S. Pećanin gost Aleksandra Stankovića u Nedjeljom u 2
Moderator: anex
- coek
#1 S. Pećanin gost Aleksandra Stankovića u Nedjeljom u 2
...
Last edited by coek on 24/02/2014 10:32, edited 2 times in total.
-
thepatriot
#2 Re: S. Pećanin gost Aleksandra Stankovića u Nedjeljom u 2
Ko njega smatra uglednim jadna mu majkacoek wrote:"Gost emisije Nedjeljom u dva HRT-a, urednika Aleksandra Stankovića, je ugledni bh. novinar, urednik magazina "Dani" Senad Pećanin.
U emisiji će biti prikazane ekskluzivne snimke islamskih fundamentalista, vehabija, koji žive u zabačenim krajevima BiH. O tome kolika je realna opasnost od islamskog fundamentalizma u srcu Europe, bit će riječi u nedjeljnoj emisiji na prvom programu HRT-a u 14:00h.
(preuzeto sa s.v.evi.jesti.ba)) "
Aferim Senade, nadam se da ti se bar finansijski isplatilo. Predlazem da povedes i "eksperta za terorizam", onog galijaševića, da farsa bude kompletna. A zatim se vrati u BiH i probaj sagledati koje STVARNE PROBLEME imamo.
Znači smrdljivko opet udara po islamu, aferim
-
strujnik
#3 Re: S. Pećanin gost Aleksandra Stankovića u Nedjeljom u 2
Cekajte da vidimo sta ce covjek reci, pa cemo "suditi" 
-
thepatriot
#4 Re: S. Pećanin gost Aleksandra Stankovića u Nedjeljom u 2
Rek'o je on sve što je imao do sad, islamofob je to bolan teški 
-
bogumil-8
#5 Re: S. Pećanin gost Aleksandra Stankovića u Nedjeljom u 2
Sljedeću izjavu koju propagiraju "vehabije" dovedi u vezu sa tužbom BiH protiv "srboslavije", pa razmisli kome ide u prilog (a protiv koga i čega je) ovakav stav "vehabija":
Šejh Hamed bin Atiq (rahimahullah) je rekao;
''Jedno djelo (faktor) koji nekog muslimana čini otpadnikom (murtedom) je; tražiti bilo kakvu presudu, kod nekoga drugog mimo Allaha Subhanehu ve Te'ala i Njegova Poslanika sallallahu alejhi ve selleme...."
Ukazivanje na štetnost idejnih stavova (dakle onog što prevazilazi čisto vjerska opredjelenja i što zadire u interese i ateista i agnostika i "nevjernika") nikako nije "islamofobija"!
Šejh Hamed bin Atiq (rahimahullah) je rekao;
''Jedno djelo (faktor) koji nekog muslimana čini otpadnikom (murtedom) je; tražiti bilo kakvu presudu, kod nekoga drugog mimo Allaha Subhanehu ve Te'ala i Njegova Poslanika sallallahu alejhi ve selleme...."
Ukazivanje na štetnost idejnih stavova (dakle onog što prevazilazi čisto vjerska opredjelenja i što zadire u interese i ateista i agnostika i "nevjernika") nikako nije "islamofobija"!
-
uroborus
#6 Re: S. Pećanin gost Aleksandra Stankovića u Nedjeljom u 2
Žemo kratak stenogram razgovora ili najzanimljiviji dijelovi, jerbo nisam uspio da pogledam emisiju, pa,eto, ako nekome nije mrsko... 
-
barby02
#7 Re: S. Pećanin gost Aleksandra Stankovića u Nedjeljom u 2
Senad na HRT 1. . ko hoce i moze gledati. . 
- therrarrius
#8 Re: S. Pećanin gost Aleksandra Stankovića u Nedjeljom u 2
Munje i gromovi
pećony is back.
- Meho Kodro
#9 Re: S. Pećanin gost Aleksandra Stankovića u Nedjeljom u 2
http://vinovo.magnify.net/video/Senad-P ... jeljom-u-2
Senad Pecanin o dokumentima na kojima pise kako je SRJ 1994 drzala Mladica na platnom spisku (i jos ga ocjenili ocjenom 4.94)
Senad Pecanin o dokumentima na kojima pise kako je SRJ 1994 drzala Mladica na platnom spisku (i jos ga ocjenili ocjenom 4.94)
-
Murisno1
#10 Re: S. Pećanin gost Aleksandra Stankovića u Nedjeljom u 2
pošo neš napisat
.. al nema smisla. Pećanin se prevazišo ovog puta
onoliko budalaštinja i glupe logike na jednom mjestu, još nisam vidio ... al hajd, nek on brani društvo i narod i nek se bavi novinarstvom,,, profesionalnim
onoliko budalaštinja i glupe logike na jednom mjestu, još nisam vidio ... al hajd, nek on brani društvo i narod i nek se bavi novinarstvom,,, profesionalnim
- KadSeMrtviProbudimo
#11 Re: S. Pećanin gost Aleksandra Stankovića u Nedjeljom u 2
Bio je to jedan nastup za bolje upoznavanje hrvatske javnosti ("u živo") o bosanskom vehabizmu, i ujedno odličan marketinški potez glavnog urednika "Dana".
Inače, nije izjavio ništa što mi u Bosni nismo već znali, štaviše, "mi znamo i više" nego je on izjavio
Inače, nije izjavio ništa što mi u Bosni nismo već znali, štaviše, "mi znamo i više" nego je on izjavio
-
palermo
#12 Re: S. Pećanin gost Aleksandra Stankovića u Nedjeljom u 2
Upravo, mogao je i neko od forumaša biti gost isto bi rekao. . Pitanje je ima li se nešto i reći više što svi mi ne znamo što ne znamo.KadSeMrtviProbudimo wrote:
Inače, nije bio loš......onako.....