... Cijelu usranu emisiju samo je tog crnca ponavljala. Ovaj nesretnik svaki put isto odgovori a ova se nafurala ko da joj je sam Radovan Karadzic gost.
-
brucos7
#135 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Voditeljica je prava tuka. Ima Saju u emisiji i 158 puta postavlja jedno te ista pitanje o njegovoj krivnji za telefonski razgovor. Amaterizam. Inace, mislim da je ovaj razgovor na Alfi imao namjeru da se Fahro R. opravda za ono "novinar" iz Sahini usta. Providno.
-
callmethebreeeze
#136 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
ja sam tek poceo gledati. neka se kaci za ovo za crnca, ako ce ga nesto ukopati onda je ova prica... a njegova djela nece pobjeci...brucos7 wrote:Voditeljica je prava tuka. Ima Saju u emisiji i 158 puta postavlja jedno te ista pitanje o njegovoj krivnji za telefonski razgovor. Amaterizam. Inace, mislim da je ovaj razgovor na Alfi imao namjeru da se Fahro R. opravda za ono "novinar" iz Sahini usta. Providno.
-
callmethebreeeze
#137 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
ja sam nasao samo prvi dio intervjua? gdje ostatak?
-
Raskoljnikov
#138 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Ja sam fino struktuirani monstrum...nema frke za tvoj um..KemooSA wrote:Sahinpasic:"Ja sam monstrum ali nisam kriminalac"!
Lik je glup ko tocak!
tataratira wrote:Njegov zli bratu bijelim čarapama
Oj zemljo Indijo...
ili mozda
Cuveno retoricko pitanje koja postavi cuvena azdaja iz cuvenog vica...
-
klixober
#139 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Poselami novinara!

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#140 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
ja kao da ne živim u ovoj državetini i u ovom vremenu
pojma nemam o čemu pričate
ne mogu pohvatat konce
pojma nemam o čemu pričate
ne mogu pohvatat konce
- don vito
#141 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
brucos7 wrote:Voditeljica je prava tuka. Ima Saju u emisiji i 158 puta postavlja jedno te ista pitanje o njegovoj krivnji za telefonski razgovor. Amaterizam. Inace, mislim da je ovaj razgovor na Alfi imao namjeru da se Fahro R. opravda za ono "novinar" iz Sahini usta. Providno.
-
fgr
#142 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
promjenite naslov, saja na slobodi, ziv i zdrav

-
Fordas
#143 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Doticnog ne poznajem niti me plaho zanima u zivotu ali ovaj veceras intervju je..... pa ne znam kad sam sta gore u zivotu gledao!
Ubjedljivo najgore nesto sto se ikad vrtilo na nasim televizijama. Sva sreca pa alfa ima 0,1 promil gledanosti pa se doticni dvojac nece pretjerano obrukati. Voditeljica sejla je antipropaganda novinarstva i jedino je jos avaz u sutrasnjem izdanju moze podrzati kako se ne bi totalno obrukala tj. kako jos vise ne bi obrukala kuci iz koje dolazi.
Smijesno, jadno, nemam rijeci vise, fuj

Ubjedljivo najgore nesto sto se ikad vrtilo na nasim televizijama. Sva sreca pa alfa ima 0,1 promil gledanosti pa se doticni dvojac nece pretjerano obrukati. Voditeljica sejla je antipropaganda novinarstva i jedino je jos avaz u sutrasnjem izdanju moze podrzati kako se ne bi totalno obrukala tj. kako jos vise ne bi obrukala kuci iz koje dolazi.
Smijesno, jadno, nemam rijeci vise, fuj
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#145 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
I ja sam uletio negdje na pola emisije,ili mozda bolje reci "emisije" i bio sam vrlo iznenadjen ovakvim ostrim stavovima i otvorenim antipatijama prema Saji,koji je do nedavno glasio za fahrinog pajdasa i poslovnog partnera
Kasnije je postalo vise nego ocigledno da je cijela ova smjehurija i organizovana ,ovako ostro,seljacki,neprofesionalno.samo iz razloga da se Fahro (u telefonskom razgovoru Saja-Gasi,oslovljavan kao NOVINAR)pokusa oprati bas ovakvim iskarikiranim neprijateljstvom voditeljice Fahrine smijurije od televizije.
Fahro,Fahro..nismo bas svi telad

Kasnije je postalo vise nego ocigledno da je cijela ova smjehurija i organizovana ,ovako ostro,seljacki,neprofesionalno.samo iz razloga da se Fahro (u telefonskom razgovoru Saja-Gasi,oslovljavan kao NOVINAR)pokusa oprati bas ovakvim iskarikiranim neprijateljstvom voditeljice Fahrine smijurije od televizije.
Fahro,Fahro..nismo bas svi telad
- Topla voda
#146 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
kakve emisije?
ko je novinarka,koja tv i sta je bilo?
ko je novinarka,koja tv i sta je bilo?
- M.O.S-
#147 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
Ja bi volio da me usvoji Šaja 
- therrarrius
#148 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
komeba wrote:Poselami novinara!
-
zonbirile
#149 Re: S. Sahinpasic u zatvoru
nisam gledao ovaj put,a da li je voditeljica Jugo-Turković?