Znaci lol

Moderators: Tomahawk11, Charuga
A Spanija u drugom? Jebote, pa ona coca cola lista je fakat za smijati se.pirmin wrote:Poljska u prvom loncu?
Znaci lol![]()
![]()
Pa haman isti sve, Tango...hrle1976 wrote:Od 1978 do 1998 super dizajn lopti ovo zadnje ruzno da ne moze ruznije biti.
Tomahawk11 wrote:[img]https://s7.postimg.org/q457nzvh7/hlopteee.jpg[/im]
Da se priključim dojmu - baš bezveze... Šta treba predstavljat ovaj dizajn?bingov buraz wrote:Ova nova je fakat žnaru.
Dobar dizajn, ali monotono, slične.hrle1976 wrote:Od 1978 do 1998 super dizajn lopti ovo zadnje ruzno da ne moze ruznije biti.
Meni je ostala u sjecanju ona siva lopta s eura u Portugalu..roterio se zvala..udaris je ona mjenja smijer kao zivo bice..Logovan wrote:Dobar dizajn, ali monotono, slične.hrle1976 wrote:Od 1978 do 1998 super dizajn lopti ovo zadnje ruzno da ne moze ruznije biti.Šta fali lopti iz 2006. godine, nije loša ni ova iz 2010. godine.
Ova sa kojom će se igrati u Rusiji je bezveze.
radostan dan wrote:ja sam čuo da su ove ruske lopte sa specijalnim efektima, kad šutneš osjeti se miris tamjana...
Evo je.aveos wrote: Meni je ostala u sjecanju ona siva lopta s eura u Portugalu..roterio se zvala..udaris je ona mjenja smijer kao zivo bice..